100131

Den här söndagen består av en hel dag på jobbet mellan 11.30-21.00. Så ska snart bege mig dit och jobba. Annars i dag har jag hunnit med lite städning av mitt rum. Efektiviteten är på höga höjder i dag. Solen visade sig i dag på morgonen när jag satt i min soffa och åt frukost. Riktigt härligt var det. Det var väl det som gjorde mig efektiv antar jag. 
Tänkte passa på att göra lite smyg reklam för min vän Tovas band. Lyssan och njut och smsa i väg en röst. Det är dem värda!
Nu ska jag hoppa i skorna och jacka och ge mig ut i kylan. På med peppet! Vi hörs senare, kram hej!
















En dag i käälmar!

Äntligen fredag!!! Den här dagen har spenderats med Tova i kalmar. Shopping har ståt på göra listan och om vi säger så här så är det lite mindre pengar på kontot nu. Men vi är inte ledsna för det. Jag hittade massor av fina fynd. Lite tröjor och byxor och en super fin kjol som jag faktiskt är 110% säker på att det kommer bli mitt absoluta vår/sommar plagg. Det stod Sandra över hela kjolen! S¨å ett par hundralappar senare och jag sitter här hemma. Man kan säga att jag har flytt hem ifrån de senaste dagarna. Pappa och birgitta åkte på maginfluensa så jag flydde till älsklingen och den här natten som var spenderade jag hos min syster. Nu i kväll blir det fredagsmys hemma hos älsk igen. Det kan inte bli ett bättre avslut på den här fredagen.
I morgon ska jag träffa min älskade syster Johanna och sen på kvällen blir det till att jobba lite. Månadens siste jobb dag, om jag inte blir bokad på söndag också. Ser iallafall fram emot en kväll på jobbet. Ska bli roligt!
Det var väl allt för mig för tillfället. Hoppas allt är bra med er. Vi hörs kanske i morgon, puss och kram på er:)




Tova och jag i dag när testade det super "fina" glasögonen på bikbok.











Dagens andra och sista inlägg.

Tänkte att jag skulle hinna med ett låt tips innan den blir boken och sängen. One republics låt Good life. Grymt bra och fin låt:) Så lyssna och njut och så får ni sova så gott i natt. God natt.



When you're happy like a fool
Let it take you over
When everything is out
You gotta take it in











Det är ju faktiskt tisdag!

Hej på er ni som har hittat hit:) Tisdag i dag. En mycket bra tisdag om ni frågar mig. Denna veckan har startat så perfekt bra. I går kväll så fick jag hoppa in och jobba en sväng, det är riktigt roligt att jobba, och man blir extra taggad när man blir in ringd helt plötsligt. Man satsar lite extra då, och mer energi kommer till kroppen. Det är härligt med jobb.
I dag har jag haft en perfekt dag med kärleken. Lunch på stan och sen filmmys efter det. Min kväll kommer spenderas här hemma för mig själv. Tv, lite bokläsning och så ska jag smälla i mig lite cholkadpudding! Så nu är det bara mysboxorna som fattas och sen är jag redo för att bara ta det lugnt! Det är en bra tisdag om jag får betämma. Vi hörs kanske lite senare, puss och kram!













Good life!

2 dagar och 20 timmar sedan sist! Har knappt suttit vid en dator de senaste dagarna. Men nu har jag äntligen "kvalitetstid" vid min kära dator. Spelar hög musik och sjunger med i låtarna. Vet inte riktigt vad pappa och Birgitta ttcker om det, men de är nog varna skulel jag gissa på. Jag går nästan runt och små sjunger för mig själv vart jag än är. Fick en komplimang av en dam en gång, hon sa att jag sjöng fint, men sen när jag fortsatte att sjunga så tyckte hon att jag kunde vara tyst. Men vet inte riktigt om hon menade att jag sjöng fint eller bara sa det för att vara snäll. Men lite roligt är det iallafall:)
I går hade jag en grym utekväll med Paula. Jag hade verkligen galet roligt! Vi sjöng och vi dansade nästan hela natten. Fötterna mådde som de förtjänade sen. Att man alltid ska envisas med att ha klackskor. Men snyggt är det som bara den, så är det bara!
I dag blir det mys med älsklingen. Revansch på biljard står på spel! Jag ska gå in och vinna hade jag tänkt;) Sen tänkte jag tvinga honom till att se på en film med mig och äta lite gott, en perfekt söndag helt enkelt:)
Nu ska jag få på mig lite kläder och gå och handla. Vi hörs kanske senare, puss hej!













