Grill.

 
 
Ännu en efterlängtad helg är vi inne i. Nästa helg är det dax för jobbhelg så jag försöker njuta så mycket jaga bara kan. Vi hade våran första grillpremiär här hemma i dag. Såååå himla gott de var och vilken härlig känsla... för nu måste ju ändå våren vara här för att stanna och snart snart kommer nog Sommaren!  Vi hoppas:)
 
 
 
 
 
 

Sol.

 
 
 
Känns som många dagar sedan det var så här fint ute. Man glömmer snabbt bort i all blåst och regn som varit. Helgen som kommer hoppas jag kan bjuda på solsken! 
 
 
 
 
 
 
 

Försöker vara glad...

 
 
 
Kokat Konderseradmjölk hela dagen...en först i över tre timmar utan bra resultat. Men skam den som ger sig. Jag åkte och köpte en till som håller på att koka nu. Den första jag köpte visste jag egentligen att den inte är så bra (den lite billigare sorten) Så det blev lite "vad var det jag sa..." känsla på den. Nu köpte jag den jag vet är bra, så nu måste det ju bli bra!! Håller tummarna! 
 
 
 
 
 
 
 

Du min fina vän....

 
Du min fina vän. Nu är tiden då våra vägar skiljs åt. 
Du som alltid varit endel av ett stort äventyr.
Du som hoppade in i din roll som beskyddare och trygg familjemedlem att luta sig emot.
Du har varit så rolig och så mysig och kanske framför allt stark. 
Som en bästa vän du alltid kommer att vara. Jaga skuggor på gården eller
envist bestämma vilket håll du vill gå. 

Nu jag hoppas att dina äventyr fortsätter utan smärtor och krämpor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L som i ledig.

 
 
 
 
Börjar denna vecka med ledig Måndag. Kan ju inte börja bättre! Helgen har varit lidig även den . Vi har fixat det sista nere i tvättstugan och passat på att köpa en grill inför våren och sommaren. Riksigt längtar efter att får ha en premiär grillning snart! Precis som eí resten av landet så blåser det även i Oskarshamn, fast snön har inte hittat hit. Vilket jag är väldigt glad över. Men grillningen får nog vänta några dagar ändå. 
I morgon ska vi ha värdering av huset inför ännu lite mera renoveringsarbete. Näst på tur står nämligen fastukvist och trägård. Åhhh jag riktigt längtar! 
 
 
 
 
 

Äntligen!!!!!!!

 
 
Det är knappt så att jag förstår det. MEN våren är äntligen här. Att vi inte hade någon riktig vinter gör mig ingenting. Nu njuter vi av livet. 
 
 
 
 
 
 
 

Det där med dörrar.

 
 
 
 
Oftast när jag fotar så finner jag nya favoriter i min samling av bilder. Dessa tre tillhör den samlingen. Stina är så otroligt söt när hon försöker förstå sig på dörren. En perfekt sak att leka med tycker hon. Både lustig när den är öppen och när den är stängd. En underlig uppfinning.
Sedan tycker jag väldigt mycket om våran tapet vi har i sovrummet. Denna åskblå färg som är ett skönt avbrott från allt de vita. En underbar färg i ett sovrum. 
 
 
 
 
 
 

Bara lite mer hall..

 
 
 
Jag fulkomligt älskar att bo i hur och får skappa precis vad man vill. Husets centrum, hallen har blivitt så himla fin. Njuter varje dag! Lycka i hjärtat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är så glad att jag har dig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0