Jag lever!

Goood kväll! Blir ett kort inlägg innan jag hoppar ner i sängen. Dessa två dagar har jag hållt i gång som bara den. Jobbat och jobbat. Men det är ju så livet är, och jag är på den sidan som ändå ska vara glad över att ha ett jobb (även om det inte är fast). Känner att den här veckan precis som den förra har gått otroligt fort. redan torsdag i morgon, vart försvann tiden? I morgon är jag iallafall förhoppningsviss ledig. det är bara i fall sjukhuset ringer och undrar i fall jag kan jobba som jag känner att jag måste tacka ja. Måste tänka på att den är en ny månad nu också. Så om jag ska få lön även i maj så hoppas jag på att de behöver mig så mycket som möjligt. Men det kommer nog bli bra på den fronten också:)
Det var väl allt jag hade att säga för nu. Hoppas allt är bra med er som hittat hit, så hörs vi av i morgon igen!



















100329

God förmiddag! Har segat som bara den i dag känns det som. Men det är härligt att ha möjligheten till det också! Har suttit i ett helt okej telefon samtal. Ett som handlar om ett steg ut i vuxenlivet. Mer än så säger jag inte, i morgon eller på onsdag får ni veta vad det handlar om. Sitter här och funderar vad det är jag vill göra med livet. Kom på att om man nu ska plugga vidare så är det nog dax att söka in snart. Men vad är det jag vill? Nu har det snart gått ett år sedan jag stod där med min student mössa på huvudet. Ska jag vänta ett år till innan jag pluggar vidare? Och vad är det jag vill plugga till? Hur ser arbetsframtiden ut inom yrkerna? Måste ta mig en tankeställare!
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Pojkvännen kom förbi för ett tag sedan. Han gav mig en chokladkaka. Hur gulligt är inte det? Det är så att men smälter!
Tänkte slänga in en dagens vill ha också! I dag när vädret inte de finaste ute så tackar jag inte nej till detta! Enkelt och snyggt! Eller vad tycker ni?


















When I get out of bed...



Hemma från jobbet för en stund sen. På vägen hem på cyklen kom jag på hur mycket jag saknar han med stort H (E). You know I miss you!
















100328


Växlen hallå, hallå! 



Mys på balokongen med varsin glass.




Jag och prinssesan Emilia. 


Här ovanför har ni lite av gårdagens biler. I dag är vädret inte lika fint som på bilderna. När jag gick upp i dag hade det regnat. Men efter regn kommer solsken som de säger så jag håller tummarna för det!
Min söndag handlar om jobb. Vaknade i natt av att jag hade grymt ont i huvudet så var inte helt säker på ifall jag skulle orka jobba. Men det orkade jag. har delad tur så jag ska strax tillbaka igen. Det är min söndag det!
Hoppas ni har en mysig och trevlig söndag. Visst känns det som man har lite minder energi nu när man ställt fram klockan. När jag gick upp i dag klockan 06.00 då dkulrl egntligen klockan vara 05.00. Så ni kan ju förstå att jag var lite extra trött! Ska bli skönt med en välförtjänt sovmorgon i morgon! Längtar redan!













The right side of life

Min dag i dag! Jag vaknade upp hemma hos kärleken. Vid 07.30 var det dax för lite jobb och vid 10.30 så var det över för den här dagen. Ibland kanske det vara skönt att slippa jobba en hel dag. Jag tjänade ju faktisk lite pengar iallafall. När jag kom hem så tog jag tag i mitt liv och städade mitt rum. Sedan kom älsklingen hem hit. Vi har hunnit med en promenad med Zorro genom stan och glass på balkongen. Vi har smaskat på godis och sett på filmen Trubbel i paradiset också. En halv bra film om ni frågar mig. Inte super bra men ändå helt okej. Den får 3 ostbågar av 5. I morgon visar jag lite bilder från dagen som varit. Just nu är datorn otroligt slö så de funkar inte.  Men nu blir det raka vägen till sängen för lite läsning innan jag ska sova! Vilken lördags kväll va;) God natt bloggen!
















Hey, soul sister!

God eftermiddag kanske man ska säga. I dag är det äntligen freeeedag! Pojkvännen frågade i morse om han fick pizza i dag. För att förklara det lite så att ni förstår så äter han och hans familj alltid pizza på fredagar. Det har dem gjort enda sedan han var liten. Så när jag svarade ja på hans fråga så sa han lite tyst för sig själv YES!. Något som jag har lärt mig nu är att man inte kan flytta på hans pizzafredagar. Om han äter de någon annan dag, så blir det fel dag säger han. Pizzan smakar inte lika gott på de andra veckodagarna. Så i kväll kan ni ju räkna ut med det blir för mat;)
Nu sitter jag här och gör inte allt för mycket. Erik är och hjälper min systers sambo med att sätta upp ett plåttak.
Jag hade en tanke om att sitta och läsa i körkortsboken (för det skulle jag nog behöva) Men ännu har inte boken lyckats bli så intressant! Jag ska ta tag i det alldeles alldeles strax! Promise! Jag ska bara be er lyssna på en galet skön låt först:



















It's your life, make it great!

