Halloween.

Ja i kväll är det dax för utklädningar av alla dess slag. Och som många andra i kväll så ska jag också på en utklädningsfest. These bots are made for walking kan ge er en ledtråd på vad jag tänker vara. Mer än så får ni inte veta just nu;)
I dag har jag varit och fikat med de fina flickorna, Lina, Viktoria och Linnea. Nästa helg ska vi åka till linköping och hälsa på linnea vilket jag tror kommer bli super mysigt och roligt! Längtar. Ska bli riktigt, riktigt skönt att komma i väg lite:) Just nu sitter jag här får mig själv. Är ensam hemma vilket är grymt skönt. Att ha barn omkring sig kan vara både roligt och jobbigt. Nu i slutet blev de mest jobbigt, men fick inte mycket ensamtid. Två små busfrön som går efter en vart man än går. I början gick de an. men inte nu i slutet. Men de var mysigt och roligt att träffa dem, i morse tittade vi på Bambi 2. Bra film faktiskt! rekommenderas, heheh. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. Sitter och  funderar på vad jag ska hitta på till kvälls mat. Någon som har någon ide?
Ska rekommendera två låtar också. Abalone dots- Long lonely road och Lady gaga- Bad romance. Lyssna och njut! Vi hörs lite senare, puss på er!












God natt små kamrater!

Nu ska jag snart säga god natt för den här dagen. Har kollat klart på idol nu. Vad tyckte ni om kvällen? Själv tyckte jag om Erik ikväll och de jag tror kommer hänga löst är Erika och Rabih. Vad tror ni? Jag kommer iallafall inte se på utslagningen i kväll, orkar inte sitta uppe och uggla för det.
Ska berätta en ganska söt och rolig sak innan jag säger god natt också som jag har fått höra från busfrönen Emilia och Sebstian idag.
Den första är när jag skulle gå till körskolan och övningsköra, då kommer Emilia fram till mig innan jag går...
Emilia, 4 år- Sandra var rädd om dig nu, akta dig och ta det lugnt! Och efter de orden fick jag en kram innan jag gav mig i väg.
Sen en timma senare när jag skulle ge mig in till stan och möta upp min syster så kommer hon fram till mig igen:
- Gå lugnt nu så att du inte ramlar! Hej då.

Dagens kommentar av Sebastian blev " När du har dom glasögonen så liknar du inte Sandra". (Jag hade på mig mina glasögon)

Bjuder på en mys bild på mig och Emilia också, som ser ut som en Ängel<3
God natt, vi ses i morgon.














091030

Känner mig trött, väldigt trött. Har haft ont i huvudet hela dagen. Började som migrän när jag var och jobbade. Fick synbortfall och de snurade även när jag låg ner och vilade under min rast. Det kan vara så att migränen sitter kvar än, det tar cirka ett dyng innan de försvinner helt. Är iallafall trött och seg i huvudet och kroppen. Mjukis kläderna är på, håret i en toffs uppe på huvudet. Duschade för ett tag sen. Så har inte fixat till mig så mycket, kändes onödigt eftersom jag ändå bara har en riktig slapp fredag. Har varit lite barnvakt också, åt min pappas sambos barnbarn som sover över här i natt. Inte en lugn stund! Jag ska inte skaffa barn på ett långt tag:P haha. Även om de är söta. I kväll är det iallafall idol som vanligt. Las vegas tema om jag inte läste helt fel. Blir gammla godingar som can't take my eyes of you med flera. I morgon är det lördag och alla helgona. Vet inte alls vad som händer på kvällen. Just för tillfället är jag inte sugen på att gå ut. Men kommer nog att bli det under morgondagen. Något måste iallafall hittas på. Under dagen så ska jag träffa Lina, Viktoria och Linnea för att höst fika på stan. Ska bli mysigt! Men vi hörs lite senare, kram så länge! 
Tonight I want a little bit love, a big hug and that kiss that just make you feel like your in heaven. 
















Plus, minus, 0

Vann tio kronor på en tialott nyss. Gick alltså plus, minus, 0 i vinst. Får ta ocg springa in till stan innan jobbet och hämta ut en ny lott. Att vinna etttusen, eller tiotusen skulle inte vara fel!
Har fixat med a-kasse ansökningar i dag också. Ska bara köpa ett frimärke till sen ska jag slänga ner dem i berevlådan. Jag skuelle kunna bli tokig på frimärken, inte alls min grej. Tycker inte om dem, bara de där som är som klistermärken. De fastnar på brevet och sitter kvar de gör inte orginalen. Om de blir för fuktigt så funkar de inte. I-landsproblem! Tur att man inte skickar brev så ofta då iallafall;)
Nu ska jag stax träffa min syster, sen efter de ska jag laga mat, äta mat, plugga. Sen klockan 16 är de tid för lite jobb! Peppet själv! Vi hörs senare, kram!















This is it.

Nu har jag sätt filmen om Mickael Jacksons siste konsert- This is it. Så vad har jag att säga om filmen/ dokumentären. 
1. Filmen var verkligen väl planerad och riktigt mäktig och häftig! Nu i efterhand hade jag verkligen velat se hans konsert. Att inte få se de slutgiltliga resultatet som skulle blivit så grymt bra är oerhört synd. 
2. MJ Verkade vara en person som ville alla väl. Han glömde ingen och han ville ge fansen allt som han var. Han hade ett mål. Att ge fansen de bästa av sig själv. Han var en person som villa ha allt perfekt, och de han gjorde var inte annat än perfekt! 
När filmen tog slut ville man bara ha mer. Det känns konstigt att en ikon som faktisk Mickael jackson var inte längre finns. Så många människor han beröde och så unik som han var. Det finns det inte många av. Han var speciell och kommer alltid att vara det. På något sätt känns det som att han aldrig kommer försvinna.
Han lever vidare genom sin musik, genom alla talangfulla människor som älskar honom och tar vidare hans musik och dans. Black or White, Bilie Jean, Man in the mirror, Beat it. Han har galet många hits som aldrig kommer tystna eller glömmas bort. 

R.I P King Of Pop ♦

















Med ena foten utanför.

I dag rapade en man när jag gick förbi honom. Han verkligen rapade, högt också! Och jag kan inte glömma bort det. Tyckte det var äckligt på något viss. Inget hyfs på den mannen. Det gör inte om man gör det vid matbordet hemma, men mitt i stan kanske man inte behöver göra det, tycker inte jag ialafall.
Det var på väg mot en fika med min syster som jag möte honom. Fikan med min syster var iallafall trevlig och mysig, vi hann även med en sväng på stan på jakt efter vinterjackor till hennes två pojkar.
Efter turen på stan gick jag mot körskolan för att plugga teori, fick 56 av 70 på C-delen och 48 av 70 på D-delen. Men de var bara andra (C) och första gången (D) jag gjorde dem så ganska nöjd ändå. Jag har även hunnit med en körlektion, som för dagen gick prima! Hann med både parkeringar, stadskörning, landsväg, tätområde med mera. Och de jag skulle tänka på till nästa gå var att få upp kopplingen snabbare under körning vid sväng (går så galet fort annars) jag vet med mig själv att jag gärna tar upp den sakta, pga att jag är rädd att jag ska få motorstopp annars. Men nu ska den "rädslan" bort och på fredag ska han inte märka av den.
I kväll står bio på schemat!:) Berättar hur den var när jag kommer hem. Så stay in touch!  Kram.




 










Fråga får svar.




Svar: Jag kan ha formuletat mig fel. Det jag menade var att genom fördomar och att det stod mycket om honom, om hans operationer och hans sätt att ta hand om sina barn med mera kanske man ändrade tycke om honom. Genom fördomar och "bestämmelser" om hur man bland annat uppfostrar sina barn. Man tyckt att var synd att han opererade sig. Jag menar inte att muskien blev sämre. Endel saker kanske gjorde att man ändrade sin syn på honom bara. Så jag menar inte att hans musik blev sämre. Men att hans handlingar ändrade min syn på honom. Alla hans näsoperationer med mera. Men det är bara så jag tänker. Man skulle kunna prata om detta hur länge som helst. Och alla har olika åsikter. Och som sagt jag tror också att presonligheten ligger i musiken. Och han var en grymt bra artist, en unik person som skappade musik som beröde/ berör alla. Och inte tala om hans dansstil. Han fick inte sin rätt förens det var försent. Han gick igenom mycket, och om han hade fått mer stöd så hade han kanske levt fortfarande. Jag tycker att det är oerhört tråkigt med hans bort gång. För mig var en han person som var odödlig, han var sin musik. Jag tror att han var en kärleksfull och vänlig person, och att man fick fel syn på många av hans handlingar. Han levde nog inte de lättaste livet.  

