Studenten!

Om några dagar är det tre år sedan jag tog studenten. Tre år!!!! Jag kommer i håg att jag kände mig vuxen och att jag precis som alla andra hade livet framför mig. Det var nu livet började! Tiden har gått så otroligt fort och under dessa tre år har jag verkligen utveklats och om jag trodde att jag var vuxen då så är jag bara mer vuxen nu.  Men jag minns fortfarande den där lyckan jag hade just i det där ögonblicket! Frihet!

Min farmor.

I går fyllde min fina Farmor 90 år! Jag hittade ett kort för några veckor sedan och på bilden var jag och farmor var nere vid lektpalsen utanför henne. Jag kan gissa på att jag som vanligt lånade hennes kryckor och hoppade runt och att vi hade med oss lite saft och bullar och myste tillsammans. Redan när jag var liten vara hon gammal. På baksidan av kortet har jag iallafall skrivit med inte den bästa skrivtekniken att Farmor får aldrig dö. Jag har haft turen att ha en gammal farmor som ändå har varit pigg och nu är hon absolut mycket mycket äldre men det bästa med min farmor är att även om hon är gammal så är hon fortfarande ung i sinnet. Vi skojar och skrattar och njuter av livet. Vi har många roliga minnen tillsammans och jag älskar henne med hela mitt hjärta!
















120517





Torsdag, Kristi himmelfärdsdagen och Norges nationaldag men känner mig ändå veckovild. Har suttit nästan hela dagen och skrivit ett lite speciellt personligt brev. Men nu är jag äntligen klar och jag hoppas att det är bra...Hoppas, hoppas, hoppas. En bra sak med personligt brev är iallafall att man funderar lite extra på sitt jobb. Jag verkligen älskar mitt jobb! Inte alla som har den turen nu för tiden!

I kväll peppar jag för en timmes Zumba!

















Egoboost!



Vi har alla våra svakor. Min  är oftast att jag är för small och att jag tror att  andra tyckler jag är det. Jag känner mig ibland som en lång konstig pinne men krokiga fingrar... Men dessa svakor vägs oftast upp av lite egoboost. Just nu trivs jag i min kropp, jag tycker om min rumpa, mage, armar och ben. Jag har fartfarande krokiga fingrar men vad gör det?? Jag får ofta höra att det är pianofingrar och även fast jag inte kan spela så låter det iallafall fint!
Den här veckan har jag även haft en bra träningsvecka..och den är inte över än! I går körde jag mage och rygg och shit såå skönt det är, mest efteråt dock. Men det är en skön känsla att träna! jag gillart'!














Rosor.







Morgonstund har guld... Visar några bilder på min fin fina vas som kommer från Perfekt Home. I många dagar nu har jag fått njuta av dessa Rosor och ännu är de fortfarande vackra. Kan vara vasen som gör det!? Eller kanske roserna som gör vasen?! Hursom så är det som guld en härleg morgon..













4 år.

I februari 2008 började jag blogga och nu har jag skrivit här i 4 år. 4 år av mitt liv. Roligt att kunna gå tillbaka men hela tiden ändå kunna se framåt genom att skriva vad man gör och vad man vill göra. Framtiden.
























Utanför oss.









Utanför vår lägenhet, eller rättare sagt på baksidan av huset så finns detta underbara träd. På bara någon dag så har alla blommor slagit ut och nu njuter jag tillsammans med Humlorna:)
















Tomorrow's such a long time!

Sitter ute på vår super fina balkong och bloggar, hur underbart låter inte det???! I dag har jag varit på jysk och köpt lite nya utemöbler och även lite fina växter som mynta och rosmarin. Så nu sitter vi skönt men det doftar även godomligt! I går grillade vi även för första gången i år! Mmmmm såå gott! 
Det känns som att sommaren är här för att stanna, kan även vara en önskan som jag inte tror att jag är ensam om och även om det sägs att det ska komma ett låg tryck i helgen så är det ändå nu vi lever. Så ut och njut och lev livet!








Före


Efter
























RSS 2.0