Jag och mitt hår.

I morgon klipps mitt hår av! Ska bli korthårig (igen) Var det 2008 och nu är jag sugen på det igen. Mitt hår växer som ogräset själv så det ska bli härligt med något nytt. Har fått för mig att jag bllir lite rundare i ansiktet också, just nu känner jag mig bara som ett streck med mitt långa hår som bara hänger. Åhhh va jag längtar nu!


Fortsättning följer....
















Turkiet!














Här är några av alla hundra bilder jag har. Detta är de första dagarna i  turklandet. Havet var underbart (kankse lite för salt) men annars helt galet skönt med sina 27 grader och utsikten från vår balkong gick inte att klaga på! Havet, solen och känslan av lugn. Nu kan jag erkänna att jag saknar den känslan, att inte behöva göra något alls. Äta när jag vill, bada när jag vill och sen bara ligga där i solstolen och läsa en bok. Underbart! Fler bilder kommer senare:)















Tillbaka till hem ljuva hem!

Nu är vi tillbaka från Turkiet, dock med en bruten fot (min systers) och även lite mindre pengar i plånboken. Men vi är tillbaka. Innan resan, även många många månade innan så hade jag ångest över denna resa, jag ville inte, jag snudade vid tanken att inte alls åka. Dagarna innan hade det släppt och mina tankar gick istället på vinna eller dö ungefär. Jag var rädd för att försvinna, tappa bort väskor och bli matförgiftad. jag vet inte, men det kanske var ungefär som resfeber. Nu när resan är gjord och jag är hemma igen så är jag otroligt glad och imponerad över mig själv. JAG klarade det! Flygresorna gick super bra, jag satt till och med och skrattade när vi var uppe i luften. Hem resan var inte lika rolig, men det gick! Just nu sitetr jag och lägger över alla mina 839 bilder, de kommer ta ett tag kan jag gissa, men som ni kan förstå har jag många bilder att vissa er. Som vanligt!

Nu ska jag börja med maten innan hjärtat kommer hem sen ska vi handla  för kylskåpet ekar av tomheten just nu. Köpte mjölk igår på q8 som jag längtat efter den svenska röda mjölken! Det har jag nog saknat mest!



















Turkiet här kommer vi!

Nu är det den stora dagen! Vi beger oss till Turkiet för sol och bad och bara vara. Vi har packat som bara den och även fast jag inte alls har med mig mycket så känns det som vi har med oss hur mycket som helst. Men det blir nog förhoppningsvis bra:)



Vi ses om en vecka!! Ta hand om er här hemma alla!















Erik och jag- bilder och turkietångest!







Bjuder på en puss-bild och en bild som är mer en Erik och sandra- bild. I kväll sitter jag upp krypt i soffan i väntan påErik som är hos sin kusin en sväng.
Nu är det bara två dagar kvar till Turkiet. Såg på vädret i dag och där stod det att det skulle bli regn och åska. Så nu är det bara att be till vädergudarna om att det inte stämmer. För fy va hemskt det skulle vara. Det finns inte med i min planering ( även fast jag inte riktigt vet va min planering är, men det är sol i den iallafall)















Tisdag.











Om fyra dagar byter jag ut Sverige för Turkiet i en vecka. Har aldrig varit så långt bort eller flugit flygplan heller för den delen, men jag hoppas att det kommer gå bra. Jag ser det som ett sista farväl av sommaren som inte var så lång här hemma. jag ska försöka njuta av solen och värmen och alla svalkande dopp i havet. för regn har jag inte planerat in i den här resan!

Här ovanför är iallafall nmågra bilder från några veckor tillbaka. Erik och jag åkte ut och fiskade, utan napp men det var roligt iallafall. Jag kände mig som ett barn igen när Erik visade hur man skulle göra och sen när jag väl kunde så skrattade jag och njöt sådär som man också gjorde när man var liten. Och i bland måste jag erkänna att det är skönt att fly bort från världen ett tag, njuta av livet på den platsen jag är nu och här. Leta fiskar, hoppas och även bli rädd när man tror man fått napp. Att bara koncentrera sig på en enda sak. Visst är det skönt ibland.



