Behöver något nytt!



Är grymt sugen på en förändring. Något som gör att jag får mer färg. Känner mig tråkig och blek. Funderar på lite mörkare slingor blandat med lite ljusa. Vad tror ni om det?























Ibland önskar jag att jag var en sån som inte tänker alls..."

Tisdag och en blåsig sådan. Hösten känns som att den är här för att stanna... sommaren fick verkligen ett snabbt slut. Helgens jobb är över och i går var sista dagen av denna helg men jag gick hem tidigare på grund av en ond knöl, eller rättare sagt muskelknuta mellan axlen och halsen. Alla mina oroliga tankar om att det är något annat har nog inte heller hjälpt min situation men nu har jag kommit fram till att det är en knuta. Min rädsla för det "läskiga" och allt som har med den att göra är något som inte alls funkar, och att blanda det med stress och en kropp som är uppe i varv och spänd till tusen fungerar absolut inte. Jag har varit super uppe i varv de senaste dagarna och med sjukdomar överallt så har jag undrat hur kan jag vara frisk? En dum fundering, jag vet!
Men nu måste jag slappna av, ha roligt och njuta av livet igen. Tillbaka till livet! Mitt måste. Det funkar inte att gå runt och vara rädd och jag är inte sjuk, inte mer än muskelknutan på min axel iallafall. Men det är något som ligger mig nära, att vara rädd. 
Men  knutan, den tar jag inflamationshämande för och jag hoppas att det snart blir bra. Funderar på att ta kontakt med en massör som kan få bort det onda i min rygg som jag tror har gjort att min axel sagt emot. Det är det jag behöver just nu, man ska vara snäll mot sin kropp.



En annan sak.. Har gjort en höstpaj i dag, resept och bilder i morgon!
















Gammal sång!

Helg vilket för min betyder jobb för min del. Långhelg. Någon gång har väl alla varit med om att ha det där perfekta vädret, den där perfekta tiden att bara göra vad du vill, men du bara sitter kvar på samma plats i flera timmar. Så är iallafall fallet för mig. Väntar på något stort men vet samtidigt att det förmodligen inte kommer hända i kväll, trots att det är lördag och snart kväll. och detta kan jag väl iallafall inte vara ensam om?!




Förra årets höst. Snart kommer ännu en och jag längtar!

För tillfället är dte jag och Veronica Maggio- Gammal sång. Rekommanderas!



















Nya skor!





Måndag morgon och jag är så otroligt rastlös. Det värsta med att jobba lväll är att det ibland när man inte vet vad man ska göra bara sitter och väntar ut tiden. Så himla tråkigt!

Förra veckan köpte jag iallafall nya skor, ett par höst skor. Dessa är från Din sko och gick på 700 kr. Snål smålänning som jag är så tycker jag att det är mycket, men dessa skor tror jag att jag verkligen kommer använda flitigt:)














Att ibland stanna upp ett tag kan vara den enda möjligheten att gå vidare

Jag och mitt jobb, vi fungerar bra. Jag och sjukdomar...inte något jag tycker om att umgås med. Så hur jag passar med mitt jobb är ibland för mig en gåta. Men sen är det trots allt så att jag tycker om människor och jag tycker om att vara där för människor och finnas där för personen i fråga som är i behov av hjälp. Men med alla dessa sjuksdomar så fick jag i dag mig en tankeställare. Jag har nog aldrig förståt innebörden av endel sjuksomar. Personer kommer till oss, vi hjälper dem så mycket vi kan, i den kapacitet vi kan. I bland kommer personer för att inte komma hem igen och ibland kommer de för att få reda på att de inte kommer att leva som friska mer och att sjukdomen kan ta deras liv. Människor blir ledsna, endel ger upp och känner en stor oro över vad som komma skall, andra ger upp men stiger upp igen och gör det bästa av sin situation och jobbar med oron och känslorna. Jag har träffat på alla sorter. Och även om jag vet att vi alla kommer att dö någon gång och att döden är något som finns i mitt arbete och som det till och med finns bestämelser för hur jag ska göra när det inträffat så fick jag i dag en känsla av hur konstigt och dummt livet är.
Kanske är det för att jag just nu själv har en närstående som är nära och som faktisk just nu inte har mycket kvar av livet. För första gången kan jag inte hjälpa en människa. Bara sitta där bervid och jag vet inte ens hur jag ska trösta de andra i min närhet. Vi väntar på döden. Den otroligt dumma död! I mitt huvud finns tankar om vad som kommer hända. Samtidigt som jag vill så vill jag inte. 

Men fortfaranade tycker jag om mitt jobb även fast jag just nu tvivlar på livet. Och visst har vi alla våra upp och ner gångar. Livet fortsätter ändå. Och det är nog det som jag upptäkte i dag. Och känslan... ungefär som ett ur som stannade en stund och sedna helt plötsligt började fungera igen men med en liten känsla av ånger och oro och en konstig hoppfullhet om framtiden. 


Glöm inte att ta hand om varandra, ge den som är närmast dig en kram eller om du vill bara ett leende. Vissa kärlek. 




























Hemma hos oss, i vårt vardagsrum.