2 ostbågar av 5

Måste börja med att säga att jag faktiskt blev lite besviken på snabba cash. Jag hade hört så mycket bra om den, men antagligen så missade jag tydligen hela grejen med den. Den var inte alls så där bra som alla säger. Fast sen kan väl inte alla tycka likadant. Jag är en av dem som sågar den. Snabba cash får 2 ostbågar av 5 av mig.

Tillbaka till den här dagen. I dag har jag inte gjort så super mycket för världen. Tog sovmorgon till klockan 10.00, sen så tog jag tag i mitt damiga rum, så nu är det rent igen. Annars så har jag bara myst med Zorro gubben i soffan (säg inget till pappa), Nu ska jag snart bli hämtad av min syster. Jag ska nämligen vara lite barnvakt åt töserna Matilda och Alma i kväll:) Myspys på hög nivå! Sen blir det att hoppa till sängs tidigt. I morgon blir det ingen sovmorgon, utan då blir det till atta vara pigg och glad klockan 06.00. Härligt värre;)
















No worries!

Hej Onsdagen den 20 januari. Jag måste bara säga att det känns som att jag har en grymt bra dag! Vaknade utvilda och pigg, är nyduschad och redo för en galet bra dag! Spotify spelar grymt bra musik och mitt humör är på topp! Så nu ska jag äta en banan och sen ge mig ut i det inte lika trevliga vädret, men som inte kan frstöra den här dagen på något viss. Tänkte plugga lite teori några timmar. Man måste ju vara effektiv när man ändå är ledig eller hur;)
I kväll blir det till att se bion som alla pratar om, Snabba cash med det bästaste av de bästa♥ Dagen kan inte bli bättre än så. Det är så här man alltid vill ha det!
Vi hörs lite senare, puss på er!












100119

Hejsan alla som hittat hit. Hur är det mer er i dag? Med mig är det iallafall bra, lite små seg och trött men tror mest att det beror på det extrempt tråkiga vädret. Snö och slask är inte precis vad man vill ha just nu. Men så är det nog varje år vid den här tiden och det kommer nog dröja ett tag innan snön försvinner och träden börjar få löv och vitsiporna hitta upp. Men fyy vad jag längtar tills dess.
I dag har jag varit och handlat åt farmor och så har jag fikat på stan med Tova en sväng. Vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord och haft allmänt mysigt. Nu sitter jag här hemma istället och funderar på vad jag ska hitta på. Tror att det lutar åt lite bokläsning och fruktätning:) Sen i kväll klockan 21.30 står P3 guldgalan på schemat, tänkte försöka hålla mig uppe och se hela galan. Men vi får väl se hur det går med det. Det är något som vi märker;)














Nu tar jag natter, så att det kan bli i morgon istället:)

Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen och sova. Städandet av garderoberna fick mig att komma fra till att jag har alldeles för mycket kläder. Det kan ju både vara bra och dåligt. För mig är det dåligt tror jag, får liksom inte plats med allt.. Men nog med i-landsproblem för den här dagen:)
I morgon väntar lite teori plugg och körlektion, är riktigt taggad måste jag säga. Jag håller tummarna för att morgon dagen kommer att bli super bra, även om det inte är något jag tvivlar på. Det känns galet bra förtillfället! Måste bara försöka att njuta av det också^^ God natt med er, ni som hittade hit:) Kram!















Hurricane.

Kärlek på hög nivå är som den här låten, helt underbra!














Det där med söndagar..

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Trodde att det var Gosspi Girl, men som vanligt så har jag helt missat att det är slut?! Vilka problem jag har, eller hur... haha. Men nu tänkte jag att jag skulle ta vara på tiden i stället. Så jag väljer mellan att antingen fixa till i mina garderober (så att jag slipper det i morgon) eller att lägga mig ner i soffan och läsa i min bok. Vad har de ni valt?
Själv så väljer jag nog faktiskt det först nämnda. Sätta på lite brta musik och dansa runt bland alla kläder. Låter inte det roligt? Många av er säger nog nej på den frågen, men jag tycker det ska bli skönt. Få saker gjorda ungefär. Sånt som söndagar är till för har jag hört.
 















Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg för min del, riktigt härligt! Kom hem från jobbet för en stund sen, och nu riktigt känner man hur man faktiskt kan slappna av. Så snart åker mysbyxorna på, ett par varma strumpor och en skön tröja. Jag tänkte ha lite egen tid. Läsa lite i min bok och bara njuta av att vara ledig. Men innan jag kan göra detta så ska jag bege mig en snabbis till maxi, så att jag kan få i mig lite mat i magen också:)
Vi hörs senare, puss och kram på er!
















Det var längesen nu!

Efter tre utkasst som aldirg blivit klara så sitter jag här igen för ett fjärde försök. Såå har ni saknat mig? Jag kan iallafall säga att jag saknat att få skriva av mig. Men har inte hunnit med det helt enkelt. Känns som att det är ett högt tempo just nu. Skulle behöva en hel dag bara för mig själv. Stänga av mobilen, strunta i väder och vind. Bara tänka på mig själv! Det behöver jag. Skulle kunna tänka mig att krypa ner i sängen och bara vara. Men innan jag lägger mig för att vila så måste jag få i mig lite mat innan jag halvt död av hunger. 
Hur mår ni då?


  












Onsdag, 13 januari.

Nu är det tre dagar sedan jag jobbade och jag börja redan gå på vägarna. Illa! Men tro att det beror på att man känner att man missar pengar. Fast sen å andra sidan så kan jag inte göra något åt det. Jag har satt upp mig på att jag kan jobba, så det är bara att ha tålamod och vänta på jobb. Det svåra är bara att komma på saker att göra medans man väntar. Det finns säkert massor av saker jag skulle kunna göra, har nog inte motivationen idag. Det är nog så det ligger till.
Jag har iallafall varit på den där risktettan nu. 900 kr poff! Men det var ganska intressant, man fick sig en extra tankeställare till hur man inte vill vara. Så den utbildningen är ganska viktig iallafall. Det gäller ju att vete dåda vad man får, och inte får göra, eller hur?! När vi fick fika så tog jag extra mycket. För 900 kr så måste man få det tyckte jag.
Så vad händer hos er i dag? Själv sitter jag och funderar på att jag borde äta lite lunch, eller något enkelt iallafall. En baguett med något gott hade inte varit helt fel! Jag tror dock inte att jag hittar något sånt i mitt kyllskåp.
Men vi hörs lite senare, ha de bra så länge! Kram hej!


 












100112

Hej och håå! I kväll tänke jag att jag skulle vara i säng vid 22.00. Jag ska nämligen på riskettan i morgon 08.45. Längtar redan;) Kostar 900 kr, för att lyssna på någon om bilkörning och sånt. Jippi säger jag bara! Men, men det är ett måste för att få ta körkortet. I fall det blir segt där så har jag med mig block och penna och lite godis. I fall att de blir super tråkigt.
Nu ska jag borsta tänderna, tvätta av ansiktet och lägga mig i sängen och läsa lite till i min bok. God natt med er, Puss och kram!



Jag och Zorro gubben:)














Den dubbla tystnaden.



Nu har jag äntligen, och då menara jag verkligen ÄNTLIGEN kommit in i Mari Jungstedts bok, Den dubbla tystnaden. Har nog läst om början tre gånger, men nu äntligen har jag kommit ett par sidor framåt. Och jag är helt  förälskad, precis så som jag brukar bli av hennes böcker. De är så bra skrivet. Jag säger det varje gång jag läser hennes böcker, och jag menare det hel hjärtat. Hennes böcker rekommenderas för den som är sugen på att läsa något som man inte ska sluta läsa för att man måste veta förtsättningen. Precis så som en bok ska vara.
Nu ska jag försöka slita mig från boken och istället få lite mat i magen. Tror att det lutar åt pizza med pappa. Mmmm så gott de ska bli:)

 








God kväll bloggen.

Nu är det väl snarare natt, men tänkte att jag skulle kunna skriva ett litet inlägg innan det blir sängen för min del. Jag har haft en super mysig och rolig kväll med de finaste. Alexandra och Tova har varit på besök. Och det är alltid lika mysigt:) Det är vänner som är guldvärda det♥
I morgon tänkte jag hinna med att gå till körskolan, så att jag blir färdig med den där teorin någon gång:) Har små planerat i huvudet att jag ska gå upp lite tidigare, så att jag hinner duscha innan Zorro börjar "yla" om att få gå ut. Det brukar han börja med klockan 09.00, när jag brukar gå upp när jag är ledig. Så då är det vanligtvisst bara att dra på sig något och ta en kort och snabb promenix. Sen är han nöjd ett tag till.  Detta kanske låter som värsta i-lands problemet. Men nu tänkte jag iallafall att jag skulle hinna duscha innan han vill ut. Vara före honom helt enkelt. Om jag får gissa så kommer jag nog inte vara lika sugen på att gå upp i morgon när klockan ringer. Men jag ska göra mitt bästa;) Ni kan ju få höra hur det gick med det i morgon, om ni hälsar på här då. Hoppas ni har haft en bra måndag iallafall och att ni sover gott i era sängar! God natt.




