Sommar, sommar och sol!

God morgon tha blogg! Nu ska ajg strax bli hämtad av Hanna. Vi ska ut och sola någonstans. Ska bli skönt faktiskt. Först tänkte vi åka förbi Maxi och ha något att underhålla oss med när det blir tråkigt att bara steka. Jag är iallafall redo med solkräm och solglasögon. Vi hörs igen när jag kommer hem. Hoppas ni som hittat hit har en underbar tisdag!
Här får ni en goding att dansa till under denna sommar dag också! En bra sommar låt. Tjing!

















100628

God kväll. Nu sitter jag här igen. I dag har jag haft en lång dag på jobbet, men rolig! När jag äntligen kom hem så somnade jag i soffan. Känner en oro i kroppen som inte kan förklaras. Men med lite sömn så mår jag nu lite bättre. jag tror jag är lite små nervös inför en hel sommar på sjukhuset. Nu har jag har tagit en ducsh och fått på en ansiktsmaks på ansiktet. Som nu börjar kännas som gips. Kanska borde tvätta av den snart? Min kväll blir lugn. Är sugen på Erik brevid mig i soffan, och på tv:n skall det vara lite vänner avsnit. En lugn måndagskväll helt enkelt. I morgon är jag ledig och då tänker jag ha en lugn och skön dag för mig själv. Igen stress. inte tänka på något specielt. Håller tummanra för lite sol också! Det skulle inte sitta fel:)



Relax!



Barar för att jag har en sån underbart pojkvän!
















100627

Hej igen. Nu känner jag mig lite piggare. Har spenderat hela dagen i soffan med mitt vintertäcke. Sovit och ätit chips och till middag blev det pizza. Inte den nyttigaste dagen, men det är väl så det får vara när man är lite små sjuk. Min kväll blir lika lugn som dagen. Tänkte mumsa på lite jordgubbar och plocka in lite tvätt. I morgon är det jobbet som gäller efter en hel veckas ledighet. En ledighet som gick galet fort. Och mycket av ledigheten var det inte heller. Det var en intensiv vecka. Men nu ser jag konstigt nog fram emot att jobba igen. Längtar till Göteborg vecka  28 och i höst någon gång ska förhoppningsvis jag och Erik åka till solen och ta igen oss. Så jag har mycket att se fram emot:) Och sommaren forsätter ju även fast man jobbar. Men jag kan smatidigt erkänna att jag är lite avis på dem som har semester.



Jag fortsätter att njuta av sommaren, även om jag har massor av jobb framför mig.














Midsommar helgen.

Hej bloggen! I dag har lusten för att skriva helt försvunnit. Men jag skall ge det ett försök. Hela helgen har jag känt att jag haft massor att skriva om, det har hänt en hel del roliga saker. Men nu när jag väl har tid att sitta här så känns inget roligt. Min pojkvän har smittat mig med en härlig förskylning som han haft i veckan. Hosta och ont i hela kroppen. Ingen hit helt enkelt. Men svårt att undgå när man bor under samma tak.
Men, men jag ska ge allt det roliga en chans. I fredags var det midsommar och högst på listan stod ett bröllop mellan pappas sambos son Patrik och Melanie. Vid klockan 13.00 så vigdes dom hemma hos oss och efter det så firade vi med midsommar mat och en super god tårta som Birgitta och jag fixat dagen innan.
Efter bröllopet så åkte jag, Erik och Viktoria hem till Eriks vän Oscar och friade Midsommarafton på riktigt med kubb, grillat och massor av andra äventyr. En galet bra midsommar, en av dem bästa jag varit med om:) Dagen och kvällen kunde inte blivit bättre.
I går så åkte jag och Erik och hämtade hans syster Lisa för att spela lite minigolf på Gunnarsö. Jag förlorade och Lisa vann. Tvåa kom älsklingen. Resten av dagen spenderade jag och Erik hemma. Lördagen kändes som en söndag men jag var grymt glad att det bara var lördag så att man hade en ledig dag kvar. Inte fy skam det inte:)
Så visst låter det som en perfekt helg? Förutom den här förkyllningen som jag fått ärva. Erik och jag har nu bytt roller. Nu är det han som tycker synd om sjuklingen, för någon dag sedan var det tvärtom.