Nästa helg så är det som alla kanske vet Påsk. Min påskafton kommer spenderas hemma hos min syster tillsammans med kärleken och sedan så blir det en sväng ut på dansgolven. Nästa helg skulle jag iallafall inte tacka nej till denna klädsel. Har redan kjolen (som är så galet snygg) och en stvart 3/4 tröja hemma. Så tror att det blir något åt de här hållet då! Vad tycker ni?:)

















On stage...

Torsdag i dag. Snart helg igen! Tycker att veckorna går väldigt fort, men jag klagar inte, jag tycker om lite tempo! Så vad har ni hittat på i dag då? Har ni ätit några våfflor ännu?:) Själv så har jag hunnit med lite teoriplugg på körskolan och nu väntar jag på att syster ska höra av sig. Känns som jag på första gången på länge sitter och har dötid. Ingenting att göra..även fast jag inte ska överdriva på den fronten för bara jag vill så har jag massor att göra! Men just för tillfället vill jag faktiskt inte. Precis som en trotsig unge som ska vara helt emot vinden! Känner dock att magen börjar att kurra. Så lite matlagning kanske de får bli om en stund. Vet bara inte vad. Tänk va allt ska vara "svårt" i bland;) 

Tänkte slänga in ett låttips innan det blir köket! Dagens låt är Love love med Amy Macdonald. Rekommenderas starkt! Hej så länge, vi hörs igen senare!


















Dagens...

God kväll! Nu har kärleken åkt hem till sig efter att vi har haft en myskväll här hemma med melon och tända ljus framför tv:n. Turen på stan med Tova var trevlig. Det finns mycket snyggt i affärerna. Tråkigt bara att jag har lyckats att gå och blivit snål. Men bra är väl det i och för sig. Det är ju det jag har eftersträvat i ett antal månader nu. Mitt mål var att inte gå under 9000 den här månaden. Det blev dock 7000 istället. Det blev lite extra kostnader som uppkörningsinbetalning och uppskrivning. Det gick på nästan 1000 kr, sen betalade jag även telefonräkningen som kommer var tredje månad. Men nog pratat om pengar! Nu ska jag strax lägga mig i sängen och sova. Nu känner jag att det har varit en lång och intensiv dag OCH ABSOLUT EN ROLIG DAG! I morgon står teoriplugg och hårfägning av syster Lindas hår på schemat. Jag tänkta även hinna med våffelätning med Kärleken. Man får ju inte missa att äta våfflor på våffeldagen. Det funkar inte! Våfflor, lite grädde och sylt! Kan det bli bättre? Mmmmm så gott det är! Eller vad tycker ni?:) Det var väl allt för mig i kväll tror jag. Vi hörs i morgon igen om inte annat! God natt.




Dagens:
*Jeans Gina trico
*Tunika även den från Gina trico
Vi tycker om Gina trico helt enkelt!


















i'm so happy!

Lalallalallalaala! Har en galet bra gad i dag. Jobb för sommare är fixat på sjukhuset. Jag känner att jag har arbetat super bra dessa två dagar på sjukhustet. Det är trivsel på hög nivå. Livet leker helt enkelt!
Nu ska jag strax gå in till stan och träffa Tova. Vi ska leta herkläder och så ska jag dra med henne till ett snabbkök! Vi ses senare med lite dagens! Ha de bäst tills dess!



















Wiiiee!!

Blir en kort inlägg innan jag hoppar ner i sängen. jag tänkte bara berätta att brevid gången på sjukhuset gick super bra.  Ibland behövs de där tillfällena då man kommer på varför man valt att jobba med det man gör:)Trivsel på hög nivå! Nu god natt, det är ju en dag i morgon också!


















Skönt och enkelt!

Uppdatering! En ny vecka har hunnit att börja och dessa två dagar har spenderats hemma hos pojkvännen. Det har varit mysigt och galet roligt. Erik frågade mig i går kväll om han kunde få lite libresse. Det han menade var läppsyl. Ibland är han för rolig min älskling! Jag har tvingat honom att städa sitt rum som var super duper damigt. Han höll på att somna redan efter frem minuter. Städning är inte hans favorit har jag kommit fram till! Tur för honom att jag faktiskt kan tycka att det är roligt ibland;) I kväll så står lite brevid gång på sjukhuset på schemat igen. Ska nog faktiskt bli roligt. nya intryck, nya människor. Jag rymmer från höst vädert som har kommit hit. Man kan ju undra vart våren försvann? Perfekt att tjäna lite pengar då:) Så om mindre än en timma bär det av! Peppt? Självklart! 


