Trevlig helg!!

 
Har varit ledig i två dagar nu och i morgon är det dax för jobb igen. Börjar ett nytt vikariat på samma ställe. Skall bli super roligt att få jobba med personal som jag inte jobbat med så mycket med innan:) I kväll blir det fredagsmys med pizza, massor utav godis och på tv:n visas Dr quinn. Trevlig helg på er!
 
 
 
 

Trevlig helg!!

 
Har varit ledig i två dagar nu och i morgon är det dax för jobb igen. Börjar ett nytt vikariat på samma ställe. Skall bli super roligt att få jobba med personal som jag inte jobbat med så mycket med innan:) I kväll blir det fredagsmys med pizza, massor utav godis och på tv:n visas Dr quinn. Trevlig helg på er!
 
 
 
 

I vårat kök..

 
 
 
 
Jag älskar min dalahäst som jag fick i present förra året! Den är såå fin. Jag tycker att det är roligt när inredning har en rödtråd, att allt passar ihop på ett eller annat viss. Siffran 1 och 4 bildar vårat datum då erik och jag blev tillsammans. Alltså den 14:de. W & B står för Westberg och Blomqvist:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träning!

 
 
 
Bjuder på några bilder som vi tog en dag för någon månad sedan (under os, när de gick ser jag om man ser på tv:n). Erik är och tränar och jag skall stax åka jag också:) Har inte bestämt mig om det blir Zumba eller inte.. annars gymmet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mateus!

 
 
 
 
Bjuder på ett inredningstips igen! Har länge önskat mig en tallrik från märket Mateus ( en kostar ca 230) så jag nöjer mig med endart bara en. Jag fick iallafall denna efterlängtade tallrik av svärföräldrarna när jag fyllde år:) Min har jag på köksbordet tillsammans med ett ljus. Super fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jag och min hand...

 
I morgon ska jag försöka vila handen. Därmed endast betala räkningar på datorn och sedan inget mera. Vi får se hur det går... God natt!
 
 
 
 
 
 

..

 
Tog jätte många fina bilder i går på denna fina familj, som jag skrev i går. Tänkte låta dem ha bilderna på sig lite för sig själva. Men en tänkte jag ändå vissa här. Är så himla roligt att fota och styra och visst blev det bra! Är jätte nöjd och jag hoppas att de också är det:)  Såå mysigt med en liten kille i vårat tjejgäng! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fina vänner och barn.

 
 
 
 
 
Har spenderat några timmar i dag hemma hos fina Tova tillammans med fina vänner. Alexandra med sin familj är hemma på besök och vi har myst med hennes underbart söta lilla Hugo. Han var så söt så att man skulle kunna äta upp honom! Måste verkligen säga att ni är en underbar liten familj. All lycka till er och eran son. Så roligt att äntligen få träffa er! Har många många fina bilder till er på datorn nu! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was here!

 
 
Försöker hitta insperation genom lite musik. Hade tänkt att skriva något fint. Men inte i dag tror jag. Istället skriver jag att jag inte kommer skriva så mycket här i helgen. Ska ta det lite lugnt med min höger arm. I kväll har Erik lovat fredagsmys med hyrfilm... tänkte hyra friends with kids. Kanske inte vad erik har tänkt sig men man kan ju alltid hyra två filmer;) en annan sak. Läste mitt horoskop i dag där det stod att faran lurar runt hörnet.. känns ju bra! Så se upp alla Lejon!
 
 
 
 
 

Godmorgon!

 
Bjuder på en bild från i lördags.I dag har jag lite målning och lunch in bokat. Var och köpte en "köksö" på ikea i går till köket. Har haft så grymt lite med platser att vara på om man är fler än en man i köket. Så nu är det bättring på den fronten. Vill bara att den skall bli vit också:) Sedan ska jag luncha med fina Lina och Viktoria en sväng. Var längesen vi sågs nu så ska bli mysigt!
 
 
 
 
 
 
 

Skagentoast a´la Sandra & Erik!

 
 
För två år sedan när vi var och semestrade i Göteborg så gick vi till en mysig resturang som jag dock inte minns namnet på, men där iallafall så åt jag världens godaste Skaggen! I den var det bland annat pepparot, super gott!
I våran har vi majonäs, cream fresh, rödlök, räkor, kräftskärtar, peppar, salt, riven pepparot, citron och ägg. Och vi serverar detta med smörstekt bröd och sallad. Jag använder aldrig några mått när jag gör detta, utan smakar av efter hand. Och gott är det!
 
 
 
 
 
 

Tillsammans med er har man aldrig tråkigt!

 
 
 
 
 Hade verkligen en av de bästa kvällarna för året i går! Tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musik tips för träning!

 
 
 
 
 
Träningstips och en bara för att Beyonce är så grym! End of time brukar jag ha i lurarna på gymmet. Älskar början som i allafall gör mig extra taggad! Och som hon kan dansa! Grymt!!
 
 
 
 
 

Förra lördagen!

