090930, i morgon är det en ny månad.

Dagen fick oväntade vändningar! Jag träffade som sagt Tova och vi åt mat på mcdonalds, efter de var vi på maxi. Vi köpte glass och hämtade ut mina skor.
När vi kom hem hit så provade jag skorna, två av tre var bra. Men de tredje paret fastnade Birgitta för (pappas sambo) men jag vet inte rktigt om jag är helt nöjd med skorna jag har. De är super duper snygga, de är inget problem. Men jag blir ju så galet lång, iallafall i de ena paret. Inga skor att gå ut och leta killar med, jag är så väldigt lång, rättare sagt 8,5 cm längre. Tänk dig en tjej på 1,75 som helt plötsligt i stället blir 1,83. det är skilnad:P Allså måste killen i fråga var minst 1,83 hahah. Vilka i-lands problem jag har!
Men nu till den oväntade vändningen för dagen! Pappa och brigitta skulle åka till käälmar (kalmar) och jag fick Tova att hänga med oss. Så jag har helt enkelt haft en kanon dag med den bästa!
Vi har varit på Ikea och lärt oss att själv schaning är riktigt roligt och att chipsen där smakar olivolja, sen har vi varit på citygross och hittat en massa godis. Tova hade lite skoskav med det stopade inte oss, eller henne (som tur var) ;) hehe. Nu sitter jag här och ska snart hoppa ner i min säng och sova. jag har iallafall haft en mycket mycket dag med Tova. Tack för den hjärtat!


 
Tova i svinkalla Kalmar.




Jag, som hälsar Peace!!



Tova och jag planerade hur vårat hem skulle se ut.
Vi har en plan där hon ska bli en super känd sångerska och jag ska rädda världen.
På så sätt ska vi bli rika och sen ska vi fixa vårat super snygga hem;)



Vi hittade mycket gott godis helt enkelt! "S" är ju såå gott!
Med dessa bilder säger jag tack för i dag, nu blir de sängen:) God natt!!













I'm Standing strong!

Hej! Nu är jag nästan precis hemkommen från körskolan, har haft körlektion. Jag övade på att parkera. Hade super roligt, även om jag var lite små nervös. Men han sa att alla är det av någon konstig anledning, så jag ska inte klaga och jag ska försöka att inte vara nervös.
Nu ska jag snart träffa Tova, Vi ska gå till mcdonalds och äta. Sen ska jag hämta ut mina skor på maxi, roligt!
Men vi hörs lite senare, puss så länge!
















Nu får de vara slut på de här opeppet som råder i dag.

Nä nu får de vara slut på opeppet och segandet! Jag hoppar i träningskläderna och ger mig ut i blåsten.















hmm.

Jag vet inte vad jag ska hitta på, är rastlös. Vill träffa någon som kan få mig att skratta. Kan inte riktigt beskriva hur jag känner mig. Men de känns ungefär som när jag var 14 och var små förtjust i någon kille som inte alls viste de. Man ville så mycket, hoppades att den andra personen skulle vilja allt som man själv ville, eller känna så som man själv kände. Någon som förstår mig? Who dosen't long for someone to hold.

Closer to Love- Mat Kearney 






























Opepp#1

Just nu sitter jag här och segar. Är opepp på de mesta. Är allt emot mig i dag? Vågar inte ens gå ner till kylskåpet och kolla om vi har ägg, jag lovar att de kommer vara slut bara för att jag tänkte fixa till lite pannkakor.
har varit på körskolan i dag också. Där gick de inte mycket bäöttre än va de brukar. Frågar är om jag någonsin kommer ha de där körkortet i handen. Börjar tvivla.
Som ni ser är de inte mycket som vill som jag i dag. Kanske lika bra att krypa ner i sängen igen. Annars i dag så vet jag inte riktigt vad som händer. Ska övningsköra med pappa, vilket jag inte alls är pepp på just nu.
Nä fyy vilken seg tisdag, och kallt är de ute också. Brrrr. Är hur soligt som helst men skenet bedrar. Dax för lite tjockare kläder snart kanske.
Hur är er dag i dag då? Hoppas den är bättre än min iallafall:P Vi hörs kanske lite senare, när jag är på bättre humör;) Kram!












Ikväll hjälpte inte ens glasögonen!





Nu väntar jag på att Idol ska börja snart. Har fixat till lite chockladmousse till det, lyxar till de lite sådär på måndagen. I kväll har jag läst lite i körkortsboken. men fy va de var svårt att få in allt i huvudet, känns som de vfar extra svårt i kväll också. Körfält dit, körfält hit. Reaktionssträcka, bromssträcka. Fyrdubbelt, kvadratiskt. Jag ger de ett försök innan sängen sen tänkte jag. Kanske förstår de lite bättre då:) 
Efter idol är det Annan Anka och gänget som gäller, hon är så rolig och borta på samma gång, även om hon ibland kan ha en god mening, men med helt fel ord. Tänk att vara henne för en dag! Man skulle väl vara helt slut i huvudet efter de, hahah!
Just nu lyssnar jag på Mikas nya skiva, har änsålänge barta två favoriter på den skivan. We are golden (som jag lyssnat sönder snart) och nu även By the time. Denna låten blir kvällens låt.
Vi hörs senare, puss!

 









090928

God morgon. I dag är det ett riktigt ruskväder ute, sånt där väder då man helst vill ligga inne och ligga i soffan med en massa tända ljus och en bra film, de skulle vara mysigt de!
I natt drömde jag att Calle vann idol, han som tävlar mot Piotr om sista platsen i programet. Vem tror ni vinner av dem? Jag tror på Calle om jag ska lyssna på min lite små konstiga dröm:P Svaret får vi i kväll;)
I går kväll när jag slutat jobbet och cyklat hem så var de riktigt skönt ute och jag var pigg som bara den så jag hörde av mig till en killkompis och tog en promenad. Riktigt skönt var det ute. Var hemma igen runt 23.00.
Efter promenaden somnade jag på en gång så fort jag la mig i sängen. Men jag vaknade inte så utvilad som jag velat. Känner mig fortfarande trött. Men jag skyller på vädret, och Idol Calle som var med i min dröm. Än en gång, de var en konstigt dröm, nu efter får jag inte alls i hop den. 
Nu ska jag snart hoppa in och duscha. Kan inte bestämma om jag ska göra det först eller gå ut med zorro först, de är inte lätt när man gör de svårt. Men tror jag tar zorro först, så slipper jag hans tjat sen:P Så får de bli, vi hörs lite senare. Kram!



  









Hemma på timmar.

Japp de är vad jag är i dag. Jobbar delad tur, vilket innebär att jag jobbar 07.00-12.00, 16.00-21.00. Nu är snart timmarna hemma slut, ska bara fixa till mig lite jordgubbar sen ska jag hoppa på cyklen. Hemma har jag bara tagit de lugnt, inte gjort ett dugg förutom att laga mat, men de var inte så värst jobbigt så inget att klaga över. Det blev pasta, de ligger ju bara där i grytan och kokar av sig självt:P
Jag har beställt skor från skopunkten också:) Dessa blev de, nu väntar jag bara på att få se dem på riktigt! Skopunkten är bra och biligt en av mina favorit affärer! Synd att man inte bor nära en av dem bara, men tur att internet finns, men jag vill prova dem NU!!! längtar!
Nu ska jag nog fixa mina jordgubbar, vi hörs i kväll! Kram




















I'm ready for the big LOVE.

Längtar efter kärlek och äter jordgubbar. Det är lite av min dag så här långt. Men GUD va jag längtar efter att träffa den där perfekta killen som får en att smälta så fort man kommer i närhetern av honom. Jag vill sväva högt uppe på de rosa molnen igen. Mysa, pussas, kramas. Jag ska hitta dig, jag ger inte upp i första taget;)
Min syster vännina som är super snäll och rolig hittar killar åt mig. Hon hittar dem, berättar för min syster. Nu har jag hittat Sandras pojkvän brukar hon säga, så roligt.
Hon har just nu två alternativ, en av dem är han Erik som är med i Idol. Han ska jag bli tillsammans med om du frågar henne:P Jag vet inte om jag är lika säker på det, men roligt är de iallafall
Men tillbaka till verkligheten. Klockan 13.00 börjar helgens jobb. Klockan 21.00 slutar jag (längtar redan) klockan 22.00 blir det lite utgång i en timma för att lyssna på min Älsklings Tova. De ska bli super roligt!
Hittade ett par super snygga skor i dag på stan också föresten. Jag la undan dem tills på måndag. Tänkte att ni skulle var lite smakråd. de kostar 599, men får 10% rabatt. De är knähöga, va tycker ni?!





