Go'Kväll.

Hur är det med mina läsare i kväll? Här är det iallafall bra! Har borstat mina tänder och tvättat bort mitt smik, så jag är redo för sängen. Börjar faktisk bli lite trött. I kväll har jag smakat på lite glögg och kollat på halv åtta hos mig. Måste säga att de är ett roligt program, programledaren är ju stört skön! haha. Den här veckan är de i Norrköping. Nu små kollar jag på faddergalan, Markus krunegård uppträder. Jag måste se Carola, bara för att se vad hon har på sig. Hon är ju lite speciell hon ibland. När jag var liten var hon en riktig favorit helst med låten Sanna vänner. Den var en av mina "pepp" låtar som jag lyssnade på när jag var arg och ledsen. Tycker den har en bra mening och text. På tal om musik! har ni hört på Idol 2009 skiva än? Finns på spotify, för er som har tillgång till de. Måste säga att jag är lite små förälskad i Calles röst. Man blir ju helt varm i kroppen! haha. Jag har hållt på honom enda sen han var på först uttagningen. Men tror dock att han får lämna idol nu på fredag. Den som vinner tror jag är Erik.
Nu känns det som att jag svalmlar om allt möjligt, Halv åtta hos mig, faddergalan, Carola, idol. Ja de e mycket att snacka om i kväll, haha.
I morgon börjar årets julkalender, spännande. Måste gå upp tidigt så att jag inte missar det:P   Man får ju inte missa supersara och stålhenrik liksom;) De kankse blir en tur till Kalmar i morgon också med pappi och Birgitta. På kvällen står iallafall barnvakt på schemat, bara att peppa! Nu ska jag stänga av, släcka ner och sova.  God natt med er!











091130- sista höstdagen.

Hej. Nu sitter jag här och lyssnar på en massa goo musik på Spotify. Visst är det en galet bra och smart tjänst, och gratis är de också, det gillas! Men det jag ville komma till är att det har kommit mycket bra musik den här hösten. Allt från Rihanna, Leona levis, Beyonce, Markus Krunegård, Shakira, Martin Stenmark, Melissa Horn, Emilia, Alicia Keys och massor av andra  som jag inte kommer på nu. Men det är skönt med bra musik så här i mörkret.
Idag har jag bara tagit de lugnt. Precis som jag lovade mig själv. Jag började dagen med frukost i soffan, kollade på Vapenbröder som jag verkligen måste rekommendera, super bra! Vid 11.00 så fixade jag i ordning mig och sen tog jag de lugnt igen. I dag har varit en sån dag som man vill ha varje dag. Vid 14.00 åkte jag och handlade åt farmor och sen så bjöd hon på mat. Och nu sitter jag här och tar det lugnt igen. Har tänt en massa ljus, har mys på hög nivå. Det enda som saknas är någon att dela det med. Men den som väntar på något gott.. :)
Nu hörde jag att pappa gick ut, om han åkte till maxi utan mig blir jag halv galen!! Vi hörs senare, puss!















Uppdatering från 091126

Film eller sova, film eller sova? Det är den stora frågan! Tror faktisk att de lutar åt sovandet och så tar jag filmen i morgon istället. Nu har jag iallafall fått in bilderna på datorn. De var på tiden, om jag får säga de själv!
Dessa bilder är i från "hej då träffen" för Hanna som var i tors. Tog mig tre dagar att få in dem på datorn:P

Här är några bilder iallafall:

Jag och Hanna

Hanna och Jag:) Saknar dig redan! Men vi ses nästa år, då vi eventuellt åker till åre och hälsar på Hanna och hennes kärlek.




Alexandra, som fyllt 19 år fick presenter:)



Tova i väntan på pizzan:)



En nyförlovad Jessica! Som vi säger grattis till:)
Tänk va tiden går fort, förstår inte att vi är vuxna nu!


Nu ska jag ta mig en banan och sen sova. Vi hörs i morgon, då ska jag ta och räkna alla mina sparade kvitton för november månad, de får ni inte missa! Puss och kram















Första advent.

Nu börjar min helg och gud va skönt det känns. Håret sitter i en tofs på huvudet, jag har mitt myslinne på mig och mina mjukisbyxor. Efter en helgs jobb är det skönt att bara få vara. Slappna av. Jobbet i dag har gått bra, det gick faktiskt fort på något viss. Vi har firat först advent med ljus och adventsmat. Mysigt. Har nog inte ätit så mycket sill och ägg som jag ätit i dag på länge, eller kan nog nästan säga att jag aldrig har gjort den. Sill är mitt nya beroende. Men det måste vara löksill! haha.
I kväll ska jag bara ta det lugnt och försöka lägga in lite bilder på datorn. På den fronten har det inte hänt någor sen i tors. Men man kan ju inte hinna med allt! Jag ska iallafall fixa till lite kvällsmat, se på vapenbröder, bäda rtent i min säng, lägga in ren tvätt och så ska jag duscha också, för visst är det galet skönt att lägag sig ny duschad i en ren bädad säng!
Nä nu ska jag fixa lite, vi hörs senare. Kram hej!


 









091128

Hejhej, hemskt mycket hej! Nu har jag kommit hem från jobbet och jag ska snart hoppa ner i min säng. Nu är det bara en jobb dag kvar för den här helgen och jag måste säga att de känns skönt. I morgon jobbar jag mellan 06.45-16.00 sen efter det ska jag cykla hem fort som bara den och ta helg! Ska kolla på Johan falk- vapenbröder. Såg på Gruppen för särskilda insatser i dag när jag var hemma på lite vila från jobbet och jag måste verkligen rekommendera den. De som kommer innan den filmen heter Noll tolerans, livvakterna och Den tredje vågen. Alla dessa är också mycket bra ocg rekommenderas de också för de som missat dem. Svenska Thrillers är nog min grej. Fast det är jag nog inte ensam om att tycka om.  Nu ska jag säga god natt. Vi hörs i morgon. Kram på er!


Bild från google.













Blod.

Ja blod tycks vara ett problem hos mig.. antingen har jag blodbrist eller lågt blodsocker. Nu är ju i oförsig blodbristen borta och värdena ligger bra, men lågt blodsocker har jag fått nu i stället. I dag dagligen med har hänt två gånger under två veckor att jag fått det. Illamående, yrsel, trötthet och blek. Men jag vet anledningen. Jag har stressat, inte ätit lika bra som jag måste och behöver för att må bra.. så jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Efter söndag är jag ledig två dagar, då ska jag bara tänka på mig själv. that's it!
Nu ska jag strax tillbaka till jobbet. Har varit hemme en sväng, jobbar delad tur = 7-13.00, 17.00- 21.00 = 10  timmar på jobbet. Sen ska jag hem och slänga mig i sängen för att gå upp igen i morgon och jobba 7- 16.00.
Vi hörs kanske senare, tills dess, simma lugnt!












...

Blir ett kort och kanske inte såå spännande inlägg i kväll. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag ska alldeles strax hoppa ner i min säng. Det blir att hoppa upp igen klockan 05.45, JIPPPII!
I kväll har jag jobbet, och det gick bra. Känner att jag inte orkar gå in på saker i kväll, så jag struntar i det helt enkelt. Menmen. Jag tror vi tar och säger tack för i dag. Vi hörs i morgon! Har lite shopping att vissa upp då också! Bye















091127

Jag förstår inte varför den här tiden på året gör att jag känner mig stressad hela tiden. Man ska vara där, gör det, hinna med det, ha koll på pengarna, köpa julklappar med mera... och så ska man hinna ta det lugnt occkså. Känner att kroppen inte kan ta det lugnt. Går på hög varv. Längtar redan till klockan 21.00 i kväll då jag kan åka hem och sova. Om ungefär 40 min ska jag vara på jobbet. har lagat mat, pluggat teori (som gick galetr bra i dag) haft körlektion och så har jag hunnit med en sväng på stan med min syster. Nu skrev jag inte allt i rätt ordning men skit samma. Hinner inte lägga in några bilder från gårdagen just nu heller, så får se om jag kan göra det vid 21.00. Nu ska jag försöka hinna lägga mig i soffan och andas. Hoppas ni får en bra fredagskväll!
Puss!














Hej hopp!

