Juldagen!





Här kommer några bilder från juldagen. Mina fina flickor och jag! Julhelgen är nu över och de vanliga rutinerna har ännu en gång börjat igen. Faktiskt lite skönt, men jag har haft en super bra jul! Juldagen kanske inte blev precis så som man hoppats men med mina flickor är det alltid roligt! <3
 













111225

Julafton är över och juldagen har precis börjat. Erik och jag har haft en riktig mysdag med 3D filmen draktränaren. Tecknat är verkligen galet bra i 3D och De´raktränaren var riktigt rolig och spännande! 
Dagen i går var super bra. Fick så många fina presenter. Bland annat de jag har här nedan och sen också massor annat som en matberedare, en pajform, skålar, strumpor, en ny morgonrock, fotbad och pengar. Verkligen riktigt bra saker och en del som jag verkligen inte kunde komma på att jag skulle få men som var roliga att få! 




 














23 December.

Melissa Horn sprudlar ut ur högtalarna. Så otroligt avslappnande det är. Så självklart men ändå lite svårt.
Nu har jag iallafall kommit fram till hur jag ska klä mig i jul. Detta problem som jag kan tänka mig att jag inte är ensam om. Men denna gång blev det enkelt över stökat och snygg kommer jag vara också! ;)

Hoppas alla har en super bra dan före den stora dagen!




















Den svenska björnstammen.

Sitter i soffan och fryser. Kan vara för att jag är så otroligt seg och trött. Funderar på att fixa i ordning varmchoklad och stoppa om mig i en filt. Sitter även här och lyssnar på den svenska björnstammen. Min systers döttrars favorit grupp, speciellt med låten vart jag mig i världen vänder. Nu lyssnar jag på svalkar vindar som passar perfekt precis här och nu. Jag har inget mer än mina tankar sjunger de. Just nu stämmer det ganska bra. Snart har jag fyra dagar ledighet, och snart är det äntligen äntligen jul! Sååå härligt! Riktigt härliga tankar! 


























Vår gran!






















Vår första gran!




Helgen har varit underbar! Vi har haft somorgon efter sovmorgon och så har vi hunnit med en hel del också:), plus massor av mys!
I dag skaffade vi vår fösta gran, pris 420 kronor men gud så fin den är! Nu är vi absolut redo för julen nu! Längtar som bara den, precis som ett litet barn efter julafton och julhelgen. Känner på mig att den kommer bli lyckad! 














Erik, jag och vår nya deal!

När Erik stod och diskade förut så sa han att han skulle kunna ge mig 2000 kronor om jag stod för diskningen här hemma. Han hatar nämligen att diska, man skulle nästan kunna säga att det är det värsta han vet... Så nu har vi gjort en deal på att testa detta i en månad. 23 December- 27 Januari. Jag har inga problem med att diska i vanliga fall, och när man får betalt för det ännu mindre;)
























13/12






Jul i vårt hus!





















I helgen var Erik och jag hundvakt.

Helgen har ännu en gång tagit slut. Denna en jobbhelg men även en hundvaktshelg. Älskar djur, mest hundar och katter. Favoriten är hund och någong gång i framtiden ska vi ha en som kan bo med hos i vårt stora fina hus. Men tills dess fårn vi vara hundvakt. Och vi har mycket fina hundar att vara hundvakt till!  I söndags gick vi på en promenad i skogen. Såå härligt med frisk luft!





















En av mina slapp-dagar!

Torsdag och jag befinner mig i soffan i en av Eriks t-shirt's. Man skulle nog kunna säga att jag har en riktigt slapp- dag! Min syster Linda kan jag nästa höra sucka över min slapp-het eller vad man nu kallar det! Jag har i nästan bara suttit här i soffan och sett på Sex and the city serien hela förmiddan. Har dock gjort lite nödvendigheter som städning och tvätt (var för lat i går). Så helt ute är det inte med mig!
I kväll är det iallafall dax för julfest med jobbet! Ska bli mysigt, och så får man julklapp också:) Vilket jag tycker är väldigt roligt! Ska bli spännande att se vad man får för något:)



















111207

Onsdagen den 7/12. I dag är jag ledig och på schemat står ärenden som en tur på staden och tvätt. Denna tvätt som aldrig tycks ta slut.. kan tänka mig hur det är med fler än två i en familj. Massor av tvätt måste de vara! Här hemma kommer vi undan med tvätt en gång i veckan. Antar att det är ganska bra trots allt.
Annars denna Onsdag så är jag trött och seg i kroppen. Känns som en förskylning som aldrig riktigt vill bryta ut. Kör på panodil och halstableter och testar om det hjälper även fast jag tror att vila är det enda som faktiskt hjälper.
Senare i dag kommer Tova på besök, evigheter sedan sist igen! Sen ska jag fixa en paj och korvstroganoff till Erik. Han har ätit paj hela denna veckan så här långt i form av matlådor och när jag nu ska göra paj till mig själv i dag får han lite annat. Om jag var han hade jag nog inte varit så sugen på paj, även fast han själv äter vad han får på talriken. I går kväll blev det ett resturang besök, sådär på en Tisdag. Riktigt lyx och gott var det också. Erik bjöd och sedan frågade han om han varit romantisk. Jag har nämligen retat honom för att vara oromantisk. Men nu har han tjänat in många poäng på den romantiska sidan!















Du är nog den!

I går kväll befann jag mig i kalmar. Allt för att få njuta av Melissa Horn. Rakt upp och ner, helt enkelt i sin enkelthet stod hon mitt på scenen och sjung om allt mellan himmel och jord. Öppningslåten är Destruktiv Blues och sedan får vi följa med på en resa genom glädje och sorg. Förhållande som tagit slut och förhoppningar om något bättre och hur man vill leva sitt liv eller levt sitt liv. Den starkaste låten var Kungsholmens hamn.
För mig är Melissa Horns musik något vakert. Jag älskar hur ord som formas kan känns så självklara. Det är ju så det är! Det är så enkelt det är! Eller är det enkelt, det vet jag inte. Men vakert är det. Melissa Horn är med mig när jag städar, när jag kör bil, när jag är glad och när jag är ledsen. Hon passar till allt. Kanske just för att det hon sjunger om är livet. Tankar som snurrar och känslor om förhållande. Min favorit är Hur ska det gå?. Så härlig och så mysig och avslappnande.
Det bästa med i gär kväll va nog att man hade kunnat sitta där i kalmar salen i många många timmar och bara njuta, dock med lite ont i rumpan men för att bege sig till historier och få lyssna på en grym röst som Melissa Horn. Så tack för i går kväll, den var guld värd! 








  






















RSS 2.0