God natt!

    









...


Om det finns någon här som vill ha mer trafik på sin blogg´så har jag ett tips. Detta kan du få helt gratis genom att bli medlem på en sida som hjälper dig med att få mer trafik. Genom att klicka här så kan du bli medlem. Det är gratis och super enkelt. Så fundera inte så mycket, utan bli medlem nu! Kram.















  

Black or White.

God kväll. Sitter här och lyssnar på This is it med Mickael Jackson. I morgon är det världspremiär för bion med samma namn. Och självklart så ska jag gå och se den. Bokade platserna redan förra veckan. Det gäller att vara ute i tid, även fast man bor i en liten stad som Oskarshamn. Ska iallafall gå och se den tillsammans med Lina och Viktoria. Mysigt! Jag kommer i håg i våras, någon gång i februari. Då sa Linnea att hon ville gå på hans konsert. Kommer ihåg att vi sa att de var omöjligt på grund att de säkert skulle kosta väldigt väldigt mycket och så började vi prata om att han var en bättre artist när han var yngre. Jag tror att mycket av de tankarna kom genom alla operationer han genom gick. Att hans utseende inte var de samma i slutet. Inte samma person. Inte för att hans personlighet kanske förändrades. Men för människor som inte kände honom så tror jag att man fick den bilden av honom, att han inte var nöjd. Vad jag vet så började det väl med att han inte ville se ut som han gjorde när han var tonåring. Det var då allt böjade. På senare år som kommer jag ihåg att de pratades om att han hade en hudsjukdom som gjorde att han förändrades i hudfärgen med mera. Själv har jag inte aning. Men en sak vet jag och det är att hans muski är ortoligt bra. Absolut King of Pop!
Kommer bli otroligt intressant att se hans sista konsert, kommer nog bli en hel del tårar också.

Tillbaka till denna Tisdag. Kom på förut att jag har glömt att hämta ut de nya receptet på järntabletterna, illa! Men får ta och göra det tidigt i morgon istället! Annars i dag har jag som sagt varit på stan och shoppat. Hittade mig en fin och bra bh. Tog tag i ett väsköp också, Har kollat in denna väska under en månad och nu slog jag till och köpte den. Är iallafall nöjd med mina köp för dagen. Köpte mig en ny kudde på jysk också, gick nog runt där inne ett bra tag och kollade på alla kuddar, för shit va många olika kubbar där fanns! Var svårt att välja. Men jag tror jag valde rätt till slut, Kommer nog somna gott på den kudden, får vi hoppas. Den kostade 100 kroner, men har kostat 350 innan, så den borde ju vara bra, eller hur! Har lagt i en blondering i dag cokså så nu är äntligen hela håret i samma färg, fast med lite slingor. Under och överhåret är nu i samma nyans iallfall.
Men nu i ska jag ta och läsa lite i min bästa vän- körkortsboken! Puss på er!

 













091027

Good morning sunshins! Hur är det med er i dag? Här är det iallafall prima balerina! Har åkt på en släng av ont i halsen bara, men det stoppar inte mig;) Ska snart överraska Zorro med en promenad, sen efter det ska jag bege mig i till stan för shopping. På shoppinglistan finns bland annat:
-En ny svart bh (tror inte jag tål den jag har nu)
-Smink
-Tandkräm
-Tandborste m.m..
Ska gå till jysk också och köpa mig en ny kudde, såg att de var extra erbjudande på det och jag är verkligen i behov av en ny skön kudde. Annars i dag så är de lugnt. Tänkte fixa till pannkakor till lunch i dag och så ska jag bara läsa lite i körkortsboken och frächa upp mitt minne på vägskyltarna. Mer än så har jag inte bestämt i dag. Har en lugn och skön tisdag helt enkelt. Har börjat min icke äta godis mitt i veckorna grej i dag också. Så ska handla hem en massa frukt i stället. Visst låter det bra?!
Men nu nu ska jag gå ner och överraska gubben med promenaden. Vi hörs senare..














Mmm what you say!

God kväll! Nu har jag varit och spelat måndags bowling med flickorna, gick inte lika dåligt den här gången. Gjorde till och med tre striker. Lyckat;) Hanna fick sina försenade persenter också, 21 dagar försent för att vara helt rätt. Hon fick en stor chokladkaka, cigg och två triss som hon vann 50 kr på, inte illa!
Nu ska vi snart åka till donken och se var de har att erbjuda. Jag är riktigt sugen på en varm god paj så tror att det blir en sån för min del. Mums!
Satt vid körskolan i dag och gjorde ännu lite teori, och vet ni vad! Jag blev godkänd på ännu en del. Gissa om jag blev glad. Lite sådär plötsligt händer det känsla:) Nu flytter det på bra! Måste rekommendera en galet bra och fin låt också, Hide and seek- Imogen Heap, Galet bra! Och såhär har jag sett ut hela dagen lång:
-Min älskade skinjacka
-En gosig halsduk
-Förra årets vinterskor
-Ett par gamla Jeans
Helt enkelt, bekvämt och bra;) Vi hörs senare, puss!














A little bit more.

Hejsan:) Nu är jag hemkommen från en kväll på jobbet. Har haft en jätte bra och mysig kväll. Jag är på fem olika ställen och jobbar som vikarie och i kväll var jag på ett demensboende. Bra personal och mysiga boende. Det är skönt att veta att man gör något betydelsefullt, även om de inte minns det hela tiden med de finns där i bakhuvudet.  Att hjälpa människor handlar om att ge förståelse eller ibland bara en hjälpande hand. Man får så mycket tillbaka. Tacksamhet, ett leende och ett hopp om liv. För det kan inte alltid vara så roligt att bo på ett boende. Många personers mardröm, men det är viktigt att aldrig glömma att de som bor där dementa som somatiska också är lika mycket människor som vi. Och vi kommer också att hamna där någon gång. Kanske inte alla av oss men många av oss. Alla blir vi gammla någon gång. Svårare än så är det inte. Men det jag vill komma fram till att jag tycker om mitt jobb, jag gör något bra som får mig att må bra.
Nu ska jag snart hoppa ner i min säng, små kollar just nu på Love Actually på kanal 3. Har sätt den många gånger innan och den är bra men jag är trött så det överväger denna söndagskväll:P Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs i morgon! God natt♥













091025

God morgon! Ni har väl inte glömmt att ställa om klockan. Det känns som att den här dagen kommer bli lång på något sätt. Klockan är "bara" halv 10. Jag känner mig extremt rastlös, vet inte alls vad jag är sugen på att hitta på. Klockan 16.00 blir det iallafall 5 timmars jobb. Efter det är den här helgen slut. Sen blir det en ny vecka med nya äventyr.
I morgon får jag hem min lönespece, vill se hur mycket jag får i lön nu! Den här månadslönen har jag bestämmt att jag ska vara mer sparsam. Inte handla onödiga saker, för de har jag varit expert på den här månaden, jag vet knappt vart pengarna har försvunnit. Har iallafall lag ut alldeles för mycket på mat och nöje. Så ska göra som farmor och spara alla kvitton under hela den här månaden och sen se hur mycket som försvinnit till onödiga saker. Och så ska jag även skriva ner alla saker som jag redan nu vet att jag behöver handla. Till exempel tandkräm, tandborste, smik, shampo. På den fronten börjar allt ta slut. Sen ska jag försöka sluta äta godis i veckorna, dit går mycket, mycket pengar. Inte bra. Så Mitt mål för den här månaden som kommer är altså att bli mer sparsam. Det är ett måste!

Mina mål:

-Mer sparsam
-Sluta äta godis under veckorna
-Klara Teorin på datorn



 











Hejj!!

Nu ska jag gå och möta Tova! Peppet på det! Hoppas ni har en grym kväll!














Kan det vara så att jag har en lyckodag i dag?

Jag börjar nästan att tro det iallafall. Och om det inte är det så är det bara helt enkelt en extremt underbar dag!
Har varit ute och övningskört med pappa nu, och jag känner mig så stolt över mig själv. jag vet att jag är duktig och i dag har jag äntligen fått bevisa det för pappa. Tror att han är lite stolt han också, fast det säger han inte till mig^^ Men han tycker iallafall att jag blivitt duktig och gjort stora framsteg sen sista gången jag körde med honom. För de var ett ganska bra tag sen jag körde med honom. Men nu har jag bevisat att jag kan och att han inte behöver vara nervös. Glad.
De andra som gör min dag så bra är att vi ska äta kina mat i kväll. Jag som varit sugen på det i flera veckor!
I dag på förmiddagen så var jag på stan med min älskade syster och ikväll trór jag att de blir lite lördagsmys med Tova. Känns som en mycket mycket bra lördag helt enkelt!
Hoppas er lördag också är bra, och att ni får en fin kväll! Vi hörs senare, kram.


