Jack fem år!












Här är lite bilder från i går när min systers barn Jack fyllde 5 år. Vi firade med grillat och en super god tårta med hajar på:)



















Monday morning!

Den är måndags morgonen har nog varit en av de segaste. Jag hade så mycket som jag tänkte att jag skulle hinan med innan jag börjar jobbet klockan 16.00. Jag skulle vara duktig och städa upp i lägenheten efter helgen bravader med att sätta upp en väg har hållt på och sen så tänkte jag slinga mitt hår så att det ser okej ut till frisören i morgon. Sen medans jag låg i sängen ocg tänkte igenom allt så kom jag på att det är i dag de stänger av vattnet fram till klcoakn 15.00. Så där sprak hela min planering. Och istället för att göra något annat så har jag suttit och segat den mesta delen av förmiddagen.  Även om jag fått lite ordning på saker och ting så har jag mer än hälften kvar känns det som. Men allt kan inte alltid bli som man tänkt sig. Eller hur!
I helgen har jobb ståt på schemat. kväll på lördagen, sen delad tur i går. Jag har även hunnit med ett femårskals under min lediga tid i går. En stressig med trevlig helg.
Nu ska jag gå och fixa till lite lunch. får kika och se vad kylskåpet och frysen har att bjuda på! Sen tänkte jag lägga in lite bilder från gårdagens kalas!














100529

God morgon! När jag vaknade i dag på morgonen så ville jag bara att tiden skulle stå stilla en stund. Så att inte klockan skulle börja ringa klockan 09.00. Vilken skulle innebär att man var vungen att gå upp. Men en timme senare så ringde den och upp kom vi iallafall.  Erik har åkt och jobbat och själv jobbar jag i kväll istället. Vi går om varandra. Men, men vi hinner nog ses någon timma innan jag beger mig till jobbet:)
I dag ska jag hinna slänga in den sista tvätten, gå på stan och kika på allt som är där i dag. Åka och kolla efter grejer till att sätta upp en väg med pappa och sen mysa med min systers barn som pappa är barnvakt åt i dag.
Jag börjar inte jobba förens klockan 16.00 så om jag snabbar mig på hinner jag nog med allt, och lite till! Tjing!


















Pink Glove Dance.

Tänkte vissa er en film som jag såg i går. En riktig energikick och rolig film. Sjukhuspersonelen dansar för att bekämpa bröstcancer. Om det blev 1000 000 tittare på youtube så skulle de som gör handskarna ge pengar till bröstcancerbehandlingen. Super bra tycker jag!


 















Nu är jag på G!



Nu är jag äntligen färdig med mina tråkaiga bestyr. Jag fick tummen ur röven som man säger här nere i småland och tog tag i mitt liv. Nu ska jag gå in till stan och fixa lite. Telia har fortfarande fel adress till mig. Har sagt till dem tre gånger med den här. Förstår inte hur svårt ska vara att bara ändra en lite siffra. Det är sånt där som man inte förstår sig på! Men, men jag hoppar i skorna och går och tjatar lite till på dem;)
















100528

Hej bloggen. Ännu en dag har börjat. Känner att jag inte har någon speciel lust med någonting. Lite nollstäld på något viss. Trött och utan idér. Det finns massor som jag skulle kunna göra, men jag har inte riktigt hittat glöden. I dag har jag en sån där dag då man inte vill göra någonting. Men jag ska försöka ge mig ut till tvättstugan och kolla om det är ledigt, sen måste jag göra lite lunch och ge mig in till staden. Handla lite små grejer som vi glömde i går när vi stor handlade. Det är väl ungefär det min fredag innehåller. En helt okej dag ändå!



 














100527

God morgon! Nu sitter jag och äter en väldigt sen frukort. Jag har hittat på annat istället för att börja med frukost som jag gör i vanliga fall. Jag betalde istället alla roliga räkningar så att jag hade det gjort. Jag tycker det är bättre att göra det så fort som möjligt, så att man inte behöver gå och tänka på det hela tiden. Så nu är det gort och kontot är genast lite mindre. Men jag ska absolut inte klaga! 
I dag ska jag och Tova göra av med ännu lite mer pengar på stan. Jag ska införskaffa mig nytt smink och krämer. Sen blir det att handla hem lite mat. Tänkte även kika på lite kläder. Även om jag har så att det räcker för flera månader i min garderob. Men något roligt kanske man kan hitta, och passa på när man ändå har 25% på ett köp på lindex;) Nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs igen lite senare:)

















En underbar söndag!

