Happy new Year!

Klara, färdiga, GÅ! Jajamen nu ska jag bege mig till mimmi! Vi ses nästa år;) Puusssss!














det närmar sig..!




Nu är sminket på, håret fixat och jag är super nöjd! Har inte tagit mig så här lång tid på att sminka mig sedan balen i våras tror jag. Bara klänningen som saknas, allt kommer blir så perfekt!

Hur långt har ni kommit så här långt av dagen då?











Hej på er!

God förmiddag. Min förmiddag här hemma är lugn. Har duschat, och fixat lite här hemma. Tänkte att jag skulle fixa till något litet att äta snart. Klockan 16.00 ska jag gå till Mimmi och förbereda för kvällen med henne (och kanske Tova, om hon är färdig då) ;). Klockan 17.00 skjuts det fyverkerier här i lilla Oskarshamn nere i hamnen, alltid lika härligt! Känns som att den här kvällen kommer att bli perfekt! Kall, men galet varm samtidigt! Ska umgås med de finaste och fira in de nya året som bara den! Peppet är på hög nivå!

Vi ses nog innan fyra, om ni vill se hur jag kommer se ut i kväll! Puss så länge!














Just like a angel...

Åhh ni missade väl inte Victoria Secrets fachion show 2009 i kväll?! Såå galet bra och jag satt som fast klistrad framför tv:n. Skulle kunna se allt om och om igen! Tjejerna är ju så snygga, kläderna är så snygga, allt är perfekt!
Tänk om man fick vara en av dem för en kväll. Hade iallafall inte jag tackat nej till;)













Dagens!

Nu är allt färdigt inför i morgon, otroligt skönt! Är galet peppad inför det nya året. Det är slutet av 00-talet och det måste firas rejält! Tänk så galet fort tiden har gått. För lite mer än 7 år sedan så skilde sig Mamma och Pappa, och Pappa träffade såsnåningsom Birgitta. Tiden går så otroligt fort och jag kan inte förstå att åren bara flyger förbi medans allt går sin egna lilla gång. Sammanfattningsviss har dessa 10 år i allafall varit väldigt bra och roliga och behövliga! Dessa åren som står framför oss tror jag bara blir bättre och bättre. Jag är så galet taggad och pepp inför de nya året och åren som kommer komma.
Nu ska jag och Linnea ge oss i väg för att åka skridskor! Det är galet kallt ute men vi trotsar det och ger oss ut iallafall:) Peppet på de!
 
Här är dagens klädsel:

Skinbyxor från H&M
Kofta från Ginatrico
Tunika från In the mode












Stress av- slapp på!

Av någon konstig anledning så har jag en förmåga att stressa upp mig till nyår. Förra året hade jag dock stressat sedan början av december och på nyårsafton så tog luften slut. Jag ville att allt skulle vara perfekt, och det blev det också tillslut. Detta året så är det nästan likadant. Nu i dag känner jag hur stressen smyger på och jag stressar upp mig- utan att jag ens behöver det. 
Jag började den här dagen med att ta lite sovmorgon,äta frukost och mysa ner mig i soffan. Sen ringde farmor ocg ville att jag skulle handla åt henne. Även fast det inte är specielt jobbigt så blir jag stressad på en gång. Zorro börjar gnälla, jag måste få på mig kläder, gå ut med honom, få in honom igen, hitta cykelnyklen (som alltids aldrig finns där den borde), åka till domus och handla, hoppa på cyklen och cykla till farmor. Jag gör det svårare än vad det behöver vara. Klockan 11.00 var jag hemma igen. Halvt sönderstressad! 
Nu har jag iallafall bestämmt mig för att inte stressa mer. Klockan 13.00 ska jag och fika med flickorna och vid klockan 16.00 ska jag och de jag ska vara med i morgon åka och handla inför i morgon. Och jag lovar mig själv att koppla bort stressen och ta det lugnt. That's it!


  









Jippiiii!

Jag har hittat en klänning! Rättare sagt min syster Johannas gamla klänning som hon hade för ett antal år sedan. Hon och jag har ungefär samma smak när det äller kläder! Den lilla svarta blir det till nyår. Den har legat i garderoben ett bra tag men i dag åkte den fram när jag drog ut alla klänningar jag äger på jakt efter en som skulle kunna passa till nyår och där var den helt plötsligt! Den var dock lite för lång för min del. Gick över knäna. Men det fixade jag lätt genom att åka till syster Linda och sy upp den. Så enkelt var det att hitta en klänning, och gratis var det också. Perfekt! Men jag vet inte vad Tova kommer säga, så som jag drog med henne runt hela stan i tre timmar på jakt efter en klänning! Det märker jag på nyår om inte annat;)
Nu ska jag hoppa ner i min säng och drömma mig bort, och förhoppningsvis få sova gott. Har inte gjort det på två nätter nu, men jag håller tummarna för att jag får göra det i natt! I morgon blir det fika med flickorna på förmiddan och sen efter det blir det förberedelser inför nyår med Tova och Mimmi. Vi ska shoppa loss på maxi! Peppet är på hög nivå:) Vi hörs i morgon, god natt! puss och kram.



 








Sista tisdagen av 2009.

I dag har jag och Tova stressat runt på stan efter en nyårsklänning. Skulle ha åkt med syster till Kalmar, men istället blev det ändrade planner och jag fick leta klänning här hemma i stället. Och det var inte det lättaste direkt! Tre timmar var vimnpå stan, och jag hittade inte en enda klänning. Hittade dock tre tunikor, så jag väljer mellan dem och gör det bästa av situtationen! Det blir nog bra till slut..
Ett nytt år blir det ju iallafall:)














Från där jag ropar!

092812 har varit en lång dag, fast på ett bra sätt. Har hunnit med ganska mycket om jag får säga det själv. Jobbade mellan 07.00 och 16.00, sen tog jag bussen hem (som för övrigt som vanligt var försenad) sen kom jag hem, åt man och tog det lugnt. Lite senare åkte pappa och jag ich handlade på Maxi och sen begav vi oss hem och såg på Flickan som lekte med elden, som ni kan läsa om i inlägget nedanför.
I morgon ska jag åka till Kalmar med systeryster! Ska bli roligt att görta av med lite pengar, även om jag som vanligt känner att jag måste vara sparsam. Hoppas på att det är bra väglag ute på vägarna bara. frost och halka är inte min favorit, fast vems favorit är det egentligen?!
Men men denna dagen har iallafall varit bra, hoppas ni också har haft en bra dag. God natt med er!


















Flickan som lekte med elden.

Har precis sett på filmen Flickan som lekte med elden. Heregud vilken film! Känner mig helt snurrig i huvudet, precis som i först filmen Män som hatar kvinnor. Men filmen/filmerna är väldigt bra gjorda och Noomi Rapace är verkligen en grym skådespelare! Vet inte riktigt hur jag ska förklara flickan som lekte med elden, enklast är nog om du ser den själv. Och du som redan sett den, vad tyckte du om den? jag tyckte att den var riktigt bra, måste se den tredje och sista filmen inom kort!

http://www.telia.se/images2/filmomslag/flickan-som-lekte-med-elden.jpg













Inlägg 420.

Hej på er. Nu ska jag strax hoppa ner i sängen. Har kollat på filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Har sett den en gång tidigare och då grät jag som bara den, och denna gången var inte anorlunda. Denna film är en film för sig själv. Den passar in i samma kategori som Dagboken som också är en otroligt fin och bra film. Benjamin Button för en att tänka efter och uppskatta det man har. Den vissar det som är menningsfullt, att man ska ta vara på livet och dess historia. Den berättar att vi alla har vår egna historia men att vi ändå är ganska lika till slut. Det är en underbar film som ingen får missa.
Med dem orden säger jag god natt, i morgon är det en ny vecka och för mig innebär det jobb mellan 07.00-16.00. Vet inte riktigt om det blir bilen eller cyklen i morgon. Men jag hoppas på bilen;)


 










Nu är jag redo för nya äventyr!

Hej bloggen! I dag har jag städat mina rum som en galning. Har inte städat så här noga på ett bra tag. Hittade min ögonbindel som man ska ha när man sover också. Jag fick den i julklapp förra året pch tappade bort den för exakt ett år sedan när A var här och hälsade på. Den låg iallafall mellan vägen och sängen, och där har den alltså varit i ett år, haha. Inte för att jag vet om jag är så mycket för att använda en den, men jag har undrat vart den försvann, men nu fick jag ju svaret.
Har hunnit med att möblera om lite också, flytta lite på soffan, ställt in en fotölj, tagit ner "disko" draperiet som innan var mellan tv-rummet och sovrummet. Känns som att rummen blev lite mer vuxet och ljusare, det är percis så jag känner att det nya året ska bli. Bort med det gamla för att få plats med nya intryck och nya känslor. Detta året har varit ett mycket bra år. Jag har hittat mig själv och lärt mig hur jag fungerar. I början av året så trode jag att allt bra var över. Den första kärleken tog slut, vilket var grynt jobbigt för mig. Men jag möte nya människor, tog studenten (vilket var supersuper roligt!) jag hade en underbar sommar med fina vänner och familjen. Det tog ett bra tag att bearbeta/släppa de som hänt i början av året, men fyy va skönt det känns nu. Jag är helt klart redo för ett nytt härligt år! jag känner på mig att 2010 komemr bli grymt bra:)



Tv-rummet. Inte super stor skillnad, men jag är nöjd!












