I met up with the king!







Hittade några bilder från länge länge sedan. När dessa bilder togs visste jag ingenting om hur mitt liv skulle bli eller vad som skulle hända samtidigt som jag trodde jag visste allt!
Och visst är det skönt hur man utveklas och hur man hela tiden aldrig riktigt vet vad som kommer hända. Jag är fortfarande jag men precis som ett spel så kommer man upp på olika nivåer. Något som vi förklara med ålder. Det är härligt med åldern tycker jag!

En låt som får mig att tänka på ålder är First aid kid- I met up with the king. En grupp och låt som verkligen rekommanderas! Leta upp och lyssna!

















Äntligen fredag!



God morgon!! Gick upp för en stund sedan och fastnade sedan här. Jag har inte hunnit med så mycket förutom att jag smaskat på ett glas med nyponsoppa och betalat räkningarna. Tycker om att ha det gjort så fort man får lön..och ja nu är det gjort! Resten av dagen har jag planer som lunch på stan med syster och bio i kväll med Erik. Vi ska se nya Mission impossible 4. Jag har bara sett ettan och tvåan men jag tror att det inte kommer vara så svårt att hänga med iallafall. Har även sett början av trean men somanade efter en stund i soffan. 
Nu är det iallafall fredag och jag har fyra dagars ledighet framför mig. Har även lyckats hålla mig i från maginfluensa (än så länge) Vitpepparkorn är fortfarande en av mina närmaste vänner!


Hoppas alla får en bra dag! 













120123

Helgen är över och jag befiner mig nu i soffan med Cher och If I could turn back time. Denna helg sulle jag där emot inte vilja ha om! Erik fick på fredags natten maginfluensa och medans han fick vara i soffan mellan varven låg jag själv i sängan och vä'ntade på minm tur. Men än så länga han den inte kommit och jag vill verkligan inte att den kommer. Jag har tagit vitpepparkorn och spritat över allt. Men mentalt förbereder jag mig på det värsta. Tror att det är bättre än att tro att man inte får det helst när det är någon som man pussat och kramat innan han blev sjuk. Så verkligen peppar peppar ta i trä (och i munnen)!

I dag har jag iallafall fått ett efter längtat paket från http://www.ljuvali.se/ . Som jag väntat! Enda sedan i december...men nu äntligen kom det!


























Träning med migrän som efterrätt...

Måste tänka om. Förra veckan började jag mitt nya liv, kanske tillsammans med de flesta svenskar. Mitt nya träningsliv. Efter mitt första pass med mycket komdition förra veckan kom jag hem tog ett bad och åt lite sen kom migränen.
I går tränade jag Zumba vilket var jätte roligt men sen kom jag hem längtade efter en mysig kväll och så kommer migränen igen. En läskig migrän med värk vänster sida, öga, till örat och ner i naken. Jag har legat halva natten och gråtit av smärt. Jag har aldrig haft så ont och ett tag var jag rädd att det var något allvarligt med mig. Det dunkade, värkte och varje rörelsa med huvudet kändes. Det har varit en hemsk natt! Kan inte säga att jag känner mig helt okej ännu men det gör man aldrig efter migränanfall.
Men nu måste jag tänka om. Styrkträning som jag har tränat de senate året hemma är det som funkat bäst. Det är super tråkigt att inte kunna göra cirkelpass där man har en bra uppvärming, springer får upp pulsen och får en bra kondition för det är jätte roligt! Men priset man får betala efter är inte lika roligt!  















För att vi är bäst!


















I morgon har Erik och jag varit tillsammans i 2 år. 2 mysiga, roliga, spännande och trygga år. Självklart har vi studer när vi inte alls är så glada på varann. Men de studerna är kanske bara i en minut eller två. Jag älskar denna kille mer och mer för varje år som går! Och i livet är man inte alltid glad och att kunna vara sur i någons närhet är endel av kärleken. Så grattis säger jag till oss. Vi är bäst! Du och jag! 




















Dagarna du minns!







