Isn't she lovely!

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik. Erik umgås med grabbarna och jag passar på att dansa och sjunga så högt jag bara kan. Ni skulle bara se mig;) hahah
Jag har en otroligt bred musiksmak  och just nu spelas Selena. En kvinnan och artist som hastigt avled när hon var som bäst. Jag bara älskade filmen om henne när jag var mindre och kunde se den om och om igen...även fast inte slutet var speciellt lyckligt. Men hon var en galet bra artist och jag gillar henne helt enkelt för det hon gjorde. Föruton henne så har jag lyssnat på Lady Gaga kvinnan som också är helt sjukt duktig och grym och som jag hoppas kommer tillbaka till Sverige snart! Den tredje kvinnan är Shania Twain kvinnan med- Man! I feel like a Women! Jag kan inte säga annat än att det är några trevliga kvinnor jag sjunger med i kväll!
Men visst är det härligt med musik i livet, hur skulle man klara sig utan en glad låt en tråkig dag eller ensam kväll som jag har just nu och i kväll slår jag ett slag för alla gryma kvinnliga artister det finns! Ni är grymma!















































Kväll.....!

Kvällen är kommen och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli nio. Solen lyser högt på himmlen fortfarande och jag känner att kvällen kan bli mer är bra.
I morgon är jag ledig igen och jag verkligen älskar tanken på ännu en sovmorgon. Barar göra hur man vill, om jag har riktigt med tur är det sol i morgon också, så gudarna där uppe jag hoppas ni läser bloggar, speciellt denna! ;)




Marry the night!











O klang och jubeltid...

Jag lever och har det underbart här där jag befinner mig. I sommar staden Oskarshamn som vanlig, där jag absolut trivs som bäst. När det är sol så räcker inte tiden till att ta sig tid till att blogga samtidigt som jag har så många underbara bilder och har så mycket att skriva om. Jag njuter tillfullo av livet och tiden som är just nu. Sommaren är underbar och om bara några få dagar så är det äntligen dax för lite semester. På måndag bär det av till öland igen och jag kan nog knappt beskriva hur mycket jag hade velat vara där här och nu. Jag håller bara tummarna för att dessa två veckor som jag är ledig bjuder på bra väder, speciellt nästa vecka då vi ska bo i tält:)
I dag är det iallafall onsdag och jag har spenderat förmiddagen med mina fina vänner. Vi ses inte så ofta men nu på sommaren så får man passa på när alla kan och pussla i hop sina lediga dagar. I kväll ska vi ses igen och gå ner till Åströms och ta en sommardrink. Sååååå härligt!


















Tredje delen av andra dagen på Öland.

















Efter viu hade varit och besökt kungen så åkte vi till Borgeholms slott. Vi har varit där innan och för mig var det min tredje gång. Men ett besök på detta slott är ett måste varje år. En mysig tradition till en super fin och mysig plats. En underbar plats som rekommenderas.

















Tisdag.

Goood morning!!! Tisdsag morgon och äntligen lite ledig igen. Har jobbat hela långa helgen både här hemma och på jobbet. Här hemma har vi nämligen slagit till och tapetserat om den förfärliga fondväggen som fanns i vardagsrummet. Nu är det super ljust och super fint. Älskar den! På jobbet har vi nästan bara städat en hel helg plus i går. Vi har stängt vår avdelning och utökar en annan över sommaren. Så vi har städat och städat inför hösten. Så nu känns det verkligen som att sommaren är här även fast det känns som att solen har försvunnit och regnet har bestämt sig för att vara kvar lite för länge enlig mig.  Jag hoppas verkligen och håller alla tummar jag har att solen hittar tillbaka tills på fredag. Jag vill inte ha en regning midsommar när jag vet hur en solig är, så mycket mycket finare och härligare.
I dag är det iallafall tisdsg och jag har tänkt fixa lite här hemma. Ingen tvätt i dag för en gångs skull och Erik var duktig och städade i helgen. Såå skönt att inte ha dessa måsten utan veta att jag kan göra vad jag vill i dag! Om jag vill så kan jag sitta här och titta på den nya fina väggen och bara njuta hela låånga dagen.














Torsdag, sommar och sol, en härlig tid.

