Jag både längtar, och inte efter hösten.

Jag har beställt hem lite av h&m:s höst kläder.  Jag tycker att allt i hela katalogen var något som jag skulle kunna tänka mig, men så rik är jag inte. Men lite klickade jag hem:




Ge mig kläderna, men låt sommaren stanna kvar lite till. Tack!
Nu ska jag strax träffa Hanna och Tova. Det var evigheter sedan vi sågs. Va kan det har varit? Måndagen den 12. Alltså 18 dagar sedan! Gud va mycket vi har att prata om!























I dag har jag gjort lite klipp!

Jag letade upp två par jeans som legat och gömt sig i en kartong i evigheter nyss. Jag har inte varit så förtjust i dem men igår innan jag somnade kom jag på vad jag skulle göra med dem. På bara några klipp så har de blivit två par shorts. Perfekt!























100729

Nu sitter jag här igen. Erik ligger här bakom mig i sängen och sover, så jag passar på att skriva några rader här. I dag har jag haft en hel dag på jobbet och efter det så åkte jag hem och mumsade på chips framför tv:n. Erik åkte och tränade och jag stanade kvar och åt ännu lite mer chips. Ibland är vi bra olika, men gud va gott det är med chips! Jag hade absolut inte en enda tanke på att träna. Jag får nog med träning på jobbet när man springer fram och tillbaka. Men om vädret tillåter i morgon så tänker jag nog ta mig en liten promenix på morgonen.
Nu ska jag gå och värma lite hallon och ta fram glass, och väcka Erik så att han inte är uppe hela natten sen:)





Så här ser jag ut i dag:
*Skjorta- Gammalt loppis fynd
*Jeans- Ginatrico

















Vanlijbullar.

Bjuder på ännu en bild som jag tog i morse. Nu har jag varit en sväng på stan och shoppat present till viggo som fyller är i dag och så köpte jag nya arbetsskor till mig. Något som behövdes, för nu kan jag inte jobba i ett par foppaskor längre, även om de är sköna så är de inte så bra för kroppen. Så nu blev det ett par ecco sandaler som ni kan få se lite senare om ni är sugna. Nu ska jag börja baka lite vanlijbullar. Blev super sugen på de i går och nu tänker jag testa mina talanger! Nåller tummarna för att de blir lika goda som i min fantasi.




















Standing where you left me.


























Word...

Heej! Nu säger jag ettt ord som jag kanske inte direkt valt med omsorg. Men fy satan va trött jag är nu! Och jag tackar gud för att jag äntligen har lite ledigt i morgon. Denna veckan är jag ledig två dagar sammalagt, men inte två dagar efter varandra. Jag jobbar helgen även denna vecka. Men sen har jag tre veckor med bara tre dagar i varje. Och det tackar jag chefen för. Men i dag på jobbet så tror jag kroppen sa emor. Jag var trött, frusen, illamående och yr. Jag har varit på jobbet nästan varje och, och det handlar inte om att jag inte tycker om det, men man blir väldigt utmattad. Så nu är jag äntligen lite ledig.
Tänkte städa lite nu, sen ta en dusch och sen får Erik (som jag tvingade till gymmet, för att få lite ensam tid) laga mat. I morgon tänker jag ta det lugnt, Punkt slut.


















Jobbet kallar!

Nu beger jag mig till jobbet! Min syster Linda har varit här och fikat med barnen. Det blev tända ljus, bullar och riktigt gott kaffe. Hoppas ni får en bra fredagskväll så hörs vi någon gång i helgen. Tjing!!



















Knight and Day- Ett riktigt äventyr.

I går så var Erik och jag på bio och såg filmen Knight and day med Tom Cruise och Cameron Diaz. En action/ komedi film med lite romantik. Verkligen en film som har allt. Jag skulle lätt kunna tänka mig att se den en gång till! Just bara för att den var så extremt spännade och de nästan två timmarna som man satt och såg på den gick extremt snabbt. Jag har aldrig varit någon som tyckt om Tom Curise, men nu har jag ändrat mig, eller så kan det ha varit Roy Miller som ändrade mig. Vilken kille! Där hade jag gärna bytt plats med Cameron Diaz.
Så det jag ville få fram är att ni måste se filmen. För jag tror ingen kommer tycka att den är långtråkig. För mig är det som en annan värld, en värld ditt man vill ibland. Ungefär som ett frikort, men där jag skulle vilja ha en underskrivet på att jag överlever. För man går aldrig riktigt säker!