Nu ska jag fixa lite innan jobbet, men vi hörs efter 21.00.
Puss på er så länge!









Sammanfattning av kvällens mix.

Hej! Någon som såg skavlan i kväll, om inte så checka in det på svtplay. Rekommenderas starkt!
Gästerna var bland annat Jay-Z och Anna Anka. Har inte skrattat så mycket på länge komiskt och intressant på samma gång. Jay-Z är verkligen en mysig kille, eller man kanska man säger. Men man får det intrycket av honom, han är rak på sak, rolig och har en sött skratt. Måste varit de Beyonce föll för:P
Hon Annan Anka är ju en sort för sig själv, även om hennes historia om hur hon och hennes man träffades faktiskt på¨ett sätt, även om de absolut inte är rätt att var ortogen och snå andras män. Men blir man kär så blir man, eller?
Skavlan var iallafall kanon bra i kväll så för er som missat, kolla in de!
Har för övrigt haft en super mysig kväll hos min syster. Den absolut bästa systern man kan önska sig<3
Nu ska jag hoppa ner i min lilla säng och sova. Har massor på schemat imorgon så de blir ingen lång sovmorgon för min del.
Men nu god natt, hoppas ni har/ har haft en bra fredags kväll. Kram.


Bild från google.se












Det är soligt ute i dag.

Hej nu mår jag bättre. Duschen hjälpte! I dag har var handlat järnrik mat. Visste ni att man helst ska dricka apelsinjuice till maten. Det gör att järnet tas upp bättre. Mjölk tar bort de viktiga ämnena. Jag visste inte det iallafall, men alltid ska man lära sig något nytt:)
Och så ska man äta c-vitamin efter maten, tex kiwi eller apelsin. Så det är mitt nya liv. Ingen mjölk till maten och frukt till efterrätt;) Även om jag nog gör undantag med mjölken, jag älskar mjölk! Dricker minst en liter om dagen.
I kväll ska jag till min syster en sväng. Ska åka dit vid 18.00. Innan de måste jag få i mig något mellanmål till den tredje och sista tableten för dagen.
Nu ska jag överraska Zorro med en promenix^^
Hej så länge, vi hörs kanske senare i kväll. Kram kram!
















 


090925

I dag är en riktigt skit dag. Är super kall om både mina händer och fötter, huvudet känns tungt, kroppen är slö och jag mår illa av antibiotikan. Biverkningarna är verkligen inte roliga. Orkar inte göra något, har ingen matlust. Mår bara dåligt helt enkelt.
Ska försöka ta mig en dusch med hopp om att jag ska må lite bättre. Vet inte riktigt hur jag ska orka jobba i helgen om jag ska må som jag mår i dag. Energi är som bortblåst.
Tänkte iallafall göra lite smygreklam för ett band som heter Pushinsky. De är ett Oskarshamnsband som kommer att spela på Rockbaren, pub ankaret i morgon kväll klockan 22.00. Jag tycker att ni som bor i närheten absolut ska gå och kolla in detta gänget. Ni kommer att missa en helt underbar tjej annars vid namn Tova Andersson.
Så glöm inte vart ni ska befinna er i morgon klockan 22.00! Rockbaren, pub ankaret var det och gruppes namn är Pushinsky!

 
Bild från: http://www.myspace.com/pushinskymusic











090924- Tre månader kvar till Julafton!

Kom hem från jobbet för en timme sen typ, tog bussen hem för den som ville veta det:P Har iallafall haft en super bra dag på jobbet. Tack gud för han som uppfann jobben! Var ortoligt skönt att bara tänka på mitt jobb. 
  När jag åkte till jobbet satt jag och små lyssnade på två killar som var i min ålder som satt och pratade om allt möjligt. De kom iallafall in på att prata om Malmö. Enligt dem så var det världens farligaste ställe, helst Rosengård. Där levde "blatarna" som de kallade dem som bor där för sitt eget liv. De såg rosengård som sitt nya land. Och de bodde visst ingen svensk där, eller svenne som de sa.
Jag har inte varit där i rosengård, fick nästan inte åka till Lund första gången jag skulle bo hos Anders. Pappa var rädd att jag skulle hamna vid rosengård. Men de gjorde jag inte:P Utan hamnade i underbara Lund i stället.
Men tillbaka till rosengåd. Jag har aldrig varit där men enligt de nyheter man har sätt så visas en bild med ansvarslösa ungdomar. Jag vet inte hur det är, men man får fördomar. En del ser de som killarna på bussen. Enligt dem är det ett tufft ställe där inte en enda svenne får vistas, och poliserna kommer inte längre in i Rosengård. Ett nytt land för blattarna. 
Själv vet jag inte hur jag ser på de, men efter vad jag läst och sätt på tv:n så verkar de inte som ett jätte trevligt ställe iallafall. Men hur kan det förbättras? Vad gör att ungdomarna där bränner ner bildar med mera? Förstår inte grejen med det.
Men men nu ska jag hoppa ner och sova, är superduper trött!
Åt årets kanske sista jordgubbar i dag föresten, om de finns i affären i morgon så ska jag köpa ett paket till. Jordgubbar är absolut helt galet gott och ett riktigt sommartecken!
God natt med er, vi ses imorgon! 

 


Det regnar här i Oskarshamn i dag.

Det är såna här dagar man vill ha en bil, och ett körkort... När det regnar.  Ikväll blir de lite jobb, kan vara skönt att släppa allt runt omkring och jobba lite. Börjar vid 16.00 och jobbar fram till 21.00. Hoppas att de blir en lugn kväll, håller tummarna!
Annars i dag så har jag variot en sväng på vårdcentralen. Tog lite fler prover. Ser halv misshandlad ut på min vänstra arm och mig rumpa, ni skulle bara se:P Ser för jävligt ut!
Efter vårdcentralen satt jag mig vid datorn på körskolan. Det går bättre och bättre, det är huvudsaken. Ska dit i morgon också ha jag tänkt. Måste spendera mer timmar där så är de bara. Jag ska klara det! Så enkelt är de.
Nu ska jag hoppa ner och vila mig i min säng lite. Järnbrist tar musten ur en..













God morgon och god natt.

Väcktes nyss av bemaningen som sa att jag skulle jobba. Jag var inne i går och tog bort mig, bara att jag glömde att spara, typiskt att det händer när man absolut inte kan. Eftersom jag ska till vårdcentralen i dag igen så kände jag att jag inte kunde. Men fyy vilken ångest jag har nu. Förlåt bemaningen, men hälsan går före pengar that's it!
Hoppas ni inte gett upp hoppet på mig. Tackade nej i går också, men då var jag också på vårdcentralen och kunde inte gå därifrån. Nästan så att jag vill ringa och förklara en gång till varför jag inte kan. Hon jag pratade med lät så arg. Ångestx2.
Nu ska jag krypa ner i sängen igen ett litet tag. Tänkte vara på vårdcentralen innan halv tio iallafall.














Sept. 23, 2009

Nu ska jag hoppa ner och lägga mig i sängen. Är redo med både nässpray och snyttpapper inför natten om jag skulle vakna och vara helt täppt i näsan
I kväll var jag barnvakt åt Matilda och Alma. Vi gjorde chokladbollar och så gick vi och fikade hos min syster Johanna. Vid 20.00 var det tid för idol. Skönt att Nils åkte ut:P Ingen som missade honom va? Kan inte säga att jag hittat någon jätte favorit än, men det kommer nog såsmåningom.
I morgon blir det vårdcentralen igen. Vill inte tänka på det. Fyy och usch och bläää!
Med de orden säger jag god natt, vi hörs i morgon


En bild från i helgen, har inte riktigt orkat tagit någon bild i dag.
Men i morgon ska ni få se två mästerverk av mig och Alma, missa inte det;)













Någon som har lite järn till mig?

Hej. Besöket på vårdcentralen var inte roligt i dag, för det första så är det ju en galet lång väntetid. Hade tid vid 10.30, läkaren kom 11.00. Vid 12.00 gick jag i från vårdcentralen. Jag fick ta en massa prover och och tog odlingsprov på infektionen. Svaren på blod proven vissade att jag har blodbrist likamed järnbrist. Jag har fått antibiotika och i morgon ska jag tillbaka till vårdcentralen och ta fler prover. Och så ska jag förhoppningsviss få järntabletter.
Känner mig mer sjuk nu än va jag gjorde innan jag gick till vårdcentralen. Konstigt hur psyket kan förändras när man får veta att man inte mår 100% bra.
Och en annan sak. Manliga läkare är faktiskt inte lika bra som kvinnliga, eller så var det bara så att jag hade en jävligt bra kvinnligläkare i dag.
Nu ska jag och vara barnvakt, vi hörs senare! Hoppas allt är bra med er! Kram.












