Du lilla du...

 
 
Känner att det enda jag visar här inne är en massa bilder på mig och min mage. Men jag kan helt enkelt inte låta bil!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stina- en sort för sig själv!

 
 
Katten som verkligen vet vad hon vill. Favorit platsen i soffan som vi alla vill åt tar hon så fort hon kan och verken E eller jag har hjärta att flytta på henne. Hon är drottningen på Linneavägen!
 
 
 
 
 
 

Vilket väder!

 
 
Passade på att fota lite ute i det härliga vädret! Förstår knappt att snart September är över och Oktober är på ingång! 100 dagar kvar till julafton och ännu mindre på nedräkningen för vårat lilla hjärta i magen. Trots det så känns det så långt borta! Antar att vädret gör att man blir förvirrad. Känns nästan fortfarande som sommar! Känner dock att hela mitt liv för tillfället handlar om personen i magen och jag antar att resten av mitt liv också kommer handla om honom♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5.

 
 
 
Om cirka fem veckor går jag hem från mitt arbete!!!!! Då är det tid att förbereda sig själv och hemmet på den som sparkar där inne i magen. Går hem ungefär 60 dagar från beräknat datum vilket både känns nära men också så, så långt bort.
I dag fick jag höra det lilla hjärtat där inne och på något viss blev det ännu mer verkligt då än vid ultraljuden. Då har man så klart sett något som rör sig där inne och hjärtat som slår. Men det var en helt annan sak att höra hans hjärtat. Han är verkligen där inne! ♥ 
Men ändå vill jag bara ha mer bekräftelse. Barnmorskan mätte magen för första gången och nu gäller det bara att det visar på en bra kurva som går uppåt i bra takt. Tycker ovissheten är så jobbig. Önskar över allt annat att allt skall gå så bra det bara kan! Vårat lilla hjärta där inne ♥ 
 
 
 
 
 
 

Hur underbart är det......

 
 
 
Hur underbart är det inte med dessa höst dagar med sol. Jag har riktigt längtat efter hösten då det är mina absoluta favorit månader!  När solen skiner, det är varmt men inte samma värme och man kan njuta av luften och omgivningen som sakta förändras. 
 
 
 
 
 
 
 
 

V. 25

 
 
 
 
Känner att uppdateringen här som vanligt inte är på topp och jag antar att den aldrig riktigt kommer att bli det heller. Men i bland får jag för mig att gå in och lämna ett litet avtyck då och då.
Min mage växer och vi är redan inne i vecka 25. Känns som att tiden faktiskt flyger iväg i rusande fart. Jag är otroligt glad att jag fortfarande mår bra. Man får ju alltid höra de där historierna som är värre än den andra men jag mår bra. Visst kan man börja känna av att man inte är lika smidig längre och att kroppen blir tröttare snabbare. Men kroppen ändrar ju på sig för livet som växer där inne. Galet egentligen hur allt fungerar bara så där!
 
I veckorna har vi (E) rivit och styrt upp i lilla rummet. Förberedelserna inför bebis som så klart måste ha ett eget rum. Nu börjar det iallafall bli färdigt. Det enda som är kvar är lister och forder sedan är det bara lite möbler som skall köpas. Tycker det är så roligt men också så lustigt att fixa för någon som än så länge bara finns i min mage. Japp fortfarande galen känsla. Men också så, så underbart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0