God Kväll:)

Nu sitter jag här och känner hur tröttheten närmar sig. Tänkte att jag skulle försöka se klart Robin Hood innan jag lägger mig. Den slutar klockan 00.10 vilket är super lång tid kvar tills dess. I bland är det jobbigt med reklam, 15 min film, 20 min reklam...så känns det iallafall som att det är. Då är svt bra, fast det är ju vi som betalar för dem eller hur det nu fungerar. Är FÖR trött för att få de rätt och jag orkar inte tänka efter. Men, men har ni sett Robin Hood där Kevin Costner har huvudrollen någon gång? Ni kan väl iallafall inte missat låten (Everyting I do) I do it for you- Bryan Adams, världens finaste låt. En av mina absoluta favoriter enda sedan jag var liten flicka. Jag brukade drömma mig bort till Sherwoodskogen där jag levde tillsammans med den stiliga Robin Hood högt uppe i ett träd. Jag hjälpte skadade människor och hade fina kläder. Jag skulle fortfarande inte tacka nej till Robin Hood. Skulle du? 

Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more...





 












Gårdagen!

Hej, nu känns de som de var ett tag sen sist. Tog en paus från bloggandet i går. Vilket var skönt, för jag visst inte alls vad jag skulle skriva om:P Men man vet ju aldrig om de var någon där ute som saknade mig så jag tänkte att jag kunde uppdatera lite om dagarna som varit nu istället:)
I går så var jag hemma hos min äldsta syster på middag och massor av mys! God mat och trevligt umgänge, helt perfekt! Senare på kvällen blev det utgång med flickorna. Lina, jag och Paula hade förfest här hemma med dans och allt möjligt och sen drog vi vidare in till stan och Lascala. Vi dansade som att de var sista gången vi fick dansa och jag hade extremt roligt! Det var fullproppat med människor och alla var goa och glada. En bra juldag helt enkelt! Nu peppar jag inför nyår som ska bli ännu bättre. Jag är grymt pepp!
I dag står jobb på schemat mellan 16.00-21.00. Låter kanske inte lika peppt men konstigt nog så tror jag att de kommer bli roligt de också. Håller tummarna för det iallafall:)
Nu ska jag ängna mig åt att få ut alla mina flytta hemifrån skaer som jag har ovan på garderoberna och även i garderoberna. Har inte en aning om vad jag är jag har och inte har. Har som sagt inte kollat så noga sen somamren 2008 vilket är ett tag sen. Fick ännu mer flytta hemifrån saker nu i jul och det känns osm att de kan vara bra att kolal vad jag behvöer mer och avd jag har så att det räcker av. Låter väl som en bra ide elelr vad säger ni?!
Det där med att flytta hemifrån vet jag inte riktigt när det kommer att hända. Men på ett sätt så känns det som att det ändå är nära. Jag är iallafall redo för det tror jag. Känslan av att bli få bli yteligare lite mer vuxen känns pirrigt och roligt! jag vill ut och pröva mina vingar!

Här är lite bilder från julafton och juldagen:



Jag på julafton!



Jag smakar på snaps- som inte alls är speciellt gott!




Alla mina julklappar:)




Jag brevid granen innan vi gick till min syster för att äta middagen i går..



Jag hemma hos mig innan vi gick ut i går!
Galet snyggt klänning, men fy vilka rivmärken jag fick på
armarna efter en lång kväll på dansgolvet! Ajaj!



Jag och paula var isprinsesor!













Vad är väl en julafton med de bästa, om inte alldeles, alldeles underbar!

Det blev en vit jul trots allt, även om jag inte trodde något annat efter all snön som fallit här hemma i lilla Oskarshamn. Har haft en galet bra julafton i allafall men många klappar och härliga skratt och mycket sång och musik. Allt som gör att man trivs. Lycka helt enkelt.
Måste säga att jag måste varit väldigt snäll i år också. Fick dunder många klappar. Över 20 stycken. Inte dåligt eller hur! Jag har snälla personer runt omkring mig och jag älskar dem alla! Jag fick bland annat ett super sött nattlinne/ pyjamas, badhandukar, en karaf med snapsglas, pengar, prenumeration på veckorevyn för ett helt år, en fin tunika, strumpor och annat smått och gott som uppskattades väldigt mycket.
Nu ska jag hoppa ner i min säng. Känner att de kan ha blivitt lite för många snapsar, haha. Och det smakar ju inte ens gott! Jag förstår inte tjusningen med det? En tradition som följs bara. Funkar dock om man tar en sill på en gång efter. Ifall ni ville veta;) Men god jul på er och god natt, vi ses i morgon. Kram.











Dan före doparedan!

Hej, i dag har jag haft en bra dag med både jobb, julklappsköp och mys hos min moster och sen även julklappsbyte här hemma med Tova. Jag fick bland annat inlagda päron, en pannkaksbok och ett super fint halsband! På tal om julklappar, tänk att det redan är julafton i morgon! Galet, och roligt! Morgondagen börjar iallafall med jobb till klockan 14.00 sen kalla anka här hemma med familjen, sen efter det åker jag till min syster och myser med god mat, julklappar och en massa annat som tillhör julen:)
Nu är ska jag hoppa ner i min säng och sova. Hoppas ni får en super bra julafton! Puss och kram.



God Jul önskar jag och Zorro:)












Är det så här vi vill att dagens samhälle ska vara?

Att ge kommentarer som "du är full, vi sitter här ett gäng och strattar åt dig för att du inte fattar att du är full!" Jag fick precis den kommentaren på bilddagboken. En sida där man kan ladda upp bilder och andra personer kan se dem. Men hur moget är det att skriva en sån kommentar. Det är säkert några som inte förstår vilka koncekvenser det kan få. Dock var kommentaren anonym och om personen inte ens är så mogen att han/ hon inte vågar ge ut sitt namn och stå för vad han säger så kan de väl bara vara tysta istället. För personen blir inte tuffare eller bättre för att ha tryckt ner en annan person. Även om de säger det på skoj så är det inte så roligt för den som det är skrivet till. Personligen så tar jag inte åt mig. Jag trivs med mig själv och har byggt upp ett bra självförtroende. men det finns andra som inte är så starka. Är det verkligen så roligt att leka tuff utan att kunna förstå följderna.  
Nä jag blev riktigt arg. Sånt borde inte få hända men ändå så gör det de mer än man tror! Det är inget som är rätt vare sig på internet, genom en blogg eller i verkligheten om ni frågar mig. Vad tycker ni? 

 











Minus grader ute och minus grader inne..

Nu ska jag hoppa ner i min säng. har huvudvärk och frossa. Härligt värre! Hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk nu bara. Det har jag inte riktigt tid mer just nu! 16 minus grader ute nu. När jag gick för att handla förut kunde man knappt ta ett djupt andetag, då är det kallt! Men god natt med er, hoppas ni har en mysig kväll:)


 












Som fisken i havet!

Heej! I dag har jag haft en sån där riktig slappdag. Hade sovmorgon till klockan 10.00 och sen frukost i soffan uppe på mitt rum med Zorro brevid mig. Vid 14.00 hade jag körlektion och den gick hur bra som helst. Den behövdes för att få mig på rätt spår igen! Efter körletionen satt jag och gjorde lite teori och sen gick jag hem och lagade mat och nu tar jag det bara lugnt igen.
Min outfit för dagen är skinbyxor från H&m, ett svart linne med nitar från Lindex och en grå kofta från Lindex den också. Ute är det svinkallt men på något konstigt viss så passar det mig perfekt. Jag trivs som fisken i havet! 13 minus grader ute just nu! När jag var ute och gick med Zorro för en liten stund sen så kunde man se hur det glittrade i snön. Hur mysigt är inte det? Och super fint är det också. Tänk att det blev en riktig vinter iallafall:)
Sitter här och funderar på om jag ska ge mig ut och handla lite, eller om jag ska lägga mig i soffan och läsa i min bok så jag kämpar med. Svårt val de där;) Men tror att det lutar åt boken och så kan jag ta matshoppingen sen. Så nu ska jag tända lite ljus så att jag får till lite mysstämming. Vi hörs senare, kram på er så länge!