Vilken bra dag jag har haft i dag, och fort har det gått också. De här tre dagarna framöver handlar om jobb, jobb och åter jobb. Massor av jobb helt enkelt. Men i dag har jag varit ledig och det har varit skönt. Jag har som sagt tyräffat flickorna. Vi åt pizza, gick och fikade efter det och sen så stanade jag och Tova kvar och bara tog det lugnt. Gick hem till mig och åt en andra efterrätt. Som inte alls smakade speciellt gott. De var någon choklad bägare från ICA. Kommer dock inte i håg va de hete. I kväll har jag och min syster Linda bakat lussekatter hemma hos henne. Glömde min kamera där, så de blir inga bilder i da här inlägget, men får fixa det i  morgon i stället! I morgon åker Hanna till Åre med sin kärlek för att bo där upp. Känns lite konstigt, inte riktigt som att det är på riktigt. Men hon sa skulle komma och hälsa på hos här hemma, och vi ska eventuelt åka till henne någon gång nästa år. Jag kommer iallafall sakna henne väldigt mycket! Men jag önskar henne all lycka där upp! Mig slipper hon inte så lätt! Även om det är ganska många mil mellan Oskarshamn och Åre:P hehe.

Nu ska jag stax hoppa ner i min säng och sova. I morgon tänkte jag hinna med lite teori plugg och så har jag körlektion. Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller teori plugget. I bland skulle jag bara önska att man var en riktigt pluggis som var grymt smart också. Jag är sån som lätt skjuter upp saker ibland. Inte den starkaste sidan direkt... Men nu måste jag verkligen hitta den där envisa sidan. Måste skärpa mig. Måste, måste, måste!
God natt, hoppas ni haft en bra torsdag.













091126

God dag bloggen. Min dag började sådär härligt med migrän. Mindre lyckat. Men nu börjar det gå över, som tur är. Men jag känner mig fortfarande lite halv död. Huvudet har inte vaknat och kroppen känns ungefär som att man har genomgått ett jobbigt träningspass. I dag ska jag träffa alla flickorna för hej då träffa för Hanna. Vi ska äta lunch och bara prata. Mysigt! Tror att de blir pizza, har sådär 6 olika pizza ställen att välja på och ingen av oss tycker om samma ställe:P haha. Jag och Tova tycker ett ställe, Hanna, Alexandra och jessica ett- som verken jag eller Tova alls tycker om. Vi är olika helt enkel, men det är väl det som görs oss så bäst:) Innan lunchen ska jag och Alexandra peppa i väg till körskolan för teori plugg.
Tänkte försöka få lite bilder från dagen också. Det är inte varje dag man säger hej då till en bästa vän. 
Vi hörs lite senare, massor av pussar!♥














091124

Hej på er. I dag hade jag ett utbrott om man nu kan kalla det för det. Jag var iallafall galet arg på mig själv. Jag hade planerat den här dagen och allt kändes så bra.. till en början iallafall. Tills jag blev arg. 
Jag satte mig och skrev ner min ilska i ett block och här kan ni få läsa lite ut av det:

"I dag har jag en av mina mindre bra dagar. En av de dagarna då jag hatar mig själv. Allt går emot mig och det är ingen annan än jag som kan göra något åt det. Jag gick upp i dag för att äta en härlig frukost och sedan ta en dusch, vilket jag också har gjort. Jag tänkte också att jag skulle vara på körskolan innan 11.00, men nu har klcokan hunnit bli 12.08. Jag skulle passa in på den arga bloggerskan i dag. Just nu skulle jag bara vilja ställa min i duschen igen med kläderna på och bara skriva, fan fy f*an va förbanad jag är på mig själv"

" jag ser ut som jag vet inte vad. En tråkig/ icke punkar tjej som försöker vara något, ja så kanske man kan beskriva mig i dag. Lång, smal i ett icke positivt tänk. En pinne typ, blääää!"

"Det är iallafall tur att jag inte har någon kille i dag. Om jag haft någon som försökt muntra upp mig nu så hade den personen nog fått sig en utskällning för sina tapra försök"

Ja, som ni ser så hade jag en dålig förmiddag helt enkelt. jag kom till slut till körskolan och även om de inte gick super bra där så är jag glad att jag kom dit. Jag är inte arg på mig själv längre heller, men undviker speglar så att jag slipper se mig själv, bara i fall att jag skulle tycka att jag ser ut som en pinne igen:P haha
Det finns många som inte tror att man bara för att man är smal inte har en dålig dag, där man inte tycker att man är snygg och man blir frustrerad över sig själv på grund av att allt man tar på sig inte känns snyggt. 
Jag har många gånger hört komplimanger som " du är snyggt i allt" "Du borde bli modell". och ja för de mesta så känner jag min snygg och att ja jag skulle nog kunna vara mobell iallafall. Men bara för att jag säkert skulle kunna bli det så innebär inte det att jag också har dåliga dagar då jag känner mig helt super konstig och mindre snygg.
Vad jag nu försöker komma fram till är att man är inte perfekt varje dag. Men det finns alltid någon som tycker tvärtom och man ska aldrig se ner på sig själv. För du är du och du är bra som du är. Men det är tillåtet att vara nere i bland. Även om jag var nere i dag så måste jag hitta tillbaka igen, statsa ännu lite mer och tänka positivt.
För jag är bra som jag är och jag är faktiskt jävligt snygg och det är jag inte ensam om för jag har en som läser detta njust nu och den personen är också jävligt snygg. och den personen är DU!
Så gå till närmaste spegel och se på dig själv. Du är perfekt, precis som du är.

 










Måndag.

Hej bloggen. I dag har det som sagt varit måndag och i morgon är det en dag kvar till julafton. Inte illa, eller hur!
I dag har jag i varjefall bland annat jobbat en sväng mellan 07.00-12.00 sen träffat Tova. Hon kom fram till att hon aldrig har varit hos mig utan att äta på något. Hoppas att det är något positivt;) hehe. Sen har jag övningskört med pappa. Körde till min syster, tog en mysig fika sen körde jag till pappas jobb och sen så körde jag tillbaka hem. Allt gick mycket bra. Kom fram till att jag efter att jag tagit körkortet ska börja spara till en bil. Kommer ta ett bra tag eftersom jag helst vill ha en helt ny bli eller en inte så gammal bil iallafall. Vi får väl se hur de kommer att gå på den fronten. Enklaste sättet  skulle ju vara att vinna lite pengar på triss. Jag får väl hoppas på en lyckodag inom kort! Nu ska jag stax hoppa ner i sängen och sova. En tröttchock hoppade in i mig, jag är super trött. Så jag tar helt  enkelt tag i saken och sover. Men innan det till en helt annan sak. Är det någon som har koll på när årets victoria secrets show visas här hemma i Sverige?

















This is my winter song.

Det finns en längtan. Djupt här inom mig är den och kommer till liv ibland. Man sitter och känner sig ensam, som att man inte vet vad man har i sitt liv. Som att det är något eller någon som fattas. Så känner jag nu. Jag sitter här och lyssnar på Ronan Keatings skiva Winter songs och låten winter song. En låt som väcker den där enorma längtan som finns här inne. Längtan efter närhet, kärlek och den underbara känslan som det inte finns tillräkligt med ord för.
Varje natt innan jag somnar drömmer jag bort till kärleken. Till en dröm person som ska göra mig glad. Han är perfekt, men har sina brister. Men vi förstår varandra. han älskar mig och jag gör allt för honom. Kärlek handlar om att ge och ta. Jag saknar att få ge av mig själv. Ge närhet, kärlek och vissa hur mycket jag älskar den där underbara känslan som inte går att beskriva. Men som bara finns där när man träöffar den där perfekta manen. Han som bara finns i drömmarna. 
jag tror jag är en sån som lever för kärleken och när man inte har den som lever man för att hitta den. Man längtar men vet inte riktigt hur man ska hitta den. Man kan nog egentligen inte riktigt leta heller. För den kommer när man minst annar det. 
Jag tror också att jag inte är ensam om att känna så här. Alla gör det någon gång. Endel fler gånger än andra. Sen tror jag att man känner längtan mer vid olika tillfällen eller högtider. För vem vill inte ha värme och närhet när löven faller, klockan ställs om och december månad snart börjar. Man vill vara den som får en blöt kyss när första snö faller. Man vill vara den som vaknar upp och får se personen som man älskar och säga "god jul älskling". Nån gång ska jag göra det, nån gång kommer jag göra det. Jag vet bara inte när.