 

Dagens klädsel är enkel!
* Jeans från gina trico
*Fleecetröja från Ullared
Skönt och enkelt!

















18:12

Hej. Känns ungefär som att min dag börjar nu. Har varit på jobbet mellan 7-16 så tidigt gick jag iallafall upp. Men det är inte förens man kommer hem som man slapnar av. Såå nu sitter jag här och sjunger med Dolly Parton och njuter av min dag! Och visst är Dolly Parton en sort för sig själv. En grym kvinna om ni frågar mig. 
Min kväll i kväll kommer spenderas hemma hos pojkvännen. Jag har kommit fram till att jag behöver en större säng efter att ha haft Erik bervid mig två nätter. Det är fööör trångt och nu är jag trött på att inte få ha lite egen plats. Så i kväll blir det hans säng som är galet mycket större än min om man gemför hans och min. Mer än så kommer jag inte på att skriva för tillfället men hoppas att allt är bra med er som följer min blogg. Vi hörs, Pusspuss!


















Som i en dröm!

god kväll! Om en liten stund så ska jag hoppa ner i sängen och sova. Så att jag orkar upp i morgon klockan 06.00. Kan inte precis säga att det känns så peppt just nu. Men det är bara att bita ihop. För en stund sen kom jag hem från men syster. Hon bjud på god mat och så såg vi en film efter det. Filmen kvällen till ära blev Wallander- Dödsänglen. En helt okej film även om jag måste säga att jag har svårt för wallander. Beck känns mer verkligt och naturligt medans Wallander känns hakigt och oproffsigt. Det är iallafall vad jag tycker. Det jag egentligen kom hit för att göra var att visa er hur vacker himmlen var i kväll här i Oskarshamn. Det är precis såna där stunder som man vill ta vara på. Andas och njuta. Drömma sig bort. Vilket jag ska göra nu. Vi hörs i morgon. God natt och puss och kram!















Jag vet att jag inte fungerar utan dig.

Nu hoppar jag på min cykel och beger mig till syster! Ute visar sig solen, även fast de finns lite snö kvar på marken så känner jag att våren är härligt nära! Hoppas ni som hittat hit får en fin kväll. Puss.



















100320

Heej mina äpplen! Tror att jag har hamnat i en tröttcirkel, igen. Saknar energi helt känns det som. Samtidigt som det verkligen går upp och ner. Är inte trött varje dag. Tänkte köpa hem något dunderpiller så att jag får tillbaka min energi. Saknar den!
Just för tillfället så ligger Erik i soffan bakom mig och kollar på hockey. Han ska se den först periodern sen så ska han lämna mig. Medans alla andra ska ut och ha roligt i kväll så tar jag det lugnt. Men jag har en anledning. Jag ska nämligen jobba i morgon 7-16 så känns inte så super roligt att gå ut då. Men jag är inte sur över det, min kväll spenderas istället hemma hos systeryster! Ett perfekt avslut av denna lördag om ni frågar mig:)
Men nu ska jag gå och störa kärleken, vi hörs lite senare. Kram hej!















100319

God morgon! Det blev en lite längra sovmorgon i dag iallafall:) Ska alldeles snart gå ner och få i mig lite frukost. Tror jag stsar på varmchoklad med grädde, knäkebröd och en frukt. efter frukosten blir det städning! Barar att peppa och de gör jag med två grymma kvinnor. Hej så länge!!

 














What happiness means to me.