På vägen till körskolan njöt jag av att se solen titta fram:)


   








Jag bara måste...zzz

Åhh va jobbigt det är när man fastnar framför en film (som man redan vet hur den slutar) och man är super trött, men ändå så måste man se hela filmen. Japp så är det för mig ikväll och ni vet nog alla hur det känns. Helst när det är en film som går på en kanal som hart reklamer. Under reklamerna hinner man nästan somna in och sen när filmen börjart igen är man ännu tröttare efter varje reklam.Filmen som jag ser i kväll är iallafall Coyote Ugly. Har nog sett den hundra gånger, var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var yngre. Nu var det dock längesen jag såg den så kände mig tvungen att göra det nu när den ändå gick på tv:n. Efter filmen ska jag iallafall lägga mig till sängs. Allt är förberet, har borstat tänderna och hittat en stor t-shirt som jag ska sova i. Nu god natt bloggen, ses i morgon! Puss.

http://stephaniessecret.blogg.se/images/2008/coyote_ugly-773775_18077826.jpg










Jag hjärtar musik!

Musik är verkligen något som alltid kan göra en glad om man känner sig nere. Så tack gud för den som kom på musiken! Har haft både en bra och dålig dag i dag på jobbet. Jobbade dag istället för kväll, och det funkade bra för mig. Skönt att ha en ledig kväll här hemma i stället.
I dag är den den tredje advent, det är -12 grader ute och snön är fortfarande kvar. Det är söndag vilket innebär att det i morgon är en ny vecka och bara 4 dagar kvar till julafton. I kväll ska jag inte göra någonting. Bara ta det lugnt. Läsa i min bok och kolla på gossip girl och sen förmodligen läsa i min bok igen. Kanske borde ta och få in alla tusen koftor som fortfarande ligger i fotöljen inne i sovrummet i till garderoben i stället också. Jag är verkligen sämst på att ta tag i saker i bland, samtidigt som det kan vara tvärtom ibland också. Men nu efter sådär snart två veckor kanske jag borde ta tag mitt koft problem, eller vad säger ni?


 










Gooookväll bloggen!

Första och sista inlägget för i dag. Har verkligen varit en halvstressig dag. Har aldrig riktigt varit hemma i dag, förens nu. Började jobba klockan 07.00 sen vid klockan 17.00 så var det julafton hemma hos mamma. Så vid klockan 16.00 var det bara att stressa hem slänga på mig en klänning och gå till mamma.  Har iallafall haft en bra "julafton" med mamma, alla mina systrar och alla deras barn. Fick bra julklappa också. Lyckat helt enkelt! I morgon har jag sovmorgon och sen klockan 14.00 så börjar jag jobbet igen. Hoppas att ni också har haft en bra lördag!

Här är lite av klapparna som jag fick av mamma:


   

Filmen flickan som lekte med elden,
Bestik,
Ett lejon,
Två böcker, bland annat en som heter Hypnosören,
Skinbyxor,
Underkläder och
en halsduk/ luva..












God natt..

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova. Ska nämligen upp tidigt i morgon och jobba så känner att jag måste vakna utvilad och pigg i morgon. Ska jobba hela helgen och enda fram till julafton.  Låter kanske inte så peppt! Men medans folk stressar runt i affärer på jakt efter julklappar så har jag redan allt det fixat och jag tjänar pengar, medans andra gör av med dem. Om man tänker så så låter det genast lite peppt iallafall;) I morgon ska jag även fira lite julafton hemma hos mamma med mina systrar och alla barnen. Hon ska nämligen åka till solen över jul, så vi firar med henne tidigare. Vilket passar mig perfekt! För vem vill inte ha julafton i mer än en dag!
På bilden där nere har ni iallafall mitt nya frächa jag. Ingen mer utväxt! Håret är ljusare och jag trivs. Nu är jag iallafall absolut redo för allt som har med jul och nyår att göra! Men nu säger jag god natt, sov sött! Vi ses i morgon igen, Kram.


 












Idolfinalen, är den ikväll eller?!

Sitter här med en massa folie i huvudet! Känner mig sådär snygg som man bara kan när man har folie i huvudet! Efter att jag har tvättat ur mitt hår så tänkte jag fixa till lite glögg, smörgås, lussekatt och pepparkakor. Tända lite ljus och bara slappa riktigt mycket!
Förut i kväll så sa pappa till birgitta att -I kväll är finalen av idol, Birgitta svara " Ja det är det ju, va roligt!" Efter ett tag så kom Birgitta på att det inte alls var så. Den var ju förra fredagen utbrast hon! Både jag och pappa började skratta! Ett gott skratt förlänger livet har jag hört:) 




Birgitta och pappa på min studenten!  












Dagens!

Hej! I dag har jag en alldeles perfekt fredag. Har varit på körskolan och har äntigen blivit en tredjedels godkänd på repitionen. Som jag har kämpat! Men det är otroligt skönt att jag har kommit så långt iallafall. Bara att jobba vidare. Har hunnit med en sväng på stan också. Ska färga bort min utväxt så köpte färg till de. Sen i dag har jag hunnit med att diska, plocka ur disken, slänga i en tvätt och äta rester sen gårdagens pizza. Har kommit fram till att kebabsås är den godase såsen jag vet också! Resten av dagen tänkte jag hinna med att städa lite, gå ut en gång till mad Zorro och sen ska jag ha fredagsmys. Ska kanske fixa ihop lite julgodis också. Får se hur det blir:) Hoppas ni har en bra fredag ni också, vi hörs senare! Puss.




Så här ser jag ut i dag:
♦Jeans från JC
♦Linne från vero moda
♦Kofta från villa
 













Bilkörning + snö är inte min grej!

Har varit ute en sväng och övningskört med pappa för första gången i snöstorm. Känns som att jag är lite urform på något sätt. Har för bråttom så att jag får i fel växel och där med får motorstop. Illa. Jag som inte fått det på super länge. Kändes som att jag var i rätt spår innan halkan och nu är jag i fel spär och kör runt...
Känns som att allt skulle gå så mycket bättre om snön försvann och temperaturen låg iallafall på 3 grader ute igen. Jag är inget fan av att köra bli på vintern helt enkelt! Hoppas att det jag har fastnat i nu snart släpper. Känner att jag skulle vilja ha fler körlektioner med körskolan också. Känner min inte säker på mig själv just nu.
Men nu är det bonde söker fru! Det får man inte missa ju! Puss.



 











mmm whatcha say!

Hittade precis en ny version av en av mina absoluta favoritlåtar. Hide and seek med Imogen Heap. Men denna gången är det med Jason Derulo. Som jag aldrig hört talas om innan. Refrängen är en del av låten hide and seek. Det bäst är att det är den delen som jag älskar mest i Imogen heaps orginal låt. Tycker iallafall att den låten med Jason Derulo är grym också! Du kan lyssna på den här, och här kan du lyssna på orginalet med Imogen Heap. Lyssna och njut! 



Bilder från google












Snöstorm med varmchoklad och grädde :)

Fick värsta tröttchoken nu. Har varit ute i stormen med Tova. Gått runt lite i affärer och små kollat och fixat julkort åt min syster. Det blev en fika på Flanaden också. En varmchoklad med grädde för min del. Super gott! Det är en av de godaste sakerna som finns när det är vinter ute tycker jag. Vi har hunnit planera inför juldagen och nyår också. Tror att det lutar åt kalmar på juldagen och nyår blir här hemma. Middag med en massa fina flickor och sen utgång efter det. Kommer blir super roligt tror jag! Så nu måste man hitta en snygg klädsel inför det. Skulle vilja ha en snygg klänning, helst svart och lite deskret glitrig. Lite glamor över den, men samtidigt enkel. En riktigt sandra klänning helt enkelt. Har inte varit så mycket för klänningar innan men nu är det en favorit.
Nu ska jag strax fixa till lite lunch och sen bege mig till körskolan. Peppt! Självklart;)

Här är lite bilder från i förmiddags:



Jag i snöstormen, mysigt värre (så länge man inte gick i motvind)!



Tova i snöstormen, tror dock inte att hon tyckte det var lika mysigt:P hehe



Fikamyset! Visst ser min choklad med grädde smaskigt ut:)












Ibland är systrar läskiga!

I kväll när jag var hemma hos min syster och var barnvakt så satt jag och töserna och kollade på tv:n på övervåningen. Helt plötsligt så öppnades ytterdörren och någon gick in. Alla tre började ropa hallå, men ingen svarade. Kändes som att klockan gick jätte sakta och jag gick och hämtade telefonen. Den vi fick för oss var en inbrottstjuv vara bara min syster som kommit hem tidigare från jobbet. Mitt hjärtat har inte slagit så hårt på mycket länge! Det är läskigt med systrar ibland:P hehe.
Annars så har kvällen varit lugn. Var som sagt och kollade lite på ishockey. Riktigt roligt faktist. En massa män som skriker, hejar och klappar händerna. Är det de som kallas manligt? Kankske är en ömpunkt det där, om man frågar männen:P Sport och män går väl hand i hand. Iallafall i de flesta fallen. Människor är ju olika. Själv är jag nog inte hellt inne i hur allt inom sport fungerar. Är inte specielt dukitig på sport heller. Men jag är alltid öppen för att lära mig! Nu vet jag inte riktigt varför jag började prata om det... ville bara säga att det var roligt att gå på hockey. Mer än så hade jag inte att säga i kväll. 
I morgon blir det till att gå en sväng på stan med Tova. Ska bli roligt sädär i snöstormen! Nu säger jag god natt:) Vi ses i morgon igen om ni vill, kram på er!


