Jag tog slag i saken och köpte en!

YES jag gjorde det! Jag gick till telia och frågade en sista gång efter en HTC Wildfire. De hade en kvar! Så nu äger jag en vit Wildfire och just nu känns det jäkligt bra! Ca 3000 kronor fattigare, men en fungerande mobil rikare!
Min gammla har jag haft i över 2 år och jag måste ändå säga att det har fungerat ganska bra, förutom nu de senaste året. Men något som man använder varje dag blir väl inte bättre och bättre ju längre det går. Det är likadant med allt. Ungefär som en bil. Ju nyare besto bättre! 





Jag var inte så förtjust i vitt, men det är tur att man kan ändra sig..
För nu älskar jag de!













Det där med ny mobil...

God morgon bloggen! I dag är jag ledig och vädret är på min sida. Har suttit här ett tag och letat mobil, men utan framgång. Den jag verkligen vill ha har inte telia här i stan, och om jag ska ta den som är mest lik den blir det en för över 4000 kr. Vilket inte känns speciellt roligt. För jag tycker ändå att det är mycket pengar på en mobil. Fruktansvärt dyrt! Men nu funderar jag iallafall på en nokia 5230. Den är för ett bättre pris på 1300 kr ungefär, men frågan är om den är bra då? Om ni som kikar in här har några bra förslag så skriv gärna det! Tack!

















The outsiders.



Redan torsdag, eller jag menar onsdag! Här har ni en som är veckovild och även en som letar efter mobilen när hon pratar i den. Man skulle nog egentligen kunna kalla mig för förvirrad. Det är nog ett ord som passar in på mig ibland. Kanske mest efter en lång dag på jobbet. Men detta får mig att tänka på en låt. The outsiders med Need to breathe. Lyssna och stressa ner för en liten stund. Tjing!













Uppdatering!

Hej bloggen! Efter en väldigt dålig uppdatering är jag tillbaka. Jag har helt enkelt inte hunnit att sitta vid en dator. I helgen tog jag och Erik en paus från vardagen och flydde till öland. Vi hyrde en super mysig stuga som kallades för laxen och allt var helt underbart. Vädret var perfekt med 23 grader varmt, nästan som sommaren sista dagar. Och vi fick ta del av dem! Jag är oerhört gald att vi tog oss tid att åka i väg och jag längtar redan tillbaka. Vi planerar iallafall att vara tillbaka i sommar igen. Och det längtar jag absolut tillbaka till!
Vi hann med att besöka böda sand som är en mysig plats med en lång sandstrand. En kamping också för den delen, men den var helt öde. Sen efter det åkte vi och besökte neptuni åkrar som också var jätte mysigt och framför allt super tufft! Under hela helgen tog jag ungefär 500 bilder. Jag hade inte tänkt att vissa alla, men några av dem 





















 










Nytt!

I förrgår fick jag hem lite kläder från Hm. Tre plagg var det och alla tre var lika perfekta. Absolut tre plagg som kommer användas flitigt i höst och vinter! Skjortan hade en galet skön kvalitet och koftan var i en nästan mulvadsbrun färg, inte för brun. Jackan är super mysig och satt perfekt. En jacka som man kan ha även i vinter:)




















En tanke..

SD verkar ha svenska folket emot sig. Kampanjen "alla gillar olika" är ute och ALLA vill vara med för att få bort SD. Vilket leder till mer uppmärksammhet för SD.  De frågade om vår röst, och detta är resultatet. SD fick en hel del röster,och även om jag inte kan förstå det så är det så. Alla partier är emot SD. Det är som värsta kriget. Och allt till fördel för SD. Är det inte nu alla partier ska vissa vad de står för, för att få tillbaka sveriges förtroende. För om de ser på faktan så finns det dem som inte alls är nöjda över hur sverige har varit de senaste åren. Tänk på det!
Jag tycker inte att sverige är ett land som ska tycka bättre om vissa personer och vissa inte. Alla är lika mycket värda. Om fyra år hoppas jag att sverige har blivit starkare och mognare. Och att den del av svenskafolket som röstat på SD har kommit fram till det dem med. Vi är ett land där alla gillar olika! Och det ska man få göra också. 




Valet 2010. När valet inte blev "rätt", fast det finns dem som är nöjda.



 












" Man ska leva för varandra.."

Just nu sitter jag här och lyssar på ullared som är på tv:n. Erik fick välja program och det blev resultatet. Musiken i programet är "man ska leva för varandra". Det fick mig att tänka på de orden lite mer. För det är ju faktiskt sant! Samtidigt som man måste få tänka på sig själv ibland. Ikväll har erik varit och fixat med nya bilen. Så jag passade på att se på dirty dancing som jag snart har sett hundra gånger innan. Men det är verkligen min favorit film. Helt underbar och mysig och bäst!
Annars i dag så har jag jobbat. I morgon ska jag gå brevid på akuten och jag måste erkänna att det pirrar lite i magen. Det är ju ändå akuten och då måste man ju vara lite extra skärpt. Det är iallafall så det känns. Men det kommer nog gå bra. Det positiva tänkandet är på! Nu ska jag krypa ner brevid Erik och se på ullared. Hoppas ni som hittat hitt har det bra,
















Val och födelsedag!

