090531

Söndag och Mors dag i dag. Har varit en lugn dag, solat, ätit tårta, haft gäster hemma och varit ute och gått en sväng.
Det är de man kallar för soft dag!
Nu i kväll har jag varit hemma hos Älsklings Tova och färgat håret och kommit fram till va jag ska vara utklädd till på tisdag.
Jag kommer att vara den syggaste tanten/ bruden i stan;) Mitt namn är Maj- Britt, lever på 80- talet och har dålig syn.
Det är lite kortfattat om vem maj- britt är:)







Så här har jag sett ut hela dagen lång.

Och mitt rum sett ut som f-n när jag höl på att städa bland alla mina kläder. Det är ju super många linnen och tröjor som man faktiskt aldrig använder, och så tänker man " någon gång kanske jag vill ha de på mig.." problemet är bara att den gången aldrig brukar komma så jag har bestämmt mig för att ge bort lite kläder till någon second hand eller något liknande!

Men nu ska jag ta och sova för i morgon väntar nya äventyr som man måste vara utvilad till!
PUSS















ses

Peppet!


I går kväll vara jag ute och festade resten av oskarshamns studenter. En sak som är säker är att jag knappt har någon röst kvar nu!:P
Jag, mimmi, Tobias, anton och Anton cycklade in till stan samtidigt som vi sjöng, " För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten..." och en massa andra låtar.
Hade skit roligt och man blev riktigt studentpepp!
Innan cyckelturen så var jag hemma hos mimmis klasskompis och där var en massa andra studenter också. Ensam OP elev var jag bland alla SP och TE elever.  Men sen kom tobias och anton och räddade mig och då sjöng vi "OP06 shall la la la..".
Väl inne i stan drog vi till hotell ett, där var de gutt häng och dans. Allt från bugg, vals och disco. Vi össte som bara den iallafall! haha.
Sen efter hotell ett blev de Ankaret och Abbes. Jag hade hur ont i fötterna som helst i sluter av kvällen och hade gjort vad som helst för ett par vanliga skor! men tillslut kom jag hem efter mycket tjat om att jag skulle hänga med på efterfest, men så blev de inte, fötterna demonstrerade.
Jag hade iallafall en grymt bra kväll, mycket skratt, sång och dans! Kan inte bli en bättre kväll ute.




























ses

Vem vill gå i ettan nu...?!

God morgon!

I går gick jag och la mig i min säng kl 19.30 för att vila lite, kände mig som att jag skulle svimma, tror att de är dels för att jag känner mig lite stressad just nu och så hade ag inte fått i mig någon mat förens kl 19.00, så jag bara kände hur allt snurrade i huvudet innan jag fick mat i mig.
Det är absolut inte bara att stressa och inte få i sig någon mat förens så sent på kvällen.
Det jag ville komma fram till var iallafall att jag inte bara vilade en kort stund utan vaknar i dag kl 05.00.
Med alla kläder på mig och känner mig lite smått förvirrad en stund. För jag skulle ju bara vila en stund?!
Men jag ska inte klaga de känns skönt att vakna helt utvillad. I dag ska jag inte vara i skolan förens k 12.40, det är bara faket som ska komma och infomera om va de syslar med, sen får vi åka hem igen. Fram tills dess ska jag bara ta de lugnt, försöka städa lite, duscha och lite annat.

Jag hittade föresten två utklädningsdräckter i går. Så ska pröva dem nu lite snabbt och se om jag kan bestämma mig över vilken de blir:P

Nästa vecka är det studentveckan. Den veckan  kommer gå så grymt fort!
måndag så är vi lediga, eller vi ska gå in våra skor som rektorn sa, på tisdagen är det utklädningsdagen, klassensdag och SAS konsert! Wiiee, sen på kvällen är de studentfest;)
Onsdagen är de Don't drink and drive, och på kvällen blir de utgång!
Torsdagen är vi lediga ( gå in skorna en sista gång inför fredagen) Träffa klassen och fixa med släppet, sen blir det grillning på gunnarsö!
Och på fredag är den stora dagen!!! STUDENTEN!
Lördagen
blir såklart även den en fest dag, och utgång på kvällen!
Söndagen blir, förhoppningsviss lugn, de blir att smällta hela denna underbara vecka som väntar för alla som tar studenten den 5 juni!







