Blue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

130430

 
 
 
Efter att ha haft något slags uppehåll med allt som har med bakning att göra så har de senaste dagarna varit tvärtom.  I veckan har jag bjudit på smördegspaj med bär, chokladcheesecake och mascarponekräm med digestivekex och bär med honungstopping. Tre goda ting! Den sista var den vinnande favoriten. Sååå god och enkel!
 
 
 
 
 
 

Med kärlek.

 
 
 
Åhh jag verkligen älskar att fota och fixa med bilder. Denna fina blomma fick jag av E förra alla hjärtans dag och den är fortfarande fin. Omhändertagen med kärlek!
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 

Fota.

 
 
Åhh jag älskar verkligen att leka med foton och famför allt att fota.  Skulle vara så roligt om de fanns någon /några som ville ställa upp framför kameran! 
 
 
 
 
 

It's you

 
 
 
 
 

Nu kör vi!!

 
Åker till gymmet för ett benpass! Sedan ska jag följa med min syster på en föreläsning! Hej Onsdagen!
 
 
 
 
 

I dag ska jag baka för det var hundra år sedan sist!

 
 
 

I will go down with this ship..

 
 
 
White flag- Dido
 
 
 
 

I got it easy!

 
 
Jag har haft en hädelserik helg med jobb, tankar om livet och allt där i mellan. Nu är jag ledig i två dagar och då ska jag försöka njuta så mycket jag bara kan. Jag har dessa två dagar framför mig och jag skall ta vara på dem. Som vanligt har jag städ och annat att göra, och så har jag träning att ta tag i igen. Känns som evigheter sedan sist även fast jag senast tränade i fredags! I dag stod det promanad på schemat man i dag har jag sprungit runt på jobbet så fötterna värker. 
 
 
 
 
 
 
 

Reasonstobefit...

 
 
 
 to be able to say i did it!
 
 
 
 
 

En Hund.

 
 
 
 

Lördag

 
Åhh jag älskar verkligen lediga helger!!! I dag gick jag upp tidigt och åkte till gymmet för ett zumba pass och spring och träning. Var helt slut när jag kom hem! Men det är så skönt att ha det gjort. Snart blir det pizzarester och mys vid tv:n och sedan bär det av till min fina syster Linda medans E ska titta på hockey. Hoppas ni alla får en bra lördag!
 
 
 
 
 
 

Jag ska landa rätt.

 
 
Jag hatar att känna mig ensam! Jag behöver en brytpunkt, en ny start! Har fastnat i ett hål som jag inte lyckas ta mig ur. Känner mig som en trött, ensam hamster i ett hjul. 
 
 
 
 
 
 

Vi två.

 
I morse hittade jag en lapp skriven av E. När jag skriver lappar till E är det oftast att jag älskar honom och att han kan få diska om han vill (han har oftast inget val), eller att det finns mat i kylskåpet till honom. När E skriver lappar till mig står det oftast att han hoppas att jag får en bra dag och att han älskar mig. Hur kunde jag ha sån tur att få leva tillsammans med denna mannen. Det har gått över tre år tillsammans och det är bara början. Det känns så bra!
 
 
 
 
 

If I lose myself tonight...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag!

 
Åkte till gymmet tidigt i dag och körde ett ben och bröstpass. Det är verkligen ett härligt sätt att komma i gång med dagen! Nu sitter jag framför tv och har ätit frukost. Snart ska jag börja ta tag i vårat hem. Det finns alltid något att göra!
 
 
 
 
 

Nu är det alltså slut?

 
 
Hej mensvärken från helvetet! Åhhh vill bara somna om igen och vakna utan värk, men det gör ont när jag ligger ner också. Har läst ut femtio nyanser av frihet nu. Vaknade kl 07.00 och gick inte ur sängen efter 10.00 och då hade jag läst ut den...nu känner jag någon konstig vemodskänsla, saknad och ja jag grät ett antal tårar till denna också. E sade till mig i går " du vet väl att dessa personer inte finns på riktigt.." Usch för mig känns det verkligen som de finns, fast samtidigt känns det för bra för att vara sant. Men jag vill verkligen att det ska vara sant. Att dessa personer verkligen finns. Den enda nackdelen med den sista boken är att jag hade önskat att den varit upp delad till en till bok. Kanske en femtio nyanser av kärlek?! Jag vill inte lämna dem ännu och jag vill vara med lite till. Men nu känns det som att jag skall lämnar deras liv i fred. Nu släpper jag taget och JA jag pratar fortfarande om en bok.... HEREGUD! Vet inte om jag har mest vemod över det, över att det faktiskt bara var en bok, eller tre stycken rättare sagt. 
 