GOOD MORNING!

Pratade med vårdcentralen för en stund sen och fick en tid till dem klockan 10.30. Skönt! Tänkte interjuva läkaren, näst in till iallafall! Undra om man får ha med sig block och penna?! Måste skriva upp ´vad de jag har heter, för de två gångerna jag har varit innan med de har jag glömt de lita fort som jag hört de... (jag får ta och börja äta grannatäpple, de hjälper om man inte vill bli dement har jag läst)
Detta blir mitt tredje besök hos vårdcentralen för detta. Känner mig som en mes som går till vårdcentralen vaje gång jag får en ny infektion. Men bättre att gå dit än att gå runt och vara orolig hemma och ha grymt ont, eller hur..Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen fixa i ordning mig.
En annan sak, jag börjar bli förskyld och näsan rinner som bara den.  Man kan ju undra om någon har något emot mig:P hahah

Bjuder på en låt dagen till ära iallafall: Dosen't mean anything- Alicia Keys


 









Ibland får man vara deppig och i dag är en sån dag.

Ja ibland får man som sagt vara deppig och ledsen, är det mest för att de där jävla skit inflamationen är tillbaka. Jag ska inte gå in för mycket på vad det är men det är som fistlar som blir inflamerade (nästan som finar) Och jag vet att de låter skit äkligt, jag tycker också att de är äklig och det är just därför jag är ledsen. Jag vill inte ha det på min kropp! Detta är sjätte inflamationen sen i slutet av juni. Varför kommer det tillbka och när ska de sluta och vad är det. Känner mig orolig över vad det kan vara, varje gång jag får det så är jag rädd att det är något farligt. Och prikarna som blir efter är inte så snygga. På ryggen har jag till och med ett ganska stort ärr, hur snyggt är det att ha det?! Detta är jävligt jobbigt psykiskt och framför allt för självförtroendet. Visst jag hade inte tänk att bli värsta super modelen till Viktoria secrets, men självkänslan blir lite sämre efter varje inflamation. Hatar det. Jag ska iallafall ringa till våredcentralen i morgon igen och få en tid förhoppningsvis. Jag har skrivit ner frågor,  hoppas jag får svar på dem i morgon...
Någon annan som haft/har något liknade som jag har råkat ut för?



 








Aj, aj, aj!!

Har fått en grymt ond inflamation IGEN men nu vid vänstra benets början och fan va ont de gör! Har haft det nu i nästan fyra dagar. Har hållt på att lägga om det med asolsprit precis som jag blev tillsagd att göra förra gången jag var på vårdcentralen. Men de funkar inte, de blir bara värre i stället. De gör ont när jag står, när jag sitter och till och med när jag ligger i sängen. Jag behöver något starkare. Antibiotika eller något liknande, för jag orkar inte av mera av den här smärtan. Klockan 10.45 ska vårdcentralen ringa upp mig. Jag hoppas verkligen att jag kan få en tid så att jag kan få någon hjälp.
Nu ska jag försöka gå ut med Zorro, innan han börjar tjata. Har inget tålamod för sånt så lika bra att gå innan han börjar.
Vi hörs senare. Kram!










God kväll!

Nu är jag hemkommen efter några få timmars jobb. Jobbade bara mellan 18.00-21.00, man tager vad man får! Eller hur man nu säger.
Nu har jag nästan precis kollat klart på Svenska hollywood fruar. ilket program och vilka fruar. Man kollar på det bara för att man stör sig på dem, samtidigt som jag nog inte skulle tacka nej till att vara så rik ibland.
Om jag skulle få den summan de gör av med på en månad så skulle jag må gott en lång tid framöver.
Tänkte på en annan sak när jag såg programmet. Det är roligt att de fortfarande har kvar sina dialekter från Sverige. Till exempel hon Anna Anka, hon pratar ju riktigt mycket skånska. Hon har ju ändå bott i Hollywood ett bra tag om jag har förståt saken rätt. Roligt i allafall!
Nu ska jag hoppa ner i soffan och se va de finns på tv:n, efter det blir det sängen.
Hoppas att jag får sova gott hela natten, sov kasst i natt. Låg vaken nästan hela natten, de var galet varmt och jag var för trött för att gå upp och dricka vatten. Vid klockan 07.00 så hade jag nästan gett upp, var nära på att gå upp. Man gav sömnen ett försök till, utan att lyckas. Har ni också varit med om det någon gång också? Man somnar nästan inte, och om man somnar så drömmer man något konstigt. Jag drömde att en apa jagade mig och jag klättrade i träd för att gömma mig. Var helt slut när jag vaknade sen. Så i natt har jag förberet mig med att ha öppna fönstrena och fixat ett stort glas med vatten. Så nu ärt jag förbered för nästan vad som helst.

Så här såg jag ut i kväll när jag skulle cyckla hem:



Med de säger jag god natt, hoppas ni sover gott i natt! Puss och kram.











matdax, mm så gott!

Just nu väntar jag på min mat som är i ungen ska bli klar. Magen nästan skriker efter mat! Är galet hugrig.
Det blir i allafall klyftpotatis (egengjorda, godast så) och inbakade rotfrukter med gräslöksost i smördag. Mmm, riktigt vattnas i munnen. Skulle haft kyckling i inbakningen också, men hade ingen hemma och jag orkade inte springa och handla. Men annars rekommenderas det mycket! Är galet gott!















Går dagen tog mina krafter, hoppas på ny energi i morgon!

Heregud va trött jag är! Och vad har jag gjort i dag som kan vara jobbigt? Har typ vilat, ätit mat, gått till Tova och varit smakråd. Inget av de var ju jobbigt direkt, men men ibland är man bara grymt seg och i dag har det varit en sån dag.
Just nu små kollar jag på Miss secret agent 2, men tror jag stänger av tv:n och de känns som att jag sätt den där filmen innan, så jag missar inget viktigt.
I morgon blir det lite jobb. 18.00-21.00, en väldigt kort jobb dag men det är ju pengar iallfall. Ska inte klaga, de finns dem som har det värre.
Måste säga en sak om i går. Presentkortet blev lyckat, hon gick på det! Vi gav henne ett presentkort med sånglektioner. Först såg hon väldigt förvårnad ut, sen när vi tog fram de rätta kortet, med pengar i stället blev hon lite besviken. Hon tyckte att sånglektioner hade varit roligt:P Men sånglektionerna var ju inte på riktigt, men vi hade roligt iallafall! 
Här är några bilder från i går:


Viktoria, Linnea, Lina och jag <3



Jag och Linnea! =)



Min älskade syster som fyllde 30 år.



Jag och mina systrar <3



Jag och Viktoria som jag avslutade kvällen med.
Hade riktigt roligt!












Hej och hå, vilken morgon!

Hej, nu har mitt huvud äntligen vaknat! Lagom till kvällen:P haha
Går kvällen var iallafall super bra. Vi firade min syster med god mat, en massa barn och härliga skratt, plus en massa sång på sing star. Vi systrar är absolut bäst på sing star, framför allt Tusen och en natt och det gör ont;) Vi körde lite Abba sing star också. Älskar deras låter grymt mycket.
Vid 12 tiden ringde Viktoria mig och sa att jag skulle komma ner till stan, så jag hoppade på cyklen och möte upp henne på Abbes. Hon och jag slog klaCkarna i taket och dansade som aldrig förr. HadE i allafall jätte, jätte roligt! Så tack Viktoria för att du ringde:)
I morse vaknade jag med världens huvudvärk. Jätte konstigt, för jag drack knappt någonting i går, men fy va huvudet gjorde ont. Kändes väldigt Läskigt! Men efter att ha tagit huvudvärkstablet som gick de över. Så nu är både jag och huvud vakna. Kändes som att kroppen var vaken men huvudet var segt som f*n förut. En jobbig känsla iallafall.
Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och efter det ska jag bege mig en snabbis till Tova och vara smakråd:)
Vi hörs lite senare, tänkte lägga in lite bilder från gårdagen då också:) Så hej så länge, puss och kram!














Är det efterfest på eran balkong?

Nu åker jag till min syster och hjälper till inför kvällen. Ikväll ska vi nämligen slå klackarna i taket!
Vi hörs i morgon, hoppas ni har en super bra lördag:) Puss och kram!
















If you can afford me.