Hej bloggen! I dag har jag haft en underbar dag tillsammans med Erik. Jag vakande upp pigg och glad klockan nio och åt en härlig frukost med Älsklingen. I gårkväll hade jag  en super rolig kväll med flickorna. Det blev en trevlig kväll på Aidis med resten av folket som annars brukar vara på ankaret.
I dag har jag iallafall haft en hel dag med Ertik. Vi har myst ute vid havet, gjort cholkadbollar, ätit våfflor och sett på film. Precis så som en söndag ska vara. Mysig och lugn. Alldeles perfekt<3

 




























100522

Heejj eller god kväll kanske man säger. Lördag i dag och ikväll så står utång på schemat har inte varit på super länge så det ska bli roligt. Dagen har jag spenderat på jobbet mellan 11.30-21.00 och nu sitter jag här och peppar för mig själv. Har smutat på lite dooleys och lyssnar på skön musik. Vilken förfest, eller hur! Bättre kan man ju knappast ha det;) hahah! Snart ska jag iallafall träffa flickorna på stan. De skulle ha ringt vid kvart i tio men ännu har de tydligen inte lyckat att ta sig in till staden. Men, men skulle bara säga att allt är bra med mig:)
I morgon ska jag och älsklingen ha en hel dag för oss själva. Kommer bli en perfekt söndag med god mat och massa mys! Nu ska jag stänga av dumburken och fixa till det sista innan de ringer, vi hörs i morgon!















Sommar, sommar, sommar!

Heej! Jag funderar starkt på att ta en powernap efter att jag har ätit en lite sen lunch. Som för övrigt består av nudlar! Min förmiddag hjar precis som i går spenderats med Hanna i parken. Vi har myst på en filt och kastat lite fresbee mellan varandra. Jag håller tummarna för att jag iallafall har fått lite färg på armarna, för lite fler fräknar på näsan har jag iallafall fått:) Nu när man kommer hem så är man helt slut. Jag har hunnit glömma hur det känns att bara ta det lugnt i solen, och hur seg man faktiskt blir av det. Helt galet det där!


 












We are the numbers you and me!

Sitter här och saknar min älskling. Saknar den där kvalitetstiden med att äta frukost tillsammans, vakna tillsammans och bara umgås en hel dag. Känns som att det var längesen sist. Och när han äntligen är ledig så jobbar jag. Men jag håller tummarna för att båda är lediga på söndag.
I natt så vaknade jag av att jag drömt en super konstig dröm. Jag blev jagad av en liten gubbe som försökte fånga mig. Hur som helst så vaknade jag av att jag fått för mig att den där gubben stod nedanför sängen och försökte hitta mina fötter. Grymt skum dröm. Men det är vid såna tillfällen som jag har världens bästa pojkvän. Det är bara att knuffa lite på honom så vänder han sig om och säger att det bara var en dröm och så håller han om mig tills jag somnat om.
I dag jobbar jag kväll så i dag hinner vi knappt ses. Även om vi ses klockan 21.00 i kväll. Så så farligt är det kanske inte. Men det hade inte varit helt fel att få ha den där kvalitetstiden tillsammans med honom i dag.




 













100520

Heej bloggen! Nu har äntligen sommaren hittat till Oskarshamn. Jag vaknade av att solen tittade in. Hur underbart som helst! Förmiddagen har spenderats med Hanna. Vi har spelat fresbeegolf, käkat på stan och sen gått till parken och kastat ännu lite till fresbee. Skönt med en riktig slapp dag. Inte behöva tänka på någonting utan bara vara. Inte helt fel de:)
Ikväll ska vi hem till min Farmor och fira hennes födelsedag. Hon ska bjuda på smörgåstårta och alldeles för mycket kakor. Men det är ju så en farmor ska vara tycker jag:) Det är något som alla far och mor föräldrar har inom sig. Det kan aldrig bli för mycket av något. Så när man kommer hem så läger man sig i sängen super mätt av alla sötsaker. Nu ska jag ta och frächa upp mig lite. Tvätta av mina fötter efter att jag sprungit runt barfota och jagat en fresbee! Tjing!






























Go'kväll!