 
 

I dag har jag haft på mig:

♦Kofta från Villa (gammal)
♦Tunika från gina trico
♦Jeansleggins från gina trico











Hejsan,

Nu är de sista julklapparna inslagna, skönt! Ute är det snöstorm, blåser som bara dem. Härligt att få vara inne då. Tända lite ljus och läsa en bra bok. I kväll ska jag vara barnvakt åt töserna Matilda och Alma. Vi ska gå på Ishokey och kolla på Matildas pojk som är maskot där i kväll. Sen ska vi hem och de ska hoppa ner i sina sängar och jag ska kolla på bonde söker fru. Sista avsnitet i kväll, det får man inte missa ju!
Men nu ska jag frächa upp min innan flickorna kommer, vi hörs senare hoppas ni har en bra kväll! Kram

 

Zorro i dag ute i snön, myss!











091216

God morgon. Nu har jag fått i mig lite frukost och kollat igenom Oskarshamns tidningen. Elräkningen skall höjas med 6,2 prosent och någon ville att det brandmännen här i oskarshamn skall hjälpa till så att ordningen på hamnsgatan. För er som inte vet vad hamnsgatan är så är det gatan där de flesta krogarna finns här i stan. Sammalagt finns ca 7 uteställen här i stan och av dem så är 6 st i vid hamnsgatan. En gata där det uppstår mycket bråk under helgerna. I artiklen som slutade med att det är polisens uppgift att kontrollera staden så håller jag nog med. Vad ska brandmännen kunna göra som är så mycket bättre än poliserna. Brandmännen skall släcka eldar, poliser ska minska brottsligheter. Så tycker jag iallafall. 
Till en annan sak. Just nu lyssnar jag på 30 seconds on mars nya skiva this is  war. Min musiksmak är väldigt bredd. Och så kanske det beror på vilket humör man är på. I dag är jag på 30 seconds on mars humör, haha.  För er som missat dem så rekommenderar jag er att lyssna på dem. 
Nu ska jag strax börja städa. Städade i söndags, men nu känns det som att det ser likadant ut som det gjorde då. Det vill säga kläder i hela sovrummet och i det andra rummet är det papper och sånt överallt istället. Så det är väl bara att ta tag i det så att man har det överstökat. Klockan halv 12 ska jag ge mig av till körskolan och sen klockan 13.00 ungefär har jag körlektion. Är lite nervös över att köra i riktigt vinterväglag. Men jag tänker postitvt och hoppas att det går vägen:) Kram på er, vi ses senare!


  
Så här ser det ut utanför mitt fönster i dag,
Riktig vinter
!











God kväll bloggen:)

Nu sitter jag här igen. Mitt rum är super rörigt. Har saker överallt. Förstår inte hur jag kan ha koll på allt. Vet ju ungefär vart allt ligger iallafall. Det är nog det enda positiva med det hela. Tänkte försöka fixa iordning det i morgon. Känns inte som att det är så peppt att börja städa klockan 22.00 på kvällen, eller hur. I morgon ska jag hinna med att boka riskettan också, det är ett måste. Väljer mellan kalmar där det kostar 600 kr och här hemma i Oskarshamn där det kostar 900 kr. Jag väljer Oskarhamn. Skilljer 300 kr. Vilket nästan ändå hade gått åt för att ta mig till kalmar och tillbaka och så äta något i kalmar, och så hade jag säkert shoppasloss endel där nere också. Så när man tänker efter så är det på engång mycket bättre att stanna hemma och betala 900 kr. Bra sammanfattning eller vad säger ni?!  Så vad hittar ni på i kväll då? Här hemma så små kollar jag på filmen Bridget Jones Dagbok på tv:n. Ska nog dock snart lägga mig och sova. Har ju massor att göra i morgon! ;)
Vi höres i morgon. Puss!


God natt!!! :)











091215

Blodsocker nivå är under ytan så att mitt tålamod inte längre räcker till och magen skricker av hunger. Är flyförbannad över att jag aldrig kommer in på internet när jag är uppe på mitt rum. Det är ju ett stort fel någonstans. Måste ta ner datorn för att kunna komma in. Samma sak varje gång, tålamodet orkar inte med det och jag börjar skriva ut min ilska! Man kan inte ens göra en enkel sak som att gå in lite fort för att kolla om jag blivitt bokad på jobbet. Man blir extremt stressad när saker och ting inte fungerar. Jag är en sån som har fått den förmågan iallafall. Och det blir väl inte bättre av att man är super hungrig också, och samtidigt som man är dte så ringer bemaningen  och säger att man skall jobba i kväll. jag som tänkt att jag skulle ha en avslappnad kväll hemma. Menmen nu kan jag inte sitta här och sega. Måste laga mat och hitta kläder till jobbet i kväll.
Hoppas ni har en bättre dag än mig:) Hej då!















Haaallllåååå!

För några timmar sen kom jag hem från jobbet. Har haft en härlig kväll måste jag säga. I bland är det skönt när det händer mycket. Även om det ändå har varit lugnt. Hann kolla lite på Svenska hjältar också. Jag fick tårar ett antal gånger. Det finns så många fina människor. Personer som räddar liv, ger glädje i liv. En tjej som heter Liv vågade stå emot mobbing. En mycket stark tjej tycker jag. Jag har själv blivit utsatt för mobbing och när man blir det så mår man inte så bra. Sen var det ett par som ängat sina liv åt hemlösa. Hur fint är inte det? Det är också jätte starkt tycker jag. En enkel sak som att säga hej och inte ge upp kan ju så mycket. Ett ge en trygghet till ett liv som inte vet vart han/hon sk ata vägen. Det är bra att sånt hedras. Vanliga människor som gör något hjältemodigt.
Nu hade jag tänkt mig att jag skulle hoppa ner i min säng och läsa lite i boken Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak. Men nu tror jag att jag soppar över bok läsandet och sover på en gång istället
I morgon blir det en sväng till körskolan och så har jag lovat farmor att jag skulle hjälpa henne lite och sen så vet jag inte vad kvällen bjuder på. Atingen en myskväll hemma eller en jobbkväll. Det märker jag då!
Men nu säger jag god natt. Vi ses i morgon. Kram!














10 dagar kvar till julafton!

Hej bloggen. I dag har jag hållt igång hela förmiddagen. Började med teori på körskolan (som inte gick som jag ville), sen blev det stan en sväng på stan med min syster Linda. Mysigt! Tanken var att jag skulle hitta en sista julklapp, men så blev det inte. Hittade en julklapp till mig själv istället som jag ska få av Farmor. Jag betalde den så länge och så ska jag få pengar av formor senare.
Nu tänkte jag att jag skulle ta mig en tupplur innan jobbet. Har ätit creps med svampstuvning, så magen är iallafall glad. Mer än så hade jag nog inte att säga. Så hej då och hoppas ni har en bra måndag! Vi ses senare i kväll:)

 











Kvällen.

God kväll. Nu sitter jag här igen. Har haft en helt okej kväll på jobbet. Började att prata med två tanter på bussenpå väg hem. De var så sär härliga som bara en del människor är. Tror i allafall de var ade varit ute och gått med stavar. För de satt där med sina stavar och varsin ryggsäck på ryggen. Eftersom det var mörkt ute så visste de inte riktigt vart de befann sig så jag fick hjälpa dem. De skulle av vid Orscarsgymnasiet, men de hade inte riktigt koll på när de var framme. De var iallafall precis sådär som jag önskar att jag blir när jag blir gammal. Glad, sprallig, skrattig och posetiv. Det är det jag tror att man kommer längst med.
Just nu fastandes jag framför filmen The Holiday. Har sett den ganska många gånger vid det här laget, men för er som inte har missat den, visst är den helt underbar. Mysfaktor på hög nivå. Kan inte bestämma mig i fall jag ska se klart filmen eller hoppa ner i sängen och sova. Tror att det lutar åt det sist nämnda.
Kan ju ge ett låt tips innan jag somnar, det var ju ett tag sen sist, om jag inte minns fel:P Låten heter iallafall Fire Bomb och artisten heter Rihanna. Rekomenderas, så glöm inte att ge den en chans. Nu säger vi god natt tycker jag. Puss på er!  














Mot jobbet!!

Nu peppar jag i väg till jobbet stax. Jag har hunnit med att städa och äta. Hann dock inte med att läsa teorin. Men får ta igen det i morgon helt enkelt:) Får se om pappa låter mig köra bilen ut till jobbet. Om han inte glömt att han sa att jag kunde köra vill säga, men jag ska påminna honom!;)
Så brumbrum i väg! Vi hörs senare i kväll! PUSS!