Det är inte varje dag man bli uppraggad av telefonförsäljaren på stan, som inte alls vill sälja någon telefon. Utan istället vill bjuda ut en. Han stanade mig i går och frågade om jag var mellan 18-26 år, och jag som inte kan ljuga sa ja. Men till slut kom han fram till att min mobil var bra och att jag inte behövde en ny, och jag höll med. Måste vara den först telefonförsäljaren som säger att man inte ska ha en ny mobil tänkte jag för mig själv. I dag stannade han mig igen, och ja sa till honom att jag redan pratat med honom igår. De viste han (bra minne har han iallafall). Han frågade om jag var en Oskarshamns tjej och jag svarade ja. Sen frågade han om de fanns några bra utställen här i stan och jag drog upp två exempel, La schala och Kråkan, de två ställena där de som är under 20 år inte kommer in. Sen frågade han hur gammal jag var och jag svarade 19. Han blev förvårrnad och trode att jag minst var 21. Sen frågade han vart jag skulle gå ut i kväll, då sa jag Ankaret och Abbe's. De roliga var att han tyckte jag var dum som sagt två andra ställen till honom. Jag svarade med att jag så gärna ville slippa honom. Han skrattade och sa att vi ses ute ikväll. de jobbiga är bara att jag inte ska ut i kväll. Men de sa jag inte till honom:P Därför får de bli If you can afford me- Katy Perry till honom.


If you want me
I'm not a piece of ass
A one night stand
A storage shed
If you want me
Then stop begging
I don't put out for charity
If you want me there’s no discount price tonight

I don't need your dollar bills
I just want something real
Cause nothing's free
Except loving me!













090919- Grattis syster 30 år!

Hej, går dagen bjöd inte på så mycket uppdattering här från min sida. Men jag sov hos min syster i natt och kunde inte skriva. Men i går var jag hemma hos först min ena syster och fikade, sen blev det stan en sväng och sen hem till min andra syster. Vi fixade som bara den till min tredje syster. Nu är hennes gård jätte fin!!;)
Vi var där i natt och hälsade på, fun! Så kom i säng vid 01.00 ungefär.
Om en halvtimme ska jag in till stan och träffa Linnea, Viktoria och Lina. Vi ska fika och prata om allt mellan himmel och jord. Det ska bli trevligt:)
Efter det ska jag träffa Linda, syster nummer två. I kväll blir det kalas för min tredje syster som so sagt fyller 30 år i dag. Det ska bli en rolig kväll som vi inte ska glömma i första taget;)
Sing star, utklädning, god mat med mera.
jag måste komma på något snyggt att ha på mig också. Klänning eller byxor, det är den stora frågan.
Nu ska jag fixa till mig, har 20 min på mig at platta håret, hitta kläder och smika mig. Håll tummarna för mig!
Vi hörs lite senare, puss och kram!


 










There's nothing you can't do!

Nu ska jag springa in till stan och fixa lite. Togh mig en låång sovmorgon i dag,
fyy så skönt de var:)
Klockan 14.00 ska jag fixa med hemlisar, peppet på de helt enkelt;)
Vi hörs lite senare, puss hej!

Dangens låt: Empire state of mind- Jay-Z feat. Alicia Keys

















Wanna be loved.

I dag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Tror jag ska gå och sova snart, men innan det måste jag få in alla kläder som just nu ligger på sängen in i garderoberna. Får ta tag i det snart, innan jag inte orkar alls.
En sista sak. Jag saknar Kärleken, vart är den?
God natt, hoppas er torsdags kväll är bra. Puss och kram!
















090917

God morgon, nu ska jag stax till jobbet! Ser att de börjar bli lite stressigt på den fronten nu! 
Innan de ska jag bara vissa mitt presentkort som man kanske kan ge till min syster.
Vi ska ge det på skoj:P
Men så här ser det iallafall ut, va tycker ni om det? Ser det äkta ut?:P















Jag tycker du är speciell!

Va roligt att se att de finns folk som uppskattar min blogg:) Jag uppskattar att ni uppskattar mig! Absolut!
Ikväll har jag varit barnvakt, som jag skrev i inlägget innan. Syskonkärlek är härligt att se. Syskon är en vän som man ibland inte alls tycker om men innersinne älskar man sin syster/ bror. Syskonbråk och syskonkärlek.
Två saker som man aldrig kommer undan när man har syskon.
Barnvaktiningen gick iallafall bra, jag hjälpte dem med deras läxor, fixade till en äppelkaka och kvällsmat. Myspyset på hög nivå, helt klart:)
Jag fick dem i säng till 20.00 och efter det la jag mig i soffan och kollade på Idol och när de var reklam läste jag teori. Perfekt;)
Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. I morgon blir det jobb, även om de bara är två timmar, 10.00- 12.00. Men lite pengar blir det iallafall. Man tar vad man får! Och så är det roligt att komma ut och jobba lite också och få användning av sin utbildning:)
Dagen bjuder även på körlektion, matlagning och många funderingar över vad man kan göra för skoj till min syster som fyller 30 år. Tänker så att de knakar!
Här har vi sötnosarna som jag var barnvakt åt i kväll:) Nu säger jag god natt och sov så gott, puss och kram!















Make it in time- Erik Hassle




I dag har jag varit överallt och ingenstans. Mest överallt när jag tänker efter.
Jag har varit med min syster och min ena faster och hämtat min andra faster, som är dement. Tillsammans åkte vi hem till farmor och fikade, dansade och myste.
Efter det var jag som sagt och åt lunch på stan med min älskade syster. Vi satt och planerade lite inför helgen för då fyller nämligen min tredje syster 30 år. Hon är yngst av mina systrar så de gör mig till ett riktigt sladdbarn!
Vi ska iallafall hitta på något riktigt dumt och roligt till henne. Ni får höra mer om det i veckan:P
Efter lunchen på stan så sprang jag till körskolan iallafall. Känns som att de gick riktigt bra, även om jag gjorde några små fel. Men man är ju inte mer än människa:)
I kväll ska jag vara barnvakt åt Matilda och Alma. Ska få ner dem i säng innan idol tänkte jag:P
Nu ska jag gå ner och fixa något att äta, lite mellanmål behövs. Men vi hörs senare, hoppas att ni har en bra Onsdag!
Puss och kram!










God morgon bloggen!

Nu ska jag ut med Zorro och gå en snabbis, sen kommer min syster och faster x2 och hämtar upp mig. Vi ska hem till farmor och fika. Efter det ska jag och min syster äta lunch på stan:) Myset på hög nivå♥












090915.




I går lämnade en mycket bra skådespelare som är en av mina favoriter jorden. Patrick Swayze är en man som spelat huvudrollen i bland annat Dirty Dancing och Ghost. Två mycket se värda filmer, som för de som missat dem måste se dem och för er som inte sätt dem påm länge leta fram dem igen. För visst är dem helt galet bra.
Swayze led av cancer och i går slutade hans kamp. Men i alla underbara filmer kommer han alltid leva vidare.
Nu har jag gjort ansökning till socionomprogrammet inför VT10. Jag ger de en sista chans, men vet inte riktigt hur jag ska göra om jag verkligen kommer in. Det är sånt jag får ta då helt enkelt.
Ikväll känner jag mig förvirrad och lite ledsen. usch och fy, ibland blir de bara för mycket känslor på samma gång.

Were you ever really mine- Marit Bergman.















Ohh vilken härlig dag!

Hejåho! I dag är enrergin på topp! Har hunnit med massor.
Varit och fikat med Jessica på stan, lagat mat och städat nedervåningen, helt utan att någon bad mig. Pappa frågade om jag hade feber eller något. Men så är inte fallet, idag;)
Tyckte bara att de behövdes helt enkelt, var galet mycket hundhår överallt. Så drog fram dammsugaren och efter det mopen. Är väldigt nöjd över min insatts iallafall^^
Resten av dagen blir det en promenad om ett tag, sen hoppas jag på lite övningskörning med pappa. Sen ska jag ska även färga bort min utväxt och göra lite blonda slingor. Sen hoppas jag på lite tid över till teoriplugg. Blir att fixa kvällsmat sen också. Sen vid klockan 20.00 är det Idol!
Om jag får säga det själv så låter det som en riktigt bra tisdag, eller vad tycker ni?:)





 














Livet i Hollywood tror jag att jag hoppas över.