Nu är jag hemkommen från en kort kväll på jobbet. Innan sängen så tänkte jag och Erik hinna med att ta det lugnt framför en film nu när man för tillfället inte har några tv-kanaler på grund av krängel på telia . Filmen heter iallafll The wedding singer. Vi får väl se hur bra den är, för den låter då inte super bra:P
Vi hörs i morgon igen! Och då hoppas vi på solsken som Tove sa på vädret.

















100519

Hej härliga Onsdag! Även om det är en regning onsdag här i Oskarshamn. Har inte sett solen på flera veckor känns det som. Håller tummarna på att den där rysslandsvärmen snart kan komma hit också. Sommarkänslan ligger verkligen på noll när man tittar ut. Sommarkläderna får nog vänta ett tag till om jag får gissa. Själv kör jag på jeans och en stikad tröja i dag. Det känns höstigt, men det är bättre att hålla sig varm än att bli sjuk.
Nu ska jag bege mig in till stan en snabbis och kolla upp vart mitt brev från telia har tagit vägen och sen kommer Erik hem och äter lunch här hemma innan jag börjar jobba vid 16.00. Tjing!


 














Sommar.

Visst bara längtar man till den riktiga sommaren nu. De där underbara kvällarna då man går på en strand med en god cider och njuter av solnedgången som visar sig precis som en tavla framför sig. I bakgrunden spelas gyllene tiden med sommar tider hej, hej! Sommartider och alla är på gott humör. Sommaren är min absoluta favorit månad. Värme, färger och en speciell känsla av frihet. Man kan gå en prommenad i flera timmar utan att tröttna eller man kan vakna upp till solljus och äta jordgubbar med mjölk i gräset. Höra hur fåglarna kvitrar och se alla fina växtrer som slagit ut och blickar upp mot solen.
Bara ligga där i gräset, känna en svag vind smeka kroppen utan att man fryser för samtidigt som vinden smeker din kropp så värmer solen dig gyllenbrun. Fräknar på kinderna och solblekt hår. 
Det jag saknar mest är nog friheten ute på havet. Se kristalerna som reflekteras i havet av solen och höra havets bris efter båten eller ön som man just lagt ankare vid. Eller varför inte alla dofter av grillat, blommar och de där minuterna efter att det har regnat. Även fast sommaren går så fort så hinner man hitta så många saker som fångar ens hjärta. Det är något alldeles specielt tycker jag!


  












100518

Hej! Nu sitter jag här igen. Känner mig galet tråkig när det gäller uppdateringen som har gått från 3-4 inlägg om dagen till knappt ett om dagen. Men jag har helt enkelt inte den tiden som jag skulle vilja ha.
I dag har jag iallafall varit och jobbat på sjukhuset. När de ringde på morgonen klockan halv 7 så kan jag inte säga att jag var den gladaste över de samtalet. Men jag var samtidigt gald att de ringde. En halv timme senare så var jag på sjukhuset lite halt förvirrad men ändå väldigt taggad. Dagen på sjukhustet gick iallafall bra och på ett klick så var klockan 15.30. Det är skönt när dagarna går fort tycker jag:)
Resten av dagen har jag hunnit med massor av nödvändiga saker. Jag har fixat en ny nyckel till lägenheten, efter att den andra blev böjd när jag var i stockholm. Hur det gick till vet jag inte. Jag trodde att den var i tryggt förvar i min väska men så var det tydligen inte. Men, men jag har hunnit med att ta ett kort till körkortet också. 345 kronor kostade det. För fyra stycken kort som man får grönt hår på. Men nu är det iallfall taget och jag håller tummarna för på att mitt körkort kommer inom en vecka.
Mer än så här har jag inte tid att skriva för tillfället. jag hoppas att ni som läser min blogg fortfarande tycker att den är intressant och jag ska försöka bättra mig och göra den ännu mer intressant och lägga in bilder vilket jag iallafall tycker höjer intresset. Nu blir det pizza med hjärtat!












Peppet!

Hejsan! Nu ska jag strax ut och gå med Tova. En skön promenad i monliga Oskarshamn blir det. Men det ska bli grymt skönt. Lite som att känna sig fri tillsammans med en av sina bästa vänner. Det kan inte bli bättre.
Sen i kväll har jag bokat tv:n för då ska jag se på Viktoria och Daniel på 4:an om jag inte minns helt fel. En bra start på veckan helt enkelt! Vi hörs senare hoppas jag:)


















En kort.