Glad och samtidigt förvårnad över att klockan "bara" är halv fyra sitter jag nu här min en tyst och sval lägenhet, rättre sagt min tysta och svala lägenhet. Jag verkligen älskar när dagar blir som den här. Jag har hunnit med massor och jag har fortfarande möjligthet att gör lika mycket till om jag bara vill. Jag har ungåts med min älskade farmor i dag. Det händer inte ofta och i bland går det alldeles för lång tid mellan gångerna och i bland är det kbappt så att jag bara åker och handlar åt henne och då blir det bara ett hej och tack för hjälpen. Men i dag har vi varit på stan tillsammans. Hon hade några ärenden och sen så ville hon se vår lägenhet. Fem trappor upp med nio trapsteg i varje trapp. Farmor klarade det även om inte sa att hon kommer att komma och hälsa på sådär jätte många gånger mer. För en gammal kvinna på 89 år så är inte trappor det bästa som finns, men hon klarade det och jag tror till och med att hon blev förvårnad själv. Ännu finns det krut i tanten:)
Vi har iallafall haft en underbar förmiddag med mycket skratt. Hon berättade bland annat om en ilsken tjur som de hade på gården när hon var liten som fick heta Hitler. En oerhört rolig historia som förvårnar mig och får mig att le trots att inte Hitler annars skulel få mig att le. Men denna gammal tant som är min farmor har fortfranande barnasinet kvar och det är så otroligt fint att se. Och även om inte Hitler var en trevlig man så kunde man ändå skoja om det hemma i småland för länge länge sedan.

Nu sitter jag iallafall här i min ensamhet. Jag och två tidningar. Jag riktigt njuter av nuet och sitter rofyllt och vänder mellan blanden. En med intedning och en med mode. Två alldeles för roliga ämnen som man skulle kunna spendera alla världens pengar om man bara fick. Jag är nog inte ensam om att tycka om att bli inspirerad någon gång i bland, även fast jag tror att alla intryck man får under en dag gör att man funderar och kanske inspireras på något viss.
I dag ska jag iallafall ta mig ell glas vin och smaska på jordgubbar och lite popcorn. Lite lyx någon gång ibalnd får man unna sig och min lyx i dag är det och mina två tidningar. Så nu ska jag fortsätta att njuta av nuet och livet så ses vi sen igen. 






















Första delen av andra dagen på Öland!


























Här en första delen av den andra dagen på Öland. Vi började med att spenderade dagen på bland annat Soliden. Där kungafamiljen bor på sommaren. De hade en otroligt stor trägård och min första tanke var om det alltid var öppet för turister...Tror inte det. Då skulle de aldrig ha möjlighet för något privatliv alls under sommaren.. Sen funderda jag på hur mycker kunga familjen får gå i trägården efter som den var stängd nästan över allt. Man fick bara titta, inte röra. Det var iallafall väldigt mysigt och fint! dock var kungen inte där den dagen:)

















Här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri!














Här är de fösta bildena från helgen på Öland. När vi kom dit var det inte det bästa vädret men vädre är ju inte allt här i värden. För precis som ordspråket "efter regn kommer solsken.." Så har man alltid hoppet uppe för att nästa dag kankse blir bättre. Våra fredag här var iallafall mysig även om det blåste, men vi hade ju en stuga att ta vår flykt till som tur var:)















110615

Onsdag morgon och jag är ledig igen efter två dagar på jobbet. I dag har jag en såndär tråkig men ändå okej dag med städ och tvätt i massor. Jag är jätte sugen på att fixa till här hemma. Göra det precis sådär som jag verkligen vill ha det. Tror jag ska köpa hem lite insperation och bara sitta och njuta av allt fint man kan göra. Sedan April bor vi ju i en ny lägenhet som jag verkligen älskar. Fönster i alla rum, utsikt både med soluppgång och solnedgång och en mysig balkong. Men lite saker finns det fortfarande som jag vill ändra på dock. En fondvägg i vardagsrummet som jag inte alls tycker om som jag vill ha vit och lite myspys med lite mer växter skulle vara fint sedan skulle det vara fint med vita lister runt golvet istället för 70-talets mörka orginalet.























Funny how times slips away....