Isn't it obvious- Erik Hassle.
















Jobb och Idol, Idol och Jobb?

Goder afton! Kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär och snacka om att de har varit en lugn kväll! Vid 18.00 så var fyra av sju lagda, och där med återstod bara tre stycken. Vid 20.00 så sov alla sött i sina sängar. Så som ni förstår så har det varit en lugn kväll, för lugn om jag får säga det själv. Jag tycker om när det händer lite, men självklart kan det vara skönt med variation också.
Så vad säger ni om idol i kväll då? Rock-tema och allt! Ett bra tema om ni frågar mig. Jag har några favoriter för i kväll och de är Eddie, Mariette, Calle, Erik och Reza. Calle är min absoluta favorit och har varit redan från första början, men en som också varit det är Tove som jag tycker har tappat lite de två senaste gångerna vilket är lite tråkigt för jag tycker om hennes still.
Så nu är då den stora frågan vem som åker ut i kväll. Personligen så hoppas jag på Nicklas. Har haft svårt för honom hela tiden, tycker han är för ung, för Johan Palm. Och det räcker gott och väl med en av honom:P Men den jag tror får åka i kväll är svårt att svara på, men jag tror de står mellan nicklas och en tjej. Kanske Erika som har tappat lite i kväll. Tyckte om henne förra veckan. Men om 25 min får vi svaret, så stay in touch;) 
















En liten lektion i körning, helt gratis;)

Dagens körlektion gick bra, om man bort ser från en snabb inbromsning i en trafikkorsing (kommer inte på de rätta namnet). Här är en bild så att ni kanske förstår bättre:




Jag är den gröna bilen som skulle köra in till vänster, och så kommer det en bil från andra sidan (för de som inte vet så har de också grönt samtidigt som mig) I det här fallet pratar vi om den vita bilen. Den kom i hög fart. Först så var där ingen bil, sen helt plötligt var han bara där. Och eftersom han skulle rakt fram så ska jag stanna och släppa honom före. Vilket jag, eller ja min lärare gjorde. Han frågade om jag såg någon bil, först såg jag ju ingen där, men sen på en gång efter den frågan så var den vita bilen där. Och min lärare fick tvärbromsa. Det var iallafall lite läskigt. Men tror i bland att man har mer kontroll än vad man har. I det här fallet så hade jag inte det. Men övning ger färdighet, och på dagens lektion har jag lärt mig att man ska ta det mycket lugnt och gärna kontrollera fler än en gång. Förutom denna insidenten så gick dagens lektion bra! Och visst har jag gjort en riktigt fin bild också;) hehe.

I kväll blir det jobb, 16.00-21.00 på rosengården. har inte varit där sen i sommras så ska bli roligt att få komma tillbaka igen:) Innan jobbet tänkte jag hinna läsa lite teori och vila en kvart. Är galet trött i dag. Sov extremt dåligt i natt också, drömde en massa konstiga drömmar om att det var en person här inne som skulle döda oss. Lite som Saw. Jag var iallafall tillslut inlåst i garaget, där den "dumma" personen tänt på våran bil och sedan låst porten ut. Visste inte hur jag skuell komma ut. Jag vaknade mitt i drömmern en gång också och försökte få bort drömmen, men det gick inte. Så huvudet och kroppen känns segt, kämpade som bara den för att komma ut ur garaget, även om jag viste att han skulle komma efter mig och försöka döda mig på något annat sätt om jag tog mig ut. Läskigt. Hoppas att denna natt som kommer blir bättre så att man kan vakna utvillad i stället!
Nu har jag skrivit en hel massa, så här sätter jag punkt för det här inlägget,
vi hörs senare i kväll. Punkt.











Peppet själv!

Nu drar jag till körkolan och jag är sååå grymt pepp! Today was just a downer- adiam dymott.

 















En dagens!

Hej bloggen! I dag har jag haft en riktigt kanon dag tillsammans med Tova och Alexandra. Vi har fikat, tagit de lugnt och klippt mitt hår. Har planerat vart nyår ska firas också! haha. Och för den som vill veta så blir det i skånelandet, rättare sagt Åstorp och Helsingborg. Ska iallafall bli skönt att slippa Oskarshamn. Är galet pepp och har ett lite små pirr i magen. Ska bli roligt att få fira de nya året med de finaste flickorna!<3 Det är ju bara två månader kvar;) haha. Och tova om det är så att du är inne och läser, du hade iallafall rätt på tal om Jonathan Johansson. Han kommer från skåne, men bor i stockholm. Vart tvungen att kolla upp det och de gjorde jag nu:P
Nu ska jag lägga mig i min säng och sova. Det finns en rödtråd i min blogg! haha (om man kollar mina andra kvälls inlägg). I morgon väntar plugg av teori, körlektion och jobb på kvällen. Så har en fullspäkad dag helt enkelt! Så det blir att gå upp tidigt så att man hinner med allt:) God natt med er och tack Alexandra och Tova för en mysig dag!♥
















091022

God förmiddag! Just nu sitter jag här och väntar på Tova och Alexandra. Lyssnar på musik och gör inte så mycket alls. Slöar kanske man kan kalla det. Har väl inte så mycket att säga heller direkt:P Alexandra ska iallafall klippa mig i dag. Bara topparna så bet blir nog inte någon större skillnad:) Men ska bli skönta att få bort de otroligt skitna topparna. Resten av dagen är inte så planerad, blir lite teori plugg och matlagning, annars är det en lung torsdag. Men kan vara skönt att bara göra ingeting i bland, och vem vet dagen kanske får en oväntad vändning. Man vet ju aldrig;) 
Tar och rekommenderar en låt när jag ändå sitter här: Usher- Papers
Hoppas ni har en fin och mysig torsdag, vi hörs senare puss och kram!
















God Onsdag!

Hej. För det först så måste jag säga att jag glömde att köpa min trisslott. Undra om jag har lika mycket tur i morgon så att jag kan köpa den då i stället?:)
Kvällen på jobbet har iallafall varit perfekt, trivsel på hög nivå! Nu ska jag hoppa ner i min säng och sova,  eller jag tänkte läsa i min bok innan jag somnar ( men jag ligger ju iallafall i sängen då) Läser ju som sagt boken På det fjärde ska det ske av kajsa Ingemarsson. Har tappat den snabbheten av att läsa böcker som jag hade i somras, då läste jag ju iallafall ut två böcker, eller om det var tre till och med?! Men jag tänkte försöka ta tag i det lite bättre nu igen, vill läsa ut Mari Jungsthedts nya innan vintern också, har ungefär en månad på mig:P Peppt!
Men nu säger jag god natt:) Hoppas ni haft en bra lillördag! Kram.


 










Hello Hey!

I dag är jag glaaad!! För jag har klarat första testet av teorin på datorn. Satt nere på körskolan i dag och gjorde "provet" och när jag rättat de och kollade på resultataet så tänkte jag för mig själv- jaha underkänd igen, de var väl de jag viste.. sen kollade jag på resultatet igen och såg att jag hade 63 av 70 vilket är prick godkänt. Men av en vana tänkte jag att de var underkänt, men ack va fel jag hade. Känns iallafall gelet bra, som att en lite sten släppt från bröstet. De finns fortfarande hopp att jag ska få det där körkortet någon gång, happy!!^^ I kväll blir det jobb, 16.00- 21.00. Är otroligt pepp! I bland bara älskar jag livet! Innan jobbet ska jag gå in till stan och köpa mig en triss, känns som att det är en bra dag för det i dag:P Berättar om man blev miljonär i kväll, Puss puss på er!

Så här ser jag ut i dag:
Jeans från Gina trico
Kofta från Lindex
Linne (Vit) från JC
Linne (svart) från Hm

 









 


"Du är bäst i test!"