Slö söndag, söndags slö.

Nu läser du det 350 inlägget. Och vad vill jag säga med detta inlägg tro? Ja, jag hamnade nog här mest för att jag har tråkigt. Så tänkte väl att jag kunde sitta här lite istället. Har inte alls kommit någonstans med den här dagen. Eller jo, jag har duchat, smikat mig och fått på mig kläder. Positivt. Men jag har inte ätit något än, vilket är illa. Men vet i f*n vad jag ska fixa till, har inga ideer alls och så är jag som sagt otroligt slö i dag. Men tror att de lutar åt något med pasta. Det är ju enkelt och bra.
Vid klockan 17.30 ska jag iallafall träffa Tova, tror det är det jag går runt och väntar på omedvetet haha. Men om man skulle ta tag i matlagningen innan kanske?















Only Love.

Hej, igen;) Här är lite av de jag köpta i går på Ullared. Fina kuddar, en mysig kofta, en nya tvättkorg vilket jag var i stort behov av, en fin skylt, två filmer- en dans film med Patrik Swayze som jag aldrig sett men vem vet, kanske en ny favorit med honom och så Benjamin Buttons otroliga liv, en av de bästa och finaste filmerna jag sett, älskar den! Köpte mycket annat också, men kunde inte ta kort på allt:P
Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräch. Måste rekommendera en grym artist innan bara, Simon Webbe. Förstår inte hur jag kan ha missat honom. Och han ser ju helt okej ut också. Låtar som rekommenderas är bland annat, After all this time, No worries och When we were young (cover) Här har ni ett smakprov! Lyssna och njut!
Vi hörs senare, pusspuss!

















Saknat mig?!

Hej bloggen, eller rättare sagt God morgon! I går klockan 19.30 kom jag och min syster hem från en hel dag på en buss + shopping på ullared. För er som har varit där någon gång vet ju hur halv död man är efter några timmar där. Jag var helt slut. Resan till ullared gick bra, sov ett par timmar och när man vaknade så var det bara 20 min kvar tills vi var framme. Väl framme så slapp vi köa in vilket underlättade mycket. Men blev helt chockad över hur mycket folk de var där inne. Av någon konstig anledning glömmer man det varje år. Vi var väl där inne i 2-3 timmar efter att blivit halvt tokig på allt folk som bara kör på en och inte ens ber om ursäkt. Jag sa iallafall förlåt, även om en del inte såg ut som att de ville ta emot förlåtelsen utan bara tittade på en som om man var knäpp. Såna personer kan jag bara bli sugen på att köra på bara för att de inte har något hyfs. De var många gånger jag bara blundade och ville där i från. Kan inte förstå hur man faktiskt får ner saker i sin vagn. Handlade för 2000 kr ungefär. Galet! Jag tänkte vissa lite av fynden lite senare. Köpte lite stumpor till pappa också och lite julklappar. Men har fortfarande många julklappar kvar, men ännu är det ju inte julafton även om jag längtar lite.

Men med de raderna säger jag hej då så länge. Ska bäda och få lite ordning på mitt hem tänkte jag. Vi hörs snart, kram!












Hej hopp bloggen!

För ni som undrar så mår jag bättre i dag. Vet inte vad som flög på mig i går, men jag vet att jag inte vill att de ska komma tillbaka iallafall.
I dag har jag än så länge hunnit med att plugga teori (stolt over mig själv) och så har jag ätit lunch. Ungspannkaka för den som undrar;) Just nu sitter jag här för mig själv och funderar hur mycket pengar som jag behöver ha med mig till ullared. jag och min syster ska nämligen åka dit i morgon och shoppa loss! Men hur mycket pengar ska man ha med sig?! det är frågan. Hur mycket skulle in haft med er? 1000, 2000 eller till och med 3000? Själv tror jag att jag statsar på 2500. Jag vet med mig själv att jag är duktig på att snåla. För egentilgen så är jag inte i stort behov av något speciellt, om jag var tvungen så skulle jag kunna klara mig. Det skulle nog alla inerst inne, eller hur? 
De saker jag vill ha är en svart snygg vinterjacka, en ny fleecejacka, en halsduk och en vit kofta (med bruna knappar). Sen till de sakerna som är tråkiga saker som hygienartiklar. Tex Rakhyvlar, tamponger med mera. Tråkiga men nödvändiga saker. Sen ska jag kolla efter lite julklappar till pappa, Birgitta, mamma och farmor.
Men ska bli en trevlig tripp iallafall. En heldags tripp som mest kommer vara i en buss men ska bli roligt! Jag åker ju med min underbara syster! Kan inte bli annat än roligt då:) Ska snart till min syster, blir att sova över där i natt. Så tror inte att de blir något mer inlägg i dag. Vi ska upp klockan 04.00 i morgon för att vara på bussen klockan 05.00. Peppt! Kommer vara halv död vid den tiden, men vad gör det när man ska shoppa loss;) haha.
Men nu ska jag bäda min säng och fixa med lite annat innan jag beger min till systeryster! Hoppas ni får en bra fredag, vi hörs i morgon kväll;) Kram på er.






 











091119

Hej bloggen. I dag har jag haft en mindre bra dag. Den började faktiskt helt okej klockan 06.00. Jag gick upp sminkade mig och åt frukost med pappa. Sen klockan 06.40 var jag på jobbet och de kändes som att de skulle bli en bra dag. Men sen klcokan 09.00 fick den helt plötsligt en vändning. Jag började må illa och känna mig galet yr. Så jag vilade över frukosten med hopp om att de skulle bli bätter med så blev inte fallet. Klockan 10.30 så gick jag hem och hamnade i min säng. Vaknade inte förens kl 15.30 igen. Nu mår jag bättre, är fortfarande lite yr men illamåendet är borta. Ett tag kände jag mig halv död och så besviken på min kropp att de kom en tår. Jag som äntligen skulel få jobba lite den här veckan! Är fortfaande lite besviken. Dagens plannering blev inte som de var tänkt. Efter jobbet skulle jag gå till körskolan och plugga sen skulle jag övningsköra med pappa. Men, men är inget att göra åt. Tänkte försöka hinna med plugget i morgon i stället.
Där har ni lite av min dag.. vi hörs lite senare, kram!


  









Who's gonna save the girl after she saves the world?

God kväll. Nu ska jag alldeles stax hoppa ner i min säng och drömma mig bort. Hade inte varit helt fel att ha någon nära sig. Saknar kärleken lite. Men den som väntar på något gott..;) Såg precis på bonde söker fru en av bönderna är ju en sort för sig själva:P SM i pinsamtystnad. Men jag hade nog inte heller vågat prata om de varit en !massa kamerer framför mig hela tiden. Helst när man är där för att hitat kärleken.
I morgon ska jag upp och jobba, det är därför jag ska hoppa ner i sängen så här tidigt. Måste vara pigg  när klockan ringer kl 06.00. I morgon har jag föresten varit anställd inom kommunen i två år. Blev anstäld 071119, känns som de var evigheter sen dess. Tiden går fort helt enkelt.
Måste rekommendera en otroligt bra låt innan jag somnar också. Save the hero- Beyonce. Dagens absoluta favorit låt! Lyssna och njut av en underbra röst och text

Så här har jag för övrigt sett ut i dag.
-En lång skjorta som jag köpte på rean för ett år sen.
-Min underbara halsduk från lindex som jag köpte i sommras,
ett  av mina bästa köp. Använder den till alls nästen
-Till detta har jag ett par jeans leggins från gina trico som jag köpte när jag var i linköping
 


Men nu tar jag och säger god natt, vi hörs i morgon. Kramar!



















