LUGG!

I torsdags klippte jag mig som vissa av er kanske läst om i förra inlägget. Jag slog iallafall till med lugg och jag är både för och emot luggen. Självklart tar det nog ett tag att vänja sig och få till den helt perfekt. För tillället ska jag nog ändå låta den växa ut istället för att ha den en längre tid. En lugg växer ju trots allt fort, men jag hinner nog njuta av den tills dess den blir längre iallafall.
I dag är det lördag och valborgsmässoafton. För mig innebär det jobb till kvällen. Erik jobbar dag i dag så i dag hinner vi kvappt ses. Förutom den lilla tiden i kväll innan man somnar. Lite tråkigt inte minns när helgen är dagar då man helst vill njuta och ta det lugnt. I går hann vi iallafall umgås fast i kalmar på ikea. Vi köpte ett bord till vardagsrummet och nästa månad har vi planerat att köpa ett vitrinskåp. sen är vi nog nästan färdiga. Kvar på listan sen är ett nytt soffbord och en ny tvbänk i vitt. Och sist men inte minst en ny lampa till taket i hallen.





















Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in!

Jag har länge väntat på att Veronica maggios tredje skiva ska släppas och nu har den äntligen gjort det! Och precis som de två innan så är den här också snäppet bättre än allt annat. Jag har kärat ner mig i låtar som satan i gatan, välkommen in och snälla bli min. Jag vet med min medvetenhet att jag kommer att lyssa sönder dessa mlåtar en tid framöver och jag ser verkligen fram emot det! Så jag rekommenderar att ta dig tid till lite av maggios bästa!



Annars i dag ska jag klippa mig. Jag är så otroligt tagat samtidigt som jag är extremt nervös! Som jag skrivit innan så är det dax för mig att skaffa lugg igen efter många år utan. Det är tid för förändring och jag hoppas att jag blir nöjd:) Förutom klippninghen så ska jag fixa till på balkongen med lite mer blommor, är det inte en underbar tid när blommar kommer fram och man snart kan börja gå med bara ben.... Såå underbart!
Vid klockan halv tre ska jag träffa mina fina vänner. Med jobb och tider hit och dit så får jag äntligen chansen att träffa dem. Så i dag är en bra dag!
















I dag!

Tisdag den 26 april och vi återgår till vardagen igen. Nu är det jobb som gäller efter en lång ledighet över helgen och jag kan faktiskt säga att det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet. I morgon är det löning också så inget kan bli bättre. Den här veckan jobbar jag i dag, i morgon och sen lördag och söndag. Det är skönt att ha ett schema där man inte jobbar allt för många dagar i sträck så att man aldrig hinner bli trött. Riktigt skönt att veckorna istället bara rullar på utan att man knappt märker det!

Dagens plannering innan jobbet i dag är att åka hem och gratta pappas sambo Birgitta som fyller 60 år i dag tillsammans med min syster Linda:)





















 

En glad påsk!

Min påskhelg har varit underbar! Ledig nästan hela helgen, med ett undantag i går och i dag har jag en hel dag med ledighet framför mig och solen visar sitt bästa jag. Precis som många andra har jag spenderat helgen med släkt och vänner. Fredagen så var några vänner här hemma och vi grillade och hade allmänt trevligt, i lördags så var vi hemma hos min äldsta syster och åt påsk mat med resten av systrarna med familjer. I går jobbade jag på förmiddagen och sen var vi hemma hos Eriks föräldrar och åt mat. I dag har vi en slappdag framför oss med tvätt, pizza och till kvällen grillad majs. Vi har även varit hundvakt åt Zorro. Så vi har absolut haft en perfekt påsk. Min kärlek och jag!


















Vår och...sommar:)



Vår och....


I veckan har fler och fler börjat gå i shorts. Själv tycker jag att det är lite för tidigt, samtidigt som jag kan erkänna att jag hade på mig det på balkongen i dag är jag läste i solen. Men på stan får det dröja lite till innan jag ger mig ut i ett par. Som jag sa till Erik. de ska vara löv på träden när man gårt barbent och i sandaler. Jag svettas lite till, hellre det än att frysa. Men n u längtar jag verkligen efter den varma sköna sommaren och här har jag fixat lite insperation:)












Wake up and....



Denna fin fina tavla som nu finns i vårat kök och jag älskar den! Jag har länge funderat över vad man kan ha i köket och denna satt som en smäck:) Ramen är från Ikea. om ni undrar vart jag har hittat denna super snygga bild så är det från http://signerat.se .
I kväll är jag ensam hemma. Erik jobbar över till 20.00 och jag kan erkänna att det ibland faktiskt inte är så roligt att vara ensam. Men jag ser slutet på sex and the city filmen och funderar på att fixa till lite popcorn. Det är ju trots allt torsdag! Och han kommer ju faktiskt hem snart:)
















Uppdatering!






Onsdag! Den andra jobbdagen av fyra är över och jag har hunnit med att handla och fixa lite här hemma. Jag har bokat en klipptid tills nästa vecka. Funderar på lugg, men har inte helt bestämt mig! Och jag kommer nog vela många gånger om innan torsdag! Men jag är absolut sugen på något nytt, men vill ändå ha kvar min längd på håret. Sååå stay in touch! 













Sooool!

Ännu en dag med sol, hur underbart är inte det?! I dag är det dock en kväll på jobbet som gäller efter att ha varit ledig i tre dagar. Så jag försöker njuta så mycket som möjligt av sol nu!




Har stora fönster i vardagsrummet som jag öppnar på förmiddagen när det är sol på den sidan. Perfekt!