God kväll! Gissa vad jag snart ska göra... Hoppa ner i min lilla säng och sova sött! Grattis till er som gissade rätt;) Ska bli riktigt skönt iallafall:) Har precis kollat på andra avenyn. Tycker det är dåligt, men ändå så kollar jag på det. Konstigt hur man kan bli beroende av en serie som inte alls är så galet bra. Men på något viss så går ju tydligen det. Det är en bra serie pga att den tar upp en del viktiga saker ibland. Till exempel som kvällens avsnitt, där de tog upp olika kulturer. En viktig del av vårat samhälle tycker jag. För det finns inte bara kristna här i världen och de finns många med fördomar till andra kulturer. Jag kan själv erkänna en vissa kulturer inte alls faller mig i smak. Men det är inget jag vill gå in på här. Det är iallafall bra att de finns serier som tar upp såna här saker. Så att man kan se det ur olika synviknklar med mera. Det är ett plus. 

Måste berätta en annan rolig sak från i dag. När jag cycklade till härliga maxi för att handla så började jag tänka på en massa mat. Först var det sibyllas pommes, sen pizza med kebabsås sen gick de över till kina mat. Fritterade räkor, vegitariska vårrullar. Mmmm så gott!!  I slutet var jag iallafall inne på min systers super goda kyckling med lime och till det en jätte god pastasallad. Erkänn att man blir hungrig! Jag blev iallafall det under min tripp till maxi. Men utbudet hemma var inte lika givande. Det blev kvällsfika istället i form av skorpor, flingor, banan och nötter. Men gud va gott de skulle vara med kina mat! Får inte dröja allt för länge tills jag får äta det. 
Körningen i dag på körskolan gick både bra och lite dåligt. Tror jag var för tankspridd (vilket inte är så bra) Jag var så inne i att göra bra ifrån mig att jag missade lite saker som jag annars aldrig brukar missa. Till exempel som att växla ner till 1:an vid en korsning när jag väntar på att få köra ut. Men det var första och sista gången jag glömde det. Sen missade jag två hastighetsbegränsningar. Not sooo good! 
Men ska bli skärpning tills på fre. Där med dasta! Men nu tar jag ocks säger god natt:) Hoppas ni haft en bra tisdag! Puss och kram.


  










091020

Hejsan svejsan! Nu ska jag snart ta och sätta mig och plugga teori. Hur peppt låter inte det? Sen ska jag fixa till lite lunch också. Börjar redan att vara hungrig och vad är klockan? 11.30. Får börja med lunchen vid 12.00, För den som ville veta;) Vid klockan 14.00 har jag körlektion, är grymt pepp inför det. Annars i dag så blir det nog att handla lite till farmor, hon ringde nyss och frågade om jag kunde det så de ska jag nog kunna få in i min inte så fullspäckade planering för dagen. I kväll blir det kanske lite klippning av hår också. Hoppas på det för mitt hår är så grymt risigt nu. Sist jag klippte det var i juni. Var iallafall ett tag sen så nu så det kanske det är bra att klippa sig igen. Brukar dröja ett halv år i mellan ibland. Är inte så duktig på klipparfronten. Men i och med att jag gjorde mitt hår blont igen i sommras så har väl håret blivit risigare än vanligt. Och så är dte ju inte så bra att blåsa och platta håret så ofta.
Men nu ni ska jag inte sitta här och prata strunt. Om en kvart är klockan 12.00.
Va tiden går fort ibland! Puss hej!


 













Bowling med flickorna!

Nu ska jag alldeles strax sätta på Pretty woman och lägga mig i soffan. I kväll har jag varit ocg bowlat med flickorna. Och som vanligt så gick de inte super bra för mig. Slutade på 100 p ungefär, medans de andra fick uppåt 200 p. Lite skillnad Men jag har aldrig varit duktig på bowling. Även fast när jag väl är inne i spelet försöker koncentrera mig och allt och verkligen vill uppnå bra resultat så går det inte. Men man kan ju inte vara bäst på allt. En som var riktigt duktig var Tova med sin snygga stil. Tror att de stog mellan Hanna och Alexandra om vinsten. Men har ingen riktigt koll på vem som verkligen vann. Men det var en trevlig kväll iallafall, även om jag var lite små sur nån minut över mina dåliga resultat. Men nästa måndag ska vi eventuelt tillbaka så jag får tänka ut någon bra strategi. Kanske läsa på lite om bowling?! hahah. Nä men ska bli kul att ses och köra nästa vecka me, pepp! Men nu ska jag hoppa till soffan, bjuder på två bilder innan bara. Första är på Tova och den andra på Alexandra. Hade en mysig eftermiddag och kväll med dessa flickor iallafall. Kärlek till er! Nu puss och kram.


 



 













The right side of life.

Har fått ännu en ny skiv favorit. Nämligen Emilias nya skiva My World. Mina favoriter är I'll get over you, Dosen't get better och Teardrops. Har snart lyssnat sönder dem. Men de är så galet bra, helst dosen't get better. Texten passar in så bra på hur jag känner just nu. En absolut reckommenderad skiva om ni frågar mig. Det är bara lyssna och njuta.
Nu ska jag snart till tandläkaren. Eller rättare sagt klockan 14.00. peppt! Denna måndag är perfekt. Är på ett toppen humör och de känns som att jag är stark igen. Självkänslan och självförtroenden visar sig från sin bästa sida. Efter tandläkaren ska jag fixa till lite potatisplättar. Är mycket sugen på det i dag.
Hoppas ni har en bra dag ni också, och glöm inte att lyssna på skivan ni också! Puss 



http://www.mynewsdesk.com/files/f1618918260edb4395dcea1cb6b2cd48/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/emilia-my_world_medium.jpg














Demoner som vägrar att ge upp.

Det där med att släppa någon är inte lätt. Det är något jag fått lära mig. Jag kämpar och kämpar, men det vill sig inte. Jag vet att jag verkligen vill, men är rädd att såra. Rädd att såra en person som sårat mig. Livet går vidare. Vi är inte längre samma personer. Det har hänt saker som förändrat oss. Nya tankar, andra känslor. Jag vill inte ha dig, jag vet att de känslorna inte finns längre. Men ändå dröjer minnen kvar som inte vill ge upp. Jag älskar dig inte längre, även om jag sa att jag skulle älska dig för evigt. I den bubblan som var då verkade det så sant och självklart. Men känslor förändrades, nya mål kom och framtiden var inte för oss. Även om jag har all fakta som behövs så sitter jag här. En en gång kommer känslorna fram. Så demoner som inte vill släppa mig fri.
Men jag ska sluta känna och börja tänka på mig själv. Det är där problemet är. Jag bryr mig för mycket om andra och glömmer bort mig själv. Det är kanske därför jag sitter här nu? Men jag har ett mål och en framtid som väntar på mig. Och just nu bara mig och jag trivs med det. 

Everybody's changing- Lily allen













Hej bloggen!

Hur är det med er? Här hemma är det iallafall bara bra. Lite små seg i kroppen och huvudet men annars är det bra:) Slutade jobbet vid fyra och då åkte jag hem och hoppade in i duschen. De var så skönt helst när man inte käönner sig så fräch efter en hel dags jobb. Och visst blir man genast lite piggare när man duschat. Annars nu i kväll har jag bara träffat Tova en sväng. Hon hängde med till maxi. Jag köpte ett panband, vet inte hur modertn det är men det är praktiskt och perfekt nu när det är kallare ute och inte vill använda mössa. Variation är bäst. Jag är nog en person som tycker om varitation . Har nästan aldrig ett par skor mer än två dagar i rad, sen är det ett par andra, och sen kanske de andra igen. Sedan har man ju sina favoriter som man kanske använder lite extra mycket. Sån är jag iallafall.
Har suttit och räknat på min ekonomi lite i kväll också. Nu när man är "vuxen" så m¨ste man ju börja betala lite hemma. Det jag är med och betalar är maten och fy va mat är dyrt. Känner att jag måste få en bättre planering på dne fronten. Tror jag gör av med lite för mycket. Ska kolla över det där:P heheh. Annars så har jag kollat på Gossip girl, säsong 3. Har missat de sista avsniten av säsong 2, så känner att jag är lite efter. Men vet inte riktigt hur jag ska ändra på det. Ladda ner saker är inget för mig!
Nu ser jag att jag totalt har missat parlamenten, det jag väntat på hela kvällen! jobbigt. Sinnesförvirrad, det passar in på mig i dag! vart ska det här sluta?!


















 


Ögongodiset 091017



http://www.filmsy.com/wp-content/uploads/2007/01/scarlett-johansson-josh-hartnett-split-1-31-07.jpg




Jag satt precis och gjorde en såndär date och to day grej på facebook. Jag fick Josh Hartnett. Och visst är han bara för snygg. Enda sen jag såg Pearl harbor så har han varit en favorit. Drömma kan man ju iallafall, eller vad säger ni;) haha. Ja jag skulle inte tacka nej till honom iallafall. Kan vara lite problem med ålderskillnad men va fan. De löser sig nog! Han är ett riktigt gott ögongodis iallafall, det är en sak som är säker.
I kväll är det som sagt jobb som står på schemat. Börjar klockan 16.00 men Innan det ska jag äta. vila och läsa teori. Hoppas ni har en pepplördag! vi hörs senare, puss och kram














Vad är egentligen självklart?

