Julkänsla!

Jag älskar vintern och jag har längtat som bara det att få ta fram stjärnor och känna värmen som faktisk julen har. Det jag längtar mest efter är granen, att pynta den och så bara njuta av åsynen. Jag lovar att jag kommer dammsuga alla tusen barr med glädje! Ska bli så roligt att lägga klappar under och på julaftonsmorgonen komma upp, äta en stor mysig frukost och sen sitta i soffan och öppna klapparna. Åhhh va jag längtar:)

Här är två bilder som jag tog för någon vecka sedan. Redan då ville jag ha lite juligt hemma.
Hjärtana har jag fyra stycken av som ska få pryda granen, super fina!



























111129

Helgen har handlat om jobb och nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik med två dagar ledighet framför mig. sååå skönt! Erik har åkt till Halmstad för jobb igen och kommer hem på fredag. Ännu en "ensam" vecka men jag får gilla läget! Nu sitter jag här iallafall och lyssnar på musik. Grym musik! Missade lördagens Så mycket bättre men spotify släpper ju alltid musiken dagen efter vilket är super! Timbuktus låt Övertygad (True believer) är min favorit men tycker även om Lalehs. Mysiga på något viss. Och spå tycker jag faktisk om Lenas! Den blir man glad av!



 
















Summer rain.

Nu har snart dagarna utan Erik tagit slut. Eller i morgon rättare sagt. Det har gått bättre än vad jag trode att det skulle gå. Kan faktiskt erkänna att det föll några tårar i måndags när han åkte och jag saknar honom, finaste älsklingen man kan önska sig. Men jag har ändå bevisat att jag är stark ensam också. Jag klarar mig. Men ensam är inte alltid starkast, man behöver någon att dela saker och ting med, dessa dagar har vi gjort det genom telefonen där vi har berättat om allt mellan himmel och jord. Vad vi har ätit, hur det har varit på jobbet eller vad man ser på tv:n. Jag är otroligt tacksam över vad vi har tillsammans, vi står berevid varandra även när han är i Halmstad och jag kvar hemma i Oskarshamn.








Bilder från i början av sommaren. Jag minns att vi hade Turkiet resan framför oss och jag var super rädd.
Erik pratade om hur det var att flyga och sa att det inte var farligt. Nu så här efter små ler jag åt tanken.






















Tisdag.

Nu börjar första advent komma nära. Äntligen, som jag längtat. Om en stund tänkte jag gå ner och leta fram julsakerna, vill inte börja riktigt ännu men det är ju alltid bra att vara förbered..eller hur! Jag ska bara titta vad jag har för något, alltid lika spännande varje år:)
Annars handlar denna dag/kväll om jobb. Första jobbdagen av fyra denna veckan. En heLt okej jobbvecka!























Söndag..







Söndag kväll och jag sitter vid soffan och håller på att somna. Erik kommer hem från Göteborg kl 23.00 och då måste jag öppna åt honom för han har inga nycklar med sig och dörren nere stängs kl 21.00. Jag undrar hur det här ska gå....






















You da one!

Såååå galet länge, länge sedan jag var här nu! Men nu tänkte jag skriva några rader. Min arbetsvecka är slut och jag har fyra dagar med ledighet framför mig. I dag började jag dagen med sång och paket till Erik som fyller år i dag. Han låg där i sängen ny vaken och såg lite smått förvirrad ut när jag kom in med ljus, paket och sång klockan 06.00 på morgonen. Men han blev glad och har har även fler paket som väntar i kväll:)  Efter att Erik åkte till jobbet så fastnade jag vid tv:n utan att kunna somna om. Min fredag har börjat och jag ska städa, handla och fixa inför i kväll då det blir lite kalas:)
Resten av helgen blir det mysss med min fina vän Tova, like back in tha days! och så ska jag på soff-jakt med syster Johanna.
I veckan ska Erik åka på utflykt och jobba i Halmstad. Kan just nu inte säga att jag ser fram emot veckan, men jag hoppas att det kommer gå bra. Har sagt att jag har all tid till att vara barnvakt och umgås med nära.

Men nu är det slut på uppdateringar, ska bara tipsa om en låt. Mitt Youtub på datorn vill inte fungera så ni får leta musiken själva, men min nya favorit låt är iallafall You Da One med Rihanna.





























Vem tänder stjänorna?

Vaknade i natt av att jag drömde att det var ett spöke i sovrummet. Ibland är det väldigt bra att ha kärleken brevid sig, en stor stark man som kan skydda en i från allt, även farliga spöken:)
I dag är jag iallafall ledig efter en lång jobb helg och om en stund ska Erik och jag åka och köpa en ny större tv. Nämligen en Samsung 3D, HD  smart tv. Tror det blir super men det är Erik som får fixa och trixa med den!
En anna sak. Någon som misade helgens Så mycket bättre? Denna säsong är verkligen lika bra som första. Underbara röster! Min favorit är faktiskt Tomas Ledin med Vem tänder stjänorna.



















River

Jag har snöat in på julmusik. Och ja jag vet att vi knappt är inne i november månad... Min favorit låt är iallafall River med Sarah Dawn Finer. I dag började jag dagen med varmchoklad och filmen the holiday. Vintrigt värre och väldigt mysigt. Jag verkligen längtar efter snön, alla klappar och tomtar. Det ska bli såååååå mysigt! Åhh va jag längtar. Har dock kommit fram att jag måste vänta lite till, i år ska vi ha en gran i vårt hem så vi ska köpa allt som behövs till det, jag är ivrig men har nu kommit fram till att det hinns med, även det. Och det där med julklappar. Det finns så mycket jag vill ha, och så mycket jag vill ge. Men det får också vänta. Har lite ideer till min syster Linda (nu blir du fundersam va systeryster^^) och även till min syster Johanna. Som, sagt mycket ideer, men inte lika mycket pengar, en dum blandning det där!


Passar på att rekommendera en sida med inredning också som heter Ljuvali. Ge mig allt i julklapp tack!



  


























Rosor...




Har använt dagens första timmar till att hitta present till Älsklingen som fyller år nu i november. Inte det lättaste  när man vill ge något som han kommer bli glad för. Sådär extra glad för. Men nu har jag kommit fram till en lista, även kommit på vad jag vill ge honom i julklapp! Nu måste jag bara hitta allt:)
Ska bli spännande!
























RSS 2.0