091118

Sitter här för mig själv och försöker komma på vad jag är sugen på att hitta på. Det enda jag kom fram till är att jag är sugen på choklad, hur det nu kan hjälpa mig att komma på vad jag vill hitta på i dag?!
Har haft körlektion för en liten stund sen, körde lite gott och blandat som min körlärare sa:P Och det läraren kom fram till i dag är att jag måste plannera min körning bättre. Så jag får öva på det tills nästa körning. Annars så har körlektionen både varit rolig och givande. Vi skulle till Linköping och shppa på A6, men kom på att de var lite väl långt dit, så vi körde in till fiseryd (stavas inte så) men kom fram till att de var ganska långt dit också, så vi vände och körde hem igen. Där har ni en kortfattad historia om min körlektion. Jag var mycket bättre på gasen i dag också, framsteg framsteg! Snart blir det halkan! Peppt! Hade tänkt att jag skulle sitta ett tag på körskolan vid dotorn efter lektionen men det fanns ingen dator ledig så jag gick hem med en tanke om att sitta hemma och plugga. Får väl fixa till lite varmcholkad och sen tar farm böckerna:)
Till en annan sak. Känner att det kanske skulle vara bra med lite variation i bloggen. Ta upp intressanta änmen och diskutera. Vad säger ni om det? Kommentera gärna och säg vad du tycker om saken:)
Puss och kram, vi hörs lite senare!













Jag har världens sötaste hund! <3

I dag har de varit dåligt på blogg fronten. Men har inte kommit på något att skriva om och så har jag inte hunnit.
Började dagen med en sväng till vårdcentralen, tog blodproverna och så gick jag hem. Sen har jag fotat zorro gubben också. Tagit lite julkort och de blev super bra. Allt går med lite godis;) hehe. Lite längre ner så ser ni ett smak prov, super söt!
Vid klockan två kom Hanna och hämtade mig. Jag var smakråd åt henne vid sko köp och jackletande. Hon köpte sig två par skor men hittade ingen jacka. Den här staden saknar bra jackor så enkelt är det. Och om denu är bra så kostar det som om alla vore miljonärer. Men så är inte fallet, vilket är lite tråkigt. Hanna och jag gick och pratade om vem man skulle vara om man fick för en dag. Jag valed beyonce bara för att hon är såå galet snygg. jag skulle shoppa loss och ge allt till sandra westberg;) Hanna valde Pink, bara för att hon  är såå galet snygg hon också, men hon har tydligen en inte så snygg pojkvän, men det skulele hanna ändra på sa hon:P Roligt iallafall. Vem skulle du vara om du fick välja för en dag?:)
Satt och läste i mina gammla dag böcler i går föresten. Fick mig många skratt. Är glad över de få dag böcker jag skev, ångrar lite att jag inte slrev mer. Hade varit roligt! 
I kväll ska jag träffa Tova och ha lirte filmmys. Var galet galet längesen vi sågs. Sist var en kort stund vid kulturnatten. Är en och en halv vecka sen eller något sånt. Vi ska iallafall se på film och softa ner oss i soffan! Ska se på P.S I love you- en av de bäste kärleksfilmerna jag vet!
Men vi hörs senare, ha de bäst tills dess^^



















På det fjärde ska det ske!

God kväll. För några timmar sedan så läste jag äntligen ut boken, på det fjärde ska det ske som är skriven av Kajsa ingemarsson. Måste säga att jag är besviken. Inte alls någon feel-good bok som det stod på framsidan. Eller så missade jag hela grejen med boken?! Och så står det att den får en att skratta högt...tror jag skrattade högst fyra gånger. En sak kom jag iallafall fram till. Hur jag inte vill att livet ska bli. Men vem vet, på något sätt kanske man komemr möta på en del saker som händer i boken. En av sakerna kännde jag mig igen mig i väldigt mycket.
Ska berätta lite om handlingen, skriver så som de står på boken:

Paula kommer hem från en utlandsvistelse och upptäcker motviligt att hennes omgivning redan gjort sina val.
Partykompisen Hanna har träffat den stora kärleken. Rakel är mitt uppe i karriären och Johan, pojkvännen, börjar tappa tålamodet. Plötsligt står Paula kvar i en tillvara byggd på resor, ströjobb och en och annan affär vid sidan av. Men kankse har omgivningen runt henne rätt? Kanske är ändå utbildning, fast jobb och en ring på fingret lösningen. Allt ställs dock på ända när hon plötsligt får ett erbjudande hon inte kan motstå.



Av mig så får boken 3 av 5 hjärtan.

Nu ska jag hoppa ner i min säng. Måste hitta en ny bok att läsa. Tror det lutar åt Mari jungstedts bok Den dubbla tystnaden som jag lånat av min syster. Men nu säger vi god natt. I morgon ska jag upp ganska tidigt för att ta lite prover på vårdcentralen. Vi hörs!











091116

Nu är rummet städat, har bara toaleten kvar. Men tror jag tar den i morgon. Har hunnit att vara en sväng på maxi också och handlat lite frukt, bröd och annat trevligt som blommjord och en liten blomma. Så jag har om planterat mina "horungar" (skyller på farmor, det är hon som säger att de heter så). Men det är faktiskt så att de "förökar" sig väldigt fort. Började som en liten horungen, och nu har jag två krukor fulla. Gröna och fina!
Här hemma så tror jag att de börjar nalkas våfflor. Birgitta har vispas grädde och fixat till en smet- som jag gissar är en våffelsmet. I dag åt jag kykling. En kykling som jag smakade hos min syster när hon fyllde år och som är mycket mycket god, så jag bad om receptet som är väldigt enkelt!
Du tar kyklingfileer, på med salt och peppar, citron och vitlök. Sen ställer du in dem i ungnen. Vänder på dem nån gång så att de får färg på båda sidorna. Det är i allafall super gott tillsammans med pasta och tasiki. Men i dag körde jag på pommes och en annan sås med vitlök. Smakade iallafall super och inte alls svårt att fixa till.
Kvällen i kväll blir lugn. Ska försöka läsa ut min bok som jag läst i en evighet nu känns det som, och jag är fortfarande arg på huvudpersonen. Hon och jag är inte alls lika. Vi är nog varandras motsvarigheter:P
Hon kan inte bestämma sig över vad hon vill med sitt liv. Har aldrig någon direkt fast punkt Jag är lugn, vet vad jag vill och hur jag vill ha min farmtid. Blir frustrerad över hur hon lever sitt liv. Det är jobbigt de där.. hahah.
















hejhejhejhejhej!

God måndag. Har haft en körlektion i dag, som gick bra- det går framåt och det är ju posítivt! Just nu sitetr jag här och lyssnar på Rod Stewart. Rättare sagt på hans nya skiva soulbook.Han sjunger galma goodingar som Wonderful world, If you don'r knwo me by now och min nya favorit It's the same ols song. Alla rekommenderas att lyssna på.
Jag är nog inte ensam om att ha fått frågan om vad man brukar lyssna på för musik. Mitt svar blir alltid att jag är en allätare, förutom att jag inte kan lyssna på sån där skrik från halsen musik. Även om en del musik från Slipknok och In flames kan vara riktigt bra. Jag lyssnar från allt mellan hiphop som jay-z, usher till soul som Alicia Keys till shlager, pop och rock. I love it all! Vad brukar ni lyssna på för musik?
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska städa, vilket behövs och jag har varit bäst på att skjuta upp de, vilket börjar snynas mer och mer här hemma:P Har för övrigt varit ensam hemma i dag, vilket har varit riktigt skönt. Man känner sig fri på något sätt. Är riktigt sugen på att skaffa eget snart. Hoppas inte de dröjer för länge.
Men nu ska jag ta tag i städandet, vi hörs senare;)



 









hej, igen!;)

Heartbreak hotel- ett riktigt lyckopiller! Sååå galet rolig! Dagen och kvällen fick ett bra slut iallafall. Huvudvärken är borta och febern börjar gå ner, känns bra. Ska snart lägga mig i min säng så att jag vaknar utvilad i morgon.
Hoppas ni haft en bra söndags kväll! I morgon väntas vårdcentralen och körlektion, de sistnämnda är jag riktigt pepp inför!:D Men nu god natt:)















God kväll..

I kväll är jag trött. Har åkt på febber också. Inte lika lyckat. Så ha spenderat en och en halv timma i sängen, men nu tänkte jag försöka få i mig lite glass med krossad choklad och kolla på Heartbreak Hotel ( En an de bästa svenska filmerna jag vet). Öppna mitt fönster och tändas lite ljus.
Var ute och sprang med min älskade och super duktiga syster i dag. Kan inte säga att jag va så väldigt mycket på huget, men febern kanske har sin förklaring där... inte bra, jag vet (men jag visste inte att jag hade feber då)!
Efter springningen så var jag och handlade åt farmor. Kände att jag använde mina absoluta sista krafter och magen skrek efter mat. Fick bli snabbmat i dag, inte någon super näringsrik mat men helt ärligt så orkade jag inte i dag. Ville ha mat snabbt. När jag kom hem åt jag min mat och sen somnade jag i soffan.
Nu börjar filmen, vi hörs kanske senare, kram hej!













