Your song.

I går besökte jag och Tova vår fina vän Jessica. Förstår inte varför det alltid ska dröja så länge mellan gångerna. Men nu ska det blir ändrig, ja nu måste det bli det! Det jag ville komma fram är hur underbart söt Jessicas lilla dotter Julia är. Och älskar kameran gör hon också, hehe!  Att man kan skappa en sån varelse som ska växa och bli en vuxen person. En person med hela livet framför sig. Någon som nästan gör att man tror på högre makter från ovan. Själv vill jag inte ha barn riktigt än och förhoppningsvis har jag tid på mig med det också, men till dess är det tur att jag har massor av barn runt omkring mig istället. I alla dess åldrar. En av dem är Julia.

I hope you don't mind that I put down in words
how wonderful life is while you're in the world.


















En uppdatering!

Kladdkakan är färdig och den var underbart god. Tänkte tipsa om sidan där jag hittade denna goding! Och sidan hittar ni här. Så jag säger bara det, testa den för den är super god! Inte alls svår att baka, var till och med enkelt för mig som inte alls brukar lyckas:)


















Kladdkaka och tandläkarbesök!

Hej bloggen!  I dag tänkte jag baka en kladdkaka, är såå himmla sugen! Har varit hos tandläkaren i dag, vilket aldig är roligt och ännu mindre nu när man har fått börja betala för sig, så jäkla dyrt det är. 1200 kr sa bara poff på kontot! Men nu är jag hålfri, och det ska jag fortsätta att vara nu har jag tänkt! En sak man kanske borde tänka på då är väl att inte äta så mycket sötsaker..men kladdkaka kan väl ändå inte tillhöra den kategorin ;)
Annars i dag ska jag bäda sängen ren och fixa med lite tvätt. Sen ska jag bänka mig framför tv:n och se sex and the city serien! Vardagskvalitet! I kväll tänkte jag träna lite, så glöm inte att gå in och se hur det går på min träningsblogg, http://sandrawestberg.blogg.se/springmedsandra/ 
















 

110122

I dag har det badats och jag är helt slut! Efter att ha drunknat i mönsterår badplatats ungefär 5 gånger och fått lika många kallsupar så är jag nu hemma och nästan döv i mina öron... Men jag har haft super roligt. Det har varit jag, Erik och min systers barn Alma och Mathilda. Tillsammans så hade vi tävling i ruschkanan, fickade och lekte ta i vattnet (vilket inte är det enklaste).
Nu ska jag snart gå hem till min fina vän Viktoria och spendera en lugn lördags kväll. Ska bli riktigt härligt, och jag håller tummanra för att de håller mig vaken, iallafall tills jag ska hem igen. I morgon är det äntligen dax för lite jobb. Efter att ha varit ledig 5 dagar så är det nu dax igen. 




Snacka om att en vecka i ett varmt land inte skulle sitta fel nu, så att man iallafall kunde få lite färg! 
Här har ni Alma och mig iallafall:)















Blickar tillbaka och framåt på samma gång!

Någon gång varje dag har jag kameran framme, något som min sambo nog börjar vänja sig vid efter ett år tillsammans med mig. Men jag ällskar att ta kort och självklart att stå framför kameran också. Så har kemeran blivit en del av min vardag.
Nu har jag iallafall suttit och tagit bort massor av bilder, och sparat dem som jag vill ha kvar. Och ni kan ju gissa att jag har mycket bilder om jag tar fram kameran varje dag! Jag kan inte säga att jag på långa vägar är klar med att rensa, men jag är ett steg närmre iallafall! Här är några bilder som jag hittade, bilder som får mig att längta tillbaka, och framåt!


Första glassen ute,


Spontan grill med vännerna,


i sommar sverige,




Massor av underbara tider! Och snart är dem här igen!!!














most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you

Onsdag den 19 januari. Tiden bara flygger fram vilket jag inte alls klagar på. Här hemma har snön börjat att försvinna mer och mer så snart ska väl ändå våren få titta fram lite?!
I morse när jag hade vaknat gick jag en på facebook på mobilen. Där är jag fan på Dirty dancing och de frågade om favorit scenen i filmen. Min har alltid varit efter de har "dråkat" och hon ber honom att dansa med henne hemma hos honom och min favorit replik är Most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you. Den visar innebörden av riktig kärlek tycker jag!
Målet med min dag i dag är iallafall att jag ska se dirty dancing igen för jag vet inte hur många gånger. Men det är en film som får mig att må bra! Annars i dag ska jag som vanligt fixa lite här hemma, och så ska jag träna! Vilket ni kan läsa om i min andra blogg springmedsandra.




