Har väldigt blandade känslor ikväll. Ibland är livet bra orättvist. Att människor ska drabbas av skitsjukdomar som cancer, stroker, demens och alla andra sjuldomar som jag inte ens vill tänka på. Men den västa är nog cancer. Det är något läskigt som tar många människor liv. Det är så orättvist och jag skulle inte ens hoppas att min värsta fiende skulle drabbas. Och jag vet inte vad jag skulle göra om någon i min närhet skulle drabbas, eller vad jag skulle göra om jag själv skulle drabbas. Den tanken skapar ryssningar över hela kroppen. För mig är det min värsta mardröm. Samtidigt som jag tänker att man måste vara stark. Men är jag så stark att jag skulle klara det? 
Usch, nä jag vill inte. Så enkelt är det. Eller så är det de som är de svåra?
Min kväll på jobbet har iallafall varit jätte bra. Ibland bara älskar jag mitt yrke. Att få hjälpa människor. Finns det något bättre? Känner att det är många frågor i kväll. Men det är ju så att vardagen skapar många frågor. Allt är inte självklart.
Inte ens livet själv.




♥ 













Fredag den 16 Oktober 2009

God fredag. I morse snöade det här hemma. Pappa sa att de kom jätte stora flingor vid 07.00 när han åkte till jobbet. Även fast inte snön är kvar nu (vilket är skönt) för är det inte lite för tidigt? Vi är ändå bara i Oktober månad. Men vad vet jag, de kanska var så här förra året också. Men iallafall. Nu ska jag snart fixa till lite lunch, tänkte göra en ungspannkaka. Innan jobbet ska jag hinna läsa lite teori, fixa mat till jobbet och handla lite.  Så om jag fixar till smeten till ungspannkakan nu, låter den dra sig ett tag och under den tiden läser jag lite, sen äter jag, åker och handlar, åker hem och fixar matlåda sen åker till jobbet vid 13.40. Låter ganska bra va.
I kväll är det Idol. Hoppas jag hinner små kolla lite på det på jobbet. Annars får jag helt enkelt se reprisen. Det är ju som sagt MJ tema ikväll. Hoppas de gör något bra av det. Håller tummarna för Tove och Calle. Mina två favoriter. Men vi hörs senare ikväll. Hoppas ni får en perfekt fredag! Kram.

















God Kväll.

Nu ska jag snart krypa ner i min lilla säng. Turen till farmor var super mysig och precis vad jag behövde. Hon bjöd på glass och persikor, och sen så klart bullar, muffins och kakor. Men allt var jätte gott och efter allt sött så hade jag absolut fått min sockerkick för i dag:) Senare i kväll åkte jag och pappa och hälsade på hemma hos min tredje syster Johanna med familj. Så avslutningsvis har jag haft en jättejätte bra och mysig dag.
I morgon väntar jobb på kvällen. Ska jobba hela långa helgen. Tänk, antingen är det inget jobb alls, eller så är det massor på en gång. Men ska iallafall bli skönt att tjäna lite pengar och komma ut och jobba framförallt. Har saknat det i en hel vecka nu! Så jag är pepp på att jobba faktiskt! Annars i morgon ska jag satsa på körkortsboken. Läsa, läsa, läsa och memorera. Peppt, eller vad säger ni:P
Måste bara vissa på mysiga bilder innan jag säger god natt. Visst ser det fina ut. Fångade solnedgången som var jätte fin ikväll. Med de bilderna säger jag god natt. Nu ska jag sova gott! Puss och kram.







 









091015

Hej svejs! Nu ska jag strax cykla till min underbara farmor och lämna lite kort. Det blir en fika där också, alldelas för många bullar och kakor. Tänk dig tre av allt och det är bara du som ska äta det. När man åker där i från är man inte hungrig iallafall. Men det är väl det som gör formor till farmor. Annars i dag så har jag inte gjort någonting känns det som. Känner min trött i huvudet och understimmulerad. Gör samma sak varje dag, ingen variation på en vecka. Känns hemskt och tråkigt. Jag gick til jobbet för att prata med min chef men hon var inte där. Så då gick jag hem igen och la min i soffan och somnade, sov i nästan två timmar. Snacka om tråkigt liv, om ni frågar mig. Så nu sitter jag och har lite ångest över att jag inte gjorde något annat under den tiden, som att läsa teori. Men kan ju inte direkt ångra mig nu.. Ska ta tag i teorin sen när jag kommer hem från farmor. Det kan jag skriva under på! I morgon ska jag ta mig till körskolan innan jobbet, hoppas jag gör något litet framsteg iallafall. Varför fick inte jag den där gåvan att vara super smart?! I bland är livet inte rättvisst, men sånt är livet. Bara att bita i det sura äpplet och leta fram envisheten. Någonstans gömmer den sig;)
Men vi hörs lite senare, hoppas ni har en kanon Torsdag! Kramkram.



Min underbara Farmor♥














091014

Heregud vilken hicka jag fick nu. Det är någon som tänker på mig! Så vad händer i kväll? Här hemma blir det iallafall bonde söker fru vid 20.00 och sen blir det antingen Oskyldigt dömd eller Grey's and Anatomy, följer inte riktigt någon av serierna och vet inte vad jag är sugen på att se heller. Svårt de där i bland!
Annars i kväll har jag bara varit en kort sväng på stan, kollade in på Lindex där de fått in nya fina festklänningar, Några av dem var riktigt fina faktiskt. Själv är jag sugen på en sammetsklänning. Skulle passa perfekt till Julen och Nyår! Tänk, nu är det inte så jättejätte lång till ett nytt år! Och nu när jag tänker efter så har jag och Tova bestämmt att den inte ska spenderas här i O-hamn. Måste ta och påminna henne om det, tror vi bestämmde det en regnig sommardag i somras. Men nu har Bonde söker fru börjat, och det har hunnit att bli reklam också. Visst är det otroligt hur ofta det är reklam. Program 5 min, reklam 10 min. Störande! Men till en annan sak, det är ju fotboll i kväll också ju. Hoppas att det går bra för Sverige i kväll, jag håller tummanrna! 
Lägger in två bilder från i dag innan jag går också. Jag letade fram min gosiga vinterjack, perfekt nu när det är så kallt ute! Men vi hörs lite senare, puss och kram så länge♥
 

 













 


Det vill sig inte.

Jag är uttråkad. Jag skulle kunna städa, men då känns de som att jag drar ut på annat som är viktigare = körkortsteorin. Men när jag väl sätter mig med boken och läser så blir jag super trött. Det är som att ta ett sömnpiller. Jag och körkortsteorin är inte bästa vänner helt enkelt. De finns där i bakhuvudet, jag vet att jag måste få in allt som står i huvudet. Men det går inte. Det vill sig inte.
Men tänkte ge det ett försök till. Hade värsta planeringen för hur jag skulle göra i går. Jag skulle läsa minst tre kapilet om dagen x2 och på så sätt skulle jag alltså få in sakerna i huvudet. Problemet är ju som sagt bara att det inte går så mycket framåt på den fronten. Vad gör jag för fel?













Sovdax.

Sädär, nu är jag riktigt trött. Gäspar som bara den! hehe. Såg på Andra Avenyn för någon timme sen. Ibland kan man ju inte annat än skratta åt den serien. Endel saker är bara för mycket och konstiga. Hur de som kom på serien tänker kan man ju undra, eller så är de ganska smarta. De är en lättsam serie, som man stör sig på och tycker är smått pinsam ibland. Men ändå så kollar man. De får ihop de ganska bra iallafall om man tänker efter. Men jag har ju sett bättre serier, men det är väl bra gjort för att vara en herdelig svensk serie. Eller vad tycker ni? Den får ju aillafall in allt vardaglig ganska bra. Men nu ni ska jag hoppa ner i min säng:) Så god natt mer er! Puss och kram.