God kväll! Är super duper trött i kväll. Jag har verkligen kommit in i en cirkel där jag blir trött tidigt på kvällen och sen så vaknar jag super tidigt, väldigt pigg. I dag vaknade jag klockan 07.00. Låg och kollade på kärleken i smyg tills han vaknade. Vi var upp klockan 08.00 och åt frukost. Det är ändå tidigt när man faktiskt inte alls behöver gå upp så tidigt. Jag hade en lång och skön sovmorgon att ta ut! Men det får bli en annan dag helt enkelt. I morgon hade jag tänk att jag skulle gå upp tidigt och städa övervåningen. Det gäller att vara effektiv så att man får ut så mycket som möjligt av dagen tycker jag. Även om jag också vissa dagar tycker om att riktigt slappa och låta dagen flyta förbi i sin egna takt.
Min körlektion i dag gick föresten bra för den som ville veta. Gjorde en utvändig kontroll av bilen och sen körde vi iväg. Fuskade lite i en vänstersväng så fick åka tillbaka och göra om den. Så nu sitter förmodligen det kvar i huvudet hur man ska göra, vilken är mycket bra. Min körlärare frågade om jag kört mycket hemma sedan sist och jag svarade att jag inte hunnit de. När körlektionen var över och jag parkerat bilen så sa han att jag kanske skulle strunta i att köra hemma. Det går bätte på körlektionerna då. Sedan skrattade vi åt de och jag kände mig grymt nöjd över att de gått så bra!
Nu tror jag att jag ska tvätta bort sminket och borsta mina tänder, krypa ner i min säng och läsa igenom veckorevyn. God natt bloggen, vi ses i morgon igen! Puss.

 











100318

Hej! Sitter här och lyssnar på Lucky med Britney Spears. Har för mig att den kom ut 99 och jag kommer fortfarande ihåg hur förtjust jag var i den. Drömmde mig bort att jag var henne. Nu vet jag inte om jag skulle vilja byta ut hennes liv mot mitt. Tror mitt liv är enormt mycket bättre än hennes om man gemför. Kändisar har det nog inte så lätt. Mycket press, skönheteidieal och att passa in i en värld som inte är 100% normal.
Men nog pratat om de. I dag är det torsdag. Känns som att veckan bara har rusat förbi. Har knapp hunnit att reagera. Dagens lunch i dag blev pannkakor med sylt och grädde och som att inte de räckte så blev det friterade tortilasbröd med socker och kanel på. Smarigt värre och rekjommenderas som tillbehör på efterrätt till tex glass och bär. Super duper gott och super enkelt!
Dagens göra är körlektion klockan 16.00 och fika med Tova efter det♥ Dagens vill ha ser ni nedanför. Jag säger bara ja tack och tar emot allt med öppna armar!
Nu sdka jag läsa lite teori och fixa lite. Vi hörs sneare med lite uppdateringar. Puss och kram på er, ha de bäst!

 













God kväll!

Såådäär nu är jag hemma från en lång kväll på sjukhuset. Det gick bättre än va jag hade hoppats på, så känner på mig att de kommer gå lika bra i morgon:) Ska upp klockan 05.45 imorgon igen så bäst att hoppa ner i sängen och få sig lite sömn. Gooood natt bloggen!


















100316

God förmiddag! Hur är det mer mina läsare i dag? Med mig är det iallafall toppen. Känns som en grymt bra tisdag. Lite pirr i magen inför brevid gången på sjukhuset i kväll. Men det är så de ska va! Kommer bli galet roligt tror jag, eller hoppas på det iallafall:) Ska vara på sjukhuset klockan 14.00 sen blir det till att hoppa på cyklen igen klockan 21.30 när de första passet av bervid gång är slut. I morgon blir det en dagtur istället och sen är det bara att hålla tummarna på att man blir bokad:)
Nu ska jag bege mig in till stan en snabbis, sen blir det matlagning, lite repetion i medicinskgrundkurs och en kvarts vila. Hoppas ni har en bra Tisdag så hörs vi i morgon! Puss och kram
















Pokerface!

God kväll bloggen. Känner mig hur trött som helst just nu. Är precis hemkommen från min syster där jag har varit barnvakt tillsammans med finaste Erik. Allt gick bra och till slut gick dem med på att gå och lägga sig i sina sängar. Tror dock att jag var tröttare än dem!
Jag tänkte berätta om hemligheten som jag pratade om i går innan jag somnar i min säng. Den handlar nämligen om huvudstaden den 7 maj. Då kommer en grym kvinnan till stan vid namn Lady Gaga och jag och Tova ska se henne live. Det blev min och hennes brors present till henne. Så i går fick hon reda på överraskningen, och hon blev verkligen chockad och galet glad. Precis sådär som man hoppas på att de ska vara. Såå nu längtar jag något grymt tills den 7 maj då det bär av till Stockholm. Det blir en hel helg med massor av spännande äventyr. Jag har fortfarande lite hemligheter på lagret. Guud så roligt de kommer att bli!
Det var nog allt för mig i dag/kväll. Nu ska jag hoppa ner i min säng medans ögonen fortfarande orkar vara öppna. God nattt med er ni som hittat hit, vi hörs i morgon om ni vill och kan!