  










God morgon:)

I dag har jag redan hunnit med en promenad med Zorro ute i den härliga snön. Det som är så skönt med söndagar är att det inte är så super mycket människor upp vid klockan 09.00. Man kan gå helt ensam genom stan. Det är ett plus med att bo i en småstad som Oskarshamn. I dag trivs jag riktigt fint i snövädret måste jag säga. Låt snön få stanna kvar till julafton nu också bara!
I dag är det som sagt luciadagen och det tredje advent. För ett år sedan var jag med i Oskarshamns lucia, hela den här helgen handlade om att lussa runt på olika ställen. En kvart på varje ställe, gick väldigt intensivt. Men gud va roligt man hade, även om man var super trött i hela kroppen. Men det är iallafall en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. I år har jag än så länge inte sett eller lyssnat på något luciatåg. Hade tänk att jag skulle gå upp klockan 07.00 i dag och se det på tv:n men när jag kollade på klockan kvart i 7 så bara känd jag hur jag inte orkade gå upp ur sängen. Valde at sova till 08.00 istället.
Nu tänkte jag att jag skulle ta tag i dagens "måsten". Det blir bland annat till att renbäda sängen, fixa mat och även handla mat till jobbet i kväll. Tänkte att jag skulle hinna med lite läsning i körkortsboken också.
Men vi hörs av lite senare, hoppas ni får en bra söndag! Puss hej!

 












Jag har funderat!

Läste precis i en blogg om Idol Eriks flickvän. De som såg på idol i går kväll missade väl inte hans flickvän direkt. Många tycker att hon stod kvar FÖR länge. Och ja, jag kan väl säga att jag var en av dem. Men att göra en sida på internet om henne är väl inte speciellt snällt?! Det är ju mobbig på hög nivå. Nästan mer pinsamt än det hon gjode. Personligen så tycker jag att det "plupar" upp grymt många olika sidor som man kan bli "medlem" i som bara är meningslösa. I dagens samhälle är visst allt tillåtet. Mobing till och med! Precis som kissies blogg som trycker ner människor och kallar den för tjock när man inte ens kan se en gnutta fett på dem. Är det okej?
Eriks flickvän kunde ju självklart gått ner. Men jag kan erkänna att om jag hade varit henne och min pojkvän just blivit vinnare av idol 2009 så hade jag nog också hoppat upp till honom och kramat sönder honom! Nu när jag tänker efter så gjorde hon inget fel. En sak som jag tänkte på under idol i går kväll var hur ofta de filmade henne när Erik var uppe och sjöng. Hon kanske drogs med i allt ståhej och visste inte hur hon skulle göra. Det är min teori. Sen som sagt så tyckte jag att hon stod kvar där aldeles för länge. Men samtidigt är det ju inget man kan göra något åt nu precis. När det kommer till kritan så handlar ju inte det här om oss överhuvut taget. Så länge Erik tyckte att det var okej så behöver vi ju inte hålla på att trycka ner någon. Det är deras ensak, sånt som de får tala ut om ifall de tycker att de behövs. Och om jag får gissa så har det nog kommit på tal ganska många gånger under dagen och jag kan inte tro att Eriks flickvän mår prima balerina just nu. För vem har kunnat missa historien om eriks flickvänn när det står i alla tidningar i hela sverige?

Nu tar jag och säger god natt. Tänkte försöka komma upp till lucia i morgon.
Tror ni att jag klarar det? :P hehe.










091212

Hej bloggen och god Lördag på er! I dag vaknade jag av att det låg snö på taken. Mysigt men samtidigt inte så efterlängtat, konstigt nog. Jag brukar vara den som tycker om snö. I dag har jag iallafall haft en riktig slappar dag. Det blev en tur till stan med Tova. Jag hittade den sista julklappen. Så nu är det bara finslippet kvar^^ Efter turen på stan så gick vi hem till mig och segade sådär som bara vi kan. Så välkomnade vi vintern med glass. Om jag minns rätt så gjorde vi det förra året också när första snön kom. Fast då gick vi till Maxi och köpte varsin pigilin (eller hur det stavas), haha.
I eftermiddags så hann vi även med en promenad med Alexandra och hennes farmors hund Lotta. Jag tog med mig Zorro och Tova drog med sig sin hund Gösta. Det var riktigt mysigt och Zorro var riktigt duktig. Jag har även hunnit med att käka pizza med pappa och hans sambos son Patrik. Sen när vi kom hem så fastnade vi framför filmen Bilar. En av mina absolut bästa barnfilmer! Om ni mot förmodan har missat den så måste ni se den!
Det var väl kortfattat om vad jag gjort i dag. Nu sitter jag här istället. Det lutar åt en hemma kväll med pappa. Är inte så speciellt sugen på att göra något annat så det funkar perfekt med en myskväll här hemma och baar ta det riktigt lugnt. Men vi kan höras av lite senare, hoppas ni har en kanon bra lördags kväll!
 


Såhär har jag sett ut hela dagen lång:

♦Kofta från ullared, som jag flyttade knapparna på i gårkväll så nu sitter den perfekt! 200 kr
♦ Svarta legging från ginatrico, 99 kr
Enkelt och snyggt!











Love is my disease.

Okej, min dröm blev inte sann. Men Calle kommer ändå vara min idol 2009. Jag kan erkänna att jag är lite besviken. Men, men livet går vidare, i morgon är det en ny dag med nya händelser och äventyr. Det bjuds bland annat på en sväng på staden med Tova, har bara en och en halv julklappar kvar nu. Skönt! I kväll saknar jag kärleken lite extra mycket, ´bara man ser en gnuta kärlek så börjar man sakna det. Snart borde det vara min tur. Tycker jag iallafall. Men nu tar vi och säger god natt bloggen, hoppas alla läsare har haft en bra fredagskväll! Kram på er.














"Mina damer och Calle!"

Jag är förälskad! Helt galet förälskad i Calles röst. F*n va bra han är, helt otroligt. Han gör vinnar låten helt perfekt. Han måste vinna det är bara så! Såå alla som tycker som mig röstan nu för f*n!

Den 28/ 9 skrev jag det här i ett inlägg:

"I natt drömde jag att Calle vann idol, han som tävlar mot Piotr om sista platsen i programet. Vem tror ni vinner av dem? Jag tror på Calle om jag ska lyssna på min lite små konstiga dröm:P"

Tänk om han vinner! Det skulle ju vara hur grymt som helst! Vi väntar med spänning och jag lyssnar på vinnar låten om och om igen, ni kan lyssna på den här.












091211

hej nu sitter jag nere i vardags rummet. Kommer inte in till intrenet när jag sitter uppe på mitt rum. Konstigt och extremt störande!
Jag sitter iallafall här och väntar på kvällsmat. Magen kurrar som bara den! I kväll blir det massor av fredagsmys är det tänkt. Ska se på Idol med familjen här hemma och självklart håller jag alla tummar för att det ska gå vägen för Calle. Tänk va tiden går fort nyss var de flera tusen stycken och nu är de bara två kvar. Det skulle vara så gutt om Calle vann över Erik, bara för att! Dagen i dag på jobbet gick galant, men fyy va seg jag är nu. Men det kan ju bero på att jag är galet hungrig också. I morgon är jag ledig och då väntas en eventuell utgång på kvällen. Ska prata med mimmi och se hur peppt det är! Mer än så hade jag nog inte att säga. Nu ska jag äta, mmm så gott de ska bli:) Men vi kan ju höras av lite senare, puss hej.




Vem håller du tummarna för?











Årets julklapp- En pojkvän?!

Måste börja med att berätta om vad min systerdotter (lindas dotter) hade sagt till min äldsta syster (anna) när hon frågade henne vad jag önskade mig i julklapp. Hon hade iallafall svarat: Du kan väl köpa henne en pojkvän, de har hon ingen. Såå sött och såå sant också för den delen! Så nu är min fråga vart får man tag i en pojkvän som julklapp? haha. Men ärligt talat så är det där med julklappar svårt. Jag har så svårt att riktigt komma på vad jag önskar mig. Det enda som jag verkligen önskar mig är en prenumeration på veckorevyn av Johanna (min tredje syster) så jag håller tummarna på att jag får det, sen är min jul räddad!
Men nu ni ska jag hoppa ner i sängen. I morgon står jobb på schemat mellan 07.00-16.00, efterlängtat konstigt nog! Så god natt och kram på er!




Jag och min älskade syster Linda:)










Hej!!!!!!

Nu var halkan gjord. Skönt att få det gjort måste jag säga. Är nästan förvårnad över mig själv att jag snart kankse har körkortet i handen. Jag har än så länge inget datum för uppkörningen och allt, men känner ingen bråska. Jag kommer inte att ha det innan detta året, men i början av nästa år iallafall. Pirr i magen på det!
Så hur var halkan tror ni? Jag tyckte att den var givande och spännande. Det var roligt att få snurra runt lite! Innan vi var framme så kan jag säga att jag var lite nervös över hur det skulle vara, men sen så släppte det på en gång när man satte sig i bilarna som vi körde i på halkbanan. Så nu måste jag bara göra riskettan också. Får ta och boka tid till det i morgon. 
Men nu ni ska jag gå ner och se om det finns något att äta. Är galet trött så orkar inte hålla på att laga till något allt för kompliserat! Det är vid sånna här tillfällen man skulle haft en man här som kunde lagat mat åt en.
Men vi hörs senare! Hej då. 