Nytt utseende

Sådär nu är bloggen som ny igen. Vad tycker ni? Var trött på det orange som inte alls är någon favorit färg hos mig. Så nu är det vit. Även om bilden på mina ögon försvann nu. Men det får jag leva med, försöker fixa ihop något nytt, även om det inte är så lätt det där.  Sista gången jag satt och pilade med bloggen så fick jag helt plötsligt in bilden på mina ögen där uppe där mitt namn står. Som ni kanske hör så är jag inte så dukitig på sånt här, jag ändrar saker utan att veta vad jag gör, men till slut brukar det bli bra. Så det ska det väl bli den här gången också.. kan vi ju hoppas:) Om det är någon duktig läsare som kan ändra bloggar bra så säg gärna till! Skulle vara roligt att få den fin på riktigt.

Den här kvällen kommer spenderas framför tv:n. Vet inte riktigt vad det är på tv:n för tillfället, det enda jag vet är att det är andra avenyn klockan 21.00. Nu ska ajg stax fixa till lite te och lite annat gott och sätta mig och läsa ett kapitel i körkortsboken. I morgon ska jag ta tag i det igen och ta mig till körskolan för att sitta lite vid datorn tror jag. Jag måste rättare sagt. Om jag ska få det där körkortet någon gång;)  Satte mig i bilen förut i dag och övade på att hitta döda vinklen, det enda jag har lite svårt för när jag är ute och kör. Alla som gick förbi måste undrat vad jag höl på med, men men. Man måste ju öva för att lära sig:)
Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya skiva nu, riktigt mysig måste säga. Man kan se sig själv i de flesta låtarna på något viss. Det känns ärligt, rakt och rent. Jag vet vem jag är när jag är hos dig är en riktig favorit! Rekommenderas för er som inte lyssnat på någon av låtarna ännu.
Men nu ni ska jag fixa till mitt te och tända lite ljus. Hoppas ni har en mysig tisdags kväll. Puss och kram ♥

http://www.mynewsdesk.com/files/adf824c337263417503d8410571d8f76/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/melissa_cover_medium.jpg



  











091013

I dag är en ny dag med nya äventyr. Nu har jag precis fått i mig lite lunch, gott:) Just för tillfället kollar jag på förlosningskliniken och fy va lärskigt det ser ut att födda barn. Tänk bara att det växer en annan människa inuti dig. Det känns lite som magi tror jag, vad tror ni? Sen är nog själva förlossningen inte lita magisk och rolig:P
Nu ska jag gå ner och hämta lite glass och sen ska jag sätta mig och läsa i körkortsboken. Peppt!
I kväll tror jag att jag ska sattsa på en promenad. Ska upp på vinden och hämta min höst/vinterjacka också, nu åker snart skinjackan in i garderoben fram tills i vår. Den är för kall nu, och det blir ju inte direkt varmare.
Hösten är mysig med alla fina löv. Det är vakert, luften känns lite renare, lättare. Sen kan jag tycka ett sommaren försvann för fort. Helt plötsligt var det höst och super kallt. 
Men nu ska jag inte sitta här och blabla, jag har ju massor teori att lära mig! Vi hörs senare:)


  












Sleeping to dream.

God kväll, nu har jag precis varit och gjort mig redo för sängen. Sminket är borta, tänderna är rena och nattlinnet är på. Så nu är jag väldigt mycket redo för sängen! Även om jag vilade en timme i eftermiddag så är jag ändå galet trött nu. Det är konstigt det där.. Äter ju som sagt mina järntabletter, för min järnbrist. Som resulterade i att jag har varit mycket trött och inte orkat lika mycket som man ska, men med tabletterna så har jag blivit piggare och förhoppningvis så ska jag bara bli piggare och piggare. En negativ sak är att jag förmodligen fått biverkning av tabletten (hoppas att det är det iallafall) Men jag har iallafall fått ett hudutslag på mitt ena bröst. Jag förstår inte varför jag ska råka ut för allt?! och att de ska hamna på de mest dummaste ställen. Men jag hoppas iallafall att det " bara" är på grund av tableterna. Kör med salva mot de nu, men om de inte försvunnit i övermorgon, eller blivitt större så måste jag höra av mig till vårdcentralen. Jag hoppas att jag inte behöver göra det utan att salvan istället  ska hjälpa. Hoppas, hoppas, hoppas! Är rädd att de ska vara något farligt. Visst blir man alltid lite rädd när man hittar saker på kroppen som inte borde vara där, sånt är läskigt tycker jag iallafall.
Men nu ska jag sova. Hoppas allt är fint med er, vi hörs i morgon. Puss och kram! 












Bara för att jag har världens mysigaste gubbe.

Idag händer det ingenting, känns de som. men det blir ju vad man gör det till. Saknar skolan lite, då hade man ju iallafall något bestämmt som man var tvungen att göra. Vad gör jag nu liksom? Jobbar inte så galet mycket, körkortsplugget går som de går. Jag har sagt det innan, men nu fan ska det gå framåt med teorin! Fattar inte vad jag gör för fel...
Men men nu ska jag strax gå in till stan. Ska gå till apoteket och lite annat. Annars så händer som sagt inte så mycket. Men vi hörs, ha de bäst!

 









 


Kvällen.

Gud va jag känner mig gråtig i kväll, om man nu kan det. Ibland får man vara opepp, le och ledsen, utan att riktigt veta varför. Vill ha närhet, kärlek och omtanke. I stället sitter jag och kommer på mig själv att de faller en tår till ensam mamma söker:P hahah heregud!
Bjuder på ett tips på en väldigt bra sångerska, Adiam Dymott. Ikväll lyssnar jag sönder låtarna mp3 och miss you.

sometimes I see you out in the field
where we used to play hide and seek
and we ran ran ran til our knees got weak, yeah
well i'm still running
tell me - are you still running away too?


thought I'd send you an mp3
tell you how much you mean to me
there was something i forgot to say.












Härliga, rengniga Söndag den 11/10-09

Japp det är som sagt söndag och jag har tagit de lugnt hela långa dagen. Gick upp klockan 10.00 och åt frukost, sen gick jag tillbaka till sängen och sov en sväng till, fram till 13.00. Dår var jag trött på att slappa och sova. Annars i dag så har var varit en sväng på Maxi och handlat frukt, en nu blomma till mitt tv-rum och lite choklad. Sen har jag bara ätit mat ocg legat i min soffa och läst i min bok, På de fjärde ska det ske av Kajsa Ingemarsson. Kan ju säga att det går extremt segt på den fronten. Men nu har jag iallafall kommit 20 sidor framåt, alltid något. Är på sidan 189 just nu;) Tror jag skall åter gå till den lite senare igen. Annars så är den här dagen ganska seg. Är lite halvt trött på mitt liv. Vad vill jag göra med mitt liv. En sak vet jag iallafall och de är att jag inte vill bo hemma hur länge som helst. Men jag vill inte riktigt flytta heller. Det är svårt det där... Ska nog gå in på arbetsförmedlingens hemsidaoch kolla va de finns för utbud där. Är sugen på något nytt. Men vad? Kanske skulel ta en promenad och renasa upp bland mina tankar lite? Får se hur det blir, kvällen är ju lång! Klockan 19.00 är det iallafall sista avsnitet av Privileged säsong 1 på kanal fem. Spännande! Men vi hörs senare, puss och kram.

Dagens låt: All time low- Remembering Sunday













Jag lurar mig själv, igen!

Hej, nu är jag nästan precis hemkommen från en kväll ute. För det första så är det grymt tråkigt att inte Sverige vann i fotbollen i kväll, Zlatan jag som trodde på dig! För det andra så förstår jag inte hur jag ens kan lura mig själv till att det är roligt att gå ut här i Oskarshamn. Det är ju extremt segt och tråkigt, är grymt trött på utelivet här. Är det ens något uteliv, det är frågan? Just för tillfället skulle jag bara vilja flytta här i från, utforka nya platser och träffa nya människor. Eller så vill jag bara hitta den där killen som man kan mysa med en lördagskväll så här i höstmörkret. Med de orden säger jag god natt! Vi hörs i morgon..

 












Idol.

Sådär nu har jag precis sätt klart på Idol. Karolina åkte ut och som juryn sa, hon valde helt fel låt. Personligen har jag haft lite svårt för henne hela tiden, hon har inte hamnat bland mina favoriter. Mina absoluta favoriter är bland annat Tove¨och Calle. De har en egen stil som är grym vilket jag tycker om! Nä nu ska jag ta mig till sängen. Imorgon väntar stan och utgång senare på kvällen! Som jag sa förut, jag är gryymmt pepp! Så god natt med er så ses vi tomorrow!














It was so easy and the words so sweet.