http://tsukareru.files.wordpress.com/2009/04/lady_gaga_4_1234.jpg

Bild från google.se











100314

Har precis vaknat upp till en härlig söndag  med solsken ute. Helst av allt skulle jag kunna tänka mig en dag med lång promenader, god mat, bokläsning, mys och bara att njuta av den underbara dagen som verkar ha kommit till Oskarshamn. Dock får jag flytta fram allt tills i morgon och i stället spendera den här dagen på jobbet mellan 11.30- 21.00. Kans ke inte låter så roligt, och jag kan inte säga att det låter speciellt roligt när jag vet så mycket annat man skulle kunna göra. Men istället får jag göra dagen på jobbet roligt. Använda fantasin så de bara smäller av det!
Nu ska jag gå ner till köket och fixa frunost och en ungspannkaka som jag ska ha med mig till jobbet. Det är ändå några timmar kavar till halv 12 så lika bara att få ut så myket som möjligt av dem:) Lite senare ska jag berätta en galet jätte rolig sak som kommer att hända om någon månad! Såå stay in touch! Puss och kram.




Bjuder på en bild på Tova, för i dag fyller hon 20 år!
Grattis, grattis min dubbelkola!!!












100313

Brrr!! Sitter här med en stor filt runt om mig. Är galet kallt inne i mitt rum i kväll. Hur ska jag klara natten tro?
I dag har jag jobbat för fulla muggar. 7-12 sen 16-21. Skönt att vara hemma nu iallafall:) I mellan 12 och 16 så kom kärleken hit med min mobil som jag lyckades glömma hemma hos honom  i går. Tanken var att vi skulle ta en fika på stan med det slutade istället med en super god lunch här hemma. Tog en bild, men orkar inte ladda upp den för tillfället. Det får bli en annan dag;) Vid 16.00 var jag tillbaka till jobbet och jag måste ändå säga att de sista fem timmarna gick väldigt bra. Det är skönt att slippe stressa ibland.
Men nu till kvällen storrra höjdpunkt! Missade någon av er finalen av melodifestivalen 2010?! Vad tycker ni om vinnaren? Om jag får säga det själv så tycker jag att det är ett okej bidrag. Låten är fin och lätt att sjunga med i, men jag inte riktigt om den passar in i den stor musik tävling. Men man vet ju aldrig. Världen kanske faller för sveriges just nu lyckligaste Anna Bergendahl. Själv tror jag att Peter Jöback hade kunnat gå långt. Det var en riktigt fin och pampig låt, elller varför inte Salem al fakir som också var en bar favorit. Måste tilllägga att det fanns många bra bidrag de här året. Bra kämpat Sverige! Nu ska jag hoppa ner i min säng och sova, jobbhelgen är inte över ännu så lika bara att genomföra den utvilad! God natt.

















 

Om fina människor.

Nu har jag kommit hem från staden. Har haft ett par timmar med flickorna som man inte träffar så ofta. Linnea och jag kom fram till att det är lite som sex and the city. Fyra vänner som bor på olika håll, har sina egna liv men ändå har så mycket gemensamt. Efter tre långa år på gymnasiet så umgås vi fortfarande. Det är kanske det man kallar för vänner för livet.  Jag kan känner mig lyckligt lottade att ha så många fina människor runt omkring mig. Min familj, kärleken och alla vänner. Tova, Linnea, Lina, Viktoria, Alexandra, Hanna, och Paula. På något viss så håller vi kontakten. Alexandra har flyttat till skåne, Hanna bor i Åre (men kommer hem till våren), Linnea pluggar i Linköping och just nu är även Viktoria ute och lever i livet i tre månader i bland annat Indien, Thiland och Vietnamn. Så alla träffar man inte inte så mycket men man vet ändå att man har varandra. Precis så som det ska vara!



  

Tova, Alexandra, Hanna, jag och lite av Mimmi när jag fyllde 19 i somras.













Nytt!

Tänkte visa lite av de jag köpte i går i kalmar. På ikea så köpte jag nya kuddfodral som är randiga i gråt och vitt bland annat. Verkligen ett enkelt sett att förnya sig. Billigt och bra!
Nu ska jag fixa iordning mig. Ska träffa Linnea, LIna och Paula på stan för lite fika. Fredagsmys för hela slanten!







Före och efter! Va tycks?











God morrgon bloggen:)

Har ni sovit gott i natt?:) Själv har jag klarat mig utan ryggvärk, vilket känns skönt. Men istället drömde jag massor av konstiga drömmar istället. Bland annatr att jag blev jagade av jokern i batman på ett sjukhus där jag hade börjat jobba. Jag sprang och sprang, och han efter mig med er stor konstig pistol liknande sak. Man kan ju undra vad den drömmen betyder...
Nu ska jag strax gå ner och fixa iordning lite frukost. Jag vaknade klcokan 08.00, men råkade fastna framför datorn istället för att gå direkt ner till köket. Kollade in bella och tyra showen som strartade i går. Tyckter personligen att den var lite halv bra, inte 100 %. Lite barnslig för min del. Men alla har vi olika smak.
Har suttit och pyslat fram min vill ha garberob för dagen. Om det bara kunde vara lite mer värma ute så skulle den funka perfekt! Nu frukost!