Min nya profilbild.











The world keeps turning.

Ännu en dag har snart gått, även om den inte är över än. Har haft körlektion idag, som gick super duper bra, har gått med ett stort smile hela eftermiddagen! Det går verkligen bra nu:) Har hunnit med att hälsa på hemma hos min faster också. Nu i kväll blir det förmodligen gutt häng tillsammans med Tova och Alexandra. Bara ta det lugnt och få lite uppdatering. Var galet längesen jag träffade Alex, känns det som iallafall. Annars så händer inte så specielt mycket. Tänkte fixa till lite kvällsmat snart. Lutar åt pasta och något till det. Får se var skåpen har att erbjuda:) Men vi hörs lite senare, hej så länge!
















I am.

Hejsan! Nu har Tova gått hem och själv ska jag snart hoppa ner i sängen och sova. Det får inte bli till en vana att sitta uppe om nätterna. Jag har iallafall haft en super mysig kväll, jag Tova och Johan Falk i bakgrunden på tv:n. Efter Johan Falk som blippade vi fram till mtv och då fick vi höra låten som finns här nedanför. Den har blivit en ny favorit hos mig och visst låter den lite som the worlds greatest i refrängen! Jag och tova har en teori om att det är det, som en mycket omgjord cover.
Vad tror ni och vad tycker ni om låten?



















100110

God söndag. Hur är det med er i dag?:) Själv har jag en helt okej dag. Jag tog tag i mitt liv och städade övervåningen i dag på förmiddan. Skönt att få det gjort. Jag är ingen sån som måste städa så fort de blir lite damigt, men nu i dag kändes det som att de var dax för lite upp fråschning! Och om jag får säga de själv så fixade jag det ganska bra:)
Om en halv timme ska jag vara på jobbet. Och sen vid klockan 21.00 så ska Tova komma hit. Vi ska ha en myspys kväll med massor an tjejprat! Längtar redan!
Nu ska jag fixa lite innan jobbet, ni får ha en grym söndags kväll allihopa! Puss!

  
















Livet är bra orättvist

 Det har jag lärt mig extra mycket i kväll. Det kvittar hur många tårar som faller ner för ens kinder, det gör inte saker bättre. En sak som jag funderat över är vad som gör att man börjar gråta. Hur det kan betyda antingen att man är glad eller ledsen. Två helt olika känslor men samma reaktion. 
Om en person till exempel ligger för döden. Dina tårar hjälper inte den personen på någotviss. Han/hon kommer inte ifrån slutet för det. Att ligga för döden och veta att man snart ska dö måste vara den värsta känslan som finns, även om det är befriande för endel. 
Jag är rädd för döden. Jag vill helst av allt inte vara med om den. Men vet inte riktigt hur jag ska kunna hoppa över den heller. Någon gång kommer det en tid där livet tar slut för oss alla. Jag skulle nog tycka att de var okej om jag var 100 år och låg där i sängen. Men jag vet inte vad jag skulle göra om jag skulle ligga där nu. När livet inte ens har hunnit börja på riktigt. Att veta att man ska dö och samtidigt veta att man inte har levt klart livet. Hur släpper man livet då?

Detta var bara något som jag funderar över. För livet är så jä*la orättvist!


 
















100109

Nu sitter jag här igen. Fast denna gången nere i vardagsrummet efter ett antal försök att komma in på internet upp på mitt rum. Och alltid är det samma sak. När jag går ner som kommer jag in hur kätt som helst. Så i stället för att sitta och bli mer och mer irriterad efter varje försök så kanske jag borde gå ner på en gång.
Kanske borde testa det nästa gång jag får det här problemet.