Jaha, nu ska jag väl snart ge mig av till min syster, har inget annat att göra. Kanske ska ta och vila lite innan. Känner mig trött och seg i huvundet. Vad har ni för er en fredag som denna?
Övningskörningen gick bra i dag iallafall, så nästa gång blir det till att börja köra inne i stan. Ska bli roligt!!!:D
En annan sak som jag kom på i dag är att jag skulle kunna tänka mig att jobba som relationsexpert. Men hur blir man nu en expert på relationer?! Fakta kan ju inte vara allt, eller?
I morgon blir det Fotboll och utgång, är grymt pepp på de! Ska bli såå roligt! Nu har jag väl inte så mycket mer att säga, ska ta mig en tuplur, sen fixa till mig lite och hoppa på cyklen och cykla iväg till min älskade syster och kolla på idol. Såg att temat var club (om jag minns rätt?!) Jag hejar iallafall på Tove, Mariett och Calle. Vilka hejar ni på?:)


Dagens låt: Regina Spektor- Eet
















091009

I dag ser vädret jätte fint och härligt ut, bara att det är svin kallt ute! Brrr höl på att frysa ihjäl när jag var ute och gick med Zorro förut. Nu ska jag snart fixa till något mellanmål och sen efter det blir det stan, ta ut pengar och sen be ge mig mot körskolan. Känns som jag är där varje dag och ja, jag har nog varit där i allafall fyra av fem dagar nu. Men det handlar ju inte om hur ofta man är där, de handlar ju om vad man åstakommer, och änsålänge har de inte sket några större förändringar när de gäller teorin. Jag har kanske fel inställn ing också, jag tänker att jag inte klarar det och ja...då är det ju klart att de inte går så bra! Smarta Sandra!;)
Annars i dag så vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir att hälsa på min syster en sväng senare i kväll iallafall. Men vi hörs la innan de, så puss och kram så länge!















Bye bye Love!

Nu ska jag stax gå till jobbet:) Har precis städat bort alla kläder som legat på golvet och sängen under några dagar, ibland orkar man verkligen inte att ta tag i det! Men i dag känder jag mig tvungen, för visst är det lite så att man bli lite lugnare i kroppen av att komma hem till ett rent och städat hem. Helst när man har jobbat och är trött.
Så jag tog tag i saken och nu är det genast mycket finare både i rummet och i mina garderober!
Vi hörs senare, puss och kram.















Sandra funderar.

Tänker på den tiden när inte internet fanns, eller var så stort som det är i dag. Då hade man inte lika stor koll på vad som hände i allas liv. Man var inte beroende av att sitta vid en dator. Tänk va skönt de livet ändå var.
Nu skriver man till exempel blogg istället för dagbok, bloggen är dagens svar på dagboken skulle man ju kunna säga. Något annat som blivitt väldigt stort är Facebook. Man kan hitta vänner man inte prtatat med på jätte länge, man kan se var de gör om dagarna. Tagningar hit, tagningar dit. Det finns helt plötsligt hundratals bilder på en. Ibland kan det bli till något negativt tror jag. Personligen så tror jag att man inte tar detta med internet på så stort allvar som man kanske borde. Utan det är istället något som blir en del av ens vardag. Man skriver till varandra på msn, man berättar vad man gjort under dagen och tar in andra i ens liv. På något sätt så blir de en del av din vardag helt plötsligt. Om du tänker efter så är det ju ganska konstigt, men samtidigt spännande. Man blir beroenda av att se hur många som är intresserad av ens liv. Man känner sig genast lite mer speciell. Eller vad tror du? Undra om det finns någon undersökning om varför man verkligen sitter vid en dator och varför man är medlem på olika hemsidor. Det skulle nog vara väldigt intressant läsning tror jag. Jag tror att internet påverkar en både psykist och fysiskt, genom att man gör olika val i livet som manb kanske inte skulel gjort om inte internet hade funnits. Vad tror du?
Jag skulle nog kunna sitta här och filosofera om detta hela dagen, men det har jag inte riktigt tid med.
Nu ska jag snart gå till körskolan och plugga lite teori, sen i kväll blir det till att jobba mellan 16.00- 21.00. Skönt att få tjäna lite pengar!
Vi hörs senare, kram hej!

  









Oförberett är roligast!

I dag har jag suttit på körskolan och pluggat teori. Peppet börjar komma tillbaka, känns skönt:)
Men mitt i ett av testerna så kom min lärare och sa at vi skulle köra. Jag trodde att han skojade för jag var helt säker på att de var i morgon jag skulle köra. Men ack va fel jag hade, och gud vilken tur att jag var på körskolan! Det är inte ofta man har den turen. Men oförbered som jag var med klackskor på mig så hoppade jag in i bilen och körde. Och shit va kul jag hade!!! Så ja det är roligt att få köra när man inte tänkt att man skulle det., Gick jätte bra, även om jag hade klackskor. Vem vet de kanske är mina tur skor?! ^^
Efter körskolan så gick jag till min systers jobb och lämnade hennes nyckel, sen gick jag och handlade mat. När jag kom hem så lagade jag till min handlade mat. det blev Kroketer och inbakade rotfrukter. Super gott!
Nu ska jag nog snart hoppa i träningsklärderna och ge mig ut på en promenad. Kvällen har jag förberett med ostbågar, var grymt länge sen jag smaskade sånna. Så i kväll blir det nog jag och mina ostbågar nere med pappa och Brigitta. Peppt!
















Play on for me.

Hejsan svejsan. Hur är det med er i dag? Här är det iallafall bra, ska stax gå till körskolan. Är egentligen galet le på de (på teorin alltså) Den vill verkligen inte som jag vill. Får mellan 58 och 62 varje gång. Och godkännt är 63. Jippi så glad man blir! Man kan ju indra hur uppskrivingen kommer gå... vill inte ens tänka på det. Men nu ska jag ge mig på ännu ett försök och spendera ett antal timmar på körskolan. Det gäller att inte ge upp, måste bara hitta peppet igen. Det har liksom försvunnit. Men bara när det gäller teorin, körningen är hur skoj som helst, love it!
Har körlektion i morgon, peppet på det! Annars i dag vet jag inte riktigt vad som händer. De märker vi!  Men ni får ha en bra onsdag, vi hörs senare. Kram


 















Wiiieeee!!

Var bara tvungen att säga att jag har hittat nycklen, så svårt va de;)
Nu, God natt!

















Det där men minnet alltså, hur var det nu igen?!

Hej tänkte lägga in lite bilder från i dag. Ska nog snart hoppa i min säng och sova. En annan sak, i helgen när jag var barnvakt så fick jag min systers nyckel, nu ville hon ha tillbaka den. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vart den är (min syster vet inte de än) Men var kan den vara, åhh va jobbigt!




Här är Lina, som måste sett något väldigt intressant.




Viktoria, som också ser något intressant!



Nina, som ser kameran.




Och här har ni till slut mig!

Nu ska jag stänga av datorn och leta efter nycklen. Tänk, tänk, tänk!
God natt iallafall, sov så gott, kram hej!









I'm moving on.

Hej bloggen! i dag har jag verkligen utnyttjat dagen kan man säga. Började hela dagen med siming tillsammans med Alexandra och Tova. Simade hela 56 längder, vilket blir nästan 2 kilometer. Ni kan ju gissa på om jag var trött sen. Men är riktigt nöjd med min insatts om jag får säga de själv:) Efter simningen gick jag till maxi och köpte hem lite frukt och grönsaker, väl hemma så fixade jag till pasta och lite till lunch. Blev riktigt slut efter simningen, hade druckit för lite också för den delen. Men shit va energin nivån var låg. Efter maten iallafall som somnade jag i min sova. Snacka om att jag var utmattade! Nu är jag nästan precis hemkommen från en mysig fika på stan tillsammans med Lina, Viktoria, Martina och Nina. Träffade även Hanna en sväng för att vara lite shopping smakråd. Och nu sitter jag här och funderar över vad jag skall äta till kvällsmat, någon som har något bra tips?

Jag måste iallafall tipsa om en otroligt bra artist: Paloma Faith och två bra låtar med henne är Play on & Smoke and Mirrors.


 














"Ormen som sitter på guds högra hand"

Nu ska jag gå och lägga mig. Har sån konstig huvudvärk och fryser som bara den. Så de blir att ta en värktablet och få mig lkite god sömn. Hoppas det är bättre i morgon för då står simning och fika på schemat! Har haft en toppen kväll i kväll med Tova iallafall, tack för den! Love U. Nu säger vi god natt, så hörs vi i morgon! Kram.



