 









Rubrik.

God kväll! Nu kommer jag nästan precis ut ur duschen, jag har nattlinnet på mig och är redo för sängen. I morgon ska jag upp tidigt för jag ska ju i väg på halt väglag. Ska blir roligt att halka runt (hoppas jag). I kväll har jag iallafall haft en mysig kväll som började med julmys med klassfest. Hela Almas klass sjöng jul sånger och det fick mig att tänka tillbaka på när man själv var 8 år. Man sprang runt och lekte och frågade chans på söta killar. Vi lekte Vargen som gick ut på att det fanns en varg, sen fanns det barn som han jagade och så fanns det en mamma som var beskydaren. En mycket spännande lek om jag får säga det själv. Nu är man helt plötsligt istället 19 år. Man har ett helt annat tänk och man läser fortare än vinder och kan både svår matte och engelska och framförallt man leker inte längre. Tänk så lite man kunde men så stor man kände sig när man bara var 8 år och tänk va tiden går fort. Men nu ska jag inte sitta här och filosofera. Om jag fortsätter göra det kommer jag nog aldrig till sängen. Men jag har iallafall haft en bra onsdag. God natt med er, vi hörs i morgon.



 








091209

Sitter här och lyssnar på vinterns bästa låt. Om jag får säga vad jag tycker, och jag lovar att ni också kommer tycka det. Inte tala om videon som är helt galet fin. Jag är helt tagen. Artisten som jag pratar om heter Alicia Keys. En kvinna som inte bara har en enormt fin röst utan också ett fin utseende. Hennes nya skiva som heter The element of freedom. Låten som jag är helt förälskad i heter Try slepping with a broken heart och du kan lyssna på den här. Hennes kläder som hon har i videon är så grymt snygga, ge mig allt tack!
De andra låtarna som jag har fastnat för än så länge är Empire state of mind(part II) Broken down. Den här versionen är utan Jay-z, den tredje låten heter Distance and time, den får mig att tänka tillbaka på tider som varit. Det är en fin låt som rekommenderas starkt.

I kväll ska jag på julfest med min syster och hennes familj. Almas klass ska ha lite julmys, ska bli mysigt och roligt, man kanske får lite extra julstämning i kroppen:) Ser iallafall fram emot att äta peparkakor, dricka glögg och höra julmusik. Frågan är bara vad jag ska ha på mig? Lite fin vill man ju iallafall vara. Men får se vad utbudet i garderoberna säger. Kläder har jag iallafall ingen nöd på.
Annars i dag så tog jag mig friheten till att ta sovmorgon, hade satt klockan på halv 7 men det var ingen som ringde så jag fortsatte att sova. Fram till klockan 13.30 tog jag det lugn. Lagade till lite mat, städade, var ute med Zorro och lite annat smått och gott. Sen gick jag till körskolan och pluggade teori. I morgon ska jag köra halkan. Måste säga att jag är lite nervös och pirrig i magen. Men jag tror att det kommer gå bra och att det blir roligt. Ni blir uppdaterade hur det gick i morgon;) 
Men nu ska jag gå, vi hörs senare. Hoppas ni har en bra dag! Kram.


   












Heeeej!

Nu är jag på bättre humör. Jag ska strax hoppa ner i min härliga säng och sova. Hur skönt låter inte det!
Innan jag somnar tänkte jag ställa klockan också. Jag är uppsatt på att jag kan jobba- men har inte blivitt bokan, ännu. Så i fall de ringer i morgon klockan 07.00 så ska jag vara förberäd. Jag tänker inte precis gå upp klockan 06.00 och sitta och vänta men jag tänker iallafall vara lite vaken om de ringer. Låter det knäppt och helt galet? Om jag får säga det själv så gör det faktiskt det. Men jag vill tjäna pengar,  svårare än så är det inte. Jag tänkte att jag kunde bjuda på ett leende också. Detta tog jag i dag på morgonen innan körskolan. På eftermiddagen var jag som sagt inte lika glad, det var ungefär som att leendet rymt iväg. Jag såg riktigt förbannad ut! Skulle tagit ett kort, de hade ju varit roligt! haha.
Men men god natt bloggen. Vi hörs i morgon igen:) Puss och kram!















Och nu då?

Le och trött i huvudet. Jag har börjat att läsa boken så jag pratade om i det förra inlägget (klockan 10.31 på morgonen i khau Lak) och gud vad snurrigt de känns i huvudet nu. Jag försöker tänka mig in i hur det känna att vara med om en flodvågskatastrof men det kan man nog aldrig och jag är orehört glad av att inte veta hur det känns. Jag har sträkläst i över två timmar. Men tog mig en paus nu för att jag fick ett sms från en kompis som frågade om jag kommit ni på någon högskola. Mitt svar är tyvärr nej, men det känns som att jag redan visste det redan när jag sökte. Dålig inställning jag vet. Ville inte göra mig själv besviken, men nu sitter jag här helt plötsligt och känner mig besviken. Även fast jag inte var säker på om jag ville läsa till socionom 110% så är jag ändå besviken. Jag är virseligen som reserv. Men hur långt kommer man på det? Hemifrån kommer man iallafall inte. Är på reserv plats 200 ungefär och det är genom mitt högskoleprov. Om man tar mina betyg så är det på en reserv plats på plats 300 nästan. Jippi. Just nu känner man sig super dålig och besviken. Varför blev inte jag den man alla MVG? Den frågan vill jag inte ens ha svar på, för jag vet den redan tror jag. Även om jag inte är säker på vad jag vill så vill man ändå ha möjligheten att kunna välja.
Jag vill kunna veta vad som händer med mitt liv i framtiden. Just nu vet jag ingenting, livet fortsätter som vanligt helt enkelt. Jag har ju iallafall ett jobb, även om jag bara är tim vikarie. Jag tjänar iallafall pengar. Och jag slipper studieskulder på många många tusen kronor. Det är alltid någon eller?












Carpe diem.

God dag bloggen. Hur är det med er? Med mig är det iallafall fint:) Jag klarade att ta på mig kläder i dag under mindre än en kvart, lyckat ju! hahah. I dag på morgonen så har jag varit på körskolan och pluggat och så har jag haft körlektion också. Vi gick igenom allt möjligt. Körde landsväg stadstragik och allt möjligt. Men det gick iallafall bra, även om de fanns några saker som jag skulle tänka på. Tex kolla ännu mer i bakspeglarna och inte vara rädd för att växla ner och så ska jag ta det lite lugnare, inte stressa fram och det vet jag med mig själv att jag gör ibland, tänker på hur körläraren vill ha det, men jag ska ju tänka hur jag vill ha det och hur jag ska göra. Så det är bara att tänka på det extra mycket! Men jag känner att jag är på rätt spår iallafall- vilket är positivt:)
Teorin går väl också helt okej, är fortfarande på repitionsfasen men det är bara att jobba på och ta det lugnt. Jag är expert på att stressa fram saker. En av mina svagheter kanske?Så vad ska jag hitta på annars i dag då? Tänkte maka mig till telia med min räkning. Känns som att jag får betala jätte mycket uitan att vete vad det är jag betalar för? Jag ringen grattis till de som har telia och har fria sms. Ändå får jag betala nästan 700. Måste se om allt står rätt till. Sen annars så ska jag bösöka min faster tänkte jag och så ska jag börja läsa en bok som heter klockan 10.31 på morgonen i khao lak som är skriven av Pigge Werkelin och Lena Katarina Swanberg. Min syster sa att de var en riktig snyftar bok och de tvivlar jag inte på¨, jag som nästan började gråta bara jag läste på baksidan. Så får ha en toarulle brevid mig sen när jag sätter mig i soffan för att börja läsa.
Ni får ha en bra och fin tisdag! Vi hörs igen lite senare, kram.

 











Goder afton!

Hej. Nu är jag på bättre humör. Man kan inte göra så väldigt mycket åt mitt "problem" som jag hade i förmiddags gällande kläderna. Går ju inte att spola tillbaka precis. Så jag får leva med det helt enkelt. Men jag är fortfarande lite smått arg på mig själv, hehe.
I kväll har jag iallafall varit barnvakt åt min systers söta små töser:) Barn gör en alltid på gladare humör, svårare än så är det inte! Jag har i varje fall haft en mycket mysig kväll. Just för tillfället ser jag på Runaway bride, man glömmer ju hur den slutar varje gång! Men kan vara för att man max sett den två gången och de gångerna var galet galet längesen.
I morgon blir det till att rå plugga teori på körskolan och så blir det körlektion också, är riktigt pepp! Tänkte gå till körskolan tidigt och verkligen ge gärnet. Och så tänkte jag att jag inte skulle ha några problem med kläder i morgon heller, punkt slut! Annars i morgon är ingen bestämt och skönt är väl kanske det. Har satt upp mig på att jag kan jobba på kvällen, men än så länge har jag inte blivitt bokad. Skulle behöva gå till telia och försöka få svar på några frågor också.. Kanske borde ta tag i det i morgon så att jag får det gjort. Ja så får det bli. Men hoppas ni har haft en fin början av veckan. God natt.


