...

 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow's such a long time away!

Åhhh boken kom inte i dag! Och förmodligen kommer den inte i morgon heller eftersom det är en röd dag.... Jävla påsk jävel! ;) Hur ska jag klara mig?? Skämt å sido!
 
Gick in på bokus hemsida och "provläste" som det så fint heter. Men jag vill ju ha mera! Men jag kan ju inte annat än vänta...
 
 
 
 
 
 

Den omtalade boken!

 
 
För ett tag sedan köpte jag denna boken efter att ha läst om alla andra som köpt den. Jag kan erkänna och säga att jag tänkte att den inte alls skulle vara bra men en nyfikenhet fanns inom mig, så jag köpte den helt enkelt. I går kväll efter ett antal intensiva dagar med boken som fast klistrad i händerna har jag läst ut den första boken och jag är förälskad och helt klart beroende. Så spännande, oförsägbar och rolig..(ja rolig, vem kunde tro det??). Precis som Ana så söker man efter svar. Man bara måste veta vem Mr Grey är. Samtidigt som man blir förälskad så blir man också galet förbannad. Ja vilka känslor denna boken har framkallat. Nu går jag som på nålar och väntar på att få de två sista böckerna. Beställde dem i tisdags så jag borde få dem i dag...och om jag inte får det så vet jag knappt vad jag skall göra!   
 
Som ni förstår så rekommenderar jag denna omtalade bok. Köpen den och läs den!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träningspeppet vart är du?

 
Har en träningssvaka. Har endast tränat 1 gång denna vecka och i dag har jag massor annat att göra som att handla ooch städa. Har hoppat städningen i ett tag också men nu måste jag göra det! Usch är inte alls pepp!
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag!

 
 
 
 
Tandläkarbesök med pris 1000 kr och träning hemma är gjort. Nu ska jag ta ett långt skönt bad och sedan ska jag betala räkningar och äta lite mat. 14.00 bär det av till jobbet och jag tror jag satsar på att gå dit i dag och så får E hämta mig sen i kväll! Solen är ju framme, hur härligt är inte det! 
 
 
 
 
 

Not really sure how to feel about it!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibland behöver man en bra kärleksfilm!

 
 
 
 
 
 
 

Lite tand fattigare!

Bet av en en bit av en tand i går. Som tur var inte en framtand, utan en längre bak. Jag som inte tycker om tandläkaren och har varit glad och tänkt för mig själv "nu dröjer det ett tag innan jag skall dit igen.." Solen skinner i dag iallafall och det snöar inte just nu! Det är ju alltid något. Men jag kommer nog tycka synd om mig själv ett tag till. Fan, fan!
 
 
 
 
 
 

Träningsmusik!

 
 
Denna låt spelas mycket i mina öron när jag är på gymmet! Om du vill ha den från Spotify sök då på den där de står Milouz edit.
 
 
Denna är också en stor favorit!
 
 
 
 
 
 
 

Sötsugen!

 
 
 
 
Åhh jag är så sötsugen! Men vet ni vad, ännu är det inte lördag;) 
 
 
 
 
 
 

Storm.

 
 
Lyssnar på grupper Hurts medans jag är ensam hemma. Utanför blåser det upp till storm men här inne är det mysigt med levande ljus och bra musik! De har helt underbar musik och vilka texter. Har alltid varit en favorit hos mig som jag rekommenderar starkt till er om kanske missat!
 
 
 
 

Kommer ni ihåg??

 
 
 
 
 
 

Något stort!

 
Har spenderat några timmar på stan tillsammans med min fina syster Linda. Jag är så lyckligt lottad att ha fina männinskor omkring mig. Linda, liksom mina två andra syskon har alltid funnits där i de största stormar som har härjat och i de lugnaste haven med blå himmel.  Men vi har klarat allt tillsammans. Vi fyra är starka! Vad skulle jag vara utan er?♥
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 14/3

 
 
Dax att ta tag i denna dagen! Handla, träffa finaste Jessica och Julia ♥ sedan ska jag laga mat med E och bara ta det lugnt resten av kvällen!
 
 
 

Wihhuuu!

 
 
Wihuuu så jäkla kul! Bokade biljetter till Nickelback nyss, väldigt impulsivt! Det blir första konserten E och jag går på tillsammans! Den 15 november kommer de till Göterborg. Kommer bli så roligt och perfekt att åka dit och julshoppa och kanske ta en sväng till Ullared också! Åhhh så roligt! ♥
 
 
 
 
 

Pixlr-o-matic

 
 
 
Jag bara måste tipsa om denna sidan! Hur kul som helst! Här hitta du den!
 
 
 
 
 

Nu kör vi!

 
 
 
 
 
 
 
 

Diamond

 
 
 
 
 
 
 

Keep Your Heart Young

 
 
Har hittat min nya favorit kvinna och artist! Brandi Carlile. Vilken röst, vilken musik. Härligt, ljuv, stark.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du.