091005

Efter regn kommer solsken. Ja det är så den här dagen är lite. Har precis regnat som bara den, men nu skiner solen igen! Plus poäng till vädret. Själv har jag precis fått i mig lite mat. Ungspankaka blev det, mums:) Idag på förmidagen har jag hälsat på Hanna som fyller år i dag. Hela 19 år blir hon. Tänk va åren går fort! Sen efter de var jag en sväng på jobbet och hälsade på. Alltids trevligt att se så att allt är som de ska med de äldre:)
Sen gick jag med stora steg till biblioteket för att plugga teori. Denna teori som jag kan sitta med dagar ut och dagar in utan att de känns som att något fastnat i huvudet. Men förhoppningsviss gör det de, man måste bara vara extremt envis! Strax ska jag trätta Tova. Vi ska gå en sväng på stan. Kvällen var jag inte hur den blir, men man kan ju alltid hoppas att den bli bra iallafall!
Vi hörs lite senare, hoppas ni har en bra måndag! Pussas!

It's just another manic Monday
I wish it was Sunday
Cause that's my funday
My I don't have to runday
It's just another manic Monday
 









Fångad av en stormvind!

God Söndag! I dag är ett riktigt blåsigt men härligt höstvädet ute, riktigt mysigt! (kommer säkert ångra dessa orden när jag är på min cyckel och förmodligen cycklar i motvind) Nu har töserna lämnat mig. Har haft en riktig kanon helg med dem. De gör mig glad! Nu ska jag snart åka och kolla på lite basket med Hanna och Calle. Känns lite som back in the days. Hanna helt inne i spelet och jag helt inne i att ha koll på alla snygga killar;) haha, skoja bara! Men lite så var det nog, föritiden;P Nu tänkte jag också försöka var lite mer inne i spelet;) Önska mig lycka till! Men de ska bli roligt att komma hemifrån en sväng, har varit här hemma hela långa helgen. Men inget jag har att klaga över, jag har haft de super mysigt.
Vi hörs senare, hoppas er söndag också är bra! Kram hej!
























God natt klockan 22.10 en lördagskväll, det är ovanligt hos mig!

God kväll bloggen. Nu ska jag strax hoppa ner i sängen. Om jag inte varit barnvakt och inte vädret varit som de här så hade mitt pepp inför utgång passat perfekt ikväll. Men ska ut nästa helg och f*n va kul vi ska ha då! Är pepp som bara den! Ska samla på mig allt de peppet fram tills dess, tänk då va pepp jag kommer vara nästa lördag då. Och shit va snygg jag ska var;)
Men tillbaka till den här kvällen. Jag, Matilda och Alma har myst i soffan till körslaget. De gick och la sig för lite mer än en halvtimme sen. Och de kommer att vakna ungeför vid 07.30 tiden, så lika bra för mig att hoppa i säng också så att jag är pigg till morgon dagen. I morgon ska de bli storm har jag hört. Och engligt de rådande vädret ute just nu så kan de mycket väl stämma. Det är regning, blåsigt och jätte kallt. Vart tog sommaren vägen? Längtar redan tills nästa sommar! Hoppas att de här månaderna framöver bara blir bättre och bättre. Hoppas på de:) Men nu ni, nu säger jag god natt. vi hörs i morgon, pussar och kramar!











091003

Hej. Nu har jag börjat min helg som barnvakt. De sitter just nu bakom mig i soffan och målar. Själv sitter jag här och kollar läget. Regnet öser ner ute. Ett riktigt inne väder i dag helt enkelt. Ikväll blir det pizza och körslaget. Blir nog att lägga sig ganska tidigt för jag är trötter i dag. Vid klockan fyra är det sista avsnitet av Lipstick jungle. Får man inte missa. Tycker de är lite tråkigt att de redan är de sista. Och vet inte riktigt om de kommer fler säsonger av den serien hit till Sverige. Någon av er som vet? Så vad har jag annars att säga om livet och dagen. Inte så himmla mycket om jag ska vara ärlig:P Men nu ska jag försöka få med flickorna ut på en liten promenad med Zorro. Vi hörs senare, kram hej!
 



Dagens låt: Bla bla bla bla (You Broke My Heart)- Roxette





















Nu bilr det fredagsmys!

Hej bloggen! Ikväll ska jag ha en riktigt myskväll här hemma. Jag ska strax fixa i ordning lite varmchocklad. Mums så gott! Nu har jag precis varit uppe på vinden och hämtat lite höst jackor. Min skinjacka börjar bli lite för kall nu. Eller så är det bara jag som är extre frusen. Vet inte riktigt. Men iallafall, jag tänker inte gå om kring och frysa så nu åker de värmajackorna fram. Och så har jag letat fram mina mysiga vinterskor. Man vet jag aldrig när de behövs, så lika bra att vara förbered;)
Annans i kväll så har jag hämtat ut tableter för min järn brist. Skall äta dem i sex härlega veckor. Efter det ska jag till vårdcentralen och ta nya prover och hoppas på att järnanimin försvinnit. Ska göra mitt bäste för att få de bra igen. Jag måste! Och jag ska klara det. Man måste bara vara envis. Så det är bara att leta fram envisheten och köra. Men nu ni ska jag nog gå ner och fixa till min chocklad.
Vi hörs lite senare. Puss och kram:)











091002

Nu ska jag springa till körskolan och plugga teori. Vaknade med migrän i morse, så känner mig lite lulig fortfarande, men ska ge de ett försök iallafall. Har tagit en tablet så hoppas de kan släppa snart. Annars i dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Senare i kväll ska jag iallafall till min älskade syster. Ska sova över där för att sedan börja min helg som barnvakt i morgon. Mysigt!
Men nu ska jag dra på mig min jacka och skor och gå. Vi hörs lite senare! Puss och kram


Dagens:













Jag tänker inte ens...

Försöka vara upp för att se vilka som går vidare i idol. Men jag hoppas på de två sista (som  jag inte alls kommer på va de heter nu) Men ni vet, hon med super långt hår och sen hon den där sockersöta tjejen.
Nä nu riktigt längtar jag till sängen. Tänk bara få ligga där och drömma om något riktigt bra! Gud så skönt de ska bli. En annan sak, den nya domumentärserien som började på tv4 som heter inlåst. Det är såna ungdomar jag skulle kunna tänka mig att jobba med och hjälpa. Som behandlingsassistent. Det är så intressant! Men nu säger jag god natt, vi hörs säkert i morgon. Kram!
















Någon måste ju vara först..eller hur.

Hej vad har ni för er? Själv så sitter jag här och väntar på att idol ska börja och så har jag lite skoångest, om man nu kan ha de... Men det är som det jag och min syster kom fram till i dag. Det måste ju vara första gången för någon! Vi pratade bland annat om att man kan få migrän av så många olika saker, eller faktorer. Vem vet jag kanske fått de p.g.a av att jag haft järn brist? Själv så började hon att fundera om hon kanske fick de för att hon satt i ett jobbigt läge med nacken i skolan. Hon och jag fick de i ungefär sammma ålder. Hon fick de när hon började gymnasiet och likadant var det för mig. Då är ju frågan om det är ärtfligt. På ett sätt kan jag tänka mig att de är det samtidigt som jag tror att det är individuelt. En sak kom vi iallafall fram till jag och min syster. Migrän är en väldigt jobbig "sjukdom". Den smärtan man får och allt är obeskrivlig. Dunket i huvudet, ljus/ljudkänslig, ibland blir det helt svart, yrslen. You name it! Inget roligt iallafall, det är en sak som är säker.
men nu ni ska jag fixa litre gott att smaska på till idol. Hoppas ni har en bra torsdag! Puss och Kram.




 
















Lover be strong.

Hej. Oktober kommer med de riktiga höst vädret, eller riktigt ruksväder. Jag hoppas att helgen blir fin, har massor saker som jag skulle kunna tänka mig att hitta på med min systers barn som jag ska vara barnvakt åt hela helgen. Mysigt ska de bli iallafall:) I dag har jag haft ännu en körlektion. Det går bara bättre och bättre och roligare och roligare blir de^^ Längtar tills nästa körlektion redan nuHoppas de kommer i morgon. Känns som att de kan vara bra att få veta hur det är med en någon gång. Om jag får säga de själv så mår jag som vanligt, är liet små förskylld men de är ju inte något konstigt så här i förskyllnings tider. Ät mycket c.vitamin, och andra vitaminer föär den delen och leta fram era höst kläder. Sen får man inte gömma att tvätta händer och hålla en god hygien. De är några tips mot förskyllning bland annat.
Men till en annan sak. Här är skorna som jag fick hem i går. Va tycker ni? Jag är helt förälskad i dem iallafall, främst de till höger. De som jag bli 1,83 i;) hahah

 













RSS 2.0