091115

Kan man vara bakis utan att ha druckit något?! Funkar ju inte riktigt, eller hur?! Sov till klockan 11.30 i dag. Blev riktigt förvårnad över mig själv när jag kollade på klockan, och jag är fortfarande trött, vilket jag inte borde vara. Sov ändå i lite mer än 8 timmar. Ibland är kroppen bra konstig. I morgon ska jag till vårdcentralen och ta nya prover på järnbristen och om jag ska erkänna så är jag nervös. Hoppas att den har blivit bättre, men kan inte svara på i fall den försvinnit. Eller så går man omkring och lurar sig själv att de fortafarnde känns som att man är trött om dagarna. De märker jag i morgon. 
I dag ska jag åka och handla lite åt farmor. Tänkte städa lite också. Men annars så ska jag ha en riktigt segare dag i dag. Inte göra någonting. Men bara för de så händer de säkert massor. Brukar bli så av någon konstig anledning.. 
Har suttit och läst i min älskade bok På det fjärde ska de ske i dag, jag vill inte berätta allt för mycket om den. 
Men den berör. När förhållande tar slut och hjärtan krossas. Det känner man igen sig i, och det är jag nog inte ensamen om. Boken handlar om en tjej som heter Paula och hon har världens bästa pojkvän. En sådär pojkvän som bara finns i drömmarna. Men det fattar inte hon. Hur bra hon hade det och att han verkligen älskar henne. Under hela boken har jag varit arg på Paula, just för att hon inte fattat va bra hon haft det och om jag ska erkänna så blev jag avundsjuk. Hur man nu kan bli avundsjuk på en karaktär i en bok?! Mer än så berättar jag inte. Har lite kvar tills jag läst ut den och då kan ni få mitt slutgiltliga uttalande om boken;)
Hoppas ni har en fin och mysig söndag, kram!










....

Tänkte bjuda på en (eller två) bild/ bilder på hur jag ser ut i kväll! Just för tillfälet sitter jag här och väntar på att Hanna ska ringa. Jag har hunnit att duscha, smika mig och hitta kläder. Var färdig på en halvtimme. Måste säga att jag är galet snabb i bland. Min hemliga superkraft kanske? haha
Sweet Dreams!


 






Linne: Köpt för ett år sedan på Gina trico
Byxor/ leggins: Köpta på In the mode
= Snyggt och enkelt!









Tid över.

Hej igen. Roligt att besöksnivån bara blir högre och högre, hoppas de fortsätter så och att ni tycker om min blogg. Man kan snacka om att jag har mycket tid över till att ta det lugnt i dag på jobbet, vilket faktiskt är väldigt ovanligt. Men så ligger det iallafall till. Snart börjar körslaget. Vem tror ni vinner, Står mellan Ola och dansbandsnissen (som jag alltid lyckas glömma bort namnet på). Men jag tror att Ola vinner. Roligt med en manskör och de är ju galet duktiga också. Ska bli roligt att se vad de bjuder på för något i kväll inom musikväg. Hoppas ni har en super bra lördagskväll! Puss hej! 





091114

Hej bloggen! Nu sitter jag på jobbet och segar. Började som sagt klockan 12.00 i dag, så fyra av nio timmar har gått så nu åter står bara fem timmar. Vid klockan 21.00 ska jag bege mig hem och fixa till mig. Lutar åt utgång med Hanna. Vet inte om de blir några fler, men är iallafall riktigt pepp. Man måste ju ta vara på hela dynget;)  Helst när man är ung och har "tid". Sen när man blir äldre, och förhopningsvis skaffar familj men en härlig man och flytar till en stort fint hus. Ja då har man kanske inte lika mycket tid för oväntade utgångar eller att bara vara. Så därför får man inte glömma att leva livet. de blir vad man gör det till, glöm inte det.
Men nu ska jag återgå till jobbet. Vi hörs senare! Puss och kram på er.



Ses♥


Hej!!!

Shit va många felstavningar jag hade i mitt förra inlägg ser jag nu:P Så blir det när man skriver fotare än va man kan, den enda förklaringen jag kan komma på:P
I kväll har jag jobbet och i morgon blir det jobb igen. Ska jobba mellan 12 och 21.00 då. Kan inte säga att jag är super pepp, men de ät bara att gilla läget, gilla lala läget! som Thomas Ledin sjunger.
Nu ska jag strax gå och sova, så att jag vaknar pigg i morgon. Tänkte försöka gå uppp senast halv 8. Vill få ut så mycket som de går av dagen.
Även fast de varit fredagen den 13 så har jag inte råkat ut för något. Har varit en helt vanlig dag. Kan man ju kanske se som både bra och tråkigt. En mysig och trevlig sak jag hittat på i dag är iallafall en fika på stan med mys tejen Hanna. Kommer sakna henne galet mycket när hon flyttar till åre med sitt hjärta. Men ska hälsa på henne till våren med flickorna förmodligen. Lära mig åka skidor, om de nu går:P hehe. Ska bli roligt och jag hoppas att de blir av.
Ni som har haft fredagsmys hemma har väl inte missat idol. Kvällen favoriter är Calle, Tove och Mariette. De hade bra låt val och bra framträdande! Tror att Eddie åker ut i kväll, eller Reza eller hur hon nu stavas. Vad tror ni?
Svaret får vi veta om en halvtimma! Spännande.
Föresten har ni sett nyheterna om delfinerna som dödas för att de äter för mycket fisk?! Hemskt! Kan läsa och se om det här. Men nu säger jag tack för i dag, hörs i morgon. Kram.











When it was good!

I natt somande jag inte förens klockan 04.00. Är helt förvårnad över mig själv. När hände det sist liksom?! År och dar sen, jag som brukar bli trött redan vik 22.00. Men kan ju säga att jag är galet trött i huvudet i dag. Blev sex timmars sömn i dag. Vaknade med solen skinandes genom förnster, men nu har det helt plötsligt gått och gömt dig igen.. verkligen snällt!
I kväll blir det jobb, 16.00-21.00 hoppas de går fort och att kvällen blir lugn. Nu ska ajg stax springa in till stan, tänkte äta undpannkaka till lunch i dag och sen fixa till en pasta salade med kykling till jobbet. Så får de bli!
Vi höres kanske senare, tills dess ha de bäst!





I kväll!

God kväll. Ska börja med att berätta om mitt julklappstips nu, innan jag glömmer bort de:P Det är iallafall en bok som heter, Är det saltmannen?- Svenska folkets felhörda låtar. Kollade i den i dag när jag var och handlade och fastnade framför bäckerna och jag skrattade som bara den för mig själv! Tycker den verkar riktigt, riktigt bra. Jag ska iallafall köpa den och ge bort i julklapp!
Nu till kvällen i kväll. Har haft en mycket lyckad kväll på jobbet. Kände mig riktigt duktig och pepp i dag. Så borde det vara varje dag:) Innan jag somnar i kväll så tänkte jag hinna med lite mer läsning i min bok- På det fjärde ska de ske. I morgon bli det teoriplugg, en fika och jobb. Myss!

















091112

Hej!  Dagen till ära tog jag sovmorgon till nio och när jag vakande så låg jag och läste i min bok till klockan 10.00. Har inte så mycket kvar av boken nu och visst är det så att det alltid är mest spännande i slutet!
Efter tio så tog jag och fixade till frukost, sen tog jag mig en härlig dusch och efter att jag var fräch och snygg så gick jag till körskolan. och vill ni veta en sak!! Klart ni vill;) haha. Jag blev godkänd på ännu en del av teorin, bara 4 poäng från fullpott. Älskar den där känlan man får när man ser att man klarat de. Så nu har jag en kvar sen kommer jag till de härliga repitionerna! Jippi!!! Är faktiskt riktigt pepp.
I kväll ska jag jobba lite. Bemaningen ringde för enn lite stund sen och sa de. Så det blev en oväntad vändning av en kväll som var tänkt som en slapp kväll. Det blev helt enkelt en jobb kväll. Ska jobba tre kvällar i rad, men de blir bra med pengar. Love it!
När jag kommer hem så ska jag vissa er ett riktigt bra julklapps tips ser er som tycker om musik och böcker. De står iallafall högst upp på min inköpslista och önskelista. Så stay in touch;) Hörs senare, puuuss!