Patrik och Melanie.



Jag och Erik:)




Tårtan!



Viktoria och jag^^




Midsommar hemma hos Oscar,
han som kollar skumt in i kameran nere till vänster.



Eriks syster Lisa:)






Minigolf på Gunnarsö.
















En lång natt!

Min dag började inte som vanligt i dag. Gårdagen han knappt att ta slut. Min natt spenderades på akuten i Oskarshamn och i Västervik. Min älskade pojkvän som har haft förskylning och varit hängig fick helt plötsligt en grym smärta i hela sin kropp, men som började i ryggen. Jag ringde till sjukvårdsupplysningen, som sa att jag skulle ringa efter en ambulans. Vilket jag gjorde. Vid klockan 04.00 var vi hemma igen. Efter både en tur till Oskarshamns sjukhus och Västerviks. Man tror att det eventuelt var ett njurstensanfall, problemet är väl bara att det inte vissade på något blod i urinen vilket i sin tur är ett teken på att inga stenar fanns i njuren. Då iallafall. Så nu är kruxet att han kan få ett anfall igen. Men jag håller tummarna för attt det inte är just den här kvällen. Så läskigt som det var, och så ont som det måste ha gjort så hoppas jag att det gick över och att det inte är någon sten som lurar i hans njure mera.
Men som sagt de senaste dynget har varit segt. Trött, orolig och massor att göra. För tillfälet skulle jag absolut kunna tänka mig att hoppa över morgondagen och bara ha en vanlig fredag med pizza hemma hos Eriks familj. Men med lite god natts sömn så hoppas jag att jag ändrar mig när det gäller det, och riktigt njuter att årets midsommarafton! Hoppas att allt är bra med er som hittat hit så hörs vi av i morgon, tjing!















Promenad genom stan!

Hej bloggen! nu var det några dagar sedan sist igen. Jag lever iallafall och njuter av livet och ledigheten så mycket som det bara går. I dag gick jag upp klockan 09.00, innan jag gick upp bestämde jag för mig själv att jag skulle ta en lång och skön promenad på morgonen. När klockan var 09.00 så var jag inte alls sugen men jag tvingade ut mig och gud va skönt och avslapnande det var. Önskar att jag hade mer tid till det bara. men jag får väl försöka hitta de där små stunderna. 20 minuter per dag är inte så mycket om man tänker efter. Det är vad det behövs för att lugna ner sig och ta det lugnt. Inte tänka på någonting alls. Bara gå.
Nu ska jag ta mig ut i solen snart igen. Hanna och jag ska åka i väg till havet och njuta. Så jag plockar ner lite tidningar, min bok och något att äta. Mer än så behövs inte! Sommaren är en enkel tid! Och härligt, ta vara på den ni mer! Tjing! 
























1997

God morgon bloggen. I dag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon fram till halv 10. Hur skönt som helst! Min helg har varit fullspekad med jobb. Men nu har jag en hel vecka ledigt. Jag hoppas bara att jag hinner njuta som mycket som möjligt innan allvaret börjar igen i 8 veckor. Då har jag nämligen ett semestervikariat på sjukhuset. Kommer jobba 100% båda perioderna. Så jag känner redan hur trött jag kommer vara efter det. Jag är nog den som trivas att jobba lite mindre än så, men man tager vad man får. Pengar kommer jag ju tjäna som bara den iallafall! Det är ju något positivt iallafall:)
Den här dagen har jag tänkt att tvätta lite. Jag förstår inte hur mycket tvätt som samlas ihop under en vecka. Det är verkligen grymt mycket. För att vara bara två personer iallafall. Men, men inte så mycket att göra åt.
Jag tänkte hinna med en sväng på stan också, och lite kvalitetstid för mig själv. I kväll ska jag och Erik vara barnvakt åt min systers flickor. De har ett underbart sommarlov framför sig och får vara uppe tills de somnar. Tänk när man hade den tiden. I bland skulle jag vilja vara liten igen. Bara för en kort stund. Då man inte hade så mycket måsten. Man gjode det som föll en in. Lekte, badade och sov så länge man ville- varje dag. Sommaren var en underbar tid då. Nu är det det också, fast inte på samma viss. Eller vad tycker ni?
