Tordagen den 11 Mars.

Heej bloggen. Hann inte alls med att skriva det där inlägget som jag skrev i går, fast sen råkade ta bort (som ni kan läsa om i det super korta inlägget under). Men, men så är det ibland. I dag har jag haft en underbar dag ikalmar med Kärleken♥ Helt galet bra har det varit! Det är skönt att åka bort från stan en sväng, även om det bara är en timme bort. Vi har bara tagit det lugnt, shoppat lite, fikat och bara varit:) Jag shoppade inte så super mycket dock, men det blev iallafall en t-shirt, trosor, smink, toffsar, kuddfodral och lite hygienartiklar som behövs ibland. Nu börjar snart domumenteren om jacksons five på 4:an. Det får man ju inte missa! Hoppas allt är bra med er, kram på er!




Det är här jag sitter och skriver, vid mitt fina skrivbord:)



 










....

F**nnn va arg man kan bli när en inlägg bara försvinner!! Jag blev det iallafall aldeles precis... Skriver det lite senare igen. Nu blir det mat innan jag halvt dör!



















God morgoooon!

Nu ska jag strax bege mig ut i solen för en lång och härlig promenad med tova. Vaknad klockan 06.30 i dag, så pigg och glad är jag iallafall och riktigt sugen på att kommaut och röra på mig! Peppet på hög nivå!
Tänkte bjuda på en låt som jag har fastnat för, en riktigt go melodi med Miike Snow. Men nu ska jag hoppa ner i träningsskorna och ge mig i väg:) Vi hörs senare!
 













Good song!

Såådär! I dag har jag haft en galet bra dag. Drog på mig min fina skinjacka och njöt av solen. Det är snart vååår! är det inte för härligt:) Jag har hunnit med en körlektion (som gick jätte bra), pluggat teori och umgåts med super fina dubbelkolan Tova. Har även hunnit med lite storhandling åt Farmor som inte hade något i sitt kylskåp. 
Nu  ska jag ta och borsta mina tänder och få mig lite sömn. Har satt upp mig som att jag kan jobba i morgon, så jag får väl se om de ringer i morgon klockan 07.00 och säger att jag ska jobba. Man kan ju alltid hålla tummarna, det kan ju bli några timmar iallafall. Vilket är välbehövligt! God natt med er ni som hittat hit och sov så gott så hörs vi i morgon! Puss och kram♥


 












Heejsan!

Har suttit en stund nu och svarat på teorifrågor på internet på en sida som heter www.korkortonline.se. Jag vet inte så super mycket om sidan men tycker ändå att den verkar bra. På de frågor man svarat fel på finns det bra förklaringar till så man får en bra förståelse till varför det är som det är. Man kan även bli medlem i tre månader för 190 kr, då får man 1000 frågor som liknar vägverketsteoriprov. Jag både vill och inte vill bli medlem. Det kanske skulle vara bra? Så kan jag hårdträna här hemma tills det är dax för det stora dagen!
Det känns inte som att jag kan allt ännu.. är inte hundraprocent säker liksom. Jag har ju redan svaret på det påståendet själv. Plugga, plugga, plugga är som gäller för min del. Så bara att hoppa ner i soffan och fortsätta läsa i boken! Glad Tisdag på er alla! Puss och kram


 










Söndag.

Nu sitter med en pizza i magen. Nästan lite matkoma över det, men nu är jag iallafall mätt och glad! Sjunger med i Kalle Moraeus och Orsa spelmäns låt Underbart. Jag tycker det är en mysig låt på något viss.
Den här söndagen handlar mest om jobb. Gick upp klockan 06.00 för att åka och jobba klockan 07.00, sen vid klockan 11.00 så slutade jag. Vid klockan 16.30 ska jag vara tillbaka för att jobba fram till 21.00. Pengar, pengar!
Innan jobbet nu hade jag tänkt att jag skulle hinna med en promenad med Zorro och sen små läsa lite i teoriboken, bättre att läsa lite än ingenting eller hur:) Hej på er så länge!













Alldeles, alldeles underbart!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska upp vid klockan 06.00 i morgon och åka iväg och jobba igen. Tänkte hinna med att visa lite bilder från mysdagen med kärleken vid havet innan sängen ropar. Det blev varmchoklad, bullar och till det en underbart härlig sol. Vi myste och tog en promenad på isen. Helt underbart var det! Vissa dagar njuter man lite mer än andra och i dag var en sån dag:) Hoppas ni har en bra lördagskväll alla läsare som hittat hit! Puss och kram och god natt!