Bloglovin'




Idag slog jag till och blev medlem på bloglovin'. Förstår inte varför jag blivit det tidigare! Och jag hade visst 4 prenumanter, inte illa för lilla mig. Skulle vara roligt att veta vilka ni är^^ hehe. Det är iallafall en smart sida där man kan lägga till de bloggar man följer. Perfekt för mig som följer ganska många. Nu har jag liksom alla samlade på ett ställe. Om det är någon mer än mig som missat denna sida helt så rekommenderar jag den absoult!
Kvällen här hemma har beståt av inför jul prat med pappa. Pratade även med min syster Johanna om vad man kan tänkas att önska sig i julklapp. Och jag är verkligen sämst på det där. Sa att jag önskade míg en prenumeration på Veckorrevyn iallafall, en tidning jag tycker om och som jag velat premunera på länge. Så jag håller tummarna på att tomten ser detta inlägg!:) Annars i kväll har jag umgåts med den mysigaste hunden i världen- Zorro. Människans bästa vän, helt klart! I morgon ska han ochg jag ta en lång promenad, de var galet längesen.
Även fast klockan bara är 21.40 snart så ska jag hoppa ner i min säng nu. sattsa på att vakan utvilad och pigg i morgon. För visst låter det som en bra ide! Så nu mina kamrater säger jag god natt för i dag. Hoppas ni haft en fin och trevlig onsdag. Min har varit perfekt! Vi hörs i morgon. Puss och kram från mig och Zorro!













Kanske lite för tidigt men mysigt iallafall.

Jag vet att det är lite väl tidigt men jag har suttit och lyssnat på julmusik. Tro det eller ej, men var riktigt sugen på det. Hade blivit ännu bättre med lite glögg, en lussekatt och en varm mysig filt. Men tillbka till musiken. Lyssnade på något album som amy diamond gjort och så börjar en låt spelas som heter en helt ny jul. Kan lyssna på den här. Galet fin och av någon anledning så kommer det en tår. En ny favorit jullåt- helt klart. Har ni börjat lyssna på någon jul musik ännu eller längtat efter julen. Efter snön, julklapparna, julkort, paketinslagning, bakning och julmaten. Jag längtar riktigt mycket. Vill ha julafton NU!
De var allt för nu. Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet snart. Inte för att jag vet varför, tycker bara att han kan komma hem snart.. Har massor att berätta om i från körlektionen i morse:P
Vi hörs lite senare tills dess ha de bäst!

En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul, ett helt nytt år
Får mig börja andas
Börja om från början, läka mina sår
En helt ny jul

Allt vi gjorde, allt vi trodde på har inget kvar
Du lämnade mig här utan dig
Men livet kan ändra sig
Och vid alla vägskäl som jag nånsin stått
Så vet jag att det kommer igen..














091111

God dag världen! Har haft en super rolig körlektion i dag på morgonen och efter den lite teoriplugg. Körde landsväg och lite annat. Fart ska de var;) haha
Så vad ska jag hitta på resen av dagen då tror ni? Tanken är att jag ska städa lite, även i mina garderober som blivit överfulla på något konstigt viss.. Ska läsa och plugga lite också, och laga mat. Någon som har några bra mat tips? Just nu skulle en pizza sitta fint, men snålar med min pengar så får bli något biligare som man kan fixa till själv. Funderaqr på att göra något inbakat, kanske stekta potatis, någon god sås, kykling eller någon fisk. Något gott blir det nog tillslut;)

Hittade en artikel i dag på metros hemsida om olika bloggar- rättare sagt vilken bloggtyp man är. Personligen så tycker jag inte att jag passar in i någon av kategorierna. Men ni kanske får in mig i någon av dem och ni kanske hittar eran typ? Här kan du iallafall kolla in artikeln. Ganska intressant hur de fick till typerna och kategorierna. De fanns bland annat PR-bloggaren, kändisbloggaren, modebloggaren, sjukdomsbloggaren med flera. Så vilekn är du och var kan jag passa in?
Nu ska jag börja min städning, så på med hög musik och hitta peppet;) Vi hörs senare, kram:)














Peppet är tillbaka;)

Sådär nu är tänderna borstade, sminket avtvättat, en stor t-shirt på och jag är helt klart redo för sängen. Måste börja med att säga att kjag är nöjd med min kväll. Tog tag i teorin och känner mig faktiskt som att jag är tillbaka med peppet! Har hunnit handla också och sola i 10 minuter. Lite brunare blev jag allt även om jag är lite emot solarium. Men en gång kan inte skada, eller hur?
Ska tipsa om lite musik när jag ändå sitter här. Har två nya favoriter med Shakira. Men in this town och gypsy. Spelas om och om igen här! Du kan lyssna på den här om du vill.
Men nu ska jag hoppa ner i min säng och sova, kanske läsa ett kapilet ur min bok som de tar hundra år att läsa ut, bli aldrig klar?! Men får inte läsa så länge i kväll, ska nämligen upp 06.00 för körlektionen klcokan 07.00. Peppet! Nu puss och god natt, vi hörs i morgon! 

 









I sure know there's someone, around somewhere who's meant to be.

Hej. I dag har jag varit riktigt trött. Börjar fundera om järntableterna funkar eller inte... kan ju vara så att jag bara är lite små sjuk också. Nästa vecka ska jag till vårdcentralen och ta nya prover för att se om de blivit bättre. Håller tummarna!
I dag har jag varit hemma hos min syster och bakat bullar. Hon hämtade mig klockan halv nio. Efter bullbakaet så lämnade vi lite bullar till farmor sen följde jag med en sväng till stan. Sen gick jag hem. Tanken var att jag skulle fixa till lite lunch men jag la mig i soffan och somnade istället. Vaknade igen klockan 16.00. Så blev att laga mat då istället.
Nu ikväll ska jag försöka läsa i körkortsboken , har varit extremt dålig på den fronten den senaste veckan. Måste bli skärpning! Ska läga mig tidigt i kväll för att gå upp klockan 06.00 och ha körlektion klockan 07.00 sen ska jag sitta på körskolan ett tag är tanken. Bara att bita ihop och inte ge sig. Hitta peppet igen.
Ska gå och handla lite innan kvällen tar slut också och kanske sola, känner mig helt blek.

I lördags när jag var på kraval med flickorna så träffade jag en super söt kille. Mörkhårig, brunögd med ett helt underbart leende. Vi började inte att prata förens de bara var en halvtimma kvar tills vi skulle gå och då hade vi kollat in varandra i nästan tre timmar. Nästan lite som askungen:P hehe
Men iallafall, nu kan jag inte få honom ur mitt huvud. Känner mig som man gjorde när man var liten. "Förälskad" i någon som man inte ens känner. Problemet är bara att jag inte kommer ihåg va han heter. Det enda jag vet om honom är att han är utbyttesstudent från Litauen. Och de dumaste är att jag sa att jag hette "sandrew". Eftersom han inte kunde prata svenska så pratade vi engelska. Och mitt i mitt tänk om hur man säger allt på engelska så sa jag att jag hette "sandrew". I bland är man ju lika smart som sin hårfärg! hahah.
Han verkade iallafall speciell på något sätt, inte som någon annan kille jag träffat på innan. Anledningen för att jag berättar detta är för att jag är helt säker på att han och jag aldrig kommer ses igen, även om jag nog inte tackat nej till det. Får bara hoppas att han inte var den rätta för mig. Sådär nu har jag lättat mitt hjärta. Har ni något ni vill dela med er av?:)






 









vilken oväntad dag!

