Without Words.

 
 
 
 
 
 

Alldeles underbart...

 
I helgen var jag som sagt och fotograferade mitt första riktigta uppdrag. Det var bröllop för hela slanten och det var verkligen super duper roligt! Även fast det var galet varmt ute och solen stod högt på himlen så blev det en helt fantastisk dag. Nu är äntligen bilderna redigerade och överförda på ett minne till det fina paret och jag hoppas såklart att de kommer bli lika nöjda som jag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop.

 
Äntligen har den stora dagen varit. Min första bröllopsfotografering är gjord. Det var galet varmt, men samtidigt galet roligt. Nu är det bara redigeringen kvar... hua! ;) 
 
 
 
 
 

v.19

 
 
 
Första dagen på v 19 är på börjad för min del. Solen skiner ute och inte ett moln så långt ögat kan nå. E är ute och styr med grunden på huset och jag passar på att sitta här en stund. 
Tänkte uppdatera lite om mig och min lilla mage. Jag själv mår jätte bra, har självklart lite funderingar och tankar som snurrar i huvudet ibland och väntan till ultraljudet känns som en evighet bort. Samtidigt som jag försöker njuta så mycket jag bara kan nu när vi har semester och redan är inne på andra veckan så längtar man såklart framåt. 
Med bebis hoppas jag och tror jag att allt är fint. För några veckor sedan kände jag de som jag tror var fladder som en hälsning där inne. och nu vill jag mig tro att jag känner lite buffrar någon gång varje dag. Blir så glad varje gång! Super tuff och häftig känsla som jag absolut inte skulle kunnat föreställa mig innan och inte heller förklara för E hur det känns. 
 
Vi mår iallafall bra och dagarna rullar på i en jämn och bra takt. 
 
 
 
 
 
 

Att vara beroende.

 
 
 
 
 
 
Kommer på mig själv med ett beroende att komma utomlands. Inte blir det bättre av att jag och E sitter och diskuterar om hur underbart det är heller.  Detta år kommer vi inte att åka någonstans och nästa år blir det isåfall i slutet av året. Men Gud va jag längtar tillbaka till förra året då vi åkte till Rhodos. Hotellet var galet stort och sååå fint. Havet var underbart, maten lika så. Längtar och saknar att ligga i en solstol med poolen precis brevid och en bra bok att läsa. Solen som lyser på sitt speciella viss och värmen som endast kan svalkas av vattnet. Hur det hjälper att fastna framför alla bilder vet jag inte för jag längtar bara mera nu..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elin.

 
 
 
Är så nöjd med bilderna sedan i går. Träffade nämligen Elin och hennes häst Kalliste.
Blir alltid lika imponerad över hur stora och vackra hästar är. Samtidigt som jag har en stor respekt för dem. Elin dock är jätte duktig och tuff och man kan riktigt se hur hon älskar sin Kalliste.
 
 
 
 
 
 

Välkommen Sommaren!

 
 
 
Äntligen kom sommaren och värmen. Nu hoppas vi bara att den stannar kvar en stund också.  Det här söndagen har varit underbara, varmt men inte så där kvavt som det varit innan. Sååå skönt!
 
 
 
 
 
 
 

Den Stora Hemligheten.

Jag har länge tänkt på hur man ska berätta bäst. Känslorna har varit väldigt blandade och trots att jag såklart önskar och hoppas att allt ska gå vägen så har även den där tanken om "tänk om det inte går bra då.." funnits där i bakhuvudet på mig. Samtidigt som man även vill att hela världen ska veta så är man rädd att något ska hända.
Jag har gråtit för att jag har mått illa och jag har gråtit när jag inte mått illa. Alla känslor på en och samma gång! och huvudet har ibland inte alls hängt med i känslostormarna.
Men nu släpper jag min lilla, lilla kula för omvärlden. Jag och E väntar ett litet barn. 
Det är nästan så overkligt att jag knappt kan förstå det. Eller lita på det ännu. Men på vårat fösta ultraljud visade det att en liten person finns i magen. Fösta tecknet på att det är verklighet.
Min osäkerhet om i fall allt är bra med det lilla knyttet finns fortfarande kvar. Helst av allt skulle jag villja gå på ultjaljud varje vecka, varje dag. För det var så lugnande.
Men nu måste vi vänta några veckor tills nästa och jag håller mina tummar på att allt ska vara alldeles under kontroll då också. 
 
 
 
 
 
 
 

Spännande uppdrag!

 
I går var jag ute på ett super roligt och spännande uppdrag. Jag ska nämligen fota mitt första bröllop i sommar och efter en test tur i går så är jag helt säker på att det kommer bli jätte bra!
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara blommor.

 
 
Är så glad att jag hann fånga dessa godingar på bild innan de visnade och försvann. Synd bara att foton inte fånga dofter också.. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0