God kväll. Nu ska jag alldeles snart hoppa ner i min gosiga säng och sova.
Såg precis klart på Svenska hollywoodfruar som har börjat på tv3. Shit vilka liv de lever. Har dom något humm om pengar kan man fråga sig. De lever sina glamorliv och ser ner på andra "vanliga" människor som att de inte är något. En av dem hade precis lärt sig koka kaffe, hon var minst 40 år och precis lärt sig det. Vad har hon gjort i hela sitt liv kan man ju fråga sig...
En annan heter Anka i efternamn. Förlåt, men vem vill heta Anka i efternamn? Inte jag iallafall.
Hej det är Sandra Anka.. hahah. Nä jag trivs bra med Westberg!
Men jag ska inte sitta och klandra dem, de har de säkert jätte jobbigt i sina stora flygplan, och ha koll på sina städiskor med mera.
Om jag tänker efter så är nog inte glamorlivet i hollywood något för mig. Jag trivs bra här hemma i Sverige. That's it.
Och med dom orden säger jag god natt. Hoppas ni haft en bra dag och kväll!
Puss och kram.













090914

Hej, hur är det med er i dag?
Med mig är det iallafall bara fint, tog sovmorgon till lite över nio och fram till nu har jag bland annat ängnat dagen åt teori plugg och mat.
I dag har jag tänkt att jag ska ta en riktigt skön promenad, de var ett tag sen nu känns det som, sen tror jag även att de blir lite övningskörning med pappsen.
Ska dra med honom och handla också, var massor av bra saker till extrapris på maxi!
Just för tillfället så sitter jag och raderar en massa bilder och så ska jag läga in några bilder som jag tog i helgen på Olle och Johns kalas. Kan lägga in dem här senare:)
Här är en bild som jag suttit och pilat med lite i dag. Roligt!
För er som vill ha ett tips på ett bra fotoprogram så får ni ett här, Photoscape. Det är helt grattis och går att ladda ner på: www.photoscape.org
Och en annan sak, i morgon öppnar den nya sökningen till högskolarna inför våren 2010.
Ska ge de ett försök till även om de finns något som jag verkligen vill läsa som inte går att söka förens nästa år. Men ska söka socionom en andra gång, ge de en sista chans. Tanken på att gå hemma ett helt år känns segt. De jag vill läsa börjar inte förens i augusti 2010.
Det är många månader fram tills dess.
Men nu ska jag försöka hitta på något vetigt att göra med den här dagen, vi hörs senare.
Puss och kram:)





 









Höstkänsla.

Jag gav precis upp Kommissarien och havet- den du inte ser. Jag vet ju redan vem som är mödaren så det är ju lugnt, och jag vet vad som händer med personerna i filmen också.
Måste först på pecka att de var galet störande när ljudet kom efter och de såg ut som att allt var dubbat. Svenska skådespelare som ser ut att tala ett annat språk. Hur de nu går ihop, när det faktiskt är en svensk film av en svensk författare. Men, men boken/ böckerna är iallafall bra. Där finns det ingen tvivel.
Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova.
I morgon väntar en ny vecka med nya äventyr:)


Passar på att lägga in en bild på mig från i dag. Körde på en riktig höst känsla i dag.
Är faktiskt sugen på att få dra på mig en massa mysiga koftor, snygga mössor och tuffa skor nu! Är inte ni det?
Men som sagt god natt och hoppas ni haft en mysig söndag. Puss och Kram.













090913- Söndag

Trött, mensvärk och godissugen. Det är jag i dag.
Annars i dag så har jag varit på inredningsparty med två av mina systrar, Anna och Johanna. Hade trevligt och mysigt, roligt att se nya saker och få ny insperation.
När jag kom hem från inredningspartyt så kände jag mig skit hängig och galet trött. Men fixade till lite och äta och sen gick jag och vilade mig i nästan över en timme. Efter de så bänkade jag mig framför tv:n och kollade på privileged, en serie som verkligen har blivit en av mina favoriter, längtar redan tills nästa söndag!
Nu är det Ensam mamma söker på tv3 och efter det blir det Kommissarien och havet- Den du inte ser.
Mari Junstedts böcker har blivit till serie/film. Jag hoppas att det inte är allt för annurlunda böckerna, är lite skeptiskt faktiskt. Om det inte är bra så blir man ju super besviken, så ska inte ha för höga förväntningar!
Hennes böcker är riktigt, riktigt bra så man vill ju inte att filmen ska förstöra det. Så håller tummarna på att de ska vara bra!
Och för er som inte läst hennes böcker läs dem! har tjatat om de många gånger, men jag tänker tjata enda tills ni läst dem;)

Nu ska jag gå ner till pappa och Birgitta och fixa något att äta på, har inget godis hemma så de får bli knäckebröd och flingor.
Så hej så länge vi hörs lite senare, puss på er!













The future have it all.

I don't know why I miss you.
All I know is that I loved you.
The time took the memories and the things I saved, 
I got them in my head and they don't want to fly away.
All I want is to see the future in my hands.
Will it be love in my life?
Will I live in a big house with the man from my dreams and have three little kids or will I just live in the city by myself.
Way can't you let me be.


Någonting som jag kom på när jag bäddade:)













Hej hopp, sådär klockan 03.00 på natten;)

Nu är jag precis hemkommen från en kväll ute med ett gutt gäng bestående av Hanna, Kalle, Ola och Tova.
Började kvällen hemma hos Hanna där vi pratade, skrattade, såg en jätte söt hund på Amerikans funniest home videos som ringde på en liten klockan när han ville ut. Han var absolut den sötaste hunden jag sät tpå länge! Tänk om man kunde lära Zorro gubben det!
Men tillbaka till kvällen, efter ett tag gick vi till Big bang och körde Bowling. Jag hade grymt roligt (även om jag samtidigt var grymt kass) med det är sånt man får bjuda på:)
Resten av kvällen har spenderats ute. Det var gutt häng samtidigt som jag är galet trött på den här staden. Måste åka och festa någon annanstans snart. Någon som har något tips?
Men, men nu ska jag hoppa ner i sängen och sova.
I morgon ska jag träffa min syster och hennes barn, så jag hoppas på fint väder:) God natt!











090912

God förmiddag!
Så här långt av dagen har jag hunit med frukost, lek med Sebastian ochj Emilia, duscha och gå in till stan och möta upp Tova.
Hittade ett par svarta thights/ byxor som jag kan slänga in en bild på lite senare.
Sen har jag köpt en liten present till Olle och John. Det blev bara lite chocklad och varsin tablettask. De gäller att vara ekonomisk även om de kanske känns lite litet. Men Matilda och Alma fick också bara cholkad i present när de fyllde år så jag har ju delat lika iallafall. Och de får nog mycket, mycket mer andra saker som de kommer bli nöjda med.
Men, men nu ska jag ta tag i resten av dagen. Försöka komma på något att äta och sen vad jag ska ha på mig till kalaset som är klockan 16.00.
Ikväll lutar det åt utgång med Hanna. Hon skulle höra av sig lite senare om hur de blir:)
Men nu säger vi hej så länge, vi hörs senare!
















Kvällen.

Har precis kollat på den nya tv grejen, Kändisdjunglen. Den stora frågan är om det är en hit eller diss. Vad tycker ni?
Om du frågar mig så lutar det mer åt en diss, samtidigt som man nästan måste se de i morgon ocks¨bara för att se allt äkligt alla dessa B-kändisar får göra.
I 16 dagar skall de vara där, alltså måste det vara direktsänt varje dag, eller? Har inte riktigt förståt grejen med varför de är där och vad de går ut på.
Konstigt, äkligt och lite halvt spännande som får 2 ostbågar av mig.
Med det säger jag god natt, de blir en tidig kväll för mig för jag är galet trött.
Så god natt, hoppas ni har en trevlig fredagskväll, puss!
Slänger in en bild på mig och Emilia som sover över här hemma tillsammans med sin bror Sebastian.
Visst är hon gullig!!















Visste du...


att jag vill ha – Ett riktigt bra tips på god mat tills i kväll!
att min senaste kyss - Var den sista med P
att jag lyssnar mest på – Allt möjligt, pop, hiphop, rock, soul m.m
att jag pratar – Lite för tyst och snabbt ibland
att jag inte gillar -
att min bästa vän är – Tre tjejer som heter Tova, Hanna och Alexandra
att min första riktiga kyss – Var när jag var 17 år
att jag avskyr när folk snackar – Skit om sånt de inte behöver lägga sig i
att kärlek är – Något som alla behöver och borde få
att jag gillar att – Sjunga och dansa, och ta hand om andra människor
att jag alltid kommer att – Älska livet
att jag är hemligt förälskad i –Killen som är i mina drömmar
att sist jag grät var – När jag såg på Idol i veckan
att min mobiltelefon är – Ser ut som ett munspel enligt Farmor
att när jag vaknar på morgonen – Så tittar jag på klockan
att innan jag går och lägger mig - Så brukar jag försöka komma på någat att drömma om
att idag har jag – Dansat i vardagsrummet för mig själv
att jag just nu tänker på – Vad jag ska äta i kväll
att i kväll ska jag – Bara ta det lugnt farmför tv:n
att i morgon kommer jag – Gå på kalas
att jag hoppas – På mycket jobb framöver och ett körkort innan årets slut.
att jag verkligen vill – Komma in på utbildningen som jag tänker söka till våren.