Gud va jag är trött! Det blev en tur till Västervik med min syster och hennes dotter i dag. Som jag sa i förra inlägget, allt kan hända;) Känns som att jag bor i en bil, nästan iallafall. Det är synd om de som pendlar långt mellan hem och jobb, de skulle jag aldrig klara.
Har iallafall inte shoppat något i dag. Bara en tvål för 10 kr. Den som spar han har, det är väl så man säger. Har inte direckt hunnit med något plugg iallafall, även om jag råpluggade anvisningar och annat på vägen till västervik, och hem. Alltid något..
I kväll sk ajag bara ta det lugnt, kommer nog hmamna i sängen ganska tidigt faktiskt. Men nu ska jag alldeles strax hoppa på cycklen och åka och handla. Det är ett måste innan sängen:P Och så ska jag få i mig lite kvällsfika. Åt mcdonald's för ett tag sen. Mcdonald's två dagar i rad, illa! I morgon sska de allt bli hemlagad mat! Testade iallafall lökringarna på mcdonald's, smakade helt okej, även om jag och linda kom fram till att de smakade räkor, kanske inte så okej då iallafall...men de var helt okej för att vara lökringar med räksmak;) 













God måndag.

Nu har jag varit ute på en promenix med Gubben (zorro) och jag säger då det, det är riktigt kallt ute. Brrr! Klockan 07.00 i dag hade jag körlektion, som jag tror gick bra. Nästa körlektion ska iallafall gå prima.
Nu ska jag snart börja städa upp lite i mitt rum, har inte hunnit få in kläderna sen helgen i garderoberna. Känns som jag har saker överallt. Sen ska jag ta en välförtjänt dusch. Kan inte säga att jag känner mig så fräch just nu, riktigt längtar till duschen! vResten av dagen ska gå till lite plugg, hinna ta det lite lugnt, kanske träffa Tova en sväng och ja, sen veta jag inte så mycket mer. Allt kan hända!



Peace Out!!












"My name is Sandrew"

Heeeej! I dag klockan tre kom jag hem från en galet bra helg i linköping. Var som sagt och hälsade på hos Linnea, och jag tyckte att hon sköte sig riktigt bra där nere. Jag, Viktoria och Lina satte oss i bilen i går och for i väg. När vi kom fram bjöd Linnea på nybakt bröd (hon kan till och med baka). Efter fikat så körde vi in till den stora staden. Det bjöds på massor av shopping och bestultsångest. Det med beslutsångest var nog mest på min sida. Jag köpte skor, jag lämnade tillbaka skor, jag ville ha leggins, jag ville inte ha leggins och så var jag arg på mig själv över att jag hade på mig klackskor. Vilket jag inte ska säga till min syster för hon kommer påmina mig om i somras när jagf också valde fel skor för en heldag i kalmar. I bland är jag min håtfärg alldeles för mycket;)
Men nu till kvällen, som började med en god middag lagade av super gänget själva. Efter middagen blev det slöande i soffan men sen vid 23.00 började vi peppa inför en kraval. Så vi drog på oss festkläderna och till slut kom vi i väg och fram efter mycket härliga skratt i bilen.
Jag hade i allafall en super duper rolig kväll på kravalen. Kan ha berot på att jag var på en av mina favorit platser- dansgolvet! Åhhh jag hade så roligt, men ångrar en sak. Att jag inte bor i Litauen.
Men nu avslutar jag med en bild (kommer kanske flera i morgon) och så säger jag god natt. I kväll har jag hunnit med lite jobb, vilket gick galant. I morgon ska jag upp innan tuppen och köra bil. Så bästa att leta upp sängen nu;) Puss och hej!















Nu är det fredagsmys!!

I kväll är det kulturnatten här i lilla Oskarshamn. En tillställning som jag tror man tyckte om mer när man var liten, det hände ungefär samma sak varje år. Känns det som iallafall:P
I dag har jag varit en liten stund på körskolan. Jag vet inte varför men på något konstigt sätt känns de konstigt när folk säger " till nyår har du väl körkort". Har jag verkligen det? Jag vill inte se slutet:P haha. Allt med uppkörning och uppskrivning känns bara extremt läskigt. Men de ändras väl snart, tror de kan handla om att de känns som att jag har dålig energi till kjörkortet just nu. De fastnar inte så som jag vill.
Men nu tillbaka  till i dag. Efter körskolan gick jag hem och fixade till lite lunch, vilket blev pannkakor, mums på de! Nu i eftermiddag har jag handlat en massa mat åt min älskade Farmor. Det är väl ungefär va jag har gjort i dag. I kväll blir det som sagt kulturnatten en sväng med mimmi som är på besök från storstaden! Roligt!
I morgon är det lördag och de betyder att jag ska åka till Linköping med viktoria och lina. Och ifall nu glömmt! Jag är grymt PEEPPP;)
För ett år sedan vid den här dagen, kvällen så var det också kulturnatten. Jag var förälskad i en skåning och levde uppe på de rosa molnen. Känns konstigt hur mycket som kan förändras bara på ett år. Men jag ångrar inget, för de är en sak i mitt liv som jag aldrig kommer glömma. Livet går vidare, men det är tillåtet att tänka tillbaka ibland, så att man vet var man är nu.
Men vi hörs senare, puss!















Barar såååå snyggt!

Åhh jag har hittat såå snygga kläder! Vill haa känsla över det, helt klart. Ni kan inte annat än hålla med, de e bara att erkänna;) Ska ut på lördag i linköping, och visst skulle det här passa perfekt! Ska se vad jag kan göra åt de;P
Nu ska jag nog snart hoppa ner i min säng, har sett den otroligt snygga Beyonce uppträda, hon är verkligen en grym artist. En riktig idol och stilikon!
Men vi hörs i morgon, då är det fredag. Redan fredag, tycker det har gått otroligt fort den här veckan! Men härligt med helg, occhh linköping!! Wiiii, är grymt pepp!

















A lovely day.

Kan ni gissa vad jag har gjort i eftermiddag?! Jag har tränat, eller rättare sagt sprungit 2,5 km med min syster Johanna. Hon ringde och frågade mig om jag ville följa med och springa. Hon tränar inför göteborgsvarvet, så kände att jag kanske inte direkt vara på hennes nivå av kondition. Men jag klarade iallafall ett varv och det är jag galet nöjd med. Jag inte tränat regelbundet sen i somras, men ack den som ger sig.
Det var iallafall otroligt skönt och roligt att springa. Kändes jätte bra att springa med systeryster och jag hoppas att de inte dröjer allt för länge tills nästa gång! Ska försöka nå upp så att jag kan klara av två varv snart, övning ger färdighet, så det att bara att kämpa på!
Känns som att detta kan vara bra för mig också, både fysiskt och psykiskt. Har sovit jätte dåligt de sista veckorna, så de kanske de kan bli ändring på. Och eftersom jag ändrat många av mina matvanor så kanske detta kan vara ett bra sätt att kunna gå upp i vikt på. För det är något jag verkligen vill, och något som jag kämpar med mycket, även om det alla gånger inte är så lätt. Men som sagt, jag är inte den som ger upp i första taget.
Nu börjar snart mammas pojkar, de får man inte missa;) Och sen blir det  MTV Europe Music Award 2009!
Hoppas ni har en bra kväll! 














Du var den vackra, du var den starka, du skulle sova i hundra år!

Nu är tänderna borstade och Sandra är redo för sängen. Värken i armen börjar lite smått att försvinna, vilket är skönt. Vem vet jag kanske slipper att sova på höger sidan hela natten:P
Dagen i dag blev inte helt som jag tänkt. Hade ju både funderat på att plugga teori och läsa, men det blev inget av det. Åkte på feber och blev sängliggande i stället. Men i morgon är en ny dag och då ska jag plugga som bara den tänkte jag. Har körlektion i morgon också. Håller tummarna på att jag slipper köra i värsta snövädret, men om de ska bli som i dag så lutar det nog åt det. Även om snön inte stannat kvar.
Tänkte tipsa om en svensk, väldigt snygg man också. Hans namn är martin Stenmark, och ni måste hålla med om att han är snygg. Nackdelen är väl kanske att han har fur och är ganska mycket för gammal för mig. Men han är fint ögongodis i allafall. Det jag försöker komma fram till är iallafall att han har släppt en ny skiva som är på svenska och som heter I septemberland. Mycket bra. Passar perfekt så här i vinter mörkret.
Och låtar som jag fastnat lite extra för är Som en vän och Fix. Rekommenderas!
Men nu ni säger jag god natt, hoppas ni haft en bra dag! Kram.


http://www.alandstidningen.ax/files/0000stenmark_1.jpg














091104

I'm alive! Efter en låång natt på grund av en galet jobbig värk i min vänstar arm så är det nu en ny dag. Jag har inte fått några läskiga biverkningar, och jag tror att jag slipper undan dem faktiskt. De enda biverkningarna jag fått är lite feber och så ont i min arm. Den har jag fortfarande ont i, går knappt att röra den. Men de går väl över tills jag gifter mig;)
Så vad händer i dag? Jag har inte plannerat så värst mycket faktiskt. Kanske tar mig en sväng till körskolan för att sitta vid datorn en stund. En sak som är planerad är iallafall att jag och min syster ska hälsa på min faster i eftermiddag.  Förutom det blri de väl att fixa till lite lunch om ett tag. Ska bara försöka komma på vad jag är sugen på.. Det är svårt de där i bland:P
Men nu ska jag inte sitta här och sega, vi hörs sen! Ha de bäst!













