Hårproblem!

 
 
Vill så gärna göra något med mitt hår. Jag verkligen älskar längden men skulle vilja göra lite ljusbruna slingor tror jag..eller jag har nog funderat på det i ett halvår nu. Skulle ju gärna göra ett besök hos frisören med tycker att pengarna inte riktigt räcker till. Nästa månad kanske? Eller ska jag våga att göra det hemma? Tycker ju att det blir så mycket bättre när frisöern gör det. Ett år sedan sista besöket så kanske är på tiden i och försig!
 
 
 
 
 

Hallen!

 
 
 
 
Älskar allt med våran hall! Men mest älskar jag nog hur ljust och luftigt det känns. Underbar känsla det här med att ha hus och få göra precis som man själv vill och känna att det man gör blir kanon bra! Magisk känsla!!
 
 
 
 
 
 
 
 

140220

 
 
 
 
Dagarna bara springer fram här..som vanligt! Det är mycket som händer på jobbet och hemma, även fast vi för tillfället har tagit en välbehövlig paus i bygget. Och bygget är ju egentligen klart, bara lite fin putsning i tvättstugan kvar. Men springer fram gör det iallafall och jag antar att det är så livet är i bland. Dagar som bara springer fram. 24 timmar går så fort!
Annars då! Stina växer och leker och springer och bits precis som en katt på 6 månader ska göra! Nästa vecka ska hon kastreras och jag går runt och tänker på hur lyckligt ovetander hon är. Stackars Stina! Men några kattungar vill vi inte ha och då får hon inga. Så är det. Men jag tycker fortfarande synd om henne, för alla vill väl bli mamma någon gång. Även katter väl? I allafall känns det lite hemskt att vi bara gör det här med våran lilla glada Stina! Som vi har kommit att älska så mycket! Min lilla bebis katt! 

 
 
 
 
 
 
 
 

Andra gången för i år.

 
 
 
Gud va jag är sämst på att blogga. Inte för att så många kanske direkt följer mig. Men det är ju ändå som min lilla egna dagbok som jag kan titta tillbaka i. Måste ta tag i det igen. Har ju så mycket foton och renoverningsbilder att visa men livet går liksom snabbare än va men hinner med i bland. Prioriterningarna ändras.Och bloggen är för tillfället längst ner.. Men nu tror jag på en tid då saker runt omkring blir lite lugnare. Iallafall i renoveringsväg. Så jag ska försöka bättre mig. Lovar!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0