Ses♥ 

Red carpet

Hej på min dåliga uppdatering!
Har hänt hur mycket som helst sen i lördags! Förutom att jag hade en galet bra kväll ute i lördags så har denna veckan inte varit sämre!
Började dagen med att göra de två sista proven för gymnasiet, kan ni gissa hur skönt de kändes?
Galet skönt, men samtidigt lite små konstigt, inget mera plugg på väldigt länge.
Måndags kvällen blev hemma hos min syster, jag hjälpte henne att måla, och fy va vi målade;)
Tisdagen spenderades till en början i skolan, sedan åkte jag, Linnea, Lina, Viktoria och Lina ut till Gunnarssjö och solade.





I går hade jag studiedag, en dag som blev i jobbetstecken. Jobbade 13.00- 21.00. Skönt med lite pengar måste jag säga!:)
Sen på kvällen blev det utgång, kollade på fotbollen mellan  Man Utd- Barca. Sen efter de blev de peppet ute med allt annat folk!
Hade iallafall super skoj!;)
I dag är det torsdag och den blir lugn som bara den.
Sitter just nu hemma och bara gör ingenting, tänkte snart fixa till något att äta innan jag dör i hunger!


Låter som att de börjat åska nu också, så lika bra att stänga av datorn också, så att de inte händer något tråkigt:)
Vid klockan fem ska jag träffa Paula och hitta utkläddningskläder inför Tisdag! Hoppas att jag hittar något tufft! jag peppar!
Bara 7 dagar kvar till studenten också:D kan det bli bättre?!


Me today.

Ses

Here comes the night!

Ikväll är det utgång på G med älskade Tova! Och gissa om vi ska ha världens bästa kväll?!
Klart att vi ska ha de:D
Hoppas att alla får en kanon bra kväll!


ses♥

India Arie- Long Goodbye

I say I love you
You say that's kind
You don't wanna get too close
You loved me crazy
I lost my mind

Listen.


You don't have to stay forever
I'll take passion over pride
Full moon, high tide
Let's make it a long goodbye
Tomorrow we'll pick up the pieces
Try to mend our broken lives
Soft kiss, sweet lies
Let's make it a long goodbye.

There's no turning back!

Ni vet hur de känns när man precis har kommit på en super bra ide´. Man börjar fixa med den och så precis när man kommer till den biten som nyss var så galet bra så kommer man på att, nä just de jag har prövat detta en gång innan , och ja de funkar inte.
Så gjorde jag precis, jag kom på att jag skulle lägga in lite bilder i albumet, börjar fixa med de, men ja..just de korten är för stora, bra jobbat sandra;)
Så nu sitter jag istället och plockar tillbaka alla korten i kuverten. Iden som var så bra försvann och kvar sitter jag, utan att ha kommit någonstans.

I går fyllde farmor år, hela 87 år blev hon. Var hemma hos henne på lite kalas, det blev först lite kaffe och smörgås, sen blev det pärontårta, gottgott:)
Jag var även på stan och shoppade i går!  I just love it!;)
Och detta blev det:




Ett super snyggt linne som jag bara längtar efter att få använda snart!
Och så ett par snygga jeans som jag också bara är super kär i, och sönder är de också, de får man på köpet nu för tiden;)
I går kväll blev de peppet ute även om jag var halvt sjuk med feber och hosta, men som sagt vem fan har tid att vara sjuk när man kan har roligt istället?!
Så ut gick jag, och trevligt hade jag;)
Kvällen slutade kl 01.00 då tog febern över och jag kände mig inte så pigg. Men jag hade roligt med mina alkoholfriadrinckar och trevliga sällskap:)

Ikväll blir de att ta de lugnt även om jag är väldigt sugen på att träffa vännerna och ha riktigt roligt! Men får spara mig tills på lördag. Tror att jag ska ut då igen, så jag pepper inför de och funderar över vad jag ska ha på mig;)

Kvällens låt: Pauline- Red carpet

Ses

Någon där uppe måste tycka att jag pratat tillräckligt för den här veckan!

Hade en underbar dag i går, även om den på något sätt kunde ha varit bättre. De var något som saknades.
Men iallafall, det var ju bal i går! Började dagen ganska tidigt, efter att knappt ha sovit något under natten, och drömt en konstig dröm om att om man var i mörker så kom någon och tog en, men om man hade orange kläder så var man på den säkra sidan, problemet vara bara att jag hade gula kläder, men en kille i drömmen sa att de funkade med det också. Men inte nog med de så drömde jag i drömmen att jag drömmde drömmen en gång till. Jag kommer i håg att jag frågade varför jag var tvungen att göra de. Men fick inget svar, för jag hann vakna helt förvirrad och hostig.
Har du drömt något sånt där konstigt någon gång?


