+2

 
 
 
 
 
Ingen bebis ännu..har gått över två dagar i dag  och inte känner jag något speciellet heller. I morgon är det Julafton så på något viss hoppas jag att han kommer efter det nu när han inte har velat komma innan :P Sedan får han komma när han vill! Fast helst inte nyårsafton, då är det ju bättre nästa år! heheh Jag har inga som helst krav på den lilla i magen, inte alls!
Något som jag dock längtar väldigt mycket efter nu är att få tillbaka min kropp och att kunna sova på magen... har nog inte gjort det sedan jag fick reda på att jag var gravid! Konstigt hur man plötsligt ändrar sitt liv även fast han då bara var en liten prick.  
 
 
God Jul på er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 år

 
 
Denna lilla tok har i dag varit hos oss i 1 år. Denna bild är en av de första som jag lyckades ta på henne. En riktig liten sötnos är hon våran lilla Stina!
 
 
 
 
 
 
 

The Bed!

 
 
 
 
Kunde inte hålla mig längre, nu när det är närmare än någonsin så tyckte jag att den lilla sängen äntligen skulle få komma upp ur sin Ikeakartong! E fick bygga i hop den medans jag satt och tittade på. Nu hoppas vi att lilla A kommer att sova gott här såklart:)
 
 
 
 
 
 

Vecka 40.

 
 
 
Bjuder på två bilder från förra veckan! Är nu inne i vecka 40, (39+1) den sista veckan sägs det ju, men räknar med att gå över, lika bra så att väntan inte känns för lång. Mår fortfarande jätte bra och har inga känningar på att något verkar vara på gång. Men den som väntar på något gott... eller vad är det man säger!
 
Fortsättning följer.....
 
 
 
 
 
 
 
 

Det där med tiden och att växa.

 
 
 
 
Har tittat igenom bilder som jag tagit under hela tiden sedan vi fick veta att det fanns något där inne i magen. Allt från vecka 5 fram tills nu. Blir alldeles förvårnad över hur man tyckte att man såg en liten mage fast det egentligen inte syndes något alls. Min oro som jag hade i början att magen inte skulle synas eller att den inte skulle bli så speciellt stor har försvunnit och nu börjar jag mer längta efter att inte ha en magen som är i vägen. Men det är så så roligt att allt har gått bra så här långt och att min oro över små saker inte har behövts så här i slutändan. Om några dagar går vi in i vecka 39 så nu är det ju trots allt inte så långt kvar även fast jag också kan få stå ut enda till vecka 42, man vet ju aldrig! Jag hoppas hur som att mitt tålamod inte tryter och att allt fortsätter att gå bra ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul hos oss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma hos oss är det äntligen jul! Tycker att det är den mysigaste av alla årstider, speciellt när det börjar bli lite frost ute eller snö (men inte för mycket). Alla julklappar är köpta och inslagna så nu ska vi bara njuta av denna månaden och vem vet förhoppningsviss får vi ju en liten familjemedlem också! Såååå spännande:) Lillen får komma ut precis när han vill nu. Men försöker också njuta sista tiden, ta det lugnt och andas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0