Precis som det står där uppe så är det de som händer i dag. Jag ska rösta för första gången i mitt liv och jag ska fira två av mina systrar som fyller år. Johanna i dag och Anna på tisdag. Jag är otroligt lottad att ha tre systrar vid min sida. Vi är stål systrarna!!




Alla syskon samlade i somras.














100917






Nu ska jag peppa in till stan och fixa lite! I kväll tänkte jag få Erik att hänga med ut till skogen. Jag är riktigt sugen på att bara åka ut till naturen och ta det lugnt!
















Fix.

Nu kan jag bocka av två saker på min lista för dagen. Jag har bädat och städat och nu ska jag hoppa ni i en skön dusch. Efter det tänkte jag hoppa i bilen och åka ut till en pryllafär som ligger brevid big bang (stället där jag har varit och bowlat och sånt några gånger) Sen ska jag åka till maxi och handla. I dag jobbar inte Erik över så han kommer hem som vanloigt vid klockan 16.00. Härligt!
Här nedaan är lite bilder från i går. Medans jag lagade mat så lekte jag med kameran också...



















Something Beautiful!



Här har ni en spuer bra och härlig låt som värmer i höstmörkret! Lyssna och njut!















Lippstick Gossip Jungel Girl!?

I dag är jag äntligen ledig! Jag väktes dock i morse när de ringde och frågade ifall jag kunde jobba i dag. Men ibland måste man får vara ledig. Även om jag är det som gärna inte tackar nej till jobb. Men nu är jag ledig i två dagar och det är otroligt skönt!
I dag har jag ändå endel att göra. Inte måsten, men det kan vara bra att göra dem. Jag tänkte bäda och städa rent här hemma, testa att göra egna köttbullar (hoppas att Erik blir glad), men framför allt ska jag njuta av att vara ledig. Jag beställde hem Gossip Girl säsong 3 och Lippstick jungel säsong 1 nyss också. Har bara det näst sista avsnitet av gossip girl 2 kvar nu. Jag är helt beroende! Och lippstick jungel som jag vara helt förälskad i för ett år sedan tänke jag bli förälskad i igen. Perfekt för de dagarna då man är ledig!

















On.



Här har vi dagens! Kvällen har jag spenderat med Tova en liten stund. Erik jobbar över och jag måste erkänna att det känns konstigt att vara ensam. Jag trodde aldrig att jag skulel bli den som inte tycker om att spendera en kväll helt ensam. Men det gör jag och jag trivs med den tanken. Det är helt underbart att inte behöva vara ensam. Jag vill föralltid känns så här!
När Erik kommer hem vid 20.00 ska jag ha maten färdig har jag tänkt för om jag gissar rätt så är han nog super hungrig efter ett pass från 07.00- 20.00!















100914

Tisdag i dag vilket har varit lika med jobb. Fast för ombyttets skulle på kommunen. I dag hade jag ett kort pass fram till 13.30 och jag måste verkligen säga att det är väldigt skönt. Det gör mycket att ha lite korta pass i bland. Så nu sitter jag här och tar en tyst minut för mig själv. Skulle kunna tänka mig att hoppa ner i sängen och vila lite men jag tror det mer lutar mer åt att bäda sängen istället och hoppa in i duschen. Vilket faktiskt också ska bli skönt. Efter det måste jag fixa något att äta för magen skriker!




Bjuder på en bild sen i lördags! 














Äppelmuffins.




God morgon. Här kommer ett inlägg som jag inte hann lägga in i lördags. Jag bakade super goda äppelmuffins från Eriks föräldrars gård. Här ovanför har ni resultatet.
I dag är det måndag oc som vanligt har helgen innehållt jobb, men även fördelesedagskalas för Olle och John som fyllde nio år i lördags. Den här veckan handlar även den om jobb! I kväll blir det kvälls jobb. Skönt med sovmorgon ibland. I går köpte Erik sin första egna bil också! Jag har inte sett den ännu, men det ska bli roligt att få se den i kväll när jag kommer hem från jobbet:)
Nu ska jag fixa i ordning mig och bege mig in till stan. Jag måste införskaffa mig en ny hårtork! Tjing!


















Grönt, rött, gult, orange, svart, vit...