God kväll bloggen och super förlåt för min dåliga uppdatering. Men som vanligt så har jag inte hunnit med att sitta ner och skriva här. Jag har istället varit barnvakt, haft en släng av någon blandning av illamående och migrän och så har jag jobbat hela långa helgen.
Min lediga kväll denna söndag har även spenderats med älsklings Tova. Vi har sett på Sex and the city och pratat om allt mellan himmel och jord.
Men, men jag tänkte bara säga att jag fortfarande lever och att jag ska betra mig på att uppdatera här, för när jag inte hinner med de så tycker jag själv iallafall att det är tråkigt. Så vi ses i morgon igen. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. God natt<3













100512

Hej! I morsen när Erik gick upp för att bege sig till jobbet så var jag super trött, orkade knappt prata så trött var jag så jag tog mig en sovmorgon till klockan 09.00. Skönt måste jag säga!
Efter bestyr med frukost, påklädning och sminkning så kom min syster Linda hit. Hon och hennes smbo ska åka i väg till åland över en natt tillsammans med min äldsta syster Anna, plus man. Så jag och Erik ska var barnvakt åt fyra busungar.
Men hur som helst så kom hon för att jag ska få låna deras volvo, som har sett sina bästa dagar för ett antal år sedan. Från att vara van vid att köra en ny lätt bil på körskolan, till att ha lärt mig pappas bil någorlund även om den också inte är den nyaste till att lära mig ännu en äldre bil så gick det ganska bra. Eller det gick väl super bra eftersom jag kom hem igen. Även om jag tvivlade där ett tag. Svår att växla med, lätt att få i fel växel och en läskig gaspedal. Denna bilen och jag ska iallafll lära känna varandra under dessa två dagar. Själv håller jag tummarna för att jag ska slippa motorstop på obehagliga ställen och att ingenting händer med bilen tills min syster kommer hem. Det är nästan så att jag måste gå ut och se så att den står kvar på samma ställe som jag lämnade den!


    












Heej igen!

Nu sitter jag och velar på ifall jag ska åka och handla åt framor eller ej. Tycker att Erik kan komma hem så att han kan hänga med. Tror det känns tryggare i fall någon är med:P
Mina systar har iallafall varit här en snabbis och sagt grattis till körkortet. I present fick jag en kaffebryggare. Roligt för mig som inte ens tycker om kaffe. Men nu äger jag iallafall en och mina systar, plus en del av mina vänner är nog glada. Och Erik som kan få sitt morgon kaffe så att han vaknar på morgonen. Men jag fick ju ett körkort i dag så jag är nog gladast av dem alla nu när jag tänker efter!
Nu ska jag ringa farmor och fråga vad hon behövde sen ska jag gå in till pappa och kolla om jag kan låna bilen. Om jag får gissa så är han nog lite orolig att det ska hända något nu när jag kör i väg helt själv, utan honom brevid. Vi får väl se om jag kan övertala honom:)
















Mat!

Nu står matlaging på schemat, efter det så blir det tårta hemma hos Pappa. Myspyset! Sen ska jag åka och handla åt farmor. Köra bil ensam är tanken. Vi får väl se hur det går:) hehe!






Till middag blir det wockade grönsaker med kykling och nudlar. Perfekt tisdags mat!















I'm driving one of your cars!

Hej! För ungefär en halv timme sedan så satt jag i en bil. En bil som jag har övningskört i i nästan ett halv år, om inte mer? En bil där lycka har blandats med ledsamhet. Men för det mesta har all den tiden i bilden varit grymt rolig och lärorik. Nu kommer jag förhoppningsvis aldrig mer sitta i den bilen någon mer gång. En galet konstig känsla det där. Aldrig mera, och helst inga fortkörningar som min körlärare sa till mig.
Jag har tagit körkort. KÖRKORT! Helt galet men samtidigt en så skön lättnad. Det är konstigt hur ett kryss kan ändra ens vardag och liv. Jag tror inte riktigt att jag själv har förstått vad det innebär. Många säger att det är frihet, jag vet inte ens om jag vågar köra i väg i en bil helt ensam. Samtidigt är jag grymt sugen på att ge mig ut och bara köra runt, runt och runt lite till.

Nu ska jag bara sitta och njuta här ett tag... Cause I'm driving one of Your cars!


