121229

 
 
 
Härligt med Lördag!
 
 
 
 
 
 

Julen 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Börja om från början!

Snart ett nytt år! Så fort tiden går... Har även införskaffat oss en ny dator också (inte på rean). Precis som en ny början även det. Det är ju här man på något viss har sitt liv samlat. Konstigt egentligen! Speciellt hur stort ens liv blir, eller man gör det stort. Man kan ses överallt, det finns knappt något som är privat längre. Fast här på bloggen, ja där bestämmer jag själv vad som skall skrivas. Hur privat jag vill vara avgör jag. Och jag är väldigt privat.  Men nu har vi en ny dator, och snart snart skall jag lägga in lite bilder från jul som jag tänke dela med mig av. Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solsken!

 
 
I dag lyser solen med sin frånvaro men för någon dag sedan var det såhär fint ute! Otroligt vad lite solsken kan göra:) ♥
 
 
 
 
 

Vi.

 
 
 
 
 
Snart, snart har E och jag varit tillsammans i 3 år. Helt otroligt hur fort tiden går när man har roligt!
 
 
 
 
 
 

Stjärnor!

 
 
 
 
 
 
Lyckan i går när jag äntligen lärde mig att få riktigt fina blider med kameran! Sååå fint!:)
 
 
 
 
 

Träning!


 
 
 
Dax för gymmet och ett härligt mage och ryggpass!!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snö.

 
 
Bilder från för några veckor sedan.
 
I helgen har det regnat och åter regnat...i december!! Men nu äntligen har det börjat snöa igen. Så hopet om en vit, fin, härlig jul finns kvar!:) 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
Love the one you hold! 
 
 
 
 
 
 

Lyx frukost!

 
 
Söndagens lyx frukost de lux! Blir sugen bara jag ser på bilden!! Även de bästa våffelreceptet ever!! Blir riktigt goda och frasiga våfflor!
 
 
vispgrädde 4 dl
vetemjöl 3 dl
vatten 1 dl
salt 1-2 krm
 
Vispa grädden tjock. Blanda mjölet, vattnet och en del av grädden till en slät, klimpfri smet. Låt den stå och svälla en liten stund och rör sedan i resten av grädden. Färdiga att grädda!
 
Detta är verkligen ett recept jag rekommanderar, såååå gott!
 
 
 
 
 
 
 
 

Lussekatt.

 
 
 

Lussekatt.

 
 
 
 
I morgon är det äntligen Lucia och ännu ett steg närmre jul! Förra veckan gjorde jag lussekatter och julgodis.. Godiset är dock slut sedan helgen men några katter har vi fortfarande kvar:)
 
 
 
 
 

10

 
Måndags den 10 December. Jag har "veckohandlat" fyra stora påsar med mat. Nästan varje gång jag handlar så händer det att jag funderar eller tänker en tanke på de som inte har mat. Jag tänker på hur rik jag är gemfört med andra, även fast jag egentligen inte alls är speciellt rik jag heller. Men jag kan köpa mat och varje dag kan jag äta riktigt goda och bra middagar, något som inte alla kan...Det tänker jag på ibland!
 
 
 
 
 
 
 

God Morgon Onsdag!

 
 I dag står lussebak, fika med syster hod Farmor <3 på listan!! Myspys! Föresten ser The last song igen... Har hamnat i någon sort "se en film många gånger syndrom.."  Köpte Twilight i helgen, såg den två gånger samma kväll! Japp den var bra den med;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit Germina!

 
 
 
 
 
 
För någon vecka sedan var jag hemma hos pappa och fick låna ett par skidor, inte att åka med utan att ha inomhus. Pappa kan jag tänka mig funderade vad som hänt hans dotter! Även Erik undrade vad som hänt med hans flickvän. Men nu står iallafall skidorna där och jag är super nöjd! För skidor är ju ändå förknippt med vinter och jul, om inte mer än en tomte?!
Så jag har mina Favorit Germina skidor inne och även fast aldrig skidsport har varit något stort intresse så känns det som de faktiskt kan börja bli!
 
 
 
 

Jag orkade inte vänta längre..

 
 
Började lite smått med julgodis i dag! Hur gott är det inte och hur roligt!! Jag tycker om att pyssla och det är perfekt att ha lite hemma ifall någon skulle komma på besök. December månad är en mys månad och att ha fika gäster är så roligt! I morgon blir det lussebak och sen på kvällen kommer Pappa + sambo på besök:)
 
Här är iallafall dagens bakning. Winernogat, super enkelt och smaskigt!
 
 
 
 

Ute i snön..

 
 
 
 
I dag gav jag mig ut i snön och fotade, det vara galet kallt men resultatet blev bra! Nästa gång ska jag ha ett par bra vantar på mig.  Älskar min kamera iallafall!
 
 
 
 
 
 

Förälskad i en film...

 
 
 
 
Se den! Har aldrig varit ett stort fan av Miley Cyrus, men detta vara bra och hennes motspelare ja han är ju väldigt snygg! Har spenderat förmiddagen i soffan, gråtigt, skrattat och gråtit lite till. Denna filmen fångade mitt hjärta och den vara verkligen i klass med Dagboken och Dear John som också är två stora favoriter! Jag är förälskad!
 
 
 
 
 
 
 
 

minus och plus

 
Nu när det är -14 ute då längtar man tillbaka till +30.
 
 
 
 
 
 

Utanför vårat fönster...

 
 
 
 
 
 
 
 

Jag ser det snöar!

 
 
Överallt talas det om snön som faller i hela sverige, nästan som om vi aldrig har varit med om snö innan? Men nu har iallafall snön äntligen kommit och julkänslan kan nu infina sig på riktigt! Välkommen sägen i även till 1 advent, myyysss!
 
 
 
 
 

RSS 2.0