Bröllopskalas!

Ingen kan ha missat vem eller rättare sagt vilka det är som gifter sig i dag. Ända sedan i dag klockan 08.00 så har det varit om dem på tv:n. Försnack eller vad det nu kallas. Nu är Viktoria och Daniel man och hustru. Jag hade ryssningar i hela kroppen när jag såg bröllopet live på tv:n för någon timma sedan. Man riktigt ser hur lyckliga och kära de är. Uhh så härligt det är med kärlek! 
I går var det en konsert för dem och för er som missade den så avslutades den med att en barnkör kom fram och sjöng. Jag kan inte annat än säga att en tår ran ner för min kind då. Om inte att tala om när de steg ut på scenen innan allt började. Magiskt!
Jag önskar dem all lycka och att de hinner njuta av stunden som de just varit med om.
















100618

Go'dagens! I dag har jag haft en lång men trevlig dag på jobbet. I kväll så står pizza hos svärfäräldrarna på schemat. Och efter det är det nog nästan bara sängen kvar. Jobbar hela helgen, dag både i morgon och på söndag så inga sena kvällar för min del. Men nästa vecka är jag helt lediga och det kommer bli helt underbart!
Så det känns som att den här helgen kommer ta slut ganska fort. Här nedan får ni lite bilder från i går precis som jag lovade. Hoppas allt är bra med er som hittat hit. Ta hand om er:)













Vi hade en härlig kväll vid havet. I dag är vädret inte lika roligt. Molningt med lite sol ibland. Jag vill ha fler dagar som gårdagen, tack!















100617

Heej bloggen! Just för tillfället sitter jag här och njuter av livet. I dag har jag varit på introduktion på sjukhuset inför sommare. 7 timmar som kändes helt bort kastade. Men efter att ha haft en utbrott hemma för att jag inte hittat min bikiniöverdel så äkte jag och erik och köpte mcdonalds och sen åkte vi ut till havet. Jag har haft en underbart eftermiddag och kväll och strax ska jag in ta soffan innan sängen kallar. Men innan jag hoppar ner i soffan tänkte jag dela mig mig av lite bilder från i går. Dagens bilder kommer i morgon:)

























Dagens:



*Cheep Monday jeans som blivit shorts,
*Vit tunika ses förra sommare,
*Halsband som jag fått av fina Tova:)

Och så självklart min nya kamera;) hehe

















Min nya kamera ROCKAR!

I går så pratade jag ju om att jag var på jakt efter en ny kamera, och om att jag hittat min dröm kamera. Problemet var bara vart jag skulle få tag på den. Och gissa! Jag hittade den:) Men på köpet blev jag 3000 kr fattigare. Men gud va jag älskar min nya kamera. Jag är absolut nöjd.


















100616

God morgon bloggen. I dag vaknade jag utvilad och av att solen skiner ute. Hur underbart och efterlängtat som helst efter att vädret har varit fram och tillbaka här under helgen. Sol, regn om vart annat. 
I dag ska jag iallafall njuta av min ledighet och solen. Jag ska stax göra pannkakor till frukost, Vardags lyx! Sen ska jag läga mig lite i solen och läsa i min bok. Efter det ska jag åka och besöka farmor. Hon tänker bjuda på fika, vilket inte är helt fel:) Visst låter det som en helt perfekt Onsdag!


















Kamera!