Min helg.

Heeela långa helgen innebär jobb för mig. Det tråkigaste med att jobba helg är nog att helg ändå är helg och när det är det så är Erik ledig. Fast på helgen så är det inte heller lika intensivt på jobbet..vilket också kan vara skönt ibland. Nu jobbar jag iallafall fredag, lördag, söndag och måndag. Sen ska jag ta mig en ledig dag på tisdag har jag tänkt:) Annars i helgen så tänkte vi hinna med bio. Det är ju något man inte gör varje dag! och det känns som det var längesen sist nu också. Det blir i allafall filmen Meet the Parents: Little Fockers. Hoppas på att den är bra!


















110113

Så då var den här dagen på gång på riktigt! Har hunnit duscha och slänga in en tvätt. Även sängen är bädad. Inte så dåligt det. I dag är det dan före 1 år tillsammans med Erik. Ett år som har varit fantastiskt! I snart 10 månader har vi varit sambos också vilket har varit de roligaste i mitt liv så här långt!
I morgon jobbar jag kväll så vi tänkte "fira" oss själva lite i kväll. Det blir lite god mat och efterrätt så klart! Och sen ska vi spela bowling, eller biljard det har vi inte riktigt bestämt än:) Efter det bär det av hem. Har tänkt mig någon bra film och gott, och självklart mysss. Torsdagsmys!





















110112

Hej! Tänkte bara slänga in några bilder från i dag när energin var på topp! I bland har man såna där dagar då man bara är galet glad och i dag är en sån dag!
Kan även vara för att råttan som levt i våra väggar är hittad död. Kanske inte så trevligt med jag känner redan hur gott jag kommer sova i natt efter att ha blivit väckt av den nästan varje natt. Nu är han i råtthimlen!
Men men nu ska jag snart bege mig till sjukhuset för lite jobb. Något som jag faktiskt har saknat, även om det inte är mer än några dagar sendan jag var där sist:) Ha en härlig Onsdag!





















Jag känner lite vår i luften!

Även om det faktiskt är ett tag kvar tills den där härliga vårkänslan kommer så känner jag att den är här och kittlas lite. Nyss när jag körde hem i bilen så såg jag en dam vifta med någon sorts dammtrasa genom fönstret. Kanske en helt vanlig sak som man gör i bland när man städar, men just i detta tillfälle kändes det extra härligt!
Ut med allt tungt och in med det friska härligt gröna och sköna.
Äntligen går vi mot ljusare tider. Helt underbart. Jag har längtat efter solen och den smått framkrypande värmen hela vinterna.  Visst är det mysigt med vintern, men det är alltid lika skönt när den är över. Det är nog lite för kallt och mörkt för min smak.
I dag när jag var på maxi så slog jag till och köpte hem två någa träd till sovrums fönstret iallafall. Solen, värmen och den nya energin passar bra här hemma. Och att snön bara försvinner mer och mer är inget minus. Hoppas bara att det inte kommer mer snö nu. Januari, Februari och Mars ni kan väl hoppa över snön.



















I'm Alive!



Jag är en person som är väldigt blandad när det gäller musik. Jag tycker om lite av allt! Celine Dion är en artist som jag lyssade mycket på förr, tillsammans med allt mellan carola, Peter lemarc, exelence, Robyn och Marie Fredriksson. Artister som jag fortfarande kan få för mig att lyssna på! I'm alive är en låt som får mig glad och lung. Lätt att sjunga med i och bara gå runt i lägenheten och dansa till! Så ni kanske kan räkna ut vad jag gör nu!  Något jag kallar vardagslyx! 














Fredag!

