Solen lyser med sin frånvaro igen men livet är bra iallafall!

God förmiddag! Onsdag och ledig dag. Vaknade av Erik i morse som som vanligt åkte till jobbet kl 06.40. Han kommer alltid till min sida av sängen och säger hej då och att han älskar mig! Kan man vakna på något bättre sätt??? Sen liggen jag där i sängen och lyssnar medans han går ner för traporna och in i bilen och sen somnar jag om. I dag vaknade jag dock med flimmer i ena ögot men glasögon tycktes hjälpa! Något som jag absolut måste komma i håg:)
I dag har jag iallafall hunnit städa och äta en liten frukost, nu ska jag äta en tidig lunch och sen ska jag träffa fina vän Tova för en fika på stan!

Fredag!

Blijetterna till Lady Gagas konsert i sommar sålde slut på mindre än 15 minuter, satt klockan 08.50 och skulle göra ett försök och redan då var det kö för att komma fram. Tråkigt men inget att göra åt!
I kväll ska Erik och jag ha en mys kväll och se på The Big Bang Theory!!!

Älska mig igen!

En film man helt enkelt måste se! En film jag helt enkelt ska se! Hur sorglig, mysig, jobbigt och kärleksfull den är! Och jag tror att den har allt!

m

<script type="text/javascript" src="http://www.moviezine.se/api/player.js?video=203629&width=480&height=296&primaryColor=0xFF9900&showFeed=0&autoplay=0&browser=0&partnerid=100701"></script>

The Queen!

Jag har längtat enda sedan sist vi sågs och jag verkligen...eller iallafall nästan dörr om vi inte ses igen den 30 Augusti! På fredag släpps biljetterna till Lady Gaga som kommer till sverige i slutet av sommaren. Och jag har verkligen längtat sedan sist!!!! I maj för två år sedan så var jag och Tova och såg Lady Gag i stokholm. En helt otroligt grym konsert! Då hade hon två spelningar och sedan en i November. Dennan gång har hon bara en spelning.. vilket är lite synd för jag tror blijettena kommer gå åt .... Och som sagt jag dör om de tar slut innan jag äger tre stycken!
Så nu sitter jag här nästan lite illamående och mycket nervös över att kanske få fatt i biljetter eller inte! Jag måste, måste, måste! Men iallafall har jag mina minnen sedan sist vi sågs!


























Vi hade ståplats och stod riktigt bra! Konserten var som en dröm bland galna bilder som nästan kändes omöjliga med det var vekligen riktigt snyggt gjort! Och Lady Gaga kan verkligen sin sak! Riktigt grym artist med en otrolig röst och förmåga att hantera instrument!  LOVE!













Glad Påsk!


Påsken är snart över men vi har fortfarande halva söndagen och hela måndagen kvar. Helgen har så här långt iallafall varit underbar! Att vara ledig tillsammans med Erik lite mer än en vanlig helg är mysigt. Inga funderingar över jobb eller annat. Bara vara och ta det lugnt och umgås med släkt och vänner. I morgon har vi planerat att måla om vardagsrummet så då är det slut på slappet! Men jag har inte slappat hela helgen har faktiskt hunnit träna också även fast jag nog har ätit min hela årsförbrukning av godis. Men det är ju inte påsk varje dag;)

RSS 2.0