Femtio.

 
 
 
 
Jag har börjat om från början med Femtio nyanser av honom. I går läste jag ut den första och i dag började jag läsa den andra boken. Jag älskar verkligen Ana och Christian. Jag är fortfarande lika beroende som innan. Men nu kan jag ju även sitta för mig själv och fundera, när jag redan vet hur allt blir! Mina absoluta favorit böcker någonsin!
 
 
 
 
 
 

..

 
 
 
 
 
 
 
 

Träning.

 
Började denna Onsdag med ett härligt (...super jobbigt) träningspass här hemma. Huuaa så jobbigt de var men va duktigt man känner sig sen efteråt! På bilen är mina fina nya träningsbyxor från Better Bodies! Älskar dem!
 
 
 
 
 

14 grader och regn.

 
 
 
Efter ett par dagar här hemma med regn känns det just nu som jag knappt minns hur det är när himlen är blå och solen skinner utan att det sedan kommer regn och åska. Hoppas verkligen att det blir bättre snart!
 
 
 
 

Axel.

 
 
Jag och min kamera var på Bal i lördags. Min systers son Axel var så stilig (kan inte förstå att han faktiskt är vuxen nu) och bilderna...ja de blev ju helt galet bra om jag får säga det själv! 
 
 
 
 
 

Äntligen Fredag!

 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken kväll!





Sjukhusfest med fina människor förgyllde min Torsdagskväll i går. Hps mat och dryck och jag har nog inte skrattat så mycket på länge... eller dansat heller! Detta kommer man leva länge på :-)

Arms

 
 
 
Sååå underbart låt och video! 
 
 
 
 
 

E

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guld!

 
 
 
 
 

RED







Lördagsfin!

A room with a view.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni är guld och Diamanter!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så otroligt glad att vi har hållt ihop trots olika skolor, olika städer och egentligen helt olika liv. Jag träffade er när jag var 12 år och jag kan fortfarande minnas det som i går. Hanna var skrämmande och jag tror att jag tänkte att henne kommer jag nog aldrig umgås med, Tova kändes inte heller som någon jag skulle umgås med men nu 11 år senare umgås vi trots att vi kanske inte riktigt fann varandra förens vi var runt 14 år efter att jag och Mimmi följt efter er ett tag. Den jag lärde känna först var Hanna, sedan Jessica ( som du och jag suktade efter killar, jag tror vi pratade om killar så fort vi sågs tills man skulle säga hej då efter skolan!), och sedan Tova och Alexandra. Jag är så glad att ni finns i mitt liv. Tillsammans blir vi vuxna och möter alla backar både upp och ner! Och jag har verkligen sån otroligt tur att ha många vänner! Så trodde jag aldrig att det skulle bli. Att ha många fina glud vänner i mitt liv! Hanna, Tova, Jessica, Alexandra, Viktoria, Linnea , Lina jag älskar er! Lina, Linnea och Viktoria träffade jag på riktigt när jag började Gymnasiet. och jag tror aldrig vi kommer att glida ifrån varandra. Ni är verkligen gludvärda!
 
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we are one!




Äntligen Fredag!







Denna veckan har gått så otroligt fort! Redan fredag och det är sol både inne och ute! Just nu leker livet! och så har jag haft en hel dag med min älskade Hanna ovh Tova! LYX!

Be you!

 
 
 
 
 
 
 
 

May. 17, 2013





Vilken härlig start på dagen! gick upp kl 7 och lämnade in vår kära (?) bil, blev hem skjutsad av min fina syster och när jag kom hem hoppade jag i löparskorna och sprang en timme! Jag måste säga att jag är stolt över mig själv! Och jag fick verkligen en riktigt bra start på denna Fredagen!

Hur härligt är inte detta!

 
 
 
 
Detta gjorde absolut min dag!
 
 
 
 
 
 

En blöjtårta.

 
 
 
 
 
 
I fredags hade vi överraskningskalas för Viktoria som snart ska bli Mamma. Tillsammans med Linnea och Lina har jag planerat denna kväll och den blev riktigt bra! Och självklart fick hon en blöjtårta!
 
 
 
 
 
 
 

Måndag.

 
 
Har spenderat tre lediga dagar hemma med E. Vi har tagit långa promenader, tränat och myst med familjen och vänner. Jag har haft en jätte bra helg helt enkelt! Nu är det måndag igen och jag har fyra arbetsdagar framför mig och sedan fyra lediga dagar efter det. Jag ska absolut inte klaga!
 
 
 
 
 
 
 

Härlig söndagskväll!






Jag minns Turkiet....

 
 
 
 
 
 
 

Judy och jag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blomster....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdagslyx!







Torsdagslyx= kunde gå lite tidigare från jobbet, hann hem innan regnet, årets första grillning och tårta hos mina fina svärföräldrar och så självklart extra mycket lyx med E vid min sida! Nu har vi tre dagar tillsammans framför oss:-)

Nynnar...

 
 
 
Jag ramlar nästan över nya favorit låtar varje dag! Denna är en ny i samlingen. Fuck Yoooouuuu.... dock lite farligt att ha i öronen när man är ute och går! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om jag kan, kan du!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett lyckopiller i magen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fösta bilden är från Januari och den andra är taget i dag,  Maj månad. Två bilder på finaste och vakraste Viktoria. Där inne växer ett litet lyckopiller! Erat lilla lyckopiller! Vilken underbar känsla det måste vara!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fullt Ös Medvetslös.

 
 
Långhelgen på jobbet är över och jag ser framemot en ledig dag i morgon. Har handlat mat till veckan och slängt i en tvätt. Men nu fastnade jag vid tv:n och serien Catfish på MTV. Fastiskt ganska roligt och intressant:) Efter lite matlagning ska jag inta soffläge igen. Helt slut!! 
 
 
 
 
 

On top of the world!

 
 
 
Har en sak att berätta. Skriver inte så ofta om mitt jobb. Inte mer än att jag ska jobba helgen eller har jobbat och är äntligen ledig. Så är oftast meningarna om mitt arbete här på bloggen. Men nu har jag en stor nyhet! Jag har äntligen fått en fast tjänst! I september börjar min framtid på en nygalmmal avdelning för mig. Det ska bli riktigt spännande och roligt! Har gått med fjärilar i magen i några dagar och gör det fortfarande. Är så stolt över mig själv! Men det ska amtidigt bli tråkigt att lämna den underbara avdelningen jag är på nu och har varit på i några år nu. Verkligen blandade känslor. Men mest av allt så många förväntningar inför min framtid! Jag är nu on top of the world!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stensjöby 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första besöket till stansjöby för i år är gjort. I går efter jobbet åkte E och jag dit och tog en härlig vårpromenad. Äntligen, äntligen är nog sommaren på G. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår.

 
 
 
 
 
 
 
 

dax att ta nya tag!



beger mig till gymmet gör nya tag. måste ända säga att jag är duktig som försöker hålla igång även när det känns mer lockande att stanna hemma, WIHU!!

RSS 2.0