Dagens!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla vet ju hur man ena dagen kan titta på sina kläder och tycka allt är skit. Man testar och testar men hittar inget fint! Och sedan har vi de där perfekta dagarna. Man kommer på precis vad man ska ha på sig och sen blir det bara sådär super duper bra! I dag är en sådan dag:)
 
 
 
 
 
 
 

Helg?

 
 
Ledighet. Denna härliga ledighet. Helgen är över men för mig börjar den nu... För mig är måndags kvällen andras fredags kväll! Jag är alltså mycket redo för Måndagsmys!!!
 
 
'
 
 
 
 
 
 

Hemma.

 
 
 
 
 
 
Jag älskar snittblommor. Så fint ett rum kan bli av bara några blommor Dessa rosor köpte jag i veckan för 25 kr på maxi. Ett riktigt klipp! Jag har njutit hela veckan men nu börjar de dock bli lite dåliga.  Men jag har iallafall bilder på hur de såg ut när de var fina! Och visst var de fina:)
 
 
 
 
 
 
 

s-s-summertime!

 
 
 
 
 
Ännu lite fler bilder från vår tur till havet i söndags. Hundbadet som det heter. Det har varit soligt i några dagarn nu men idag verkar solen inte vilja visa sig. Iallafall inte här i Oskarshamn. Men räkningarna är betald och livet lekar! Tycker det är viktigt att få det gjort så fort jag får lön. Att betala räkningarna alltså. 
 
 
Nu till ett låt tips. Summertime sadness- Lana Del Rey
 
 
 
 
 
 
 

Du och jag. Vi är bäst!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara bild!

 
Min kamera rockar!
 
 
 
 
 
 

Där berg möter hav!

 
 
 
 
 
I dag har vi verkligen haft en såndär skön slapp dag! Vilat, en liten promenad till maxi, sedan vilat, ätit, vilat, ätit lite till och ja..nu vilar vi igen! I kväll funderar vi på att åka ut till havet och ta lite fina biler och bara mys och ta det lugnt! Alltså vila lite till!
 
 
 
 
 
 

Välkommen solen!

 
Solen skiner i dag! Känns som många månader sedan det hände utan de största molnen efter! Härligt! På minus sidan är att man dock har glömt hur man ska njuta...och trötta är vi också! Det är nu man skulle ha hus och bara kunna gå ut på den härliuga gården och sova i solen.... Hoppas alla får en mysiga Söndag!
 
 
 
 
 
 

Glass!

 
 
 
Super god glass utan maskin al'a http://www.linneasskafferi.se :

5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk
Mörka och vitchoklad knappar och jordgubbar till servering

Vispa grädde med hjälp av elvisp tills det blir mjuka toppar. Blanda sedan i den kondenserade mjölken och sedan chokladknapparna. Häll i glassen i en form och ställ sedan in i den i frysen i minst 6 timmar.

 

Jag kan lova er att det verkligen är super gott, och super enkelt är det också:)

 

 

 

 

 

 


Nya kläder är alltid roligt!

Skickade efter lite rea och nyinkomna kläder från hm i veckan och i dag kom de! Jag hittade även en super fin tröja och linne på lindex. Jag shoppar bäst när det är rea!
 
 
 
 
 
 
Byxor 59 kr och ny tjöja allt från Hm! Love it!
 
 
 
 
 
 
 

Det är bara regn på gatan där jag bor...

 
 
Bjuder på en mysbild får förra veckan när solen visade sig en stund en kväll. Solnedgångarna från vår balkong kan vara magiska! I kväll öser regnet ner som vanligt. Sommaren har verkligen regnat bort snart och de har vekligen regnet någon gång varje dag! Längtar tillbaka till cypern och solen! Eller egentligen är det den mysiga soliga svenska sommaren jag vill ha!!
 
 
 
 
 
 
 

Cypern dag fyra!

 
 
 
 
 
 
 
Eriks pappa fyllde 50 år! Vi friade på morgonen med sång och presenter och på kvällen fortsatte vi firandet med god mat och dryck. Kvällens efteräter var super goda, speciellt marängerna! Mmmmm! 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från havet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gjorde en liten utflykt till en härlig strand som man kom till med hjälp av buss och sedan många trappsteg ner. (Kommer inte alls på vad stället hete men de ska jag ändra sedan:) Jag som inte tycker om bussar mådde inte super bra till en början men sen gick det bättre. Mysigt var det iallafall! Vi snorklade och för er som aldrig har testat det måste ni  verkligen gör det! Det är som att komma till en annan värld och cypern som har väldens finaste hav så bara måste man testa att snorkla. Man bara simmar runt tillsammans med olika fiska, en del gula, andra blå... och njuter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Körsbär!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våran kväll i går!

