999

Sitter framför datorn i vardagsrummet med solen i ansiktet. Har hoppat i mina träningskläder och gått runt och strosat i lägenheten. Just nu sitter jag bara här och lyssnar på en sång. Kent har släppt en singel i dag och den är min nya favorit. 999 heter den. Rekommenderas att lyssna på!
I dag ska jag bara tänka på mig själv. Jag ska handla lite till taco, kolla färg och i kväll blir det träning med Viktoria. Planerar ben och rumpa och kanske lite mage. Har lite roliga övningar som jag vill testa!
I går kom jag hem efter en lång dag tillsammans med pappa och framor. På sängen fanns en present från Erik. Han hade köpt proteinbars till mig och en träningslinne från Better Bodies! Han är snäll min man! Så nu går träningen ännu bättre!  Linnet från ni se en annan gång:)




















Vårkänslan!

Onsdag kväll och jag har en ledig dag. Jag har tränat, träffat min fina vän Tova och ätit god mat tillsammans med Erik. Kvällen har jag planerat med chokladpudding lite Sex and the city och klockan 21 är det dax för veckans avsnitt av Greys Anatomy. Även fast jag har planer och det finns saker som jag skulle kunna göra så känner jag mig lite rastlös. Har massor av roliga planer till längre fram och de lockar mer än kvällen. Jag tänker framåt. Vad jag vill göra, vad jag ska göra och visst är det ändå en underbar känsla och tanke. Att känna rastösheten fast jag ändå har saker att göra. Jag tror att det är en bra rastlöshet. Ingen stress och inga måsten. Bara vanliga planer, mål som man vill nå utan tvång och utan stress. På något viss tror jag detta hänger ihop med våren, denna härliga årstid!

Hoppas ni har samma känsla! Vårkänslan!




En annan plan jag har är att hitta den super fina tröjan som Gwyneth Paltrow har på sig.
Ska leta på lindex i morgon;)
 
















120320

Sitter här och har precis kollat vad jag får tillbaka på skatten. Och det viktiga var ju att jag fick tillbaka! Fick dock inte mer än ca 900, men pengar som pengar bara man får tillbaka som sagt!
En annan sak som jag funderar på är semestern, jag har inte alls tänkt på det där men kvot, måste verkligen höra med min Boss om detta. Jag som verkligen längtar efter fyra lediga veckor..... och har tänkt att jag sedan har fem dagar kvar. De kanske jag inte alls har. Åhh så jobbigt!


















120313

Hejsan!! i dag har jag haft en lång dag med utvecklingsdag tillsammans med jobbet! Nu har jag iallafall ätit gårdagens pizza rester och ska snart hoppa i träningskläderna och cyckla till gymmet! Och en annan sak i går hade vi varmast i sverige, 17 grader det är inte illa!!!

















Dagens!























In case you didn't know.

Hej!!!!!! Fredag och som vanligt många många dagar sedan sist. Men när man inte har något speciellt att skriva om eller kanske har det men helt enkelt ingen lust så blir resultatet så. Men nu är jag tillbaka och jag lever som vanligt livet precis som det ska vara. Har dock haft lite motgångar för mig själv, en liten depp period. Men jag hittar alltid upp igen även fast det ibland känns mörkt. Men nu går vi ju mot ljusare tider! Påsken närmar sig med stora steg och längtan efter en riktigt riktigt mysig vår finns inom mig. Finns blommar, lättare kläder och skor. De har börjat ta bort allt grus som samlats på gatorna och det tycker jag absolut är det första vårteknet. Det är iallafall det renaste vårteknet!
En annan sak som faktisk är en nyhet men som jag gjort nu i snart tre veckor är att jag har börjat träna på ett gym. Rättare sagt Din energi. I går körde jag och min syster ett mage och rygg pass på kvällen. Några av er kanske minns att jag haft en blogg även om träning..och ni som minns, minns nog även att jag inte tränade sådär super mycket! Nu är den bloggen borta och jag har börjat om och verkligen börjat om super bra!! det såååå super duper roligt att träna nu!! Tränar cirka 3-4 gånger i veckan och det tycker jag är bra jobbat!





















Alla hjärtans dag!!!









Bjuder på några äldre bilder från alla hjärtans dag! Vi åt god skagenröra och en nästan ännu godare chokladmousse! Den fina blomman fick jag en dag innan! Och på hjärtan dagen så fick jag massor av choklad! Han är snäll min man! Och vi hade en perfekt dag och kväll!













RSS 2.0