God morgon! Hur är det med er som hittat hit i dag? Här är det iallafall bra. Jag har precis ätit lite frukost och tänkte snart bege mig in till stan för att hitta en kamera. Min har gått sönder så jag behöver en ny och jag har hittat den perfekta på internet men det är problem på onoffs hemsida där frakturan inte vill funka. Så nu håller jag tummarna för att jag ska kunna hittade någon annan stans. Den kostar 2700 på onoffs hemsida och nu är frågan om man kan hitta den på någon annat ställe för iallafall inte mer än den kostnaden. Har dock inte så många chanser här i stan. Men jag håller tummarna. Så önska mig lycka till! Så här ser den iallafall ut:


















Dagens!

Dagens kläder var ju ett tag sen, men i dag får ni en iallafall. Bullarna är färdiga och jag ska äntligen fixa i ordning mig lite innan älsklingen kommer hem. Mika sjunger för mig och jag körar bakom. Var riktigt längesen jag lyssnade på den manen. Ett kärt återseende helt enkelt!




I dag har jag på mig en underbar byxdress från H&m som verkligen kommer användas flitigt i sommar:)
















Bullbaket går kanon!



Och goda blir dom:)














Here comes the sun.

Good morning! Solen lyser ännu en dag, och jag hoppas att det blir lika varmt som det var i går med hela 23 grader. Varmast i Sverige. I dag tänkte jag baka bullar och lite annat. Har velat göra det ett tag nu och idag ska jag nog faktiskt ha tid att göra det också. Så det blir frukost, duschen, stan för att handla och sedan bakning! Tänker även hinnan njuta av solen också. Det är otroligt skönt att vara ledig! Även om det bara är för en dag..
I dag firar även jag och Erik 5 månader tillsammans, ett extra plus för den här dagen som bara kan bli bättre och bättre!
















100613

Hej bloggen! Saknat mig? Jag har inte kunnat skriva för jag har haft fullt upp med att jobba. I kväll jobbar jag fram till 21.30 och efter det har jag min lilla helg i morgon för att jobba igen på tisdag. Men förmodligen hinner vi ses innan tisdag ska jag nog tro.
Med mig är det iallafll prima. Solen har äntligen hittat tillbaka till Oskarshamn och livet leker. Jag och Ertik åkte ut till havet för att njuta av solen. Men ack va det blåste så det blev en sväng till svärföräldrarna istället, där det i stället nästan var för varmt. Man kan aldrig var helt njöd eller hur?!
Nu ska jag strax hoppa ner i sängen en sväng för att skaffa energi till kvällen. Vi hörs i morgon igen. Då ska ni få se lite blider från dagarna som gått:)















God morgon..

I dag känns det som en såndär dag då luften har åkt ur en. Jag vet inte vad jag vill och jag orkar inte att ta tag i saken heller. Jag vaknade av att natten gått extremt fort, men sen när Erik låst dörren och åkte i väg till jobbet klockan 07.00 så lyckades jag på något viss somna om igen. 
Den här fredagen kommer att spenderas på jobbet. För många andra ungdomar här i oskarshamn handlar den här fredagen om studenten. Jag skulle mer än gärna göra om allt som har med studenten att göra en gång till. En av de bästa dagarna i ens liv. Den vitaklänningen, mössan, alla förväntningar. Det var NU livet skulle börja sa man. Nu när mitt liv har börjat så vet jag inte riktigt vad jag vill..och det visste jag nog inte för ett år sedan heller Men även om man inte vet det så rullar livet på medans men funderar. Och mitt liv är ändå väldigt bra. Jag har flyttat till min egna lägenhet, jag jobbar så mycket som jag bara kan och lite till, jag har en underbar pojkvän/ sambo och jag har pengar så att jag klarar mig. När det kommer till kritan så borde jag inte alls sitta här och sura över den här dagen. Egentligen borde jag hoppa runt och njuta av mitt liv. Jag har fortfarande kvar mina förhoppningar om vad livet har att ge! Precis lika mycket som för ett år sedan.

 

















Helgen!