Jag satt mig upp i sängen, gick ner och åt frokost och lyssnade på pappa när han sjöng och spelade på sin guitar.
Sen blev resten av mogonen mest en lång väntan och en tur till stan med pappa innan jag skulle till Alexandra som gjorde min balfrisyr:)
Och så här såg den ut! Visst var den fin^^
Alexandra är en duktig tjej helt enkelt!


Efter att balfrisyren var gjord så gick jag hem, finputsade de sista på sminkningen, sen var de på med klänningen och vänta på att några av mina klasskamrater skulle komma hem till mig.
Och till slut kom de och vi drack Champang och jordgubbar.


Sen gick vi in till stan och stadsparken för uppvissing:) Och jag säger då de, det är inte varje dag så många personer är samlade för att ta kort på alla fina studenter. Sker en gång om året här i stan helt enkelt. Och gud va roligt de var att äntligen få vara en av huvudpersonerna:) That's once in a lifetime! och för alla som kommer till denna tiden någon gång, ta vara på den och gå på balen!



Kvällen var på Öland, strandhotell. Efter en rolig bussresa dit så blev de en massa mat, skratt, och ett par söndriga byxor.
Kvällen och natten blev lång. En massa sjungande till bandet som var där och spelade, och sen även mycket dans till de så tog kvällen slut kl 02.00.
Var tillslut hemma kl 03.30 och i säng kl 04.00.
Men jag  hade iallafall en av de bästa dagarna och kvällarna i mitt liv och fler väntar jag på.
För vem fan vill gå i ettan nu?!;)




















Nu ska jag snart sova, hoppas att alla haft en bra helg.
Ses♥


Balen, balen, balen!!:D

Idag är det balen! och äntligen får jag ta på mig min fina balklänning!:)
Nu blir det snart duschen, sen frisören, smikning, sen kl 15.00 kommer ett gäng klasskompisar hem hit så ska vi fira med champange!
Hoppas på en underbar dag!




Här hänger klänningen och väntar på mig:)


Ses♥  pussar och kramar!!

?




Nu är sista dagen av min praktik slut. Och om jag ska vara ärlig så känns det riktigt tråkigt!
I morgon väntas nagelförlängning, projektarbete, folkhälsokunskapsplugg,
balfrisyr styr och en massa annat!
Ibland känner jag mig som en idiot som bara går runt och tänker tillbaka på allt som varit,
detta kanske låter dumt men jag ville bara ha det sagt.
Det jag vill komma fram till är att jag vill leva i nuet- hela tiden,
utan att komma på mig själv att jag "glömmer" att tänka tillbaka.
Någon som förstår?




No party.

God morgon alla som har hittat hit!

Igår gick väl min planering sådär kan man säga.
Projektarbetet gjorde jag inte så värst mycket med, men resten gick ganska bra, förutom att jag inte ringde till farmor. Ska göra det i dag om jag hinner.
När jag kom hem igår från praktiken så hade en av mina växter halv dött, eller fått värmeslag. Så jag bestämde mig för att åka och köpa en ny, och även köpa en liten till mitt bord som jag har vid soffan:)
För övrigt, boken som är på bilden läser jag just nu, tror att den kan vara riktigt bra. Har kommit en bit in i den, i början var den seg, tänke att det skulle vara en peppande bok, men det börjar med att hennes pojkvän gör slut och berättar att han har en annan, som han träffat ett tag.
Gud va glad man blev av den här boken var min första tanke och slängde i från mig den!
Men nu börjar jag tycka om den mer och mer.
Efter att ha gett den en chans till;)












Nu ska jag gå in till stan och sola lite, måste vara lite brun till balen känner jag:)
Sen efter solningen ska jag in till domus och handla, och sen ska jag hem, duscha och plugga. Sen är det tid för sista praktiksdagen!
Tänkte köpa med mig lite fika dit tror jag.


Dagens låt: Already gone- Kelly Clarkson





Alla får ha en super bra dag!
Puss, ses♥

I dag är i dag.

Hej bloggen!

Näst sista dagen av praktiken är på börjad. Idag känner jag mig galet seg och huvudet går lite extra segt. Men var och åt lite mat för ett tag sen så lite piggare är jag iallafall:)
Det blev bakadpotatis med skagenröra! gott, gott!

I dag är det mycket på schemat:
Jag ska fixa med projektet efter praktiken.
Köpa minneskort till min kamera.
städa ( så att jag kan stöka till igen i morgon) ;)
Ringa mamma
Och så ska jag tänka ut vad jag vill önska mig av min farmor när jag tar studenten.

