08.30

 
 
I morgon då f*n blir det träning! Peppa!!
 
 
 
 
 

Äntligen!

 
 
 
 
Torsdag men känns som en fredag för mig. Äntligen är jag lååång ledig, så otroligt skönt det känns! Nu är det bara jag och mina nära och inga måste. Efterlängtat och verkligen välbehövligt!
 
 
 
 

Före, Efter.

 
 
Före! 
 
 
 
Efter! 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

 
 
 
 
 
I dag ska jag äntligen gå till frisören och fixa mitt hår. Klippa och slinga! Jra velat detta i många många månader men inte riktigt tyckt att jag haft råd..fast när har man det egentligen?? Men nu tar jag tag i det och de ska bli så skönt! Lyxigt också för den delen:)
 
 
 
 

Today.

 
 
 
I kväll blir det bio med fina syster Linda. Små citroner gula efter boken med samma namn som är skriven av Kajsa Ingmarsson. Boken är otroligt bra så hoppas att filmen också är det och att de inte har ändrat för mycket från boken. Det återstår att se:)
 
 
 
 
 

Sommar!

 
 
Alla klänningar är från Nelly.com
 
Ge mig sommmmmar och dessa klänningar! Jag letar efter någon snygg som den i mitten, har fått för mig att jag vill ha en sådan model som har öpppna sidor. Den översta är ju bara helkt underbar, så snygg! Den nedersta är verkligen en "sandra" klänning. Så ge mig soommmar nu!
 
 
 
 
 

Red

 
 
 
 
 
Jag har aldrig riktigt tyckt om Taylor Swift, men för några månader sedan kom jag in på henne på Spotify och lyssnade igenom hennes nya album Red. Jag fastnade direkt och nu äntligen har jag köpt albumet! Hon har en snygg stil, som mer nu än då känns kvinnlig! Kanske kan det ha med att hon blivit äldre! Favorit låt än Red, Holy Ground och The last time.
 
 
 
 
 

Håll ut!

 
Och jag som än en gång trodde för mig själv att nu är nog vintern slut! Jag vet inte men det känns mer lång draget för varje år... Och gårdagen bjöd även på vindar åt alla dess håll!  Intalar mig själv att hålla ut! Har dock inget annat val för den delen!
 
 
 
 
 
 

Det finns inga vinnare i lekar för två.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh heaven, Oh heaven!

 
 
 
 
Känner ni frihetskänslan? Att där bakom finns nog våren? Den friska vinden? Att bara sväva fram?
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu kör vi!

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Fatta de!

 
Veckans låt! Fatta de med Thomas Stenström. 
 
 
 
 
 
 

Städa, städa..städa!

 
I dag har E och jag haft en riktig städdag! E fick (för sörsta gången) städa spisen! Jag tro faktiskt att han blev lite förvårnad över hur jobbigt det faktiskt är. För det är ju faktiskt inte det roligaste här på jorden, men ändå något man måste göra ibland! Nu är det endast lite disk kvar och sedan att hämta upp tvätten...
Trevlig Söndag alla!
 
 
 
 

Du och Jag, Vi två!

 



 
 
I morgon är ju Alla ♥ dag och E och jag firar 3 år och 1 månad! Vi kommer fira med min goda currygryta och sedan mys vid tv:n! Alltså inget utöver det vanliga! Men min gryta är väldigt god;) Hoppas ni alla får en bra dag i morgon! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hate!

 
I hate- Passenger.
 
Hade en sådan bra start på denna onsdag. Sov gott, vaknade utvilad, låg kvar i sängen en stund och läste tidningen sedan gick jag upp, åkte och tränade och de gick super bra! Resten av historien är historia... istället sjunger jag lallalalalalla! Tänkte vända tillbaka, komma upp igen! Snart kommer fina Tova hit och då ska vi mysa! 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 

It's A Boy!

 
 
 
 
Äntligen får jag lägga ut dessa fina foton på min fina vän Viktoria och hennes växande mage♥ Där inne växer en liten pojke som kommer att bli så älskad. Inte minst av tanterna Sandra, Linnea och Lina!
 
 
 
 
 
 
 

Träning!

 
Förra veckan fick jag hem träningsboken Bodylicious med Sofi farman och Julia Fors. Denna bok handlar mycket om träning och kost och om att det inte behöver vara så svårt det där med träning. Övningarna som finns i är riktigt bra och inspererande och precis det man ibland behöver som tips och mål. För det är det som är viktigast, att ha ett mål med sin träning! Den roligaste träningen jag vet är att träna mage, efter det kommer ben och rumpa sedan armar och bröst. 
Testade iallafall magövningarna i bok och jag kan lova att jag hade träningsvärk sen.. riktigt bra! Sedan finns ett bra 3 veckors bikini boot camp med ett super bra schema. För i bland är det just det som fattas! Man vet inte hur man skall få ihop sin träning. Jag är en sådan som lätt kan tröttnar och då är det mycket bra med ett schema! Som ni kan gissa så rekommenderar jag även boken starkt!
I går gick jag på ett super bra zumba pass, har haft en liten paus ifrån det ett tag och bara satsat på styrketräning och sprugnit på bandet på gymmet. Men nu är det dax igen med lite zumba och jag är mer peppad än på länge! Roligt att ha många saker att välja mellan inom träning så att man verlligen inte tröttnar..:) och så blandar jag detta med egen träning. Perfekt! Nästa vecka är det även dags för ett boxpass med finaste Tova! Hej träning! Hej drömkropp!
 
