Lördag.

 
 
 
Efter att ha sovit ensam hemma för första gången i huset så har äntligen E kommit hem. Nätterna har gått bra och jag har kunnat sova gott, men visst är det skillnad när man inte är ensam. Så är det ju var man än är, inte bara i ett hus. Nu är snart lördagskväll här och jag ska sätta i gång med maten strax. E fixar i vardagsrummet med alla lister ( det är verkligen svårt) I går hjälpte svärföräldrarna mig att köpa lite fler lister som behövdes och i dag så upptäker vi att jag tog ett foder istället för list till golvet. Så kan det gå, men surt är det! Så på måndag blir det att bytta ut den till en golvlist sen börjar vi se ett slut i listvärlden för den här gången och bilder, ja det kommer ju så klart!
 
 
 
 
 
 
 
 

Äpple.

 
 
 
 
 
 
 
 

Det vackra i det enkla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semester.....

 
 
 
Längtar tillbaka, eller kanske framåt?? Längtar efter semester och lugn. Att kunna fokusera på huset helt och hållet. Vet inte om jag har åkt på någon sorts förskylning också. Är super seg och trött och har ont i huvudet. Och då vill man bara ännu mera få vara hemma. Men nu är det lång helgs jobb igen. Får vila lite innan och hoppas att krafterna finns där någonstans.
 
 
 
 
 
 
 

Huset del 4: Taket i vardagsrummet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huset del 3: Vi är bäst!

 
 
 
 
 
Vi två. Du och jag. Vi är så jäkla bra! Tillsammans blir vi starkare och starkare. Det är en sådan person man ska vara med. En man kan utveklas med i livet. I går hade vi så jäkla roligt tillsammans när vi höll på och bygga i vardagsrummet. Vi skrattade och jobbade på super bra! Att flytta till hus med just dig ångrar jag inte en sekund. Att leva med dig är det bästa valet jag har gjort. Älskar dig. 
Dessa bilder här ovan är dock från några dagar sedan. Vi började sätta upp gips på väggarna. Nu håller vi på med att sätta nytt tak. Nästa sak efter det är att tapetsera och sedan få upp lister sen efter det är vardagsrummet äntligen klart. Och föresten!! I morgon har vi levt i hustet 1 månad. Galet!!!!!
 
 
 
 
 

Dagar som försvinner!

 
Helgen när man är ledig går så galet fort! Just nu tar jag en väl behövlig paus, sedan ska jag ge järnet igen! I går var det målning och spackling som gällde och i dag är det samma sak, men snart har vi vårta efterlängtade vardagsrum! Måla gör jag där emot ute uppe på taket. Full rulle varje dag! Men bra blir det:-)      

På vårat tak.

 
 
 
Aldrig innan har jag varit på ett tak där man kan se hur långt man vill. Men det kan jag på vårat tak. Det är här mitt liv ska vara. En framtid som är ljus. En glad stämmning över livet. Jag tror jag har ett stort behov av lycka. Jag kan inte säga att jag vet hur det är att vara i en lycklig familj. Men det är det jag ska skappa här. Här i vårat hus. På detta tak. Kanske Westberg på taket där det inte finns några beskymer. För visst har mitt liv varit fyllt av beskymer och klagomål. Men nu har jag min chans att skappa något bra och lyckligt i mitt liv och den chansen ska jag verkligen ta vara på. 
 
 
 
 
 

Fyra.

 
 
 
 
Kanske tycker ni att det är tidigt? Men visst kan man njuta av fyra ljus utan att det är Jul och December. För det är ju så mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Huset del 2. Ner med Tujorna.

 
 
 
 
 
 
 
 
I förra veckan fick vi äntligen ner tujorna utanför vårat hus. Resultatet blev så jäkla bra och vi är super nöjda båda två. E gjorde ett jätte jobb med dessa tujor! Men nu är de äntligen borta! Vi fick sedan höra att dessa stora gröna saker är planterade juldekorationen (från många år tillbaka antar jag) Men det är ju faktiskt väldigt tufft!
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara jord jag älskar dig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huset del 1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mycket har hänt sedan dessa foton! Men jag tänkte att det kanske är bäst att börja från början. 16 september är detta från. Dagen då vi äntligen fick nycklarna! Detta var det andra huset vi tittade på när vi började att leta, vår tanke var att vi kanske skulle köpa hus nästa år någon gång men så blev det inte! E hittade detta huset på hemnet och blev förälskad på en gång. Vi tittade på det flera gånger och mitt enda problem var nog att jag tyckte att det var lite för litet kanske, fast detta hann ändra sig och sedan såg jag mer och mer hur mitt liv kunde bli här. Visst kan man hitta ett helt färdigt hus, stort, luftigt men detta kändes som vårat hus. Ett perfekt hus för oss! För inte behöver man världens störrsta hus och 10 barn har jag inte tänk skaffa så detta är perfekt och möjlighet att bygga ut finns. Fösta dagen som ägare var total lycka! Tänk att detta är vårat! Nu har vi dock hunnit med att slipa golv, tapetsera och lägga nytt golv i somrummet, såga ner tujjor utanför, klippt gräset två gånger, skaffa en diskmaskin och styra med lite allt möjligt! Det är så roligt!!
 
 
Fler bilder kommer längre fram...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Day!

 
 
Har haft en underbar dag med massor att göra. Det som kanske har gjort den så bra är att jag har haft lite egentid. Allt har gått i min takt och saker som jag väntat på har jag äntligen fått! Började dagen med att åka och handla, sedan gick jag en härlig promenard i solkenet! Jag trivs verkligen helt galet bra här. Det är så mysigt! Sedan fick jag ett sms om att mina glasögon hade kommit (de blev supper bra! Jag ser så bra nu vilket är ett stort plus!) Sedan har äntligen garderoberna till sovrummet kommit. Halleluja!! 
 
 
 
 

RSS 2.0