200

Dagen fick en helt annan vändning än vad som var tänkt. Efter att jag städat så hoppade jag in i duschen, och nästan precis när jag kilver ut så ringer telefonen. I andra änden så var det farmor. Hon sade att hon varit med om en bussolycka och ni kan ju gissa om jag blev rädd. Hon var iallafall på stan, inne i en mataffär och hon ville att jag skulle komma dit.
Så jag slängde på mig kläder och sprang in till stan. Väl framme så hittade jag henne inte först, men efter mycket om och men hittade jag henne inne i affären. Hon var inte alls så skadad som jag trott utan hon gick runt som vanligt.
Men visst hade hon varit med om en olycka i bussen. Det var så att bussen hade fått bromsa för en annan bil och då flög först farmors rullator och sedan farmor efter det rakt över rullatorn. Hon fick inga allvarliga sador, utan blev väl mest chockad. Men när hon ringde hem hit så trode jag att de var jätte allvarligt.
Men så var inte fallet (som tur var).
Inne på stan hjälpte jag henne att handla, och efter det så åkte vi hem till henne. Där hemma så har vi fikat och pratat om lite allt möjligt och haft allmänt mysigt. 
En rolig sak som hände var iallafall farmors fråga om min mobil:

Farmor: Vad är detta??
Jag: Det är min mobil..
Farmor: Jag som tyckte att det precis såg ut som ett munspel!

Att vara 86 år och ha koll på allt är inte alltids lätt.

Men till en annan sak, detta är mitt 200 inlägg. Inte illa!
Nu jag läga mig i soffan och läsa lite i körkortsboken, peppet;)













Good morning sunshine!

God morgon!:D I dag är jag på ett galet bra humör, även om jag vaknad vid klockan 02.00 och kollade på klockan och tänkte att jag sovit i en evighet, fast jag bara sovit i två timmar. men sen somnade jag om och drömde världens konstigaste dröm. Ibland kan huvudet få i hop saker helt mysko, eller hur! Men det är sånt man får leva med:P
Just nu lyssnar jag på världens mest peppande låt just nu, Mika- We are golden. Kan inte bli en bättre start på den här fredagen. Och så har jag precis läst dagens horoskop där det stod mycket bra saker. Hoppas de stämmer också bara^^
I dag är det ju som sagt den 11 september och för 8 år sedan flög två flygplan in i world trade center. Men en annan sak som hände samma dag nästan precis samma tid var att min syster fick tvillingar. Två söta små pojkar som i dag fyller 8 år. Så istället för att tänka på allt negativt som man tänker på i och med denna dagen så tycker jag att man ska tänka på allt positivt i stället. Mycket saker har hänt i samband med denna dag. Anna Lindh blev mördad, något som man aldrig kommer att glömma. Men jag tycker att man ska börja tänka mer positivt under denna dagen. Tänka på en tryggare och bättre framtid till exempel.
Men nu säger jag grattis till Olle och John, ska komma på något riktigt bra att köpa i present till dem.
Nu ska jag strax börja att städa mitt rum, de behövs om man säger så. Så det är bara att ta tag i det och få det gjort!
Vi hörs senare, puss på er!


Teenage dreams in a teenage circus
Running around like a clown on purpose
Who gives a damn about the family you come from?
No giving up when you're young and you want some


 











090910





I dag kör jag på rött, i klädväg. Det är en av mina favoritfärger. Kärlekens färg, och vem tycker inte om kärlek? Det jag har på mig i dag är det till höger, skor från skokällan, jeans från ginatrico, tunika och jacka från lindex och tröja från Veromoda. 
I dag känns nästan precis som gårdagen. Ska ungefär göra samma saker, eller jag ska i princip göra det.
Kockan 14.00 är det körlektion och klockan 16.00 är det jobb som gäller. Ska vara på samma ställe som jag va i går.
Just för tillfället väntar jag på att min mat ska bli klar. Det blir pizza, en sån man har i ugnen alltså. (hur knäpp låter inte den meningen) Man har väl alla pizzor i ugnen, eller??! haha.
Men, men inte världens nyttigaste lunch iallafall, men de får funka i dag för jag orkar inte ställa mig och laga mat.
Och måste berätta en rolig sak (enligt mig själv allafall) När jag skulle sätta in pizzan i ugnen så blev de imma framför ögonen, och jag skrek till. De dumma var bara att jag glömde att jag hade mina glasögon på mig. Man kan ju fråga sig hur det är med mitt minne...
Och så har jag fått post i dag också. Från tandläkaren, har fått en tandläkar tid den 19 Oktober. Roligt!
När jag var liten så var jag extremt tandläkar rädd men de har gått över nu. Mitt botemedel är min mp3 och en tanke på att allt är mycket bättre efter besöket.
Jag har mp3 på högsta volym och så gapar jag, och tandläkaren får göra vad hon vill.
Så om du är tandläkar rädd så kan du ju tresta att ta med dig mp3 nästan gång, kan ju även funka för dig:)
Värt att testa iallafall!

Men nu ska jag springa ner och kolla till min pizza, puss hej!!












Halleluja!

Jag säger bara Idol! Ett program som bjuder på både skratt och tårar. Uttagningarna är ju absolut den bästa delen av hela grejen, och hur glad blir man inte i kroppen av att se någon annan vara super glad eller höra någon som sjunger galet bra. Personligen får jag iallafall en riktig feelgood känsla i hela kroppen. Det  var en kille som sjöng låten Halleluja (kommer inte ihåg va han hette och han finns inte med på tv4.se) men han gjorde min dag.
Han var grym, och för er som såg programet så var det han som blundade när han sjung. Va tyckte ni om honom?
I kväll har jag som sagt jobbat. En kväll som var lugn och helt okej. Ska jobba i morgon kväll igen. Pengar, pengar, pengar. Ja tack!
Äldreomsorgen är ett jobb där man är väldigt nära en annan person. Man kan tycka att en del av de arbetsuppgifter man har är äkliga och läskiga. Många har fördomar om att man bara torkar skit. Kom inte och säg att du aldrig tänkt den tanken!
Men detta jobb handlar om så mycket mer. Man gör människor glada, man visar omtanke, omsorg och trygghet. Man finns till och gör något som ingen maskin i världen kan göra. Just därför älskar jag att arbeta med människor. När man går hem från jobbet känner man att man gjort ett bra jobb. 
Så många gånger någon har blivitt glad att man stannar några extra minuter hos en brukare eller patient.
Dessa få minuter kan vara guldvärda för denna personen. Hon/han känner sig betydelsefull. 
Och det har alla rätt till att känna. Eller vad tycker ni?

Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och sova. Hoppas ni haft en bra dag och kväll, vi hörs i morgon! PUSS!  



 










hej på er!

Sådär nu är de bara en sak kvar från min lista som står i de förra inlägget.
Innan jobbet nu ska jag ta en powernap, är sivn trött!! var är all energi ?!
Körlektionen gick bra iallafall, börjar blir bätter och bättre. De går i rätt rikting helt enkelt, de är ju bra^^
Nä nu ska jag vila i en kvart, sen blir de jobbet:) Wish me luck!











090909

Ännu en Onsdag i lilla Oskarshamn. Solen skiner ute, ännu har inte sommaren försvunnit helt. Jag har precis varit ute och gått en sväng med Zorro och nu ska jag snart springa in till stan och köpa lite vitaminer och protein. Tänkte ge proteni drinken en chans. Jag tror att kroppen kan må bra av det, ett extra tillskott av protein. Och så ska jag köpa lite vitaminer som är bra för koppen också, de behövs nu när det är förskylningstider.

Min do lista i dag:

Stan, köpa mat, vitaminer, protein och hämta ut en tröja som jag lagt undan.
Hem, laga mat, läsa i körkortsboken.
Klockan 14.00 har jag körlektion, jipppi!
Sen ska jag hem äta lite igen innan jobbet.
Klockan 16.00 väntas jobb fram till 21.00.

Kan väl smälla till med en dagens låt när jag ändå håller på: Whitney Houston- Noting but Love












Waking Up In Vegas.