  











Hej!

Nu är jag färdig med städningen och jag har hunnit duscha också. Jag städade igenom hela lägenheten från topp till tå! Så nur gäller det bara att hålla den här ordningen utan att smutsa ner allt för mycket igen. jag är expert på det, och erik också. Men sen är vi väldigt duktiga på att städa sen när vi väl måste. Även om man får tjata lite på erik som helst vill gå runt och dama av lite och sen tycker han att det är färdigt:)
Här nedan får min lite uppdatering från lägenheten. Vi shoppade lite nya saker när vi var i Göteborg till lägenheten. Jag har fastnat för det lite gammalmodiga, och söta grejerna.






















Den enda lediga dagen den här veckan.

Äntligen är jag lite ledig igen. En enda liten ledig dag den här veckan och vad tänker man göra med den? Jag tog mig iallafall en välförtjänt sovmorgon fram till 10.00. Så skönt bara ligga där i sängen helty ensam och lägga sig snet över sängen och ta lall plats! Annars i dag tänker jag vara tråkig och städa, sen har jag tvätt som ska tvättas och sen vid 16.00 så är det tänkt att maten ska stå färdig när Erik kommer hem. I bland skull jag nog kunna tänka mig livet som en hemma fru. Men nu säger jag bara i bland, för jag vet att jag skulle tröttna fort. Man måste ha ett riktigt jobb också tror jag. Något som gör att man kommer hemifrån.
Nu ska jag iallafall ha en dag hemma med alla dess bestyr. Tänkte hinna ta mig en tur i solstolen också. Man måste ju passa på när man kan! Först ska jag iallafall äta lite frukost innan min mage dör av hunger, sen ska jag börja med min städning. Vi hörs kanske senare, ha det bäst tills dess♥















Heelllo!!

Här är jag igen! Och i dag fryser jag inte. Vet inte vad som flög på mig i går?! Men nu mår jag iallafall bättre:)
I dag har jag haft en fullspäkad dag med jobb, hem en snabbis sen hem till mamma med systrarna för att fira mammas födelsedag. Efter det blev det stor handling på maxi och sen hem och äta mat. Vilket vi precis har gjort nu. För er som missat icas vitlökssås testa den!
Jag tänkte inte hålla mig så lång randig, tänkte bara kika in här och skriva av mig innan det blir sängen. I morgon blir det jobbet igen och sen ut med jobbarkamraterna och äta. Det ska faktiskt bli riktigt roligt! Så nu säger vi god natt, så ses vi nog i morgon igen. Tjing!




Klippet- Solglasögon 10 kr.







Puss, puss:)















Det känns som vinter, fast det är sommar...

Brrr va jag fryser! Och då är det väldigt fint väder ute och solen skiner som bara den! Men jag känner mig inte helt kry. Kalla händer och fötter och ont i huvudet och trött i kroppen. Jag hoppas att det går över så att jag inte går och blir super sjuk nu när jag har en vecka med massor av jobb framför mig. Nu ska jag iallafall äta lite pizzarester sen i går sen ska jag gå och handla lite och plocka upp en tvätt. Efter det ska jag hinna ta en powernap och sedan bär det av till jobbet. Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk. Men om jag blir de så är det inte så mycket att göra åt..






















Hemma igen...

Nu är jag och Erik hemma igen från underbara Göteborg! Vi har haft en super mysig och rolig helg med massor av shopping och god mat. Jag skriver mera i morgon. Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Måste ändå säga att det är skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst. Det stämmer faktiskt!




En bild från fredagen när vi gick och strosade runt i Göteborg på kvällen.
Vi hade en väldig tur med vädret under hela helgen:)














hej då!!!

Nu åker jag till Göteborg!!!!!!!  Vi hörs igen på söndag:) Hoppas alla som hittar hit får en super härlig helg!



















100715- En månad tills jag blir 20 år!