Jag avundas de som har dessa böcker framför sig. Jag gör verkligen det!
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 

You belong to me.

 
Lördag och jag har en hel dag för mig själv. E är i Malmö och BMR grandprix och kommer inte hem förens i kväll. Själv hade jag planerat denna dag med tvätt (fanns ingen tid i går) och lite annat fix här hemma. Men som vanligt, eller som om jag inte redan visste det så fastnade jag med Ana och sin femtio och alla hans nyanser. Jag trodde verkligen inte att de böckerna skulle vara SÅ bra och SÅ beroendeframkallande. Samtidigt som  jag läser så lyssnar jag på musik och jag tycker allt verkar passa in till boken och alla deras känsolr. Jag är verkligen fast!
 
Men nu ska jag hämta tvätten sedan har jag lovat mig själv att jag måste diska och hinna njuta av solen så visar sig på den klar blå himlen. Jag håller tummarna för att våren äntligen förhoppnngsvis är här för att stanna. För visst måste den stanna den här gången?
 
 
 
 
 
 
 
 

Olycka i lyckan!

Jobbigt det är när man läser och läser men kommer på att om jag läser mer så kommer det snart att ta slut... Jag har snart läst ut andra boken av femtio nyanser på fyra dagar..för ja, jag kommer absolut läsa ut den innan kvällen är slut. Efter det har jag ca frya dagar med den sista och tredje boken. Vilken olycka i all lycka!
 
 
 
 
 

Vakert.

 
 
Onerepublics nya skiva är underbar. Jag verkligen älskar varenda låt! Dock är nog Someting I need favoriten!
 
 
 
 
 
 

Min fredag.

 
Äntligen lite längre ledighet. Påskhelgen är över och nu ser vi fram emot en helt vanlig helg! I kväll blir det after work med ett härligt gäng från jobbet. Roligt att ses utan för jobbet! 
Snart ska jag gå och handla lite saker som behövs och sedan ska jag äta frukost. Jag ska boka en tvättid och tvätta. Annnars ska jag bara ta det lugnt i dag. Bara vara med mig själv en stund och njuta av att vara ledig. Så välbehövligt och skönt att äntligen vara ledig och ha helg!
 
 
 
 
 

Femtio.

Jag läser så att jag får ont i huvudet. Fick hem de två resterande böckerna av femtio i går och jag har läst och läst. De är sååå bra! Jag förstår inte de som inte tycker om dem. Nu har jag suttit och knopat ihop en lista på spotify med all musik som finns med i böckerna. Ja, jag erkänner att jag har ett stort beroende, men jag säger bara det. Det är så mycker roligare med musik till ;)  Min lista på Spotify heter Femtio. Det är bara att söka i sökrutan:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not me.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tre måsten!

 
 
 
 
Åhhh jag skulle verkligen villja ha dessa tre. Såå fina!!
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 
 

Heaven.

 
 
 
 
Åhhh jag bara älskar vårat sovrum! Det är så stort, ljust och luftigt. Finast är det när solen är på väg att gå ner och solens stålar hittar in i rummet och sprider värme och ljus. I helgen shoppade jag och E en super fin bänk från Ikea så nu är det ännu finare här inne. 
 
 
 
 
 
 

Frasiga tulpaner.

 
 
 
 
 
 
 
Köpte tulpaner när jag var på Lidel i torsdags och handlade lite. De var till ett bra pris så jag tänkte " de kanske håller någon dag iallafall.." Nu är det tisdag och de är fortfarande väldigt fina! Det är så härligt med tulpaner på bordet.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0