Och jag säger då det! Att tänka ut vad man önskar sig är inte de lättaste.
Men mina systrar kom på en massa saker, typ brödrost, våffelgärn, kaffebryggare, stryckgärn, presentkort på IKEA....
Allt som behövs i ett hem helt enkelt. De tänker så galet mycket på framtiden. Helt plötsligt är framtiden så nära.
Nu kan man inte längre säga- "när jag blir stor.." för nu är jag ju snart där, har sista året som tonåring, sen är de meningen att jag ska bli vuxen.

På fredag ska jag in till stan och fixa mina naglar, det är mycket som måste fixas innan balen och studenten. Hoppas att jag överlever, och att de blir snyggt.

Men nu ska jag gå!

ses

090512

God kväll! Nu känns de som att de var ett tag sen sist, även om det ändå faktiskt inte var det. Sist var i söndags om jag inte minns fel:)
Jag var ju som sagt på konfirmation. Det var Axel min systerson som tog det.
Det blev en trevlig och mysig söndag, där jag träffade en massa släktingar.

Ikväll har jag varit på praktiken, inte många dagar kvar nu tills jag slutar där, har bara i morgon och tors. kvar:)
Har gått galet fort, men har haft galet roligt också. Trode inte att denna praktik skulle bli rolig men jag har trivts riktigt bra!
Den har fått mig att må bra framförallt, behövde denna praktik extra mycket.

Pratade med en på jobbet i dag om sogen efter att man gjort slut med någon. Hon sa att det tar cirka hälften av den tid som man var tillsammans med personen i fråga att komma över presonen i fråga. Detta tror jag stämmer ganska bra.
Jag och A var tillsammans i 7 månader, alltså så skulle de ungefär ta 3 och en halv månad för mig att komma över honom. Även om de gått nästan över tre månader nu, så börjar jag faktisk iallafall känna mig starkare och starkare.
I söndags när jag var hemma hos en kompis och vi började prata om de som hänt mellan mig och A så började jag nästan att gråta. Men det är så det är endel dagar är svårare och det är tillåtet att vara ledsen.
Men på något sätt känner jag iallafall att jag börjar släppa de mer och mer, jag är redo att släppa grepet om det jag inte ens har längre. Och jag vill inte förtsätta att vara ledsen över något jag inte längre har, som jag inte haft på väldigt länge.
Ensam är också stark.

Men nog pratat om det.
På lördag är det dax för balen! Hoppas på mycket sol, och om de inte blir sol så vill jag iallafall inte ha regn:P
Men fy va mycket styr det är med förberedelser alltså, men hoppas iallafall att allt blir perfekt och att jag blir nöjd med allt:)
NU ska jag snart sova:) Upp kl 05.50 i morgon, är gelet pepp! ;)


























ses♥

090510

god morgon härliga söndag!

Även fast jag inte somnade förens kl nästan halv två i natt så vaknade jag ändå pigg och glad kl 08.00. det är såna här dagar man vill ha fler av!
Idag blir det konfirmation för hela slanten, min systerson är det som tar det. Så jag peppar på några timmar i Döderhultkyrka, sen efter det blir det hem till min syster och träffa släkten och äta god mat:)

Denna helgen har varit super bra, precis så som jag önskat hela veckan. Kan även säga att jag tagit igen allt festande jag missat också, ute i onsdags och sen i fredags, och vet ni vad de bästa är?!;) Jag har inte gjort av med några pengar ute. Istället kan man säga att mina pengar går till mat. Mat, mat, mat hela dagarna, varje dag!
I går blev det hemmamys, och grillad lax, super gott!! Såg på Se upp för dårarna och pratade med lite vänner på msn.
Så här såg jag ut i fredags.







































Dagen i bilder, dagen i text.






























Ja, så här har jag sett ut i dag! Snygg eller hur;) haha.
De har varit en helt okej torsdag, på något konstigt sätt så gör praktiken så att jag inte faller ner i att gå runt att vara ledsen hela dagarna.
Jag går runt och har panik över kärlek och förhållanden. Funderar mycket kring om jag kommer vara helt ensam resten av livet. De hoppas jag ju intersinne att jag inte kommer vara. Jag vet att de finns någon där ute, och jag har absolut inte bråtom att hitta honom, men ändå undrar jag vart han finns, han med stort H.
Är det bara vi kivinnor som går runt och tänker så? Man vill vara som alla andra, kunna skaffa en familj i framtiden, ha ett hem att känna sig bekväm i, en man att sakna och älska och kunna leva med väldigt lännge.
Men jag tänker på en kompis till min syster. Hon trode att hon skulle vara ensam för all framtid, men nu har hon allt hon önskat.
Har alla en sån tur? De hoppas jag.
Jag önskar alla kärlek och lycka i livet, ingen ska behöva vara ensam och de finns någon för alla.
Träffade en annan polare som berättade att han aldrig haft ett riktigt förhållande. Då var de första jag tänkte, han har aldrig känt riktig kärlek, eller möt den där tjejen som han vill göra allt för, utan bara haft one night stands.
Men när han väl gör de så kommer han vara den lyckligaste på jorden, en av alla andra super förälskade människor.
Just nu saknar jag inte de att vara tillsammans med någon, jag saknar bara närheten, att ha någon att krama om och bara vara med.
Jag är singel och jag trivs med det, även om de finns dagar då tårarna rinner ner för kinden och jag vill ha de som varit tillbaka.