I dag har det varit dålig uppdatering från min sida, men det är inte alltid man kan ha lust att skriva, och i dag var en sån dag.
Var super mega trött när jag vaknade, kändes precis som om jag inte sovit alls. Hade sovigt extremt oroligt, med konstiga drömmar som inte alls var roliga. Bara invecklade och röriga.
Lugnet i mig har inte funnits riktigt, känner mig stressad utan att veta varför jag nu skulle behöva vara stressad?! Har väl kanske mycket i huvudet just nu eller något..
Men åter till den här dagen. Efter mycket om och men så hoppade jag in i duschen, fixade till mig och slutligen träffade jag min älskade syster och gick på stan. Och vill ni veta en mycket, mycket bra sak!!! Vi hittade mitt bort tappade presentkort:D Någon hade hittat det på Domus och lämnat de till personalen där. Plötsligt händer det elelr något i den stillen. Skulle ha köpt en trisslott, för sån här tur har man inte ofta och den personen som var så snäll och gick och lämnade borde få ett pris. Men han/ hon ska veta att jag är galet tacksam iallafall, likaså pappa och alla här hemma som letat som bara den.
Efter turen på stan gick jag till körskolan med hoppet att på godkännt på den första fassen på teorin. jag säger då det, det är verkligen inte de lättaste. Men ska göre ett nytt försök i morgon tror jag. Har körlektion i morgon också, jippi!
Men vad har jag hittat på mer i dag då? Jo jag har ätit chockladpudding med Tova, vilat, ätit pizza ( jag är nyttigast i hela världen;) ) och i kväll har jag kollat på Idol och Andra Avenyn som börjat igen. En helt okej Tisdag om du frågar mig:)
Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova och hoppas på att jag vaknar utvilad i morgon:)
God natt & puss!












 



 


090907

Jag har tappat bort ett present kort på sammalagt 300 kronor och jag är så grymt arg på mig själv över det. Vart är det? Det är min stora fråga.
Jag hade med mig det till stan i lördags för att jag lagt undan kläder och tänkte använda presentkortet till det. Men jag bestämmde sedan att jag skulle vänta tills det kom in något som jag verkligen ville ha, men nu är det istället helt borta. Jag är helt säker på att jag hade med mig det hem igen iallafall, men börjar tvivla mer och mer på det nu... Varför ska det hända just mig?! jag som försöker att inte lösa på pengar och är noga med att inte köpa något som jag verkligen inte vill ha eller behöver, har inte köpt något i klädd väg på länge just för att jag vill hitta något som jag är helt säker på att jag vill ha. ÅHHH är så förbanad, och besviken. Funderar på att ringa eller höra av mig till någon spåtant som kan hjälpa mig. Vill hitta det, eller iallafall få reda på vart de kan finnas.
Fan jävla idiot skit!
Men jag ska försöka att leta vidare, utan att få nervsamanbrotet och skrika ihjäl mig av ilska. Började nästan att gråta förut när jag letade. Nu är 300 kronor bara poff borta utan att ha gjort något med dem. Fan för det.

 Jag nästan precis hemkommen från en lunch med flickorna på stan. Vi åt buffe på en kina resturang. Trevligt och mysigt, pratade om allt mellan himmel och jord. Tackför en trevlig lunch!
Nu ska jag återgå till mig letande, hoppas hoppas hoppas att jag hittar det!!! Får be till gud eller något?! han kanske kan hjälpa mig..

 















Love checks in.

Hejsan.
För tillfället små kollar jag på filmen Kärleken checkar in med Jennifer Lopez. Det är en riktig kärleks film, bra i början, lite stluligt i mitten men i slutet lever alla lyckliga. Så kan man väl beskriva den filmen.
Nyss så fixade jag till mina naglar. Tog bort de gammla nagellacket, klipte dem och filade till dem efter det pch nu är de knall rosa. blev sugen på atta ha lite fägr nu när de börjar luta åt fler och fler gråa dagar.
Andra färger som jag börja att tycka om så här framåt hösten är beige, brunt, vit, grönt, marinblått och svart. Alla naturfärger kan man säga. Ha det som en bass och sen bara tillsätta en knuta knallig färg av något slag. Det är min höst i korta drag. I allafall i färg väg:P
I eftermiddag har jag som sagt varit på barnkalas, 14 små flickor. När jag var liten så var jag bara på två barnkalas. De första var hos en kille i min klass i tvåan. Jag var den enda tjejen som var bjuden, resten var killar. Jag kommer i håg att jag köpte glaskullor i present till honom. Hur jag kom på den iden vet jag inte riktigt, min fantasi var absolut inte på topp den gången iallafall:P
Mitt andra och siste barnkalas var på Mcdonalds, jag tror jag var 9 år. det var också för en av killarna som fyllde år då. Men tror vi var lite fler tjejer den här gången.
Men tillbaka till den här dagen. Efter kalaset så kom pappa och hämtade mig och vi åkta ut och övningskörde.
Han sa attbjag mycket bättre nu, även om jag kan bli lite små stressad i en del situationer. Ska öva på det, men ska väl inte säga något när det är fjärde gången jag är ute och kör i trafiken. Det tar tid och man måste ha tålamod och mycket pengar till både körlektioner och alla annat som man måste göra för att få ett körkort.
I morgon blir det lunch med mina "gammla" klasskompisar, vi ska äta mat på asien house. Det ska bli både mysigt och väldigt gott!
Nu ska ajg återvända till tv:n, efter filmen ska jag hoppa ner i sängen och sova. Låter som en ganska bra avslutning av dagen och kvällen om ni frågar mig.

















Söndagen den 6 september

I dag har jag en riktigt slöar dag! Är trött samtidigt som jag känner mig rastlös. Hur det nu går ihop vet jag inte riktigt.  Men är iallafall för trött för att ta tag i rastlösheten.
Jag borde bäda min säng, duscha, städa och lite annat men har ingen lust, iallafall inte för tillfället.
Vid halv fyra kommer min syster Linda och hämtar mig. Jag ska följa med till big bang (ett ställe där de finns lasergame, bowling och annat skoj) där ska Matilda ha sitt barnkalas som är mellan fyra och sex.
Min kväll kommer spenderas framför tv:n. Klockan 19.00 är det Privileged på kanal 5, klockan 20.00 börjar Ensam mamma söker, ett måste;) hahah sen klockan 21.00 är det Kärleken på tv3.
I går så jobbade jag mellan 14.00-21.00. Hade en bra kväll på jobbet och efter det så tfäffade jag Tova. Vi satt och ugglade framför tv:n och snackade skit. Vid Tolv tiden så gav vi upp, Tova gick hem och jag hoppade ner i sängen. Jag måste somnat så fort jag la mig, för jag kommer inte ihåg när jag somnade. Jag var super trött!!
Men, men nu ska jag läga mig i soffan igen och sega, elelr kanske ta tag bädningenoch lite av städningen. Det kanske är lika bra att göra det så att jag får de gjort.
Hoppas ni har en bra Söndag också! Ses:)














the night!






Min kväll: Övning på körkortsfrågor (gick piss och säger inte mer med det) måste komma på ett sätt att få in allt i huvudet. Ska sova på saken tänkte jag. Efter plugget så drog jag på mig träningskläderna och tog mig en skön promenad.  Resten av fredags kvällen har spenderats med Pappa och Birgitta. Trevligt!
Snart ska jag hoppa ner i den förhoppningsvis sköna sängen och sova sött. Måste vara utvilad till i morgon har mycket på schemat!
Puss och god natt!

















Three days in a row- Anouk.

Jag vill ut och åka tåg. Komma bort från det här och bara åka. Saknar skånelandet lite faktiskt. Fastnade får det riktigt mycket. Skåne är mysigt och ett fint ställen. Var galetgalet längesen jag var där nu, över ett halv år och lite till om jag inte minns fel. Men, men ville bara ha de sagt, skriva av mig eller något i den stillen. Får bli en tripp till skåne snart kanske?!
Just nu så sitter jag och ska plugga lite körkortsfrågor. Är inte så galet pepp på de men det är ett måste, bara att ta tag i det helt enkelt.. eller?
Är sjukt seg i huvudet. Får blir en promenad i blåsten lite senare tror jag.
Men nu får jag väl ta tag i körkortsfrågorna så att jag slipper det sen. Inte bra att skjuta upp saker. Utan nu ska Sandra fan peppa!

I've been loving you
Without you even knowing
I'll never forget those days
Three days in a row
You were mine alone
And I haven't seen you since that day.


 











En oväntad morgon.