Nog pratat om det. I dag har jag varit på stan tillsammans med Tova. Vi kikade runt men hittade inget riktigt som lockade. Sedan träffade jag min syster Linda + barn. Vi tog en fika på flanaden och hade det allmånt mysigt!
I kväll ska jag jobba. Börjar klcokan 17.00, så om en halvtimme måste jag ge m,ig ut i kyllan och bege mig till kristineberg. Hoppas på en lugn kväll. Känner mig inte hundra procent pigg. Trött och huvudvärk. Vet inte riktigt vad det är som har flugit på mig. Får köpa hem massor av vitaminer så att jag får ny energi igen och hoppas att de blir bättre! Det var nog allt för mig för tillfället, vi hörs senare. Hoppas ni får en trevlig lördags kväll:)

 












Filmen som blev en skrattfest!

Hej, eller god kväll kanske jag ska säga! För en stund sen kom jag hem från bion. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Rena skrattfesten var det på saga biografen i Oskarshamn ikväll. Så alla som inte var där- ni missade något!
Jag och mina syster har iallafall nästa skrattat ihjäl oss. alla komiska inslag, som man nästan inte kunde sluta skratta av. Hugh Grant är en suverän skådespelare som verkligen har fått sin plats i filmvärlden! Han spelar nästan samma käraktär i alla filmer han är med i, eller så kan det vara att de filmer jag har sett med honom är ungefär liknanade filmer. Till exempel Notting hill eller fyra bröllop och en begravning.
Jag vill inte berätta för mycket om filmen. Men det är en blandning av kärlek, otrohet, mord och glädje. Om jag skulle läsa detta och inte sett filmen så skulle jag nog sitta helt förvirrad och fundera för mig själv ifall denna filmen verkligen verkar vara bra. Men innan ni hinner funder så långt så måste jag faktiskt säga att den är riktigt bra och galet rolig. Så har du hört rykter om morgans? Om inte gå och se filmen;)

Nu ska jag krypa ner i min säng. Är det bara jag som tycker att den här dagen har gått otroligt fort? Känns som jag nyss klev upp ur sängen! God natt mer er iallafall, vi hörs i morgon:)

















The best days of my life!

Sådär. Jag har genomgått en fryschock och en tröttchock, och klockan är inte mycket alls. Känns som att huvudet sover. Men om en timme som måste huvudet ha vaknat igen för då står bio och schemat med systrarna. Har du hört ryktet om margans heter filmen som vi ska se. Recension får ni efter bion någon gång vid 22.00. Vet inte alls vad jag tror att jag kommer tycka om filmen just nu, men jag får svaret om någon timme. Så bara att vänta och se helt enkelt!

Nu ska jag skruva upp volymen till denna underbara låt och frächa upp mig!
Visst börjar man riktigt att längta till sommaren och värmen nu!















I'm singing that melody!

God dag! Nu ska jag snart dra på mig skor och jacka och gå till körskolan och plugga lite. I dag är himmlen oskyldigt blå ute och solen skinner över den vita snön. Härlig med lite sol, man blir genast på lite bättre humör. Piggare på något viss. Förutom körskolan i dag så tänkte jag gå till maxi och handla lite mat. Har skjutit upp det ett antal dagar nu! Men det har inte gått någon större nöd på mig för det.
I dag känner jag hur jag kan klara allt. Jag vill ut och leva livet. Mer än vanligt! Så jag ska ta vara på dagen till fullo! Även om jag inte ska göra så speciellt roliga saker på förmiddagen. Men kvällen kommer att bli desto bättre. Jag riktigt längtar! God mat, det bästa umgänget och en bra film! Kan inte bli bättre än så:)
 Hoppas ni får en super bra dag ni också! Kram hej! 















Ändrade planer för kvällen.

Det blev ändrade planer för kvällen. Efter att ha avbokat bowling för morgon dagen, så bokade jag den för i kväll. Precis när jag gjort det så ringer bemaningen (jobbet). Min kväll blir istället på jobbet. Så jag fick ringa till big bang igen och avboka bowlingen igen. Hon som svarade skrattade åt mig. Eftersom jag ringt och avbokat bowling två gånger på en dag. Ibland blir det inte så man tänkt sig. Bowlingen får iallafall bli nästa vecka och då hoppas jag att jag slipper avboka^^
Så min kväll blir som sagt på jobbet mellan 17.00-21.00. Men det ska bara bli roligt. jag har faktiskt längtat till jobbet, även om jag bara varit ledig två dagar. I morgon står teori, god mat på resturang och bio med systrarna på schemat. Vi ska se filmen Har du hört ryktet om morgans? Tror att vi kommer få en super mysig kväll tillsammans! Nu ska jag ta och slänga i mig något lätt innan jobbet. Ni får ha en super bra torsdags kväll! Kram hej.