Jag har fått ett problem! Mitt problem är mina älskade ögon som kliar som bara den. Linnea har du smittat mig? Jag tror att det beror på min maskara. fast min fråga när det gäller de är varför det just börjar klia nu, när jag använt den ett bra tag?! Jag har iallafall köpt en ny maskara nu som ska vara för de som inte tål eller har ögon problem. Och det är ju något jag har. Så lika bara att ge det en chans. I går så kliade jag runt ögonen så att jag till slut var helt svart runt ögonen. Så ut lite som en häxa. Synd att jag inte tog ett kort på de:p hehe.

Nu sitter jag här och ska strax börja packa inför Göteborg. Jag har haft en grymt jobbigt pass på jobbet så min energi är inte så super hög. Men jag ska nog lyckas få ner lite kläder iallafall:) Och om jag känner migh rättt så kommer det bli alldeles för mycket kläader för bara tre dagar och två nätter. Erik och jag är framme i götet i morgon klockan 17.30 ungefär sen hoppas jag att vädret är fint och att vi hittar en resturang som är bra och lätt att hitta till. Helast något med kinesiskt stuk (min favorit). Om någon har något bra tips så skriv de.
Nu ska jag höja volymen och riva ut gaderoben tillsammans med Darin- Lovekiller. Faktiskt ganska bra!


















100712

Go dagens bloggen! I dag vaknade jag av att det regnade ute. Äntligen lite regn tänkte jag för mig själv! I min tanke så tänkte jag att den här dagen skulle bli lite svalare än hur det har varit nu i över en vecka. Man ska ju som sagt inte klaga när det väl är fint väder och en underbar sommar. Men precis som jag sa i går så är jag lite trött på denna värme. Man går omkring och svettas och känner sig lite halvt äcklig. För det kvitar ju pm man duschar hur många gånger som helst. Man blir lika varm på samma gång man kommer ut ur duschen. Så därför blev jag glad över regnet. Men även om det regnade så är det lika varmt som innan, om inte värre? Min kväll på sjukhuset kommer att bli bra svettig känner jag på mig. Tur för mig att deoderant finns!
Nu ska jag ta mig en powernap och sedan få skjus av pappa till jobbet. Vi hörs när vi hörs, ha det iallafall super bra tills dess:) 






 

Så här ser jag ut i dag:
-Shorts som jag ärvt av min syster Linda
-Linne från Gina trico, köpt i våras













Bara en tanke.

Livet. Har du funderat på det? Det gör man nog många gånger under sitt liv. Just hur man vill ha SITT liv. Vad man vill göra, hur man ska vara och hur man skall se ut.
Är du nöjd med ditt liv? Den frågan kan ha många olika svar tror jag. Jag är iallafall nöjd. Jag har kommit så långt i mitt liv och gjort så många framsted även om stegen i bland har varit lika långa som för en myra. Men jag har klarat mig igenom dem och nu sitter jag här och har ett väldigt bra liv. Men allt handlar om sin självkänsla och livskvalite. Två viktiga kälor till ett rikt liv. Ha nära anhöriga, ett jobb som man trivs med och ha möjligheten till att känna sig fri. Frihet är väldigt viktigt för mig. Det betyder en lugn och bekväm känsla. Där man bara kan vara sig själv utan att bry sig om någon annan. Man kan låta tankarna flyga i väg till oanade platser. Det är där jag trivs som bäst. Detta kan hända närsom helst. Att ett glädjerus spirar genom kroppen när man precis upplevt något som gör en glad. För min del kan det vara något på jobbet, när man är med sin bästaste vän eller umgås med mina älskade systrar och barn. Eller efter att ha längtat efter den som gör att hjärtat pumpar extra snabbt kommer och kramar om en och säger de där tre orden. Tillfällen då man vill stoppa tiden. Njuta lite extra.
Jag trivs med mitt liv. Nuet. För visst är livet bra underbart när man tänker efter!


 
 













Värmen...

Jag dör nästan av den här värmen! Nu behövs det faktiskt lite regn... Detta är första gången jag klagar över att det är för varmt. har nog faktiskt aldrig hänt innan. Nu ska jag bege mig till skugan och läsa lite. Ge mig lite glas, tack!

















Gårkvällen som blev perfekt!