God dag. I morse väktes jag av bemaningen som sa att jag skulle upp att jobba. Jag hade satt upp mig på att jag kunde jobba mellan 07.00-13.00 i dag och så blev de för de behövde folk på ett av de ställena som jag går som vikarie på. Så bemaningen ringde kl 07.30 och sa att jag skulle jobba och klockan 07.45 var jag på jobbet. Man är lika snurrig i huvudet varje gång man väcks av bemaningen så tidigt. Man åker till jobbet fast man inte riktigt vaknat. Men slängde på mig lite kläder, sminkade mig lite snabbt och packade väskan med arbetskläder, sen var det bara att hoppa på cyklen. Och nu sitter jag här på jobbet (ett nytt gruppboenden som jag aldrig varit på, men det är roligt med omväxling) Jag har iallafall just nu en halvtimmes rast. Sen efter det har jag bara en och en halv timme kvar på den här arbetsdagen.
Klockan tre har jag min tredje körlektion och innan det ska jag hinan gå ut med Zorro, tvätta och äta.
Hoppas ni har en bra fredag alla goá och glada!




Ses♥
 


Lite av 090903.

Hej! Idag har jag varit och jobbat lite. Var en helt okej och roligt dag på jobbet faktiskt. Trivsel!
Efter jobbet blev det körlektion i regnet. De gick bra. Körde runt lite överallt. Men blir tokigt på alla som inte orkar vänta. Utan står mitt bakom en som en dåre eller kör om en som en galning.  Jag lovade mig själv att aldrig göra så sen när jag har körkort och möter någon som övningskör. Pappa tror inte att jag kommer kunna hålla det. Men jag ska försöka mitt bästa i allafall.
I kväll har jag varit på bio med min syster. Vi kollade på den nya beck filmen. En bra film som får fyra ostbågar av fem.
I morgon är jag ledig och då väntar lite städning, har kläder överallt och galet mycket tvätt (säg inget till pappa och Birgitta bara, de tycker jag tvättar för ofta) Och de kanske jag gör men jag vill ha mina kläder rena, och jag är väldigt duktig på att smutsa ner mina kläder. Inte någon super bra sak att ha lätt för kanske.
Jag ska även gå till stan och köpa shampo/ balsam och smink för de börjar ta slut. Pengarna bara försvinner! Inte bra!
Nu ska jag hoppa ner i min säng tror jag. Ska bäda den ren innan bara. Satsar på super tvättning i morgon;)
God natt.













500 poff borta!

Först har man en bok som är för gammal, sen får man en annan bok som högst bara är ett år gammal och nu är den också för gammal tydligen?! Blir galet förbanad och trött. Jag som var glad över att spara 500 kr på en ny körskortsbok men nej så blir det tydligen inte, blir att köpa en bok i morgon så att jag kan göra de där jäkla uppgifterna i körhäftet.
Blir Idiot när saker inte funkar som man tänkt sig! GHHHHHAAA!!!!!!!
Jag som var så pepp, nu är jag oppepast i stan. Blää! Men hoppas att de fixar sig i morgon, får blunda för alla pengar som bara försvinner.
I don't like this, but I love driving.














Wiiieeee!!

Jag har övningskört för första gång i mitt liv på körskolan och jag har inte har så roligt på länge! Älskar det!
Tur för mig att jag ska tillbaka i morgon;) Längtar faktiskt!
Just nu är jag super seg, måste cykla iväg till maxi och handla, skriva lite i mitt körhäfte som jag fick (köpte)Jag fick lite läxa till i morgon, roligt!
Sen ska jag duscha, ta fram kläder till jobbet i morgon och sen ska jag softa innan jag kryper ner i sängen.
Här är dagens kläder. Man skulle kunna säga att jag har lite svårt att bestämma mig ibland (typ varje dag). Hade de första på mig till interjuven och de andra till körskolan. Där i mellan hade jag ett par shorts och ett linne. Roligt att veta va? Inte så specielt intressant om du frågar mig. Det är typ sån där information som man inte har någon nytta av men, men nu har ni den iallafall;)
Kvällens låt är Broken heart- Motion City Soundtrack.
Lyssnade på den hela kvällen i går och har inte gjort något undantag på den fronten i dag.
Nu ska jag ta tag i kvällen och sätta mig med körkortsboken innan Maxi. Peppet!









When I'm falling....

Nu har jag nästan precis vaknat. Har legat och vilat i nästan två timmar trött jag. Men iallafall när jag vaknade så hade jag en låt i huvudet. Svårt att sjunga ut en låt när man skriver men, det går iallafall I hope you catch me when i'm falling. Först kunde jag inte komma på vilken grupp eller artist som gjort den men nu har jag kommit på de. Det är tommys syster. de bandet jag var och lyssnade på för en månad sen snart http://www.myspace.com/tommyssyster . Konstigt hur minnet kan fungera ibland eller hur. Men låten heter i allafall Tommys family och du kan lyssna på den om du klickar på länken. Rekommenderas starkt.

Så hur har min dag varit så här långt då?
Jag vaknade klockan 08.00 och såg att jagh hade en timme på mig att fixa till mig till jobbinterjuven så jag stressade som bara den och cyklade i väg. Själva interjuven tog väl kanske högst 20 minuter. Jag fick skriva på lite papper och berätta om mig själv. Det är inte lätt att komma på allt som är bra med en slälv ibland. Iallafall inte när man sitter där på en interjuv. Hon ville veta vad jag hade för intressen och sånt också. Kändes knappt som att jag hade några intressen:P haha. men hoppas det gick bra med de jag kom på iallafall.
Så nu väntar jag alltså på att bli kontaktperson. Hoppas inte de bröjer allt för länge bara. Tror det kan passa mig.
Efter mötet så hoppade jag upp på cyklen igen och cyklade hem. Hemma så tog jag av mig alla kläder jag fått på mig och drog på mig skönare kläder. Då var klocken 09.10 typ. Morgonen hade ju nästan precis börjat och jag var super seg. Men jag var duktig och pluggade vägskyltar och märkeringar.
Det är bara att råå plugga dem, det är super många att lära sig.
Får typ ta med mig häftet när jag går ut och går. Kan funka eller hur..?
Nu ska jag ut i solen lite och sätta mig för att plugga lite till, sen ska jag in till stan, ta ut pengar och lite annat.
Klockan 14.00 ska jag gå ner till körskolan och sätta mig vid datorn lite.














och så sa han.. och jag ba...Nja jag tar den korta versionen ikväll.

God kväll!
Får bli ett kort inlägg i kväll. Kom hem från jobbet för en timme sen typ. Allt gick bra, det var lugnt kändes inte som att man gjorde så mycket... men,men kan ju vara skönt de med!
I morgon är det jobbinterjuv och den första körlektionen som gäller. Är galetgalet nervös! AHHHH, help me God!
Nu ska jag läga mig i sängen och sova för jag är galet trött.
God natt helt enkelt.
















Den första September.


Dagen till ära bär jag på Tro, Hopp och Kärlek runt min hals. Ett halsband som jag fick i studentpresent och som har blivit en av mina favoriter. Kanske just för att det är enkelt men samtidigt meningsfullt.
Jag tror att jag har börjat att sakna kärleken lite faktist. En höst flört skulle passa mig perfekt. En kille som är ansvarsfull, rolig. snygg, snäll, mysig, söt och allt annat bra som jag inte kommer på just nu. Detta låter ju nästan som en kontaktannons, en början till en iallafall, eller hur!
Men nu är bara frågan var den där mysiga, snälla killen håller hus. Om du läser det här så  kan du ju tala om vart du finns;)
Så nu var det gjort, den första kontaktannonsen som skrivits på en blogg. Kanske är något för guinness record book. Eller inte nu när jag tänker efter.
I dag är det sommar ute igen, den hade försvinnit i några dagar men nu är den tillbaka igen, även om det kanske bara är för en dag, för i morgon stod det att de skulle bli molnligt. Men sen kan man ju inte tror på vädret som står i tidningen heller. Ibland har det visat regn, men då skiner solen som bara den helt plötsligt.
Men tänk va tråkigt det skulel vara att förutse allt som händer i världen hela tiden. När jag var liten så sa min bästa kompis pappa att han aldrig kollar på vädret verken på tv:n eller i tidningen. Han tog dagen som den kom istället. Det är kanske så man borde göra i bland. Inte gå runt och planera allt för mycket och försöka ha koll på allt. Utan i stället bara vara någon gång i bland.
En semester skulle passa mig bra. Till en öde stand någonstand, med killen som kanske svarar på den här kontaktannonsen eller med mina underbara vänner.
Men tillbaka till verkligheten. Nu ska jag gå ner och äta en vaniljmunk och dricka ett glas mjölk och sätta mig med körkortsboken ett tag.
Klockan 16.00 väntas det jobb. Ska gå brevid på ett nytt ställe.
Vi hörs någon gång efter klocken 21.00, så ha en bra dag alla goa och glada!













RSS 2.0