Men nä, nu ska jag ta och sova snart:) Har haft en underbar kväll på praktiken, och i morgon väntar en till, sedan ta jag helg, en helg som jag hoppas blir fylld av skratt och mys med de bästa!

Puss och God natt, Ses♥

I can still be strong!

Sandra Westberg har varit ute och övningskört! Och ja jag kom hem oskadad för er som undrade över de;) Och pappa lever han också, och blien är hel!:P
Men höl nästan på att dö när pappa kom upp och sa jag jag skulle köra till p-vik. Först frågade jag om han skojade. Men de gjorde han inte. Så gick ut och satte oss i bilen, sen var d bara att köra.. trodde jag... De där med kopplingen och de måste jag öva lite till på;) haha. Nä men hackigt blev de ju de tre första gångerna, sen funkade allt bra, eller ja vi lever ju iallafall fortfarande:)

Nu börjar snart parlamentet:) Så till de blir det cheesecake och lite annat gott!

Dagens låt
- Måns Zelmerlöw- Hold on





















































Ses♥

she's gone find me here.

Denna dagen vaknade jag med en klump i magen. På något sätt känns de sorgligt, saknar de som varit extremt mycket. Men livet går vidare, jag har de bra även om man ibland tänker tillbaka väldigt mycket, saknar den här dagen, fast för ett år sedan.
Men jag ska försöka att inte tänka för mycket. Det är inte bra att göra det.
Jag kommer ihåg att jag var i kyrkan, jag hade precis börjat att prata med en kille, en kille som på något konstigt sätt gjorde att det pirrade i hela magen, jag kunde inte förstå att en kille som han ville prata med mig. Men de ville han, och gissa om jag var glad! Jag var super glad! Kommer aldrig glömma det.



Idag är ännu en dag på praktiken, känner att de är mycket prat om min praktik här! haha
Men, men i morgon är jag ledig, så då blir de andra bullar;) De blir lite projektmöte, städning, tvätt, solning, kanske åka hem till farmor och träffa henne, de var år och dar sedan jag var där känns de som!
Men nu sitter jag här på sjukhuset, har det väldigt lugnt, jobbar med trevligt folk, de enda vi planerar är vad vi ska äta, förmiddagsfikat, lunchen och eftermiddagsfikat;)

På tal om en annan sak. Jag var på stan i går och köpte nytt smink inför balen, och jag säger bara en sak, det är ju rena rånet!:P
Masscara 110 kr, ögonskugga 125 kr, brunkräm 100 kr. Och där försvann alla mina pengar..typ!
Men men jag köper inte smik så ofta så jag fär väl skämma bort mig lite.
Man ska väl egenkligen byta smik ganska ofta, man jag går nog över den gränsen ännu oftare:P
Men vem har råd att köpa nytt smik varannan månad? Inte jag iallafall.
Skulle nog inte ens få för mig att göra de om jag så vann en miljon;)
Snål småläning som jag är!

Nä nu ska jag bli lite mer social här bland mina arbetskamrater:)
Hoppas att alla har en bra söndag!



Ses♥ 080503



Give me love, love , love

God morgon! Just nu håller jag på att färga håret, är galet rädd över att de ska bli rött, inget fel på den färgen men jag vill helst inte bli knallröd:P skulle jag vara snyggy till min balklänning som är rosa;) hehe. Men vi får väl hoppas på de bästa, och resten de blir som de blir!

Idag blir det en kväll på praktiken, sen ska jag sova över hos min syster som skulle hoppa in och jobba natt, och hon ville inte lämna barnen ensama, så jag hoppar in som barnvakt under en natt. I morgon väntar ännu en dag på praktiken, men då jobbar jag 06.45- 16.00, men hoppas på att få gå hem tidigare om det inte finns så mkt att göra där för mig:)
 När jag tvättat ur håret så ska jag sola, fixa till något att äta och mysa.

























Ses♥

RSS 2.0