...

 
Och han är min.....
 
 
 
 
 
 

Rhodos.

 
 
 
 
Hemma från en underbar vecka på Rhodos. E och jag har solat, badat, ätit massor av gott och njutit av värmen. Jag kommer att sakna dessa rosa kvällarna, havet som brusar nedanför, den varma vinden och framför allt utsikten från vårat hotell. Vi har haft det sååå bra!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Between The Raindrops.

 
 
Jag börjar undra vart solen har försvunit? Ännu någon timma har jag fastnat här framför datorn i brist på annat. Men den kommande veckan har vi massor på våran lista och i slutet av veckan får vi absolut sol! Längtar sååå!
 
 
 
 
 

Han.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Öland.

 
 
 
 
 
 
Sista dagen på Öland var grå. Sommaren är nog tyvär slut för den här gången. Allt går så fort när man hela tiden tror att man har allt framför sig. Konstigt det där eller hur. Men nu är även våra dagar på Öland över och vi tackar för dem. Det är ju ändå skönt att komma bort och jag tror att vi fångade den sista sommardagen. E och jag har haft mysiga dagar tillsammans och våran semester är inte slut ännu. Två veckor kvar att bara vara på. Och jag måste verkligen ta vara på dessa veckor. Tiden går ju alldeles för fort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den där sista sommarkänslan.

 
 
Semestern är på gång på riktigt nu och vi har så mycket härligt framför oss. En hel framtid med äventyr! Jag njuter av livet och de sista sommar sol strålarna. Och i morgon 15/8 är det min dag. 
 
 
 
 
 
 

22.22

 
 
 
 
 
 
 

4 Dagar till så skynda!

 
 
Hittade denna helt underbara dokumentär som du hittar här gjord av Beyoncé om Beyoncé och hennes liv. Åhh jag fick rysningar över hela kroppen om och om igen och tårarna har rullat ner för kinden. Vilken insperationskälla och stark kvinna. Verkligen någon att se upp till. Och ändå är hon en helt vanlig kvinna. Något som man faktiskt glömmer bort. Det är så vi ska vara! Det är så jag ska vara!  '
 
Och OBS!!! Det är endast 4 dagar kvar som den visas på svtplay! 
 
 
 
 
 

Äntligen är du här!

 
 
 
Förra veckan fick E och jag besöka denna spraliga, mysiga lilla kille. Vi har väntat på honom så länge och nu är han äntligen här! Den nya lilla familjen verkade ha börjat vänja sig vid varandra och det var riktigt roligt att få träffa dem. All lycka till er♥
 
 
 
 
 
 

Hej förkylning!

 
 
 
Har ägnat två dagar i sjukstugan nu... Vilken start på semestern. Fast bättre nu än senare eller??! I går hade jag feber och låg i sängen hela dagen och i kväll har E feber och ligger just nu i soffan och halv sover. Men i morgon då ska vi vara på G igen. Det är iallafall en plan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0