Bildregn- Kräftskiva med flickorna!




























Vi firade mig, Linnea och Lina som alla fyller år under sommaren. jag och Lina i Augusti och Linnea i Juli.  Jag fick en vit Dalahäst och öronhängen från märket snö of sweden.
Vi hade en underbar kväll med mycket skratt och väldigt god mat och tårta!














HEEEJ!

Nu bär det in till staden för träff med flickorna och skoköp. I present fick jag presentkort på din sko så nu ska jag äntligen köpa ett par skor jag velat ha i snart en månad. snål som jag är tycker jag 700 kronor för att på skor är mycket men med ett presentkort på 400 så blir det plötsligt inte så farligt längre:)

Jag älskar denna höstens stil och vill ha allt som finns. H&m har underbara kläder, likaså lindex. Väntar på löning snart så man kan få shoppaloss!




Ska fixa med bilder här sen och uppdatera på träningsbloggen också, har mycket att berätta!
PUSS!













I går var det min dag!

Yes ännu ett år har gått och jag har blivitt men en etta på mitt 20. Med lite mer kött på benen och några kilo upp också. Så nu sitter jag här 21 år gammal och på någotvis känns det spännande med lite pirr i magen. Mest om vad som ska hända under detta året tills nästa 15 Augusti. Jag tro att nu kan det bara gå uppåt, efter lite upp och ner de senaste åren så känns det nu att jag har en bra grund ett galet bra liv och underbara människor runt omkring mig.

Vad jag fick i present tänkte jag vissa lite senare och även bilder från kräfftskivan men mina fina vänner som vi hade förra veckan!


 

Förra året på min födelsedag åkte vi ut till havet på kvällen och myste av Augustikvällens vindar.

















Lisa Ekdahl






Om jag snubblat efter vägen
Och fått munnen full av grus.
Kan jag ändå konstatera
Allt som skett har lett mej hit.


















Sommar och höst!

Hösten börjar krypa fram och med stora steg känns det som. I går var det bara 17 grager ute och jag frös rumpan av mig i mina shorts! Men trots att tiden har rullat fort så ska det blir mysigt med höst. Alla kofton, skor och byxor i fina bruna färger....så fint!Sommar vit, svart till vintern och nu brunt till hösten och vårens färger...hmm ja vilka är det egentligen?

I dag iallafall har jag en känsla av att ta på mig allt som har med hösta att göra, bara att solen helt plötsligt har hittat hit och solen skiner vilket har gjort att 22 grader ute nu. Så ännu är inte sommaren över trots allt! Och ja vi är ju fortfarande i Augusti så lite tid är det nog kvar att njuta av de sista sommardagarna...


















Helg!









Precis som Altas som är på bilderna ovan så har jag också haft en lugn helg där jag bara har slappat. Men nu är snart helgen slut men jag har morgondagen ledig också...vilket är skönt. Helgen har varit super bra även fast lördagen även bjöd på ett kvällspass. Men ett lugnt sådant. I morgon blir det kräftskiva med flickorna. Vi ska fira våra födelsedagen och bara ha allmänt roligt! Hoppas att solen kan visa sig bara det skulle vara ett plus:)
















Träning!



Men ny insperation och ny energi har jag börjat att träna lite mer igen! Glöm inte min andra blogg: http://sandrawesrtberg.blogg.se/springmedsandra/ 

 












Jag saknar det spontana.

Precis som det står ovan så saknar jag det. Eller så kanske jag saknar hur det var när man inte jobbade så speciellt mycket. Man hade inget "riktigt" jobb men man tjänade ändå pengar när man kunde och ville. Det jag egentligen saknar är det där med plugget också. Man skulle bara gå tills kolan, plugga och resten av tiden kunde man gör precis vad man ville! Att ha sommarlov och ha all tid i världen till att bara åka ut ett gäng och sola vid havet. Jag minns det men inte så tydligt längre. Nu för tiden jobbar alla och man tycks aldrig ha tid till annat. Och om man har tid ja då måste man planera det långt innan. Inga mer spontan kväll på cycklen till Gunnarsö.
























Someone like you.






Ibland behöver man sådan här musik. Hemskheter händer och många möter stunder med ensamhet. AStt kunna hitta tillbaka och ta nya tag. Jag tycker denna låt passar på något viss. För ibland håller det och i bland gör det ont isället. Jag möter många som förlorar någon. Och då bokstavligt. Deras livskärlek. Och ibland håller det men någon gång kommer det sluta med att det gör ont.
Och som sagt då passar den här låten bra.

Nu ska jag snaret träffa min syster och gå på bio. Den handlar om kärlek och jag hoppas att det även bjuds på mycket skratt. Vad det är för film får ni som hittar hit veta senare:) Ta hand om er!!
















I behov av insperation, kanske en lugn stund också?!

Har inget att säga för tillfället. Solen skiner ute och jobbet rullar på och just nu håller jag på att städa. Hör av mig igen när jag har något mer vetigt att skriva:) PUSSSS!





Bjuder på en bild från Göteborg. Hade en super fin och skön klänning från fröken söt på mig.






















RSS 2.0