Här är lite bilder från gårkvällen som blev hur kanon som helst! Impulsbeslut tycker vi om! Nu ska jagh strax träffa upp det andra gänget med flickor för att åka hem till Viktoria och mysa med god mat och massor av fina bilder från när hon vare utomlands.  En perfekt lördagskväll! Ha de bäst! 































Helg!

Jobbet är över för den här veckan och jag tar helg. I kväll så kommer lite vänner hit. Vi ska sitta i solen och äta god mat. Potatisklyftorna är i ugnen och grillen är på G. Det är galet härligt med helg måste jag säga.
Nu ska jag gå tillbaka till köket och sjunga tillsammans med gyllene tider. Det är sommar det:)


















Easy living med en hela St. Christine.

Nu ska jag börja dagens mat. Det blir hemmalaggad pizza. Jag har gjort en kebbabsås, som jag hoppas blir bra. Den smakade iallafall helt okej.
När jag var på stan förut så sprang jag förbi lindex och hittade denna sköna och snygga stikade tröja här nedanför. Även om jag lovat mig själv att inte shoppa innan Göteborg, som jag och erik skall åka till den 16. Men, men till mig försvar har jag rea priset på hundra kr. Nu ska jag gå tillbaka till pizzabakandet!






 



















Kanon bullar!

Nu är bullanra färdiga och jag kan bara säga en sak. Kanon goda bullar. Är super nöjd! Det blev ca 40 bullar. Med vaniljfyllning. Recepret tog jag från den här sidan. Men tog bort kardemumman, för det brukar jag inte vara så förtjust i. Sen till fyllningen tar jag en stor klick smör och blandar med vaniljsocker och lite vanligt socker. Super gott! Nu ska jag ge mig ut i solen och njuta med ett kallt glas med mjölk och några bullar. Tjing!






















Äntligen lite ledig!

God morgon bloggen. Äntligen en hel ledig dag! En dag som jag bara ska ta det lugnt på. Tänkte baka lite bullar och annat gott. Och även hinna med lite läsning i solen. Det är galet, galet skönt att vara ledig om det bara är för en dag. Men man hinner ladda om batteriena lite. I dag ska jag även försöka uppdattera lite mer än vanligt:) Så vi ses lite senare igen,




















Dagarna bara springer förbi....

Jag har kommit på att jag ska sluta säga saker som "vi ses senare", för jag har galet svårt att hinna med eller orka sitta vid datorn i bland. Sist jag skrev här skulle jag åka till Öland med min syster. Detta var i torsdags. Nu är det måndag. Tiden har bara flugit förbi med en snabb fart. Jag har jobbat fredag, lördag, söndag och i dag. Imorgon jobbar jag också. Så ni kan ju gissa på att jag är trött. För det har inte varit en lugn helg på jobbet heller. Men alla dagar är inte en dans på rosor. Men jag kan inte tänka mig något annat jobb heller för den delen.
Tillbaka till öland för en stund. Öland var underbart. Det blev massor av sol och bad hela dagen. Mys med de bästa systrarna och systerbarn man önska sig. God jordgubbar, god mat och massor av fiskning i havet. Jag hade gärna stannat längre♥ I lördags så var vi på Latitud här i stan. Det var olika artister som Erik Hassle, Martin Stenmark, Fibes oh Fibes med flera. Jag gick hem tidigt för att jobba nästa dag. Men det var grymt trevligt iallafall.
I kväll ska jag bara ta det lugnt. Jag och Erik har varit och handlat mat för veckan, vilket gick på nästan exakt 1000 kr. Det är inte lite pengar det. Men nu kan vi äta god mat i en hel vecka:)
I morgon ska jag syssla med alla roliga saker som städning och tvätt. Et stort måste här hemma. Det var väl allt från mig för tillfället. Vi kanske hörs i morgon;)





Jag och mitt Öland:)
















Öland.

Hej och ursäkta min dåliga uppdattering. Ska bättra mig! Nu kommer snart min älskade syster och hämtar mig. Vi ska åka över till öland och hälsa på min andra syster och hannes familj som är där och semastrar. Hoppas på lite mys vid stranden. Kameran är självklart med! Hoppas alla som hittat hit har det bra, så ses vi igen lite senare. Promise!





















RSS 2.0