 














Naken till stan?!

Nu ska jag snart gå in till stan och fika men Viktoria, Lina me.f. Innan de hade jag tänk att jag skulel plugga i nårgra timmar, men så blev det inte och jag är så j*vla arg på mig själv. Jag vill bara lägga mig i sängen igen och låta den här dagen försvinna, jag förstår inte varför jag gör det så svårt för mig själv. jag och kläder är ibland ingen bra kombination. Kan man gå naken och fika?
Nu tänkte jag ge mig på ett försök och sätta på mig något och skita i att se på mig själv i speglen. När man vill vara snygg så går det f*n aldrig att bli det. Bätte att ta det som de blir och låta de vara så. Det är väl då det blir bäst?
Vi hörs senare, efter jag har gått naken till stan och förhoppningsvis kommit hem utan att ett besök hos polisen!
PUSS!




 








Just det!

Tänkte hoppa ner i min säng och sova nu. Nackdelan är bara att det är massor av kläder på sängen. Har nog flyttat dem från sängen till fotöljen och tillbaka sen i tros. Pinsamt och jobbigt jag vet. Får väl ta och få in det i garderoberna nu innan jag lägger mig och sover sött. Det tar ju inte så galet lång tid, det är nog bara så att man är så extremt lat ibland. Så nu säger vi god natt, önskar mig lycka till med kläderna och så önskar jag er en galet bra start på den nya veckan i morgon! Puss och kram på er.




Så här såg det ut i morse, innan jag lade över det på sängen.













The leaves may fall, but the trees stay tall.

Livet är bra orättvist. Just nu vill jag bara skriva av mig för jag har så mycket känslor inom mig. Jag har en nära släkting som är dement. Hon är en person som alltid har funnits där för en, ställt upp i alla väder och jag är så tacksam för allt hon gjort. Jag tycker så grymt synd om henne och i kväll gjorde det extra ont i hjärtat när jag var ute och gick med Zorro. Min släkting bor här i stan och när jag kom och gick utan för hennes hus där hon bor så stod hon i fönstret och tittade ut, hon började titta på mig. Sen vinkade hon. Som ett rop på hjälp, på kärlek och närhet. Och precis när hon vinkade så började jag gråta. Just för att livet är så jävla orättvist. Jag vinkade tillbaka och man kunde se hur glad hon blev. Det har nog aldrig kännt så jobbigt att gå ifrån en person innan. Men samtidigt kunde jag inte stanna där. För det gjorde också ont. Jag har nog aldrig varit den där anhöriga som har en nära som livet går fel för. Inom mitt jobb möter jag anhöriga nästan varje dag. Att vara en av dem ger insikt i hur liten man känner sig. Jag tänker på min släkting varje dag. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Hon är en av de finaste personer jag träffat och jag kommer aldrig att sluta älska henne för den fina människa hon är♥














 

Andra Advent

Nu sitter jag här igen. Hamnade framför tv:n för en stund sne och kollade på Pocahontas. Det var galet många år sedan jag såg den sist. Men den är ju faktiskt riktigt mysig och bra tycker jag. När jag var liten ville jag vara precis som henne och ha den där snygga killen. Det är väl det som är en flickas dröm- att möta den där med stort H och leva lyckliga förevigt. Nu när man har blivit vuxen så har man fått lära sig att det inte riktigt är så enkelt som det är i alla kärleks filmer. Men ändå lever jag på tron att han finns där ute och att vi kommer leva lyckliga i all evighet. Man möter den som man tror kan vara den rätta, för stunden är det kanske så också bara att det inte gick hela vägen ut. Det är så livet är. Ingenting är riktigt förevigt. fast jag lver på hoppet!

Fyy va dyster de blev nu! Vi pratar om något trevligare istället. I dag är det andra advent, pappa har fixat granen så att den är klädd och fin. Jag vet inte om det är lite tidigt, men mysigt är det iallafall. Man känner att julen börjar att närma sig och det är inte annat än super mysigt! Nu har jag tänt ljus här i mitt rum. Tänkte kolla på någon film och mysa ner mig i soffan till en bra film. Tror det lutar åt en Wallander film som jag ointe kommer ihåg vad den heter. Klockan 19.00 är det iallafall gossip girl! Det får man ju inte missa! Som om jag ska hinna med allt är det nog bäst att hoppa till soffan nu! Men vi hörs senare. Hoppas ni har en fin andra advent:) Kramar!



  


Förevigt nu, låt mig få va förevigt nu
Så hos mig vill jag att stunden stannar
Förevigt, för alltid













Söndag, en riktig slapp dag. Eller?

Heeej! Det blev ingen uppdatering i går. Men tar den nu istället. Gårkvällen var faktyiskt helt okej och riktigt bra till slut. Jag fixade iordning mig och fick vänta på Paula en stund. Sen kom hon hitt och vi pratade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt, sen drog vi ut och åt mat. Blev pizza kvällen till ära. Efter det gick vi runt och tog det lugnt på Ankaret. Sen vid 23.30 drog vi till Lascala oich dansade natten lång.
I bland kan man undra hur en del personer tänker. Älder män som raggar på unga kvinnor. Men jag hade roligt iallafall och fötterna var så glada som de borde vara efter en kväll i klackskor. Gud va skönt de var att få av sig dem när jag kom hem.
I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Känner att energin är på topp och jag är riktigt sugen på att hitta på saker. Men vad de sakerna är har jag dock inte kommit fram till ännu. Tänkte fixa till mig lite snart och sen fårn man se hur den här dagen slutar.
Så här såg jag iallafall ut i går:

 



Tunika från Ginatrico 200 kr
Leggins med skin på sidorna från Kapphall 200 kr
Skinskärp från lindex 














091205

Hej. Jag hittade precis en artikel på aftonbladet om att många kvinnor är rädda för att gå ensama på kvällarna när det är mörkt ute. Jag är en av dem. Och jag är också en av dem som brukar ta upp mobiltelafonen och låtsas ringa någon. Detta just för att jag tror att om någon ev skulle komma efter mig skulle bli avskräckt om han hörde att jag pratade i telafonen. Varje gång jag går hem sent någon kväll så tar jag fram mobilen, om jag inte cyklar istället. Då bor jag ändå inte så långt bort. Bor nästan mitt inne i stan. Men jag har en liten läskig känsla varje gå jag ska gå hem från en ute kväll iallafall.
Nog pratat om det. För ett timme sen kom jag hem från jobbet och när jag kom hem och satte mig ner så var det som att all energi försvann. Blev super trött. Lite konstigt det där, för när man jobbar kväll och man kommer hem vid 21.30 på kvällen så är man super pigg. Hur funkar det? Ikväll får jag iallafall inte vara trött för det nalkas ju utgång. Så jag måste först bege mig och handla lite och sen duscha, fixa iording mig och bäda sängen det får jag inte glömma. Min kompis ska nämligen komma hit innan vi går ut för att äta och sen dansa hela natten lång.
Ni kanske kan få se min outfit innan jag går sen också, har dock inte kommit påm vilka skor jag ska ha. Klckskro är ju snyggt, men ack va ont de gör sen framåt 01.00. Får se vad det blir till slut! Vi hörs sen, tills dess ha de bäst!











God afton.

Nu är jag hemma från en kvälls jobb. Har gått riktigt bra och roligt har det varit också. Så vad säger ni om idol ikväll då? Själv håller jag tummarna för Calle, skulle vara så grymt om han gick vidare tycker jag. Har snart lyssnat sönder på Walking in memphis på spotify, den när Calle sjunger. Hans röst är ju såå underbart bra. Lyssna och njut för er som har spotify! Dock tror jag att han är den som får åka hem i kväll. Men han ahr fått min röst, mer än så kan jag inte göra. Får kolla resultatet i morgon tror jag, orkar inte vara uppe och vänta. Jag ska nämligen upp igen klockan 06.00 för att åka till jobbet igen. Så jag ska hoppa ner i säng för att snart hoppa upp igen. Om jag lägger mig nu får jag iallafall 8 timmar sömn. Precis vad som behövs för att klara av en lång lördag på jobbet.
I morgon kväll lutar det åt utgång och ni kan nog inte gissa hur pepp jag är! Är riktigtriktigt pepp!:D Ska slå klackarna i taket! Så jag har något att se fram emot under morgan dagen:)
Hoppas ni har det riktigt fredagsmys hemma i era hem. Vi hörs i morgon, god natt!