Fångad av en stomrvind,

Det blåser som bara den ute i kväll, just för tillfället sitter jag och ska lägga in lite ego bilder från i dag och så sitter jag och små läser i körkortsboken. Pappa och jag har "bråkat" om vad som är rätt när de handlar om att blinka. Och vad som stäåmmer i en cirkulationsplats. Vi är inte eniga, det är iallafall en sak som är säker.
Men nu till en helt annan sak. Vaccinationen. Än så länge lever jag. De gör lite ont i armen, men annars mår jag som vanligt:) Vi får väl se om de händer något i natt. Håller tummarna för att de ska hålla i sig med bara ont i armen.
Om en liten stund är det tid för andra avenyn, serien som egentligen inte är bra, emn som jag tittar på iallafall. Efter andra avenyn vet jag inte riktigt vad som är på tv:n eller vad jag ska hitta på. Jag kan antingen läsa i körkortsboken eller i På de fjärde ska de ske. Får se vad jag väljer sen. Just nu lutar det nog åt de sist nämnda.















091103

Nu har jag vaccinerat mig. Än så länge märker jag ingen skillnad ( peppar, peppar..). Men skönt att ha det gjort måste jag säga, och om jag nu får några biverkningar så hoppas jag inte att de blir så allvarliga, men jag ska hålla er uppdaterade.
Just nu sitter jag och plannerar kvällsmaten, tänkte ge mig på att göra en potatisgratäng, och till det lax, vitlöksbröd och grönsaker. Har inte hunnit få i mig någon lunch ännu, så måste ta tag i det innan körskolan (och kvällsmaten helst). Brukar normalt äta lunch vid 13.00, men i dag ligger jag lite efter i schemat. Klockan 15.20 har jag iallafall körlektion, ringde till Rikard (min körlärare) i går och sa att jag skulle ta vaccinet. Han tyckte inte att jag skulle ändra tid utan komma om jag kunde och om jag inte kunde så skulle jag ringa i dag. Just förtillfälet kan jag gå, och efter som de bara är en och en halv timme kvar tills körlektionen så ska jag nog kunna ta den utan någta svårtigheter. Men kändes bättre att ringa och säga till än att i dag inte kunna och sen inte säga till.
Men nu ska jag gå ner till skafferiet och kylskåpet och se va de har att erbjuda! Hörs sen! Puss












kvällen..

Har precis sett första avsnitet av ullared som började på kanal 5 i kväll. Någon mer som såg det? Personligen så fick jag mig en hel del skratt. En del människor alltså. Hur tänker dem? Roligt i allafall!
Nu tänkte jag kolla lite på the terminal som är på kanal 9 ikväll. Tom Hanks spelar galet bra i den filmen.
Tänkte snart gå och lägga mig, trött som bara den. Något som går kanske? Jag och min syser skyller på att det är fullmåne! Men vi hörs i morgon, ha en bra tisdags kväll.


  












091102

Hejsan. Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet, som ändå gcik ganska fort vilket var skönt. Nu sitter jag här istället och funderar på att om jag ska ta en kvarts vila i sängen, elelr om jag ska skita i den och istället städa. Svårt val det där. Har kännt mig trött under hela dagen. Så kanske borde ta en sov stund.
I morgon ska jag ta influensavacinet och om jag ska erkänna så är jag lite små rädd inför den. Men det är bättre att ta den än att inte ta den, hoppas jag! Reaktionerna av vacsinet har varit olika, men de flesta har fått hög feber, ont i koroppen och till och med kräks. Inget av de låter som någon hitt direkt, eller vad säger ni?
Men nu ni ska jag nog ta min tuplur, sen bäda rent min säng och sen får vi se vad jag hittar på:)
Vi hörs senare!













Sådär kring alla helgona.

Har ni tänk på döden någon gång. För många så är den närmare än man tänkt sig. Helt tvärt tar livet slut och vad händer sen? Kommer man verkligen till himmlen.
Själv vill jag få för mig att livet inte tar slut. När jag dör, blir jag en annan människa. Bara tanken av att försvinna, aldrig kunna tänka eller få vara levande är läskig. Man vill inte att de ska finnas men ändå finns det där.
Har du funderat på hur det blir efter att du försvinner någon gång. Kommer folk tänka på dig och komma ihåg dig. Jag tror och hoppas att det är så. Att jag på något konstigt sätt aldrig försvinner.
För snart tre år sedan avbled en liten pojke, han kom till himlen tidigare än vad som var tänkt.
Alldeles för tidigt. Han var bara barnet, han hade ett helt liv framför sig. Men han är inte bortglömd. Hans familj pratar med honom fortfarande, som om han vore kvar. De hälsar på honom, vid hans nya plats. Graven. Man säger att det är hemskt och grymt att ett liv får sluta så tidigt. Livet är hemskt. Samtidigt som det är helt underbart för många. Visst är livet bra dumt ibland.  
Alla kommer vi försvinna någon gång, men tills dess glöm inte att fånga dagen och ta hand om varanda.

Nu ska jag stax hoppa ner i min säng, läsa ett kapitel ur min bok och sen sova. I morgon blir det lite jobb, 06.45-16.00. Efter det blir der förm,odligen teoriplugg. Måste ringa till körskolan också, ändra min körtid som jag har på tis. Ska ta vacinationen för influensan då och de känns bätter att byta tid än att åka med en arm som gör svinont (där fick jag allt till de) .  Nu god natt, glöm inte att ta hand om er!














091101

Hej igen! Nu har jag kommit hem från min syser. Jag har haft hur mysigt som helst, årecis vad jag behövde. Prata ut och bara vara. Hon bjud på pizza också, mumus på det:)
Grattis säger vi rill AIK som tog hem guldet i dag. Höl nog själv på IFK, trodde på dem. Men om jag ska vara ärlig så var jag inte så jätte innen i det. Så de gjorde ju inget att AIK vann. Men nu har jag en fråga. Vet någon av er vad låten som spalades i början av matchen, när lagen gick in heter? Den var ju super fin. Fick gåshud över hela kroppen. Stämningen som var på ullevi var ju verkligen på topp. Tänk om man hade varit där på plats. Lite magiskt.
Nu är det Gossip girl, innan Ensam mamma söker, men innan de ska jag vissa några bilder sen i går:



Jag, Two Face( Hanna) och Enhörningen Tova



Alltid redo;)


 











God dag!

Nu skriker min mage efter mat! Hungrig som bara den. Men om ca 15 min så är någ maten färdig, så jag får hålla ut lite till.
Går kvällen var helt perfekt. Hade en super kväll med Hanna och Tova. Vi gick på halloween fest i en replokal. Det var gutt häng och trevliga människor. Vid 12.00 började vi att röra oss mot stan. Och konstigt nog hade jag faktiskt trevlig där också. Jag som klagar på att det är så tråkigt att gå ut här i stan.. Men i går var det faktiskt helt okej!
Ni får höra mer om min kväll senare. Nu ska jag stax åka till min älskade syster Linda, efter att jag har ätit mat.
De blri fika där och de väntar på mig. Man får ju inte missa fikan liksom!
Vi ska iallafall gå till min morfars grav ♥, och så ska vi åka hem till farmor och hälsa på en liten sväng:)
Så vi hörs lite senaer, då ska ni få se lite bilder från gårkvällen också! Puss så länge!












RSS 2.0