 
 
 
 
 
 
 
I går firade vi alltså våran förlovningsdag! Efter kina maten så såg vi på filmen Tower Heist. Kanske inte den mest romantiska filmen. Men väldigt rolig iallafall! Och den rekommanderas! Sedan drack vi lite gott och åt även min favorit efterätt, mjölkchokladmousse. Det finns inget godare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart, snart!

När jag gick på min semester för en månad sedan så hade jag 32 dagar av frihet, sovmorgonar, dagar då jag bara skulle få vara. Det kändes som massor av minuter, timmar och dagar. Senast man var hemma och kunde känna sig så fri var när man slutade nian. Vilket är ganska länge sedan. Nu har mina 32 dagar snart tagit slut. En evighet tar faktisk slut snabbare än man tror! Men jag har njutit och jag har haft en perfekt semester! Och faktiskt ska det bli roligt att komma tilldaka till jobbet igen! :) 
 
 
 
Jag har varit fri som en fågel!
 
 
 
 
 
 
 
 

1 år

 
 
 
 
I dag har vi vår 1 års dag! Vi njuter av den så mycket vi bara kan och i kväll firar vi med kina mat, god efterrätt och någon bra film:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zumba pepp!

 
 
 
 
 
 
La la Love- Ivi Adamou. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommartopp!

 
 
 
 
Denna underbara, söta, fina topp hittade jag på Cypern i en super rolig och bra affär som jag dock inte minns namnet på! Men där fanns lite sådant som inte bara är typiskt Cypern. Hittade även en super syngg Lady Gaga tshirt som jag ångrar att jag inte köpte. Men jag har ju iallafall denna fina topp som man bara smälter av! 
Så måste jag passa på och säga att min kamera tar otroligt bra bilder! Bäst!
 
 
 
 
 
 

På tal om..

 
 
 
På tal om den fina klänningen! Såhär ser den ut:) Härligt tyg och söta blommor!
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
I feel pretty /unpretty med Glee är just nu min stora favorit på musiklistan. Glöm inte att tycka om dig själv! Du är bra precis som du är <3
 
 
 
 
 
 

Cypern tredje dagen!

 
 
 
 
 
 
 
 
                                   
 
Här kommer några bilder från tredjY dagen på Cypern! Jag hittade en super fin klänning i en liten affär längs gatan. Det spelades yatsy och det var mycket god mat på resturangen Fino:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cypern andra dagen!

 
 
 
 
 
Andra dagen gick jag och Eriks fina syster till havet och tog lite fina bilder. Det var otroligt varmt. Svetten bara rann precis som efter ett långt träningspass. Men 40 grader varmt har sina förklaringar! Och då är det bra att ha en god drink att svalka sig med senare på kvällen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collecting sunlight!

 
Bjuder på en härlig bild från midsommar! Vi tävlade, eller lekte rättare sagt! Som ni ser vann iallafall Erik och jag förlorade. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cypern första dagen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första dagen/kvällen i Cypern. Vi bodde nära Ayia Napa på ett hotell som heter Sunwing Sandy bay. Ett barnvänligen mysigt hotell med super bra mat och härliga pooler! Och untanför fanns massor av roliga affärer:) Kunde inte bil bättre;)
 
 
 
 
 
 

Allt går om man vill......

 
 
Har hållt på hela dagen med att ändra och spara bilder... och jag har inte varit speciellt glad under denna tid. Erik har skrattat och fått sig lite smällar om han har gjort de. Jag tycker inte om när saker inte går som jag vill men som tur är brukar det fixa sig till slut! Allt går om man vill...ibland ingår ilska i priset dock!
 
Här är iallafall ännu en bild från fina Cypern. Denna är tagen utanför vårat rum. Det var dax för födelsedags middag för Erik pappa som fyllde 50 år:)
 
 
 
 
 
 

Cypern 2012

 
Nu är jag hemma igen! Jag har haft en underbar vecka på Cypern tillsammans med Erik och hans familj. Vi har firat födelsedagar och bara slappat vid solen! 40 grader varm och inget moln så långt ögat har nått! Jag berättar med senare och självklart kommer det flera bilder också:)

I kväll är det Magnus Uggla som gäller med systeryster och vänner! Latitud 57 här kommar vi!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0