Love.

 
 
 
 
 

Semester.

 
 
 
 
 
 
 

Gyllene Tider.

 
 
 
 
 
 
 
 

När livet leker!

 
 
 
Haft en super jobbig, men också super bra vecka. Onsdagen var absolut den störrsta höjdpunkten då det äntligen var tid för Gyllene Tider. Och hur de gamla gubbarna var...Helt otroligt super bra! Något som gör min sommarkänsla ännu mera värdefull. Livet leker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit!

 
 
Ny favorit från H&M. Hoppas på lite fler varmadagar/kvällar.
 
 
 
 

Sol, Vind och Vatten.

 
 
 
 
 
Onsdag och i kväll är det äntligen dtid för Gyllene Tider som kommer till Kalmar. Denna vecka är och har varit fullspäckad. Det är mycket som händer nu och jag håller alla mina tummar att allt kommer att gå bra också!
Men i kväll ska jag bara njuta av bra musik och fina vänner. Ska bli så mysigt!
 
 
 
 

Lördag Morgon.

 
 
I morse åkte jag ut tillsammans med min fina svägerska Lisa och fotade lite. Hon vara ute efter foton till sin lägenhet och jag tror att vi lyckades fota några sycken som hon nu har att välja mellan. Att åka och fota tackar jag aldrig nej till! Mysigt så där en tidig morgon.
 
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 

1000 Times

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag älskar detta foto.

 
Japp, ännu en gång är jag förälskad i ett foto. Jag känner värmen, det där lulliga och mysiga. Det bästa med endel foton är att de kan ta dig tillbaka till just den där stunden, den där känslan. Jag tror det är därför jag tycker om att foto. För att de tar mig till platser om och om igen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Life in Color

 
 
Kjolen jag kanske aldrig kommer använda ute. Jag älskar denna kjol men har aldig liksom kommit utanför dörren med den på. I sista sekunden har jag alltid fått för mig att byta. Konstigt fenomen det där... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

130717

 
I dag skiner solen ute. Vi är i mitten av Juli och jag börjar på riktigt känna att semestern är nära nu. 8 arbetsdagar kvar men cirka två och en halv vecka kvar tills jag har 31 lediga dagar framför mig. Hela Augusti ska E och jag ha tillsammans och vi har mycket roligt framför oss. Jag längtar sååå! 
 
 
 
 
 
 

Ego.

 
 
 
 
 

Last Soul On Earth

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagen

 
 
 
 
Har börjat att samla på mig massor av bilder igen på datorn. 100 tals av dem... så fort jag blir lite längre ledig ska jag sätta mig en dag och rensa och skicka över till ett minne. Något som jag lärt mig är väldigt bra att ha i fall något tråkigt skulle hända! Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Jag umgås med mina fina vänner, träffa syster, myser med E och jobbar. Jag tänker på att jag skall njuta mera av sommaren, men finner mig oftast klagade istället. För visst är det inte bara jag som tycker att detta års sommar inte har börjat ännu. Gick till cyckelaffären förut i shorts och linne och fryser. Vindarna är inte varma ännu. Jag hoppas att min semester bjuder på mera sol och härliga dagar vid havet. 14 arbetsdagar kvar! Sen är det du och jag Augusti (och E såklart)
 
 
 
 
 
 
 

130711

 
 
 
 
 
 

Snyggast i stan!

 
Det är roligt att leka ibland och skratta lite gran :) 
 
 
 
 

I skogen finns...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dag har jag haft min debut i svamp plockning. Har tidigare plockat mina kantareller på Maxi. Myggorna var överallt men vi hittade lite svamp iallafall. Och det smakade galet bra! Finns inget godare! MMmm... och skogen, ja den är ju faktiskt ganska magisk.
 
 
 
 
 
 
 
 

07

 
 
 
Har haft ett par riktigt sköna lediga dagar nu. Latitud 57, mys med min andra hälft, solat ute vid havet, badat hemma hos syster. Helt enkelt haft en riktig sommerhelg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Björk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar...fler bilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andas en stund.

 
 
 
 
Äntligen lite ledig igen. Ibland är det så viktigt att vara ledig. När man liksom behöver lite andrum för att bara vara. Jag älskar mitt arbete och skulle aldrig kunna tänka mig ett annat yrke eller plats att arbeta på. Ett av de viktigaste av yrken som finns -Att värna om andra människor och att ständigt arbeta för den bästa vården. Det finns så mycket hemskt och jag hoppas att man kan göra det lite enklare. Jag tror att jag kan tala för alla att vi inte gör detta arbete för pengarna även fast vi alltid kommer att få kämpa för att få en bättre lön, för nog känns det som att man sliter och kämpar utan att någon verkligen bryr sig ibland. Vi gör detta för att hjälpa andra människor. Något som jag /vi verkligen brinner för. Men nu är jag ledig och jag skall andast en stund. Sen kommer jag med ny energi på Torsdag.  En sak till, nu är jag fast på riktigt. Skrev på anställningspapprena i går. Wiihhuu vilken lycka!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0