The hunter!

Såå underbar!!! Har lyckats se alla tävlingar i årets melodifestival och nu är det väl bara en tävling kvar innan finalen. Jag håller påå Danny och Loreen. Men i går sjung sarah denna underbara låt en omgjorde, från melody clud, men hur fin är det inte!!!???

The ocean





Lördag och det har gått en tid sedan sist. I dag känns det som att våren har kommit till Oskarshamn, hoppas att det får vara så nu och att inte snön faller förens i november igen. Erik och jag har varit på stan, handlat åt min fina pappa som blev 60 år i går men som har åkt på influensan så han fick fira hemma i sängen medans vi syskon med famlijer fick äta smörgåstårta utan honom och Birgitta.
Annars i dag har vi hunnit med mycket annat som fika hos Erik föräldrar och i kväll blir det fin besök med god mat och en halv bra citronpaj med maräng...en maräng som jag glömde i ugnen... men det ska nog förhoppningsvis bli bra iallafall:)

Lite annat som hänt veckan som gått är att jag har gjort mig av med det blonda i mitt hår och gjort slingor som liknar mer mig egna hårfärg.  Har nog inte riktigt vant mig ännu men erik tycker det är snyggt! ;)
















Syskon.

Mina egna syskon och mina syskons barn och deras syskon. Syskon är en viktigt grund till ens liv. Jag och mina syskon tror jag har ett extra stakt band beroende på många andledningar, och även fast vi ofta kan tycka olika så har vi varandra i alla dess väder. Vi bara finns där. Mina syskon är människor som finns där och som förstår. Alla vi är personer som bryr oss om människor och Vi kan verkligen prata om allt. Och det är verkligen viktigt att ha varandra! Jag älskar mina syskon, Anna, Linda och Johanna! Tack för att ni finns! Där gjorde mamma och pappa något bra!
Ni har era familjer och även fast jag är sladdisen (som jag alltid har varit stolt över) så är det ni som visar hur livet är. Hur vuxenlivet är och ni finns där för att stöta och berätta. Ni är tre personer som jag ser upp till och som jag vill vara som. Min barndom har inte alltid varit den bästa men utan er kunde den absolut varit mycket sämre! ♥















Medans fredagen alltid känns fjäran så är alltid måndagen så nära!

Helgen är över och jag har den långa jobbveckan framför mig. Helgen har varit bra! Jag har varit super trött men annars har allt vara super. I fredags så bjöd Erik föräldrar på mat ute. Smakade super gott, om det inte var så dyrt skulle jag lätt kunna äta ute iallafall en gång i veckan! I lördags var vi en sväng i kalmar. Jag, erik och min systerdotter Matilda. Vi shoppade rea smycken och Erik köpte sig en snygg klocka.  Jag fick äntligen min hund också, inte någon levade min minst lika fin! på kvällen blev det melodifestivalen häng tillsammans med några vänner..  Bilder på nästan det mest kommer!

























Min morgon!

Usch va jag riktigt ogillar dagar som denna. Jaha tänker ni? Hur är din dag då? Jag vaknade riktigt opepp. Gråt ute ,gråt inne, ont i ett knä och inte alls sugen på att göra något alls. Inte ens ligga och slöa i soffan och då är det illa.. Men klockan har tickat på utan att jag har gjort något speciellt förutom ätit frukost (började med ostbågar slutade men en kiwi) Nyttigt? Nja inte direkt!
Nu håller jag iallafall på att städa. Tänker att det är bättre att ha de gjort än att vänta till i morgon.  Ska försöka att vara duktig och lägga in lite bilder från kameran sen, för de behövs. De har varit där i en evighet nu..




















Elephant!

Livet rullar på. Dagarna går och kommer. I morse räknade jag på hur många timmar som jag sov i natt. 12 timmar kom jag fram till. Hoppade i säng runt 21.00 och vaknade 09.00. Tänk, jag sover halva dygnet..
Men men sitter och lyssnar på Lalehs nya skiva sjung. Första låten var super fin vid namn Elephant. En pigg, glad låt! Andra låten kankse ännu bättre, some die young Rekommenderar skiva starkt! Har inte varit något stort fan av Laleh innan men efter så mycket bättre tycker jag om henne mer och mer och efter dessa låtar!

















Fredags morgon!





God morgon! Fredag och snön faller fortfarande utanför fönstret. Snartt tänkte jag hoppa i ett bad, har haft en lugn morgon vilket är perfekt innan en jobbhelg! I kväll ska jag ha lite kvalitetstid tillsammans med min syster och hennes två döttrar. Vi ska gå på premiären av En gång i puket  som är på bio. Den har inte fått de bästa recesioner men jag hoppas ändå att den är bra och framför allt rolig! Det ska iallafall bli mysigt!

















Minns ni sommaren?








Såhär när snön faller ner från himmlen så längtar jag faktisk bara ännu mer efter sommaren och semestern! De värma dagarna och härliga kvällarna vid havet eller på balkongen. Att äta ute är de bästa som finns och då ska det självklart vara något grillat! Och att ligga där vid havet och höra vågorna och smaka på en mumsig glass är inte heller fel!
Visst är det inte bara jag som längtar!?
















The Hills!

Detta kommer jag absolut höra från min systeryster! Jag har nog snart legat framför tv:n i över två timmar och sett på The hills maraton. Snacka om alla problam de har. Det är ju inte normalt men ändå så sitter man här och tittar... Killar hit, tjejkompisar dit och massor av bråk. Ingen lycka någonstans.. En ganska bra sammanfatning tycker jag. Men som sagt ändå sitter jag här.


























RSS 2.0