 
Du finns alltid vid min sida. Om inte så är du inte långt borta. I gårkväll hade han killkväll när jag hade min tjejkväll. När flickorna hade gått hem fastnade jag framför sedan när jag skulle gå och lägga mig och jag gick runt och letade inbrottstjuvar som kunde kommit in under kvällen och jag borstade tänderna med ett öga mot dörren och jag fort sprang till sängen för att inte bli tagen efter. Jag skulle precis lägga mig och så kommer E hem. På bara någon sekund vågar jag helt plötsligt gå ut till vardagsrummet som är mörkast av mörksast. Tror inbrottstjuven smeta ut när E kom hem..eller något i den stillen!
 
Glad att jag har dig iallafall!
 
 
 
 
 

I morgon!

 
Yes i morgon är det dax för gymmet igen! Funderar på ett rygg och axlarpass runt 10.00 tiden.  Bodylicious here I come!
Föresten, jag har klarat mina dagar utan godis och sötsaker. I går smaskade jag dock på några bilar och i kväll blir det chips till mello. Men i morgon är det dax igen. I veckan har jag ätit ett ägg varje kväll. Mättande och jag blir inte sugen på något sött heller. Bra!
 
 
 
 
 

130308

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildregn från gårkvällen. God pizza, mycket prat om livet, dödn (ja vi är vädigt djupa) och om kärlek och allt som kan hända där i mellan. Kl 23.00 började vi fota och testa min reflexskärm. Vi hade roligt! Väldigt roligt! Och vakra vänner har jag. Ni är så fina!
 
 
 
 
 
 
 

Everywhere!

 
 
 
 
 
Orginalet och covern för filmen Små citroner gula. Minst lika bra båda två!
 
 
 
 
 

Vänner!

 
 
 
 
 
 
Åhh är så glad över att ha er!
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen helg!

 
Ikväll ska jag njuta av mina fina flickor Linnea, Lina och Viktoria. Vi ska äta hemmagjord pizza och bara pratat, prata, prata... och äta! Perfekt!
 
 
 
 
 
 

..

 
Här kommer ett sånt där inlägg om mat! Alla som känner mig vet att jag älskar godis och allt annat som är söt, sedan kommer chips och annat direkt efter... och så har det alltid varit. Jag skrev i ett inlägg att jag tränade men att jag tyckte att jag ändå kunde äta vad jag ville. Men gud jag måste verkligen ta tag i detta problemet nu! Jag kan inte äta chips och godis var och vananan dag. För det första så funkar det inte alls om jag vill ha min kropp snygg! Så nu bestämmer jag att jag endast får äta sånt på fredagar och lördagar. Heja mig! En gång i tiden åt jag inte godis på ett helt år. Tänk va duktig jag var då!
 
 
 
 
 
 
 

Åhh vilken underbar dag!

 
 
En sån underbar morgon denna onsdag har bjudit på! Vaknade vid halv 9 och bestämde mig för att gå ut på en promenad. Åhh vilken lycka att jag faktiskt gjorde det i stället för att som jag brukar göra, de vill säga fastna framför tvn och inte alls äta någon bra frukost. Men nu gick jag ut och gick verkligen runt hela våran stad. Ner vid hamnen och till parken och sedan hem igen. Det är ju så underbart att bara få gå med musik i öronen och solen i ansiktet. Det är det man lever för. Att få njuta av världen och allt vad den har att erbjuda. Speciellet en vårdag som denna, när det är 14 grader i solen redan tidingt på morgonen. När jag kom hem åt jag en bra stadig frukost till ett par avsnitt av grets anatomy första säsongen, så mysigt! 
Nu ska jag gå ner med lite tvätt sedan ska jag köra ett magpass och sedan ta ett välförtjänt bad. Vilken Vardagslyx!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey you.

 
 
 
 
 
 
 

Fint besök i våran stad!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dag började Konung Carl XVI Gustaf  och Drottningen Silvia sin resan genom Sverige. Mycket personer väntade på att få en skymt av kungaparet och tillslut efter en stunds väntan kom de äntligen. Visst är det ändå speciellt att få så fint besök och verkligen något man ville ta del av. Det är historiskt!
 
 
 
 
 

The lucky one!

 
 
Jag har länge länge tittat på denna trailer men aldrig hyrt filmen. I går i min ensamhet när E inte var hemma så hyrde jag den äntligen. Jag har tänkt att den kanske inte är så bra, men den var verkligen super bra! I kväll tänkte jag tvinga E att se den med mig och att se den en andra gång ger den ett väldigt bra betyg, så självklart rekommenderar jag den till er också!
 
 
 
 
 

Ljus och muffins!

 
 
Vanlijmuffins med lemoncurd och fluff med ett hallon. Hade ljusparty hemma hos oss i går och jag bjöd på dessa fina muffins och en chokladpaj som också var super god! Åhh det är så roligt att baka och få bjuda på fika! Ljuspartyt var för övrigt väldigt lyckat! och recept, de kommer så klart!
 
 
 
 
 

! knew you were trouble!

 
 
 
 
 
 
 

Ett måste!

 
 
Åhh, hittade denna trailer i går och jag belv helt kär. Denna bara måste jag se! Tror den kommer på bio snart! 
 
 
 
 
 
 

We won't fade into darkness.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never!

 
 
 

RSS 2.0