Gräset är grönt och min näsa är stor...

Ungefär lika mycket som jag älskar våren så hatar jag pollen. Mitt huvud känns som en sten och min näsa stort som ett äpple, och även om den nu känns stor så får jag då inte in speciellt mycket syre. Och vi ska inte ens tala om hur trött och seg jag känner mig.... Men jag älskar trots allt våren och blommarna!
Nu ska jag bege mig till stadens kära apotek och leta botemedel!


 













Jag.




Just nu har jag en skön känsla inom mig. Jag har haft mina allra första dagar på jobbet, och jag trivs super bra! Så otroligt skönt att veta hur man jobbar. Jag kan till och med om jag vill tala om hur jag jobbar hur långt fram som helst, och inte bara inom denna veckan. Så för tillfället njuter jag av det goda livet och ser på sex and the city- filmen. En riktig tjej kväll för mig själv! Vilket är riktigt skönt. För visst behöver man såndan dagar eller kvällar i bland. Och nu passar jag på medans Erik ändå är och hittar på annat:)














April?.. Nej, Maj!

En ny månad börjar komma närmre och nu har majblomman också kommit! Jag älskar majblomman. Kanske just för att man minns när man själv sålde dem, hur roligt de var att få lite pengar (förutom veckopeng) och så gör man det för en god sak. Så självklart köpte jag en av en liten pojke på stan idag. NU är det verkligen vår!



















Efter regn kommer....

















På pomenard...

För en liten stund sedan var jag ute och gick med Zorro. Tycker det är så himmla mysigt! Han har en sån rolig personlighet och så är han otroligt söt! Nu söpregnar det ute, och då menar jag verkligen spöregn. Tur att jag hann tillbaka hem innan det.

Här är en bild från vår promenad. jag satte mig för att vila och han hoppade upp i mitt knä. Tycker den visar lycka och frihet.



















April 8, 2011, kl 11.00

I dag kom Alexandra med sin man Jimmie ändå från skåne och åt frukost här hemma tillsammans med Tova och hennes man Erik. Så mysigt det är att vara många vid ett frukostbord! Massor av frallor och frukt på bordet och självklart kaffe till dem som ville ha. Tänk om man kunde ha det så iallafall en gång i veckan. Självklart är det så på jobbet när klockan är 09.00. Men att ha det hemma var längesen sist. 
I dag händer inte så mycket annat. Jag är ledig inför en kommande jobbhelg, så jag ska bara försöka njuta av känslan av ledigt, för nästa närmaste lediga dag är på tisdag nästa vecka. 













 









Oh's

God morgon bloggen! Onsdag och nu har det gått någon dag sedan jag var här igen. I dag är jag ledig och på mitt schema står bullbak och träning. Ute är det trist regnväder så då är det perfekt att hitta på saker att göra inne.

Tänkte vissa några bilder från i söndags när jag och Erik åkte ut till havet. Kan knappt beskriva hur mycket jag längtar tills sommaren då man kan åka ut en eftermiddag och grilla och mysa vid havet på en filt och njuta av solens sista timmar. Inte helt fel!
























Om att leva livet.

När är man redo och när kommer man fram till att det är den här personen jag vill vara och det är det här jobbet jag vill ha. Jag är så otroligt trött. Jag är även stressand samtidigt som jag ibland känner mig som att jag går barfota i ett mörkt rum där det någonstans finns en sån där modern spikmatta på golvet. Så jag är även lite nervös över var den där spikmattan är.
När man är 20 år tycker inte jag att man är vuxen. Men ändå så ska man ha en bra aning om sin framtid, om man har pojkvän eller inte ( om man är singel så kommer alltid frasen, "du hittar någon snart"), när man vill ha barn, om jobb, om status och om vart man har tänk att resa med mera. 2000-talet handlar mer om andra än om sig själv. Och om man pratar om sig själv så tar man bara upp de saker som man vet kan göra andra avundsjuka. Det vill säga man vill ligga bra till i statusen. 
I går såg jag en artikel om att fackebook gör människor nedstämda. Något som jag kan hålla med om. För på den sidan skrivs det om allt. Personligen tycker jag att det är ett konstigt fenomen hur en skvaller sida som det faktiskt är kan gör att man måste gå in och läsa på den här sidan iallafall någon gång varje dag. och man säger inte längre att man träffade någon på stan utan man läser istället vad alla gör genom fackbook. "jag såg på facebook.."  är en vanligare och vanligare fras i personers liv.

Jag känner mig så otroligt trött på att hela tiden jagas av frågor om vad man ska göra med sitt liv. Och jag tror inte att jag är den enda 20 åringen som känner så. Det kvittar om man har ett jobb eller om man går en utbildning för att bli något. När man är i 20 års åldern vet man inte riktigt vad man vill. Jag kan säga att jag vill ha barn när jag kanske är runt 25-26 års åldern, men man kan aldrig veta vad som händer under vägen fram  till den åldern. Jag kan även säga att jag älskar mitt jobb som jag har just nu, och som jag även fått ett vikariat på fram till årets slut. Men jag kan inte säga att det är vad jag ska jobba med i restan av mitt liv. 

Det jag vill komma fram till att jag precis som du är en människa. Jag är rädd ibland, tycker att samhället kan vara stressande om man inte själv känner sig stark som pippi och jag är trött på att alltid prata om vad som ska hända här näst. För när stängde du av mobilen sist, och struntade i att kolla facebook och struntade i vad som hände i världen och satte dig och läste en bok som verkade intressant eller spelade det där kortspelet som var så roligt när man var liten. Jag antar att det var länges sen sist.



 













 


RSS 2.0