Sitter åter igen och kolla på bilder från Turkiet. Saknar värmen, havet och känslan av att inte behöva göra något allt. Jag gör det som faller mig in. Äta när man vill, ta en glass, en god drink och bara ligga i en solstol och njuta av nuet. Kolla hur värmt det är och säga att "gud va skönt livet är!"

Vecka 26 bär det av igen för Erik och mig tillsammans med hans familj. Denna gången till Cypern. Resan är betställd så nu räknar vi bara ner månaderna och dagarna och längtar!













Ny ägare av Better Bodies!



Hämtat dessa nsygga byxor från Better Bodies och super sköna va de också!! lite pengar fattigare, men ett par träningsbyxor rikare! De kommer invigas i kväll då det är dax för gympalusten!

















Like I'm the only girl in the world!








Ledig dag i dag! Denna en väldigt lugn och mysig sådan med besök av pappa som hjälpte till att fixa vår dammsugare, sedan kom Erik hem och lunchade här hemma. Vi åt gårdagens ragger. Precis lika gott i dag!
Nu ska jag gå en promenad och hämta ett par tränings byxor jag beställde i helgen. Hoppas verkligen att de sitter bra nu!

















Sveriges mästerkock!

Sitter och gråter till Sveriges Mästerkock som är på repris från starten i går. Men gud så roligt det är att se när det går bra och hur glada alla blir! Härligt! Extra spännande när det gäller mat tycker jag, så genomtänkt och intressant. Fresta smaklökarna lite:) Och det är speciellt att höra från mig som är kräsen!
Här hemma blir det ragger till middag! En tiopoängare hos Westberg/Blomqvist! Mmm så gott de ska bli!






















En återblick!



Rensar bilder från året som gått. Denna bild tog Erik innan jag gick till frisören och klippte mig. Då längtade jag efter att få kort hår..nu längtar jag efter att få långt igen! Det är svårt de där med långt och kort och längtan.















Om vår gran och min nya BH!

I dag har jag haft en ledig dag. Jag har plockat bort julsakerna, bara några lampor och granen kvar. Våran underbara gran som fortfarande knappt har tappat ett barr. Känns lite dumt att göra sig av med den när den fortfarande är fin, men jag är så trött på julen nu. Nu är det ju ett nytt är, måste få in lite ljus och nytt. Gran är ju så förra året! ;)

Något annat jag har hunnit med i dag är en sväng på stan. Har hittat en super fin tunika och en härlig kofta på rean, 100 och 200 kr. Hittade även en ny BH på lindex (vilket var välbehövligt), ej på rean men så otroligt fin och skön. Priset alldeles för mycket, den gick på 250 kr. Men jag har nog aldrig tyckt att en Bh har suttit så bra som denna och ibland får man skämma bort sig och så hade jag ett presentkont också:) Många plus!























En favorit!





Mina absoluta favorit blommar! Blir som förälskad så fort jag ser dem. Skulle nog nästan kunna tänka mig att gifta mig under våren så att jag skulle kunna ha såna här i en buket. Dessa underbara blommar som heter Tulpan.
















Gott nytt år!

Ojoj ett helt nytt år har vi framför oss. Otroligt hur tiden kan gå så fort! Men jag älskar det! Och jag måste framför allt ha haft väldigt roligt! Nyårs helgen spenderades till mesta dels på jobbet, men det gick absolut ingen nöd på mig. Man blir faktiskt ganska inställd på jobb och då går det bra. Slutade jobbet kl 21.30 och sedan åkte jag till en av Eriks vänner. Där fanns resten av Eriks grabbar med flickvänner. De hade ätit god mat och drukigt måttligt med starkdryck när jag kom så alla vara väldigt glada! Vilket alltid är trevligt.. att komma till ett glatt gäng alltså:) Och ett nytt år blev det också ute i kalla Oskarshamn med raketer överallt i himmlens spegel. Som ett krig inför ett år fullt med löften, tankar, drömmar och förväntningar. Jag hoppas att detta året mist lika bra som de förra, 2012 har mycket att stå upp till!





















RSS 2.0