Foppa.

 
 
 
Sitter denna fredagskväll för mig själv och tittar på Idol för första gången. Final nästa vecka verkar det som. E är ute och äter gott med vänner, så jag hamnar där jag nästan alltid hamnar när jag är ensam. Framför datorn. Lite som back in the days, när man fortfarande bodde hemma i flickrummet. 
Har funderat över det där ett tag. Livet springer fram så fort ibland. Man blir äldre. Jag vet att jag alltid har väntat på att bli vuxen och nu är jag är det så blir jag frågnde om jag verkligen är det. Tänk att lilla jag hittade en fin och bra person att leva med och vi startar nu vårat liv på riktigt. Inget flickrum nu mera! Och skönt är det väl ändå att något förändras trots allt. Men datorn den åker fram ibland. Vid enasama tillfällen.
 
 
 
 
 

131119

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon Göteborg

 
Haft en underbar och mysig helg i Göteborg! Nu är det dax att bege sig hem igen :-)

Tittar tillbaka och drömmer mig bort.

 
 
 
 
 
 
Jag kan inte låta bli att längta tillbaka till solen och den underbara känslan av att vara någonstans man aldrig varit tidigare. Jag verkligen älskar hösten och mörkret. När man får vara inne och bara ta det lugnt och läsa en bra bok i soffan och runt om en finns tända ljus. Det är ju så mysigt! Men värmen och Rhodos. Det saknar jag.
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 

Uppdatering!

 
 
 
 
Nu var det verkligen längesedan! Tänkte att jag kunde bjuda på en tjuvkik på vårat underbara vardagsrum. Det blev så galet bra och snyggt. Är så stolt över vad vi gjort alldeles själva. Nu har vi börjat med tvättstugan. Vi ska måla, fixa golv och bra förvaring. Det kommer bli riktigt bra när det är färdigt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0