Bjuder på en underbar låt...

 
 
Förra veckan upptäckte jag denna underbara grupp från Norge. Jag vet inte om den hamnar på en speciell plats i hjärtat just för att det är detta man är uppvuxen med. Härlig, mysig riktig musik! Riktigt bra!
 
 
 
 
 
 
 

Min onsdag!

 
Hade planerat denna dagen med träning och massor av fix här hemma! Vaknade och var super seg, trött och med huvudvärk istället. Har placerat mig själv i soffan och inte ens att se på såpor av alla dess slag har varit roligt. Nu efter ett långt skönt bad och lite mat så har jag dock äntligen vaknat till liv igen! I morgon är det dax för jobb igen. Men jag ser fram emot fredag eftermiddag då jag äntligen får lite längre ledigt!
Det bästa med denna dag är nog ändå att jag äntligen får träffa E och inte bara säga god natt till honom. Det är det störrsta minuset med att jobba kväll när han jobbar dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När två blir tre.

 
 
Nu i dagarna så fotade jag en fin vän och hennes växande mage. Det är verkligen en speciell gåva att kunna skapa en människa och det ska bli så roligt den dagen denna lilla flicka eller pojke kommer ut till världen!
 
Ni två, ni är fina människor! ♥ Njut varje minut!
 
 
 
 

Träning!

 
 
 
 
Insperation till träningen ligen långt på botten....det står stila! Är inte alls sugen och hittar på annat som jag kan göra i stället..som att titta på tv:n. Men nu, ja nu tar jag på mig träningskläderna sugen eller inte sugen så åker jag till gymmet!
 
 
 
 
 
 

Trött!

 
När jag inte måste gå upp till jobbet på morgonen så har jag börjat vara så morgontrött, det är som om huvudet inte hänger med i att det är morgon, fast de dagar jag måste gå upp så går det oftast bra. Då är det istället E som inte orkar gå upp:) Men nu är jag iallafall uppe innan kl nio (fortfarande trött) . Kom på att Gyllene tiders biljetter släpps i dag, skulle vilja gå men tror inte E är lika pepp.... 
 
 
 
 
 

Söndagshäng!

 Bild från Google.
 
 
Medans E åker och tränar så bänkar jag mig vid tv:n för lite Gossip girl! Lugn och skön Söndag!
 
 
 
 

Taxen Elvis.

 
 
 
 
 
 
I fredags hade jag en träff med denna sötnos och matte Tova. Hon vill ha några fina kort på denna underbara varelse, och jag tycker själv att de blev riktigt bra! En riktig goding!
 
 
 
 
 

In the daylight when the sun is shining!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen Fredag!

 
 
Helgen har startat och min fredag skall jag spendera med fina Tova och mini Elvis. Vi ska fota lite och sedan bara ha det bra! Det är sådant som gör fredagar bra!
 
 
 
 
 

..

 
We're like Diamonds in the sky!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doppresent!

 
Ett tips om någon av er skall på dop, eller om du själv har barn. Denna tavla fick Alice av oss. Tycker den är jätte fin. Tycker om att den är så enkel! Här hittan ni den iallafall:)
 
 
 
 
 

Dop.

 
 
 
 
 
 
 
 
Söndagen har ängats åt dop i Misterhult för en liten sötnos vid namn Alice. Det är verkligen något speciellt med dop. Som en början på ett långt, rikt liv med sitt namn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foton.

 
 
Som ni säkert vet så älskar jag att fota! Sedan det nästan ännu bättre att få resultaten i föremål som tavlor och skrivhäften. I hela vårat hem finns foton lite överallt Det är ju så fint, speciellt när det är något som man gjort själv!    
 
 
 
 
 
 
 
.

Ett kilpp!

 
 
I veckan så gick jag och skänkte kläder som jag själv inte ville ha längre på en second hand och där hittade jag den stora skålen, på samma ställe hittade jag den mindre skålen för ett antal år sedan. Så roligt och ett riktigt klipp! Och fina är dem också:)
 
 
 
 
 
 
 

ljus

 
 
 
Jag älskar när mörkret börjar falla och man får tända ljus! Såååå mysigt!
 
 
 
 
 
 

Chasing the sun!

 
Dax att städa, sedan förbereda mat och träffa fina systeryster! Höjer volymen!
 
 
 
 
 
 

Victoria´s Sectret Fashion show!

 
 
 
 
 
Sedan jag för första gången 2005 såg denna helt otroliga show har den haft mitt hjärta! Såå jäkla snyggt, tufft och självklart sexigt. Kreaktionerna, musiken och modellerna ja det är helt enkelt galet bra! De översta är den senaste showen från 2012. Den andra är från 2010 och min absoluta favorit. Min stora dröm var att få var med där. Nu vill jag bara få vara där och titta, sitta där och bara njuta!
 
 
 
 
 

130108

 
 
 
Jag förstår inte hur fort tiden försvinner i bland, E komme snart hem från jobbet och jag, ja jag har inte gjort så mycket alls denna Tisdag. Har sagt att jag skall städa, men det är väl tur att det finns en dag i morgon också! Har dock hängt upp gardiner i sovrummet, dansat till en bra låt (the weekend- The wanted), sett de näst sista avsnitet av Gossip Girl (kommer sakna den serien) sedan har jag kollat på Victoria Sectets på Youtub (kommer ett inlägg snart om det), sen har jag även rensat bland alla smycket tänkte ge bort lite av sånt man inte avnänt på flera år. Sådant man hade när man var 17 år och tyckte att mode och smycken var allt i livet, alla smycken har sin lilla historia bakom sig. Men nu längtar jag efter nya smycket, ny insperation! 
Nu är det snart dax att börja med maten och sedan skall jag i väg och köra ett Mage, rygg pass!
 
 
 
 
 
 

Soldier

 
 
Jag kan väldigt ofta snöa in mig på musik, oftast en speciell låt. Just nu är det denna, har hört den så många gånger förr men nu, ja den spelas om och om igen! Den får mig att vilja springa ut och bara springa för livet och allt underbart som finns!
 
 
 
 
 

Träning!

 
 
 
 
 
 
 
Jag är nog inte den enda som kör i gång med träningen igen efter allt som har med jul och nyår att göra! Mångas nyårslöften är ju faktiskt just att börja träna och leva hälsosamt. Jag har haft en svaka i min träning, jag tror att det har med hösten och vintern att göra. Men nu, nu skall jag komma igång igen. Jag betalar ändå nästan 400 kronor till ett gym varje månad! Om inte det får igång mig vad får det då?? hehe. Men nu är det dax att ta nya tag och här är lite insperation i blider. Något att sträva efter! I can and I will!
 
 
 
 
 
 
 
 

kladdkaka

 
 
Jag har visst glömt att visa!! På juldagen hade jag hand om efterrätten. Kladdkaka blev det dock inte så kladdig  , men snyggt blev det! Mest på grund av frostningen om ni frågar mig:) 
 
 
 
 
 
 

Vårkänsla.

 
 
Även fast det precis är ett nytt år så känns våren närmre även vanligt! Åhhh jag verkligen längtar till våren, blommorna, ljuset och dofterna! Och tulpaner, jag älskar tulpaner!
 
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år!

 
 
 
 
 
 
 
Min nyår i bilder. Hade en trevlig kväll hemma hos oss med god mat och fina vänner! Vi spelade spel, skrattade och hade en mycket bra sista dag av 2012. Nu är det ett nytt år och nya äventyr som väntar. Tiden går så fort!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0