En glad Sandra:)



Ett måste när man är ute vid havet och fikar!



Beviset!













Let's, let's, let's dance!

Nu är jag redo för den här underbara lördagen. Bemaningen ringde så ikväll står jobb på schemat. Men innan det ska jag hinna med att träffa kärleken. Tänkte handla lite fika och ta med honom ut till havet. Även fast det är han som får köra bilen dit, hehe. Jag ska hinna med att laga till lite mat så det blir det också innan fikan. Så nu springer jag till stan en sväng! Föresten, håret blev perfekt! Vi hörs kanske senare, puss på er så länge!














God morgon lördagen den 6 mars!

 Idag skiner solen ute, precis som i går. Kan våren vara nära nu tro?:) Hoppar, hoppas!! Just nu sitter jag med hårfärg i håret. Ska strax gå och tvätta ut de. Skönt att få bort den inte så fina utväxten som jag lyckats få. När jag var lite så var jag super ljus i håret, nu blir bara håret mörkare och mörkare. Närstan lite ljust brunt istället. Men jag trivs bättre i blont hår. Hade brunt hår för snart ett år sedan och visst trivdes jag i det också men blont är mer mig. Känner mig mer hemma i det. Alla är vi olika.



 









Home sweet home!

Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen och sova. Kom hem från jobbet för ett tag sen. Så jag får lön även nästa månad. Det känns bra!
Hade tänk färga min fina utväxt ikväll, men jag kommer nog somna innan det är färdigt.. vilket inte skulle göra resultatet så bra, skulle nog inte ha håret kvar på huvudet om jag somnar med hårfärg i håret.
I morgon håller jag tummarna för fint väder så att en promenad med den finaste kan bli av. Tänkte hinna med lite annat smått och gott också, som teori, bokläsning, en sväng på stan och lite god mat till kvällen.  Det var väl allt jag hade att säga just nu. God natt bloggen så ses vi i morgon! Puuuss!














sådär!

Nu har jag fått i mig lite mat, så jag tänkte vila lite en stund. I natt vaknade jag av att jag måde illa, svettades och hade ont i magen. Det är andra gången på några veckor. Vet inte alls vad det är, men roligt är det inte. Vet inte om det är stress eller vad det är. Får ta och kolla upp det! Min fredagskväll spenderas iallafall på jobbet. Innan de ska jag förbi körskolan en snabbis. När jag kommer hem från jobbet så ska jag färga bort min utväxt, om jag orkar:) Simma lugnt och hoppas ni har en bra fredag! Puss och kram.



 












Jag skulle ju bara...

För en kort stund sen satte jag mig här med en varm kopp choklad, jag tänkte flytta mig till soffan och då bara hände det! Det där som man helst av allt inte vill ska hända, men man ser hur det händer i slowmotion. En sekund senare så var min choklad på golvet istället. Så det blev ingen choklad för min del! Mindre lyckat!
Jag som tänkte mig en lugn timme, den blev en städtimme istället. Golvet, väggen och soffan. Allt med en smak av choklad;) Måste få upp andra gardiner också så bara in i gareroben och leta upp något! See U later!
















Inte som kalle ankas farbror direkt...

Jag har suttit och räknat matte ett tag. Jag räknade ut alla mina sparade kvitton från februari månad. Det är sjuk så mycket pengar man gör av med utan att ens tänka på det. Jag gjorde av med sammalagt lite över 8000 kronor och vart tog de pengarna vägen?  På mat gjorde jag av med nästan 3000 kronor. Cirka 900 gjordes av på kläder och körlektionerna gick till 1600 kronor. Känner att jag behöver en skärpning. Iallafall på matvägen. Mycket av de pengarna går åt till sötsaker som godis och snacks.. onyttigtskit helt enkelt. Så nu har jag bestämt mig för att inte äta sådant, bara på helgerna. Jag ska planera mera och inte köpa saker som jag faktiskt kan vara utan. För det finns mycket som man köper som man faktiskt inte behöver. Eller vad tycker ni? Den som spar han har!
Nu ska jag gå till körskolan och få lite gjort! Vi hörs senare. Kram på er!