 
 
 
 
Förra helgen i lördags överraskade Erik mig med att ta med mig till havet efter jobbet. Han hade packat ner go´fika och kameran! Det var verkligen super mysigt och fint. Vi njöt av solen och att bara vara med varandra! Kan säga att jag var lite små nervös när jag satt där i bilen och inte viste vart vi skulle eller vad vi skulle göra! Men självklart var det inget farligt. Bara väldigt mysigt!
 
 
 
 
 

Vackra blomster!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina nära och kära, och min dag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så otroligt lyckligt lottad att ha så fina personer omkring mig. Jag är så otroligt glad över det! En fin pappa som verkligen har ett hjärta av guld (även fast han ibland kan reta galfebern av en, fast det tror jag att han tycker om att göra också!) Sedan har jag tre fina syskon som alltid finns i närheten när som helst. Och inte tala om alla barn som finns som kan ge goda skratt och som man kan känna sig stolt över! Ni har en stolt moster;) Och sen har vi Bästaste, Finaste Erik, som absolut skämmer bort mig med all sin kärlek! Jag älskar er alla!
 
Bilderna ovan är från min födelsedag! De var verkligen en super bra! Fick massor av fina saker och massor av blommor :) Vi åt glasstårta alá Sandra och kaffe eller saft till det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

 
 
 
Detta fina halsband hittade jag i Cypern! Det har blivit en av mina många favoriter.
 
Äntligen är det helg! Denna vecka har varit intensiv, även fast jag faktiskt har njutit av veckan riktigt mycket. Födelsedagen den 15, sedan kalas för svärmor i går och på söndag är det dax för min systers barn att firas också! Massor av tårta och annat gott och mindre träning. Men jag njuter av livet! I morgon är det dock dax för andra träningspasset denna vecka, Zumba!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hopp!

 
 
 
Sitter ni precis som mig och väntar på sommarens sista Allsång på skansen?
 
 
 
 
 

Vart försvinner tiden?

 
 
 
 
Har så super många fina, härliga, snygga bilder på min kamera. Både på den ena och den andra! Men tänkte ta tag i det om några timmar! Skall bara in till stan, fixa till min goda glass och kanske baka något först.. I  morgon fyller jag ju nämligen år. 22 år. Nu börjar tiden faktiskt gå för fort! Jag var ju nyss 18 och hade tagit studenten, och 20 och fick börja gå till systemet! 
 
 
 
 
 
 

Vi som hade...

 
 
 
 
 
 
 
Vi som hade hela sommaren framför oss nyss! Hösten smyger in bakom ryggen. Kvällarna är åter igen mörka och kyliga. Hösten med dess olika färgen är snart mer än en tavla i våra sinnen. Jag tycker om hösten, men sommaren jag trodde du var längre än så här...
 
 
 

Jag har vakat många nätter...

 
 
Men jag är lyckligare nu, jag är lyckigare nu!  Linnea Henriksson Stora favoriten just nu!
 
 
 
 
 
 

Tisdag!

 
 
 
 
Efter helgen och ledighet så är jag nu ledig igen efter två roliga arbetsdagar! Erik är och tränar och jag passar på att mysa vid tv:n och Sex and the city filmen, tvåan. Perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

 
 
Har glömt att berätta att jag har skaffat Instagram sandrawestberg heter jag för de som har lust att hänga med i min vardag lite mer!
 
 
 
 
 

Fredagsmys!

 
 
Vårat fredagsmys är i full gång! Erik med tvspelsdosan i handen och jag framför datorn....Myspys, heheh. Har precis hittat massor av kommentarer här på min blogg. Roligt att det finns de som läser och faktiskt lämnar en liten rad:) Vet dock inte hur jag ska publicera dem...men ett steg i taget! Jag har ju inte dessa tusen läsare varje dag men kom upp till 20 en dag nu i veckan. Inte fyskam det heller! :)
 
 
 
 
 
 
 

Mitt hår!

 
 
Rensar blad bilder på datorn...har massor av bilder många från många år tillbaka. Här är två från förra året. Mitt långa hår var underbart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vem vet, jag kanske kan inspirera någon:)

 
Tycker alltid det är roligt att få tips och sådant om inredning och att bli inspirerad. Så här tipsar jag! Smart och snygg förvaring och så tycker jag om att inte tavlor måste hänga på väggen. Taxen är min absoluta favorit och självklart ansiktet som jag gjort själv! Här förvarar vi räkningar, böcker som är utlästa och alla andra viktigheter som man samlar på sig:) 
 
Förvaringsmedlel, bänk, ramar och kruka från Ikea.
 
 
 
 
 
 
 

120801

 
 
 
Sommarfeeling! Har suttit på en stol i vardagsrummet och solat 8-10. Läst i min senast köpta bok Isprinsessan av Camilla Läckberg och njutit av dess spänning. Nu har molnen börjat komma in igen och jag har på slängt på mig dagens kläder. Vad dagen har att erbjuda vet jag inte ännu, men sådan dagar behövs de också!
 
 
 
 
 

RSS 2.0