  











One monday morning!

Måndag i dag och för min del så är den super lugn. Jag har lite som ska göras som bland annat tvättning, städning, plugg (tro det eller ej) och så till slut matlagning. jag tänkte även hinna med att övningsköra lite i kväll med pappa:)
För en stund sen försökte jag mig på att vaxa mina ben. Det verkar ganska enkelt och det låter så bra, när allt hår försvinner och man har lena ben i en månad. Jag fick knappt bort tre hårstrån och gud va det svider nu! Allt slutade iallafall med att jag som vanligt rakade benen istället. Nu ska jag gå och skriva upp en tvättid, besöka Zorro "hemma" och handla lite mat tills älsk kommer hem från jobbet:) Tjing!!


















Lady Gaga left me speechless!

Hej bloggen! Efter en fartfylld helg i stockholm så är jag nu åter tillbaka till vadagen hemma i lilla Oskarshamn. Det kanske inte låter så jätte roligt men visst är det så att borta är bra, men hemma är bäst!
Dessa fyra dagar som jag har spenderat i stockholm har varit bra iallafall, framför allt fredagen då jag var och såg Lady Gaga i globen. Om jag hade sett mig själv så kan jag gissa på att jag stod med öppen mun de timmarna som hon stod framför mig. Lady Gaga har en väldig talang. Musikalisk är hon en drottning. Rösten är helt galet fin och hennes stil är inte som någon annans. En super grym kvinna helt enkelt!
I många tidningar så stod det att Lady gaga bara hade blivitt så duktig genom att hon arbetat fram en ikon som personer vill vara som. Det gula håret med burkar i. Självklarat så har hon byggt fram en stil som ingen annan har. Nu är det istället andra artister som vill vara som henne. För några år sedan vist ingen vem hon var. Nu är det plötsligt tvärtom. Men jag tycker inte att det bara beror på hennes stil. Det är även hennes personlighet och sätt att se på andra människor och självklart hennes enastående kunskap om musik. Innan älskade jag hennes musik nu går inte ens de orden att beskriva. Hon är mer än bara det man ser på bilder och hör på radion. Hon lever för det hon syslar med och det syns väl när hon står på scen. En viktig ingridiens för att nå ut till en plublik. Mig fångade hon redan vid introt.
Hon sa att folk tycker att hon jobbar för mycket, hennes svar blev istället att hon hellre dör på scenen för det hon lever för, med alla sina fans omkring sig än dö utan att få göra det hon vill mest av allt - Vara en artist.


 























Sthlm.

God förmiddag! Hur är det med er som hittat hit? Med mig självär det iallafall. Jag sitter här och ska äta en sen med god frukost. Om lite mer än en timme så kommer jag sitta på en buss mot stockholm tillsammans med Tova. Som vanligt när man ska åka i väg någonstans så sitter man och funderar på ifall man har fått med sig allt. Jag hoppas och tror att jag har fått det. Huvudsaken är ju egentligen att man har med sig plånbok och telefon resten går ju att fixa om det skulle vara något som fattas. Nu över helgen kommer det inte att bli så mycket blogg skrivande även om det nog skulle ha varit roligt. Jag kanske hinner med något inlägg på lördag, men om jag inte gör de så kommer jag uppdatera igen på söndag. Då ska ni få veta allt om hur två småläningar klarar sig i huvudstaden och om hur Lady gagas konsert var. Och  självklart så ska jag försöka slänga in lite bilder också:)

Vi hörs igen på söndag!


 












Lägenheten i bilder.



Väggordet som jag och Tova kämpade med ett bra tag. Det var inte det lättaste att få upp det!



En sovande Erik:)



Vardagsrummet.





Här sitter jag och skriver på bloggen.



Mitt fin fina kök:)






En super fin lägenhet som jag verkligen trivs i. Man kan inte hitta en bättre första lägenhet!