  











100304

God middag bloggen! Allt bra med er som hittat hit?:) Här är det iallafall bara fint. Jag och min syster Linda har varit hemma hos farmor och städat och fikat lite. Jag hoppas att jag får hålla mig frisk som farmor när jag blir gammal. Hon är 87 år och bor fortfarande hemma. Den möjligheten har inte alla! Annars i dag står övningskörning på schemat. Har lovat mig själv att jag ska hinna med att plugga teori också. Börjar faktiskt bli lite små nervös inför den stora dagen. Men det är bara att stenplugga och inte ge upp:)
I dag vaknade jag upp brevid kärleken vilket alltid är lika mysigt. Han har varit på hugget med kamerna hela morgonen. Försökte fånga min bästa sida, helt osmikad och på g att blåsa hårtet. Men han fångade mig bara en gång. Om jag får säga det själv så är jag är duktig på att gömma mig!

 

















På tiden..

Nu blir det lite läsning sådär efter maten. Boms ner i sängen med boken. Perfekt!













En Plopp!

Jag har en plopp som ligger på mitt soffbord och väntar på mig efter att jag har ätit min lunch. Snart derglar jag som Zorro, så sugen är jag! Till lunch blir det potatis, löksill och lite bröd. Lite midsommar känsla över det! I dag när jag vaknade (som ni kan läsa om i inlägget nedanför) så lyste solen in genom gardinerna, hur underbart som helst! Även om solen inte värmer så mycket som man önskar och att det blåser hur kallt som helst så börjat vårkänslorna att komma fram på riktigt. Så nu är det bara att hålla tummarna på att den sist snö har fallit för det här gången, nu får det inte komma tillbaka förens i slutet av november, eller vad säger ni?:)















Uppe med tuppen!

God morgon alla solstrålar. Jag vaknade klockan 06.00 i dag, och nu en timme senare är jag uppe. Har dock varit det i undefär en halv timme. Lyckat! Anledningen till detta är att jag har satt upp mig som att jag kunde jobba i dag (detta gör jag på internet) och efter som man inte riktigt vet själv när man blir bokad så vaknade jag i morse helt klar vaken klockan 06.00 i väntan på att telefonen skulle ringa. Men som vanligt när man är bered så ringer det aldrig. Konstigt det där... Men god morgon med er iallafall;)
















Ge mig lite vår och sen när du ändå håller på, ge mig dessa kläder!



Morgon dagens kläder är bestämda! I mina drömmar iallafall, men jag skulle då inte säga nej till dessa gobitar! Sååå give me!












100302

God kväll bloggen! Sitter här och lyssnar på Jason Derulas album. Ett riktigt dansalbum om ni frågar mig. Jag blir iallafall grymt sugen på att dansa medans jag sitter här och diggar!
I dag har jag haft en lugn måndag. Vaknade upp hemma hos kärleken. Vi åt pannkaksfrukost och hade det helt perfekt. Vid klockan 15.20 stod körlektion på schemat och för er som följt min blogg så kan jag berätta att det nog inte är så dunder långt kvar tills jag har det där körkortet:) Vi kan ju hålla tummarna för det iallafall!
Efter körskolan och lite teori plugg så gick jag till min älskade och saknade Tova. Hon bjud på någon sorts unspannkaka som kallades för "popovers" eller något i den stilen. Spuer gott iallafall:) Har haft en mysig och trevlig kväll. Min kväll spenderas med mig själv och tv:n. Dating in the dark, desperate housewives och Couger  town.













I'm ready for this monday!

Nu är jag äntligen redo för det här måndagen! Har duschat och fått på mig lite kläder. Nu bär det snart av in till stan för att handla hem lite nödvändigheter. Min kväll/ natt spenderas hemma hos kärleken. En bra måndag helt enkelt om ni frågar mig! Hoppas ni har en bra början av veckan ni också:) Puss och kram!







  








Jag kan om jag vill;)

Visst är det roligt att se resultatet av några timmars slit. Nu är allt damm borta, golvet glänser, kläderna är där de ska vara och inte på golvet eller i sängen. Jag är absolut nöjd över min insats! Nu blir det en välförtjänt dusch och sen något att äta.
















Du och jag mot världen!!



Bjuder på lite Lemarc så här på Först dagen av Mars.
Helt perfekt att städa till och en klar favorit bland de svenska artisterna.













Jag förlorade..

I går så slog jag och pojkvännen vad om vem som skulle vinna finalen i hockeyn som var i går kväll mellan Kanada och Usa. Jag sa att Usa skulle vinna med 5-2, och Erik sa att Kanada skulle vinna med 3-1. Den som förlorade skulle fixa till en överraskning tills på torsdag. Alla ni som följt OS och i går såg matchen eller läst på nyheterna i dag förstår att jag förlorade. Så nu är det bara att börja fundera ut en bra överraskning. Ganska roligt faktiskt! Jag är en glad förlorare:)
















RSS 2.0