 









Ibland är jag en sur kiwi.




Gårdagen. Den var blandad med både bra och mindre bra saker, och ja alla dagar kan väl inte vara perfekta. Men i slutet så blir det för det mesta bra. Alla vill vi ha vår prins som räddar oss och alla vill vi ha vårt egen "så levde de lyckliga i alla sina dagar" Men alla dagar är som sagt inte perfekta. Själv har jag varit jobbig, en sur kiwi skulle Erik kalla mig (och det gör han ibland). Och ja, jag kan erkänna ibland är jag en sur kiwi. I går var jag en. Jag var sur för att jag inte vet hur resan till turkiet kommer bli. Jag är sur för att jag är snål och tänker på hur mycket pengar vi lagt ut och jag är sur för att jag är rädd att det inte kommer gå bra, att jag kanske tappar bort min väska med kläder eller maten inte är god. När jag är rädd för saker blir jag sur mot de som är nära mig. Men Erik, ja han står ut. Han frågar, kramar och säger att jag kan prata med honom. Han är min prins och med honom kan en jobbigt dag trots att jag har varit sur sluta helt underbart.
Vi finns för varandra när det är jobbigt. Och jag tror det är vad som fyller dagrana med lycka. Så alla dagar är inte helt lyckliga men vi kan fortfarande göra dem bra.

För mig är det kärlek.




















Lift me up!







Bjuder på några bilder från i går. Hade på mig ett par jeans och en ny skjorta från lindex som är en favorit just nu.  Men nu till i dag. I dag har Erik och jag varit en snabbis i kalmar och bland annat växlat pengar till Turkiet. Träffade även en gammal bästis från lågstadiet. Konstigt det där, hur man ändå kan känna igen varandra trots alla år. Konstigt tycker jag.
 Annars händer det inte så mycket. Ska träffa några vänner i kväll och spela bowling. Får se hur det går:)















Fredag:)




Morgonstund har guld.... Fredag morgon och en härlig och underbar sådan. Jag slänger in ännu en favorit i spellistan och dagens är en super låt som gör mig värm i hjärtat. " I won't let you go" vem vill inte höra de orden ibland?
















Torsdag.....

Sissta arbetsdagen den här veckan är gjord och jag kommer hem och börjar lyssna på den här tjejen. En liten tös som man inte annan än kan älska, och glad blir man i kroppen också. Såå härlig och mysig! Prewcis vad som behövs en sån här torsdags kväll:)
Nu ska jag snart hoppa i mina nya skor och gå och handla lite till matlagning. I kväll bjuder jag på kyckligbiffar! Ska bli spännande!

  






















" I love that song"

Sitter nu på vardagsrumms golvet och förbereder mig för några timmars städning, igen. Började i dag på morgonen kl 09.00 och har haft en fikapaus med viktoria mellan turerna. Nu är rasten och pausen slut men suget på att städa försvann. Konstigt eller hur?! ;)


Tänkte iallafall bjuda på en underbar låt som iallafall peppar mig och som kanske kan hjälpa mig och mitt städproblem!





















Ibland är det skönt att ha enkla bekymmer!

I dag har jag inga stora bekymmer alls! Solen är framme efter lite regn och jag har haft en kanon dag på jobbet. Och precis som Maria Montazami så är jag förtjust i ostkrokar och nu är jag kom hem från jobbet blev jag extra sugen. Funderar starkt på att springa till domus och köpa mig en påse! Tänk vilket enkelt bekymmer. Och visst måste livet ha sånna bekymmer också.  Livet är inte bara dåligt, nej det är underbart och enkelt också. Även om det kanske enklast och närmaste känslan kan bli att det känns jävligt fel och orättvist. Men ibland måste man tillåta sig själv att vara självisk och leka med livet att det viktiga är ostkrokar....iallafall för en stund!





 












RSS 2.0