Min helg är slut och nu väntas ännu en vecka med jobb. jobb måndag, tidsdag sen ledig innan en lång helg med jobb igen. Min helg har iallafall var toppen. jag och Erik åkte ju till Öland och en mysig liten stuga. Vi har badat och njutit av livet. I går var vi på ett super fint och mysigt ställe som jag ska berätta mer om en dag när jag har mer tid. Kameran har fått jobba mer än vanligt, har nog över 1000 bilder skulle jag gissa på! Så i veckan ska jag försöka vissa så mycket som möjligt av det fina öland. Nu ska jag hoppa på cycklen och ge mig av mot jobbet. Ha en trevlig måndag alla!


















Oh Boy!



Torsadag och ledig förmiddag. Kvällen bjuder på jobb men innan dess har jag en hel del att göra. Efter en halv jobbig natt med konstiga drömmar som att Erik och jag flyttade tiill en konstig lägenhet i stockholm och hade två jätte stora barn som försvann hela tiden så börjar jag äntligen piggna till.
I dag ska jag iallafall gå in till stan och handla lite grejer som kylvätska, kylklampar och sen ska jag hem och packa. Erik och jag ska nämligen ha en helg på öland i en stuga. Härligt att komma bort lite innan stress och semestern vecka 27-28. Ladda baterierna lite:)














8 Juni.

I dag har jag jobbat. Jag verkligen tycker om mitt jobb, det finns rutiner men samtidigt kan allt hända. Spännande och otroligt roligt. Jag trivs inom vården och landstinget.
Efter jobbet i dag har det varit jag och jag. Erik jobbar till 20.00, men ser på klockan att han snart kommer hem. Hemma i min ensamhet så har jag varit flitig, jag har äntligen "orkat" träna igen på någon månad. Men bättre att träna en gång i månaden än att inte träna alls, eller hur! Sen har jag lagat och ätit mat, pasta sallad och grillad majs som jag har förälskat mig i. Efter det stannade jag på balkonegn och läst  den nionde bocken av Mari jungstedt Det fjärde offret som förövrigt alltid rekommenderas! Har snart läst ut den:)
Nu sitter jag här, eller rättare sagt halv ligger i sängen med datorn i knät och gör allt förutom de jag hade tänkt. Jag syselsätter mig med att läsa bloggar, kolla nyheter och väder och lyssna på musik.  Ur dom små högtalarna på datorn strömar Starshiip med We built this city. Nu ska jag fortsätta njuta av denna härliga Onsdag!!





We built this city!! ♥















Likt en blomma söker ljus.

För några dagar sedan såg jag och Erik den tredje och sista filmen av Änglagård. Jag ÄLSKADE den och lever fortfarande på känslan som jag fick av den. Så otroligt fin och naket bra. En känsla av frihet och en framtid som är bra. För er som inte sett änglagård filmerna är det kanske svårt att förstå. Men om man har växt upp med personer som Fanny och Zack och alla andra som varit med. Folk som inte litat på personer och som kanske inte hittat sin fasta punkt och sen får se hur galet bra det kan bli. Man kanske inte är perfekt men om man hittar det man trivs med så kan det faktiskt bli väldigt nära perfekt Sen finns det de som försvinner och går bort. Det som är så fint är att de som dött fortfarande finns kvar där, de går fortfarande på grusvägen eller cycklar i den sköna sommar vinden och ser hur livet fortsätter. 
Det är så jag vill ha det. Att även om man försvinner så finns man där, precis där man trivs som bäst och i bland blickar man tillbaka och ser sitt fina liv man haft. Kan kanske vara lite ledsamt, men ack så fint det ändå verkar. 


I dag är det Tisdag den 7 juni. Sommaren har börjat på riktigt och jag verkligen trivs där jag är. jag tycker det är så skönt att ha ro i kroppen och bara kunna njuta av livet. Här och nu. Min kamera har fångat gobittarna. som ni ska få se lite senare:)


















 

Jag lever!!!!

I'm alive!! Efter över en vecka med hals ont och ont i halsen så är jag tillbaka. Såå underbart att vara sig själv igen. I dag har jag varit ute i solen och vid havet, och bränt mig...sen har vi haft fiuna vänner här på besök och ätit grillat. I morgon är det dax för helgens jobb vilket faktiskt ska bli roligt, helg eller inte! även fast jag inte hade sagt nej till en ledig dag till.. solen är underbar och jag vill ha så mycket som möjligt av den!




































RSS 2.0