Hej bloggen! Äntligen är det fredag. Inte för att det innebär en ledig helg för mig, men visst är det något speciellt med fredagar! Nästan som sista sucken efter en lång vecka med jobb. Även om jag jobbar endel helger så är alltid fredagen speciell för mig. Och även om jag jobba kvällen så är det alltid lika mysigt att komma hem! Speciellt på en fredags kväll.
Och efter att jag träffade min underbara pojkvän så har även pizza varit något man förknippar fredagar med. Även om inte varje fredag betyder det (det kan bli lite jobbigt att äta pizza varje fredag, tro mig!) Men denna feredag är det pizza som gäller! Rättare sagt om tio minuter, en kvart!

Så nu vet ni vad jag ska äta snart, sen tänkte jag få erik att se på let's dance med mig:) Inte så pjåkig fredag det inte!


















110104



God morgon! Min tredje lediga dag är påbörjad och i dag har jag tänkt rensa i garderoberna. Förr tyckte jag att det var super roligt. Men nu har jag helt plötsligt minde plats (hade fyra stora garderober helt för mig själv förut, nu har jag bara en) Och shit va svårt det bli då. Slänger in massor av kläder i vårt kallföråd.  Men känns inte så jätte roligt när man vet att det finns mus eller om det nu är råttor i huset. jag hoppas att det är mus (de känns lite snällare, fast skenet kanske bedrar) Men iallafall i dag tänkte jag ta tag i alla kläder för i några månader nu har jag bara slängt in och ut med kläderna.
Funderade förut om det bara är tjejer som har detta problem. Erik klagar aldrig över för lite plats. Och då har han minimal plats om man gemför med mig. Han fick till och med en till låda i går till alla sina strumpor och kalsonger. Så alla mina nattlinnen fick dela plats med resten av mina kläder vilket inte heller känns speciellt organiserat..menmen vad gör man! Nästa lägenhet ska ha många garderober!!

Annars i dag har jag lovat på min andra blogg att jag ska träna i dag. När jag vaknade kan jag inte direkt säga att det kändes som en super roligt ide. Men jag ska ta tag i det till kvällen!













Bättre sent än aldrig!

Okej, för några inlägg sedan lovade jag att visa vad jag fick i julklapp. Så jag tänkte göra det nu. Bättre sent än aldrig, eller hur!















Så där har ni några av mina klappar som jag fick. Fyra stycken tallrikar som jag har velat ha i en evighet och armbandet som jag också kollat på många många gånger! Super fint!
Parfymen fick jag av pappas sambo Birgitta och nackmassagen fick jag av Erik. Precis som tallrikarna och armbandet. Kan man ha en bättre pojkvän?












2011

Redan har ett helt år gått. Helt sjukt hur fort tiden bara springer förbi ibland.  Men nu är det nya tag isamband med detta nya år.
Jag har skaffat en till blogg. En träningsblogg. Jag vill inte helt göra mig av med denna. Vi har ju så många underbara minnen tillsammans, och fler ska det bli! Men jag har istället skaffat en till genom denna. Den heter Spring med Sandra och här hittar ni till den: Http://sandrawestberg.blogg.se/springmedsandra . Så gå in och kolla in den nu på en gång!! 

Men nu lite uppdatering om dagarna som varit. Nyår spenderade jag hemma hos min syster Linda som även fyllde år. 37 år blev hon:)  Hemma hos Linda har jag nog varit 10 av mina 20 nyår. Och om hon inte varit med så har jag lånat huset. Lite roligt när jag tänker efter!
Nyår var iallafall perfekt. Vi åt god mat och spelade spel och bara myste. Medans många ungdomar festade så tog jag det lugnt och det bästa av allt var nog att ha Erik brevid mig vid tolvslaget.
Nyårsdagen jobbade jag. Inte lika roligt. Att bara få sova högst 5 timmar under en hel natt och sen gå upp pigg och glad var inte alls min grej. Men jag hade ändå en lugn och trevlig dag på jobbet. Så det är hur jag avslutade 2010 och började 2011. I dag har jag varit ledig och som jag alltid skriver att jag ska göra så har jag faktist städat. Stooor städat! Så nu ska jag inte behöva städa så mycket förens till våren. Erik och jag åkte även ut till havet och drack varmchoklad.

















RSS 2.0