Hösten kommer bara närmare och närmare och på något konstigt viss kommer jag inte ihåg hur det var att vara varm i bara en klänging på mig. Nu fryser jag så fort jag ser någon som vågat sig ut i bara ett par shorts och ett linne med en lite jacka på sig. Jag trivs med hösten, även om jag nog föredrar sommaren. Men som en vän sa till mig! Jag tycker om sverige för att vi har så många olika årstider. Vår, sommar, höst och vinter. Trivsel!















Onsdag, som var en torsdag...

Shit jag förstår inte att det är fredag i morgon. Vart försvann veckan? Hela dagen har jag gått runt och trot att det är onsdag . Så jag har jobbat och tänkte för mig själv att det är många dagar kvar till helgen. Bemaningen kom och frågade ifall jag kunde jobba på fredag. Jag hade inte en tanke på att det var i morgen. Samtidigt som jag tänkte för mig själv att jag ska försöka ha den kvällen fri. Så jag tackade nej och som alltid när jag gör det så får jag dåligt samvete. Det är inte det enklaste att vara tim vikarie och jag vet att man SKA tacka ja till så mycket som möjligt. Pappa har alltid sagt att man ska ta vara på tillfällena, vissa framfötterna. Och jag tycker också att det är viktigt. Absolut! Men visst har man rätt till att vara lite ledig i bland också. Den senaste veckan har jag inte varit ledig i mer än en dag i sträck. Jobbat helg, varit ledig mån. jobbat tid, ledig ons, jobba tors, ledig fre sen jobbat helg igen. Efter det jobbat mån, tis, ledig ons, jobbat tors. Jag vet att jag inte har det lika illa som många andra. I morgon är jag öppen för förslag på morgonen. Så egentligen tackade jag bara nej för kvällen. Så det finns fortfarande en chans att jag kommer jobba i morgon. 
Ibland kan det vara bra att skriva ner tankarna. Då får man mer ordning på dem! Eller va tycker ni?





 











.







Med dessa tre bilder avslutar jag dagen. Jag har varit ledig och bara tagit det lugnt. Det har varit riktigt skönt! I morgon är det dax för jobb igen så snart kallar sängen. God natt så ses vi kanske i morgon:)















Idol 2010!

Var det någon här som misade idol igår? Varje år säger jag att "nu var det sista gången jag ser på detta" för att det känns som att det är samma sak varje gång. Men det är väl det som gör det intressant. Vem som blir 2010 års idol ska faktiskt bli spännande. I går var dom iallafall i stockholm. Det var samtidigt som Lady Gaga var där och samtidigt som jag och Tova var där över en helg. Mest för att se Lady Gaga så klar. Vilket för den delen är den bästa konserten jag någonsin varit på!
Men tillbaka till idol. Jag var iallafall där och såg allt live. Jag sökte inte men jag var där. Och nu efter så är det ganske roligt att se det. Den super långa kön som aldrig tog slut. Det var rekordmånga som sökte. Endel var där jätte tidigt och endel kom nog inte ens in. Nu tycker jag iallafall att det ska bli roligt att följa idolernas resa. Det ska bli spännande! 




























100907

Hemma från ännu en dag på jobbet. Brevid gången gick bra, nu gäller det bara att få koll på allt helt själv! För några minuter så vaknade jag och min söta pojkvänn efter att ha tahit en powernap. Erik var inte lika intresserad att gå upp efter den kvarten. Han ville soma tills let's, talang, idol började. Så vaken var han. Nu står han istället och diskar så på något viss så gick han till slut upp.
Själv sitter jag här och är förälskad i robyns nya super skiva. Hon gör det igen! Hon är verkligen är grym sångerska och artist. Hade gärna velat se henne på riktigt någon gång! Nu ska jag hjälpa till lite i köket! I kväll är det dax för idol. Eller var det let's, talang?! Det ska iallafall bli riktigt roligt!! Tjing aling!






Favoriter:
In my eyes
Hang with me (kan inte få nog av den)
indestrucible















Ny mobil blev en ny parfym.

Var på stan för en stund sedan för att gå till telia och kanske kunna ta slag i saken och köpa mig en ny mobil som jag velat i över en vecka. Men när jag kom in till telia så berättade mannen på teila för mig att mitt abonemang som jag har på min nuvarande mobil inte går ut förens i januari 2011. Just nu känns det som en evighet fram tills dess men jag har bestämmt mig för att vänta. Och vem vet kanske hittat jag världens bästa mobil då!
Jag gick iallafall där i från lite små sur. Istället för en ny mobil så blev det en ny parfym. Ett bra klipp efter som min som jag har nu börjar ta slut. Så nu luktar jag gott iallafall! Alltid något:)


 