100405

God morgon bloggen. Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinssesa i min härliga säng. Än så länge av den här dagen så har jag hunnit äta frukost, slänga i en tvätt och säga hej då till hjärtat som åkte i väg och jobbade. Hans första jobb dag på nästan fyra månader. Måste kännas helt underbart, och jag är super duper glad för hans skull. Jag vet själv hur det känns att gå hemma och inte ha något som kallar. Att ha ett jobb är en del av livskvaliten.
I dag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att paka inför stockholm i morgon. Ska vara hemmifrån i nästan fyra dagar. Känns lite pirrigt men även grymt roligt! Jag och Tova i huvudstaden tillsammans med Mimmi som nummera bor där uppe. På fredag är det Lady Gaga som gäller. Det kommer bli så tufft tror jag, även om jag inte vet vad jag har för förväntningar. Men om jag får gissa så kommer lady Gaga äga stockholm. Kommer bli en bra helg tror jag. Annars i dag så ska jag nog bara ta det lugnt. Ta mig en skön dusch och bara tänka på mig själv. Och så ska jag slänga in lite bilder här! 




Tova och jag:)
















Änglagård.

Hej!! Nu var det ett tag sedan sist igen, men som vanligt så har jag jobbat och haft fullt upp med allt möjligt. Har iallafall haft en bra start på veckan. Tänkte ta tag i lägenhetsbilderna i morgon, som jag lovade. Nu i kväll står Änglagård på programet. Jordgubbar, kladdkaka och grädde. Massor av tända ljus. Det kalas att fly från världen utanför. Jag drömmer mig bort till den härliga svenska sommaren istället.
En perfekt tisdagskväll helt enkelt:)



En gammal favorit.













Mat, mat, mat!!

Nu har jag precis smällt i mig gårdagens pizza som blev över. Fortfarande lika gott! Om en stund kommer min syster Linda förbi. Hon ska ha med sig kladdkaka och lite annat gott som jag inte tackar nej till:)
I kväll tänkte jag slänga in lite mer bilder på lägenheten för er som är nyfikna, tills dess ha de bäst!



















God dagens!

I dag är det söndag och faktiskt en helt perfekt söndag. Hade sov morgon till 09.00, sedan blev det en mysig frukost och efter det så har jag städat lägenheten för första gången, vilket behövdes efter alla gånger man har gått in med skorna när jag flyttat in. Så nu är det super fint. Jag har även hunnit med en skön dusch, så humöret är på topp. Solen skiner ute och i högtalarna spelas bra musik. Det kan nästan inte bli en bättre söndag!
Nu tänker jag ta en kort promenad med Zorro. Det var längesen sist! Vi sesw sen igen:)





















Vad är en bal på slottet?

Under den här månaden, fast för ett år sedan så var man i full gång att planera inför en av de stora dagarna som tillhör studenten. Balen. En dag då man får känna sig som en prinsessa för en kväll. Absolut en dag som jag skulle göra om ifall jag fick. Själv hade jag en rosa klänning som var enkel och fin. Jag tänkte iallafall slänga in lite klänningstips för er som ska gå på balen i år. De flesta av er har nog redan valt kläder, men för er som ännu inte bestämmt er så får n i ett smakråd från mig. Det här hade jag mer än gärna haft på mig! Elegant och enkelt.


 



Sjäv så såg jag ut så här:)













Hem ljuva hem!

God kväll. Hur har eran dag varit? Min har iallafall varit helt okej. Själv så spenderade jag dagens första timmar på jobbet fram till 15.30. Sedan bar det hem för att vänta på älsklingen. Till min förvårning så hade han bäddat och diskat innan han åkte i väg till jobbet. Jag trodde faktiskt inte att han hade gjort det. Men han kan fortfarande överraska mig;) hehe. Under eftermiddagen så har jag haft två snabba besök av min älskade syster Johanna och min underbara vän Hanna. Jag har vissat upp lägeheter. I bland förstår jag inte ens själv att det är här jag bor nu. Konstig känsla det där. Hem ljuva hem! 
Annars i kväll så har jag och Erik kikat på Avatar. Han har tjat ihjäl sig en hel vecka nästan på att se den. Det är en av hans favorit filmer sedan han och en kompis var och såg den på bio. Själv har jag varit lite emot den och tänkt att den är överskattad. Men nu kan jag faktiskt erkänna att jag också har en ny favorit. För er som inte sätt den ännu, se den. Den rekommanderas starkt. Resten av kvällen blir nog bara lugn. Vilket jag inte alls tackar nej till. Nu tänkte jag hoppa tillbaka till soffan brevid hjärtat som sitter och skrattar åt America's funniest home videos. Han är helt inne i tv:n!
Föresten jag fick ett jätte fint hjärta av systra mi' som jag ska hänga i sovrummsfönstret. Bild blir det inom kort.












RSS 2.0