Nu åker vi på semester från semestern!

 
 
 
 
 
 

Sött som socker!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade mina fina flickor på besök i veckan. Både tårtan och Jessicas fina dotter Julia var super söta! Hur gullig är hon inte lilla Julia??  Älskar er mina flickor! Bara Alexandra som fattas och en liten Hugo! :)
 
 
 
 
 
 
 

Mina rosor!

 
 
 
 
De sista av min fina krans hänger nu i vardagsrummet och torkar. Och resterande blommar har fått stå en i vas på bordet. Fint!
 
 
 
 
 

Stensjöby....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildbomb från gårdagen! Jag och Erik tog en tur till vackra Stensjöby. Det är som att åka tillbaka i tiden och all stress och stadstankar försvinner och man bara går runt och njuter av att leva här ocxh nu! Jätte mysigt och fantastiskt och roligt att en plats kan vara så välbevarad. Verkligen en plats som jag rekommenderar stark för den som inte varit där ännu:)
 
 
 
 
 
 

Grönt från balkongen.

 
 
 
 
 
 
 
  Canon EOS 550D +  canon EF 50/1.8 II 
I brist på några roliga nyheter så fortsätter jag att bjuda på förre veckans bilder. Har nog tagit några tusen bilder så jag har iallafall saker att sysellsätta mig med när det inte finns så mycket annat att göra förutom att kolla på film.... filmen som är igång nu är fin fina filmen Dirty Dancing! Mysss
I går hadxe jag besök av mina flickor och de bilderna tänkte jag lägga in under dagen! Så vi ses senare igen;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minns ni förra veckan?

 
 
 
 
Från förra veckan när solen faktisk var på besök i Oskarshamn! I dag har dagen bokstavligt regnat bort! Och på nyheterna talade de om att regnet i framtiden skulle höjas med 30 % Jipppppiii!!!
 
 
 
 

Regn!!

Ute öser regnet ner... den stora frågan är när kommer sommaren?????






Träning!

 
 
I morgon är det äntligen dax för gymmet igen! Har inte tränat sedan i torsdags och nu saknar jag det! har planerat att träna måndag (ben, zumba), tisdag (mage, rygg) och onsdag (zumba) och kanske torsdag (axlar, triseps) denna veckan som kommer . Min fina vän Tova ska även börja träna, ska bli roligt att ha ännu en till att träna med! :)
 
 

Vackra Vänner!

















För mig handlar midsommar om att umgås med sina finaste vänner! Och visst har jag fina vänner! Tillsammans med dem är man aldrig långt ifrån skratt och roligt har vi det kan jag lova! Kan se oss i någons hus om 5, 10, 20 år. Åhh va roligt vi kommer ha!













Mina underbara rosor.















Bjuder lite på mig själv och mina underbara rosor! Rosor är det finaste jag vet och att ha det i en krans på midsommar är bara enkel lycka! Och så bjuder jag även på min favorit kamera, bilderna blir super fina!











Lila.








I tisdags åkte jag och Erik ut till havet. Jag hade varit inne nästan hela dagen förutom en liten promenad och trodde att det skulle vara kallt ute. Men ack va fel jag hade och gud va mysigt det var vid havet!












Vi.

Om mindre än en månad har Erik och jag varit förlovade i ett år. Så fort tiden går! Kommer fortfarande i håg den pirriga känslan av att "nu är det verkligen han och jag" och hur läskigt men samtidigt spännande det kändes. Vi lovar kärlek på förhand. Då, i dag och i morgon..






















Jag är med (ny) kamera !!!

Jag har inte fått hem min kamera ännu men jag följde mitt förra inlägg och köpte en ny. Dock inte den första bästa utan enbart den bästa! En systemkamera! Canon EOS 550. Har inte riktigt lärt mig hur den fungerar ännu, men övning ger färdighet!! Är iallafall super nöjd över mitt köp och min andra kamera fortsätter jag att vänta på...















4 veckor av väntan....

Jag funderar starkt på att åka till Kalmar nu och köpa första bästa kamera!!! Eller min dröm kamera!!! Nu har jag varit utan min älskade kamera i över fyra veckor och när jag var inne och kollade hur det gick i dag så ska de ringa på måndag och kolla hur det går för dem som ska laga kameran. Men det är större chans att jag får låna en kamera så länge...

Jag är nog mest sur över att det har tagit så lång tid och att den tiden inte är slut ännu. Snart åker jag utomlands och jag har minsat så många fina dagar och jag älskar verkligen att ta kort och jag saknar det otroligt mycket! Fan!!!






















Seg.

Tråkigaste dagen ever? Nää kanske inte men min dag har verkligen varit seg och nu sitter jag här och till och med velar ifall jag ska träna eller inte. De kanske är jag som är seg istället? Något som jag tror kan vara en orsak är att jag bara har 5 arbetsdager kvar innan jag har 4 veckors semester. Kroppen lugnar ner sig, förbereder sig liksom. Fast jag tror mest min seghet beror på att solen inte vill vissa sig. Man vill inte göra någonting. Tur att jag snart åker till soligare bredgrader, cypern här kommer vi!!!





















RSS 2.0