091204

Min kväll fick en oväntad vändning. Jag kommer inte i håg när jag sist var hemma och såg på idol en fredags kväll?! I stället har jag tillbringat mina fredags kvällar på jobbet. Som ni kanske förstår så ska jag jobba i kväll också. Men det är bara att bita ihop. Jag tjänar ju iallafall pengar och de ska jag vara glad för! 
Nu är jag precis hemkommen från körskolan. Har suttit och pluggat teori. Är på repoetionsfasen just nu. Vet inte hur många faser jag har kvar , men det är antagligen ganska många. Känns som att det aldrig tar slut:P Men bra är väl kanske det för de känns inte som att jag har fått in allt i huvudet ännu. Kan man föresten få in precis allt i huvudet på en och samma gång? Finns nog några smarta huvuden som kan det, jag är inte en av dem iallafall. Sånt man får leva med helt enkelt. Nu ska jag fixa till lite mellanmål tror jag. Hoppas ni har en dra dag, vi höres senare, puss på er!

 














091203

Hej hej igen! Vad har ni för er? Själv så sitter jag här och kollar runt. Små kollar lite på  tv serien Glee också, vet inte riktigt vilket avsnit det är, såg bara 15 min av första avsnitet och tyckte att det verkade riktigt kasst. Kan väl inte säga tt jag direcktr ändrat mig ännu, men det betta vasnitet är ändå bättre än de första tycker jag. Någon av er som såg på Mammas pojkar då? Nästa vecka är sista avsnitet och jag tror jag vet ungefär vilka de väljer. Tim väljer nog moa, han den äldre (kommer inte ihåg vad han heter, men kan vara Peter?!) väljer nog Martina och bobby väljer Sara. Vad tror ni?
Kan ni gissa vad jag ska göra snart då? Jag ska hoppa ner i min säng och sova. Ovanligt va? Ska försöka vara uppe till julkalendern i morgon har jag tänkt, myspyset själv!
Men nu god natt med er, sov så gott! Kramar.



Här har ni mitt skrivbord.











...

Hej mina äpplen, någon som har saknat mig? Man vet ju aldrig, det kanse finns någon där ute som har gjort de:) I dag har jag jobbat. Det som är viktigast inom mitt jobb är ge trygghet, det tycker iallafall jag. Sen kan det i bland vara bra att vara envis och inte ge sig- för att det i sin tur ger en tacksamhet. Mitt moto för mig själv är att aldrig ge upp. Om något är jobbigt så får man ändå inte ge upp utan i stället försöka hitta ett nytt sätt. Det är något som jag har lärt mig genom mitt 19 års långa liv. Inom mitt jobb så möter man sårbara människor, det kan vara personer som har en svår sjukdom eller en person som bara helt enkelt gått och blivit äldre. Men vem man än träffar så måste man ge stöd och hjälp. Det kan bara handla om att bara vara där i närheten. Varför jag kom in på det här nu vet jag inte riktigt. Det var bara något som jag har gått och funderat på under dagens gång.

Annars i dag så har jag letat julklappar, hittade 2 st, men har 6 stycken julklappar kvar. Bl.a till farmor, pappa, mamma, och en syster. Tänkte leta lite till i morgon och hoppas det ger resultat. Vad jag har gjort mer i dag är inte så mycket, har lagat mat och tagit de lugnt typ. Tänkte försöka sätta mig med teorin snart ett tag. Läsa ett kapitel. Det är ju alltid något iallafall. I morgon ska jag ta och sítta några timmar på körskolan på förmiddagen. Är faktiskt riktigt pepp!
Men vi säger så så länge tycker jag, vi hörs igen efter mammas pojkar;) Puss! 
 














God kväll bloggen!

 I kväll har jag träffat med Tova. Jag bjöd på pizza, vi kollade på en film och sen efter Bonde söker fru. Har haft en rolig och mysig kväll med mycket stratt!
I morgon ska jag jobba mellan 07.00 och 13.00. Vet inte riktigt om jag är specielt pepp, men det kommer nog i morgon någon gång vid 08.00, när man har vaknat till helt, heheh. Men nu tar vi och säger god natt tycker jag! Hoppas ni har en mysig lillördag, vi hörs i morgon. Kram på er:)














I'm driving one of your cars!

Hejsan svejs allihopa! Nu är jag hemkommen från körskolan. Har kört mörkerkörning på E22:an. Måste säga att det var lite läskigt i början, men sen blev jag van och det blev tillslut roligt till och med. Men gud va koncentrerad jag var tvungen att vara. Övning ger färdighet. Nästa vecka står halkan på schemat, pirr i magen på hög nivå. Måste boka riksettan också. Pengarna bara försvinner. Men det är det värt. Ett körkort kommer man långt med. Man blir helt plötsligt lite friare, har jag hört. Men sen är det väldigt bra att ha när man söker jobb. De behövs nästan inom alla jobb nuför tiden.
Men nu ska jag springa, vi hörs senare! PUUSSSS!















Last year's song.

Nu har jag räknat på alla mina sparade kvitton från november månad. Måste säga att det är väldigt intressant det där. Samalagt gjorde jag av med 6053 kronor. Helt galat ju! Tycker jag iallafall. 2074 kronor gick till mat, 234 kr till nöje och 3727 kr till shopping. Det är mycket pengar det. Tycker jag iallafall. Men sen om man tänker efter så är det nog under den här månaden som man gör av med mest pengar. November månad alltså. Man ska ha en vinterjacka, skor, vantar (lyckas jämnt tappa bort mina). Men det är såna där saker som kostar pengar. Jag var ju till ullared och där försvann nästan 2000 kronor. Det är ju tur att man bara är där en gång om året:P hahah.
Sen så var jag ju med lina och viktoria och hälsade på Linnea i början av månaden, där försvann ganska mycket pengar också. 
Det jag ville se genom att spara alla kvitton var hur man kan ändra sina köp och faktiskt spara pengar. Inte slösa för mycket. Men jag tycker att det är svårt att komma på bra sett. Som man verkligen följer och inte struntar i efter ett tag. Jag vill bli mer sparmedveten. Även om jag har pengar över så skulle man ju faktiskt kunna spara ännu mer. Det är ju framförallt viktigt inför framtiden. Tycker jag iallafall.


  












Kvällen.

Där nere kan ni få se ett smakprov av dagens shopping. Nu är jag hemkommen från barnvaktandet (kom hem för 2,30 tim sen). Nu sitter jag här istället och känner mig som en nattuggla. Ensam, rastlös och de lutar åt sängen.
Fick mig en funderare om livet förut i kväll. Om att ta klivet ut i vuxenlivet. Jag är väldigt sugen på att flytta samtidigt som jag inte känner mig redo, samtidigt som jag tror att de skulle vara mycket mycket bra för mig. Men det jag har kommit fram till är att inte tänka så mycket, utan nu ska jag koncetrera mig på körkortet och sen efter det får vi se vad som händer. Man kan inte bara flytta för att man ska. Man måste klar av det också, helst den ekonomiska delen. Det är den som gör att jag inte vill, eller kan. Det är mycket att tänka på när man blir vuxen, se nu glömmde jag bort att jag skulle sluta tänka! Nä nu ska jag lägga mig i min säng och drömma mig bort.
Vi hörs i morgon:) Kramkram.




Visst är den snygg! Den kommer att användas flitigt, det är en sak som är säker iallafall;)


 










Första december

Någon som missade julkalendern i dag? Jag gjorde det iallafall inte. Och vad jag har hört så har den inte fått så speciellt bra betyg. Men jag älsade den. Kan vara för att jag har haft Super snälla super Sara och stålhenrik som favoriter sen jag såg de programet när jag var mindra. Men jag tyckte att den här julkalendern verkade mysig. Super snälla silver sara och Stålhenrik har gått i pansition och bor nu på seniorboend på julstjärnan. Jag tycker att det är roligt och mysigt. Längtar redan tills nästa avsnit som är i morgon:)
Men nu till min dag i dag! Jag säger då det, gud va jag har shoppat i dag, men inte gjort av med mycket pengar. Bra ju! Jag följde med pappa och Birgitta till Kalmar. Har hittat årets julklänning, de blir en röd super söt klänning från ginatrico. Den kostade bara 250 kr, vilket kapp eller hur! Sen har jag köpt en leopardmönstrad tunika, en riktig fest tunika, den kostade 100 kr, så köpte jag ett par svara leggins för 99 kr och fick tag en en vanlig vit långarmand tröja också som kostade 99 kr den med. Riktigt bra fynd måste jag säga. Är super nöjd. Ni ska få se bilder lite senare.
På vägen hem tillbaka till Oskarhamn så sov jag. Vaknade igen när vi var utanför vårat hus. Det är konstigbt det där i bland, kändes som jag bara sovit i max fem minuter. Men nu är jag pepp igen och utvilad inför barnvaktandet av min systers två sötnosar jack och Viggo. De kommer bli fullt ös medvetslös, haha.
Nus ka jag gå och ta mig något litet att äta på, vid 17.00 hämntar min syster mig och då ska jag äta mcdonalds. Gutt, gutt! Men vi hörs efter 20.00, ha de bäst tills dess. Puss♥

 












RSS 2.0