Dock är jag ingen person som bara äter nyttiga saker (som kanske märks här i bloggen med alla godsaker och recept) och jag har väl turen att ha en sådan kropp där sådant inte syns, men bara för att det inte syns utanpå så kanske ändå inte kroppen mår bra av det.. men jag äter det jag vill samtitigt som jag även tänker på att inte äta allt det onyttiga jämt... träningen hjälper mig att må bra! Sedan är jag mycket medveten om att kosten är viktigt om man skall lyckas med sin träning! 
Men hacka inte upp dig enbart på kosten, där tror jag många tröttar först, man måste ju kunna njuta av livet medans man lever!
 
 
 
 
 
 
 

För er som missat!

 
 
The Dolly Rockers!
 
 
 
 
 
 
 
 

I natt...

 
I natt fick jag besök av världens mensvärk, mensvärken från helvetet! Det är många år sedan jag mådde så dåligt men det är verkligen så hemskt.. ont i magen, ryggen, benen enda ner till fötterna. På något viss efter att ha gått upp och letat värktabletter mitt i natten och haft så ont att jag inte ens kunde gråta så lyckdes jag ändå somna med en kudde tryckande mot magen..men usch vilken natt! Tycker lite synd om mig själv och oss tjejer som måste stå ut med detta varje månad!
 
 
 
 
 
 

Här kommer äntligen Receptet!

 
 
 
Minipajer med päron, äpplen och söt glasyr.
 
1 förpakning kyld smördeg.
 
Fyllning.
 
1 äggula
1 päron
1 äpplen
3 msk cream fraiche
2 msk socker
1-2- msk florsocker
 
 
Sätt ugnen på 225
Rulla ut smördegen på en plåt täkt med bakplåtspapper. Ta ut rundlar med hjälp av ett större glas, eller vad du har hemma, ta bort den överflödiga degen. Nagga rundlarna och pensla dem med gulan . lägg frukten i mitten.
 
Grädda pajerna i nedre delen av ugnen tills de har fått fin färg, ca 12 min. Lägg dem på ett galler. Rör ihop Cream Fraiche, sockret och florsockret tills sockret smällter, ca 1 min. Ringla glasyren över frukten. Sikta över florsocker.
 
Receptet är från boken Matiga och söta pajer. I den boken görs pajen med blåbär. Kan tänka mig att man kan ta vilka bär man vill! Äpple och päron var iallafall väldigt gott. Denna minipaj är så enkel och såå god. Så ut och handla och baka! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har en svår historia, ett förflutet som inte längre är jag.

 
Hittade dessa ord från ett inlägg 2008. Tänkt så stark jag var redan då. Men jag är ännu starkare nu.
 
 
 
 
 
 

And you let her go...

 
 
 
Först! Texten är så sann. You only miss the sun when it start's to snow... För man är ju aldrig nöjd! och jag tror att det är något alla måste träna på hela sitt liv. Man vill bli äldre, sedan vill man bli yngre igen. När det är för varmt ute och gräset blir tort, då längtar man efter regn, och när regnet kommer vill man ha soligt igen. Precis som bakslag med snön alla år är man nästan alltid lika förvårnad och kanske till och med lite arg när det inte alltid blir som man vill. När allt man vill är att ha vår. Men vad vill man egentligen?? 
 
Detta är en mycket bra låt iallafall. Tänkvärd och mysig på något viss.
 
 
 
 
 

You had it all

 
 
Ibland kan jag bli förvårnad över musik. Som denna gosa gosa låt från melodifestivalen. Hur tänkte de där? Tänkte någon verkligen att denna skulle gå vidare?? Jag säger inte att den är dålig, men där platsade den varkligen inte. På Zumban kommer det dock vara perfekt. Hoppas verkligen att den kommer med där någon gång.. Men nu till låten You had it all med Moa lignell, tror det är min nya favorit låt för denna vecka! Suupper bra! 
 
 
 
 
 

Min helg!

 
 
 
 
 
 
 
Haft världens lugnaste helg tillsammans med E. Vart ute i det fina vädret, tagit promanader och bara njutit av dessa soliga dagar! I fredags var jag på bion Ego. Såå mysig och varm! Jag rekommandera den starkt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0