Så här ser det ut utanför mitt fönster.
















100107

En vecka snart sedan det blev ett nytt år, tänk va tiden går fort! Och snart har det även snöat i över en vecka också. Det tar visst aldrig slut. I dag snöar det något otroligt, kan kanske vara för att det blåser ganska mycket också. Nu ska jag strax fixa till lite lunch och sen ska jag bege mig till körskolan. Har nog hållt på med den där jäkla teorin i ett halvår snart. Men det är bara att kämpa vidare så att jag får körkortet någon gång:)
Annars i dag så kanske det blir bowling på schemat. Får se vart de slutar. Nu ska jag laga till mig lite lunch, magen skriker nästan! Kram hej!
 











Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep!

Nu säger jag strax tack för i dag och hoppar ner i min säng. Jag har haft ett välförtjänt och galet skönt fotbad. Hoppade dock över fruktsalladen och fixade till en god varmchoklad med grädde i stället. Precis vad som behövdes efter en tur i hjortberget i dag.
Tänkte att jag kunde bjuda på ett låt tips när jag ändå är här. Har fastnat för en låt som heter Your love is my drug med Ke$ha. Grymt bra pepp låt! Rekommenderas för den som vill peppa till tillvaron lite. Bara att höja volymen och dansa loss! Med de orden dansar jag istället ner i min säng och sover.
Vi hörs i morgon, sov så gott med er, kram!
















Heej!

Låter jag helt knäpp om jag säger att jag skulle kunna tänka mig att lägga mig i sängen och sova nu? Jag skulle iallafall kunna tänka mig att göra det. Är super duper trött. Det bara flög på mig.
I dag har jag haft en heldag hemma hos min syster. Vi har varit ute och åkt pulka i hjortberget, ätit god mat och sett på den fjärde Johan Falk filmen. Sov över hos systeryster i natt. Hade en jätte bra kväll hemma hos henne och hennes familj i går. Då åt vi också god mat och såg på Johan Falk, fast den tredje.
Jag har blivit helt såld av Johan Falk. Har bara två filmer kvar nu. Får kanske ta och hyra dem till helgen om jag inte ska jobba. Och för er som inte sett dem än, se dem! De börjar gå på tv4 inom kort, så håll utkick där!
Nu tror jag att jag ska göra ett försök till att vakna lite. En fruktsallad, ett fotbad, lite tända ljus och en bok kanske kan funka. Vad tror ni?


http://zipacna.files.wordpress.com/2009/10/national1.jpg

Den tredje Johan Falk filmen.


 










100105

Heej bloggen:) I dag har jag haft en strålande tisdag, även om jag var lite trögstartad i dag. Har i allafall hunnit med ganska mycket. promenad med Zorro, övningskörning med pappa, vi käkade på mc donalds och sen efter det blev det en super mysig fika med Paula. Min kväll kommer att spenderas hemma hos min syster Linda. Vi ska kolla på den tredje och fjärde Johan Falk filmerna och äta god mat. En härlig tisdag helt enkelt!



Dagens:

Leggins från ginatrico
Kofta från ginatrico
Tröja/tunika vero mode














Ibland måste man fundera ett tag för att komma på att man faktiskt har det galet bra!

I dag har jag tyckt att det nya året inte alls är så specielt. Jag har tyckt att allt känns som vanligt. Ingenting har ändrats bara några siffror har försvunnit och flyttats. 2009 till 2010. Innan nyårsafton så tänkte jag att "shit snart kommer mitt liv att förändrats!" Nu har fyra dagar gått och allt är som vanligt. Jag blev lite smått besviken på det nya året. Men nu kan jag precis på att allt kan ju inte hända på en gång. Jag har det faktiskt galat bra för den delen. Bättre än många andra här i världen.
Ibland tar det ett tag för huvudet att inse att man ska ta vara på det man har innan man skyndar fram till nästa.
Det jag ville säga är att jag trivs i nuet, och ser fram emot ett härligt och händelserikt år!

 
















100104

Goood morgon! Shit huvudet har extra svårt att vakna i dag. Gick upp för lite mer än en timme sen men huvudet sover fortfarande. Om två och en halvtimme så börjar jobbet, sen ska jag vara där