100906

Good morning! Efter en lång helg med jobb så har jag äntligen fått mig en sovmorgon. Hade gärna varit ledig i dag och bara fått styra upp allt här hemma. Känns som att jag inte tagit hand om något här hemma på jätte länge. Diskat kommer jag inte ens i håg när jag gjorde sist. Men som tur har jag en underbar pojkvän som gör det istället. Jag har sommarkläder på en stol också som skulle ner i en kartong. Men jag har inte ens hunnit det.
På onsdag tänker jag bara ha en "sandra" dag. Inga måsten bara göra det jag själv känner att jag behöver göra.
I dag och i morgon så ska jag gå bervid på en fjärde avdelning på sjukhuset. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma till ett nytt ställe. Sjukhuset är en riktigt bra arbetsplats! Innan jobbet i dag tänkte jag ta tag i några av de tråkiga bestyre. Tvätt ska in och sommarkläderna SKA ner i en kartong! hehe. That's it!





I dag hade jag velat ha på mig detta. Enkelt men snyggt!














En av livets armar.

Inom mitt jobb så möter jag många som inte alltid får besked som är bra. Jag brukar även fundera många gånger för mig själv hur jag själv skulle reagera i fall jag var i den sistsen i väntan på att svar som kan förändra livet på en sekund. Jag har nog erkänt för mig själv hundra gånger hur rädd jag är för döden. Det stora svarta ordet som ger en klump i magen. För vem vill få en nyhet som talar om att man är lite närmare det än de flesta andra.
Jag är rädd för att plötsligt inte få andas längre. Livet är så himla bra att jag inte vill vara den som blir utan det.
Inom mitt jobb har jag ändå träffat många som just träffat det där stora ordet medans jag har gått vidare och fortsatt att leva. En konstig med naturlig känsla som man inte riktigt förstår sig på. Döden kommer nog föralltid bli ett misterium för mig. Precis som ett stort svart håll.
Det jag ville komma fram till är iallafall att det även finns de som är nära att ge upp men som sedan får en extra chans. Som att det inte riktigt var hans tur än. Jag har följt en blogg i över ett år om en kvinna som började blogga när hon fick beskedet att hon hade cancer. I går så fick hon en extra chans och jag tycker att man ska tänka på de där extra chanserna oftare. Och framför allt ta vara på sitt liv, innan livet påminner en om att göra det!













Lunch på stan!

Nu ska jag strax gå in till stan och möta upp Hanna och Alexandra och äta lunch. Senare i dag ska jag och Erik gå till telia och se om vi kan hitta något spännande! Nu ska jag ge mig av så att jag inte är sist (som jag brukar vara)
Tjing!

 















100902

God middag bloggen! Torsdag den andra september i dag och för min del så betyder det jobb i kväll på sjukhuset. På ett sätt ska det bli roligt, samtidigt som jag gärna hade varit ledig. Men i morgon är jag ledig igen så jag ska inte klaga:) 
I dag på förmiddagen så träffade jag min syster och gick en sväng på stan. Allt slutade med att vi gick och käkade lunch efter att ha gått förbi en pizzeria som vi sedan gick in till. Så nu sitter jag här väldigt mätt och belåten.
Funderar också på att vara lat i dag och ta bussen till jobbet. Nio kronor för att sitta ner tre minuter.
Mer än så hade jag inte att säga för tillfället! Hoppas ni som hittat hitt har en bra dag!





















Gissa låten!






Jag belv lite smått inspererad av en annan bloggare, men sen kan jag på att jag kunde använda mig av en låttext i stället. Jag tyckte personligen att bilden blev lite små tuff. Men nu undrar jag om ni kan komma på vilken låt texten hör till:)















Rubrik.

Nu har jag hunnit med en hel del av den här dagen. Även om jag kan erkänna att jag inte har rensat i garderoben.. ännu! Jag tänkte ta tag i det antingen i kväll eller i morgon. Jag har gjort annat i dag istället som att tex städa och tvätta. Känns som att det är det jag gör när jag är ledig. Men jag har inte bara gjort sådana tråkigheter i dag. Jag har hunnit med en fika på tsan med Hanna också. Vilket alltid är lika mysigt!
Nu ska jag ta en match mot disken. Efter det blir det storhandling på maxi. Peppt!

 




















Första september.

Redan första september. Känns som att det var alldeles nyss som man hade hela sommaren framför sig. Men som vanligt tar den slut lika fort som den börjar. Nu stiger vi i stället in i höstens månader för att vänta på vintern.
Men jag klagar inte för jag tycker om dessa månader, även om sommaren är min favorit.
Men nu kan man äntligen ta på sig alla mysiga koftor och ha tända ljus på kvällen. Strax tänkte jag rensa ur min garderob inför hösten. Ut som alla sommarkläder och in med hösten. Först ska jag bara plocka in frukosten. I dag blev det en bättre frukos än sen i måndags (pizza). Rostat bröd och ett ägg. Perfekt!




















RSS 2.0