Hej bloggen. Solen skiner i Oskarshamn och den här helgen har varit helt underbart perfekt. Känner dock att ångesten över att snart helgen är över kryper sig fram. Dessa två veckor som står för dörren är två långa jobbveckor. Jobba tis, tors, fre, lör och sön kan jag inte kalla för någon hit. Men man får väl tänka på pengarna. 
Men, men det jag vill komma till att jag verkligen behövt den här ledigheten.
 I går hade jag inflyttningsfest med flickorna och en hel drös av andra trevliga personer. Jag körde klackarna i taket och hade grymt roligt. I dag har jag och älsklingen haft en hel dag tillsammans. Vi har städat, lagat mat, solat och handlat. Jag somnade i hans famn förut medans vi kollade på tv:n och vaknade två timmar senare. Super skönt.
Snart ska jag träffa flickorna för lite kubb i parken. Alexandra har varit på besök från skånelandet och i morgon åker hon hem så i kväll är det kvalitetstid med flockorna som gäller. Efter det blir det mys framför tv:n igen. Ett bra avslut på den här helgen tycker jag allt!
Innan jag springer till parken så tänkte jag hinna vissa lite bilder från i går, så här har ni dem!




Jag och erik innan alla kom:)





Tova, Alexandra och Jag





Kärleksfåglarna! Härlig bild!




En grymt bra kväll måste jag säga:)
















En rosendröm...

Jag fick super söta rosor av min faster i dag som har varit på besök här i lilla Oskarshamn i några dagar. Jag brukar inte vara något fan av rosor, iallafall inte sådana som är i en kruka. Men det är nog för att det är så svårt att hålla dem vid liv. Eller så kan det vara för att jag inte vet har man ska ta hand om dem. Men dessa som har blivitt mina försökskaniner hoppas jag lever länge! Så att jag kan njuta av dem i många dagar... för rosor är ju faktiskt underbart fina!
























Vägg.





















Här kan ni se väggen som vi fick upp förra helgen. I onsdags så måladen jag den och nu är det helt färdig. Resultatet blev super bra tycker jag:) Om man gemför med hur det såg ut innan så kan man ju inte säga annat. Nu har jag ett sovrum för sig, och ett vardagsrum! Härligt värre!



















Det är bra att vara snål ibland!

Nu är jag hemkommen från förmiddagens bravader! Klippningen gick fin fint och resultatet från ni se lite senare. Men visst är det svårt att få till håret bra de första dagarna. Luggen är i vägen, och men se lite ut som en tant. Så är det iallafall för mig:P Efter klippningen så möte jag upp Viktoria och Lina för en fika. Viktoria är hemkommen från sin 3 månaders trip i bland annat indien och thiland. Så vi fick uppdatering om vad som hänt när hon var där, vi han även med en sväng på stan. Vi var inne på lindex där jag hittade en underbar bh. Jag var galet nära på att köpa den men min snålhet tog till slut över, vilket var tur för nu när jag kom hem så låg ännu en ränking i brevlådan.  Radiotjänst ringde upp mig för någon vecka och sa att de såg att jag hade en tv. Så nu ska man inte bara betala telia för att man vill ha kanaler utan även radiotjänsen i kiruna. 519 kroner går det på och gäller fram till den 22 augusti. Sen kan jag ju gissa på att jag måste betala 519 kronor igen. Det kostar sammalagt 2076 kronor per år för att få ha svt, ur och sveriges radio.  Så det var tur att jag inte köpte den där bh:n iallafall. Ibland är det bra att vara snål!
Nu ska jag gå och fixa till lite mat innan jobbet vid 16.00. I morgon är jag äntligen ledig! Ska bli härligt...


 











1 juni!

Nu ska jag alldeles strax gå och klippa mig. Vet inte riktigt hur det bli, men just nu lutar det åt bara topparna. Villl inte ha en för stor förändring för jag är ändå nöjd med håret som det ör just nu. vill inte ändra längden på håret men känner att de slitna topparna måste bort. Så att håret är frächt under sommaren då det ändå brukar slitas så mycket.
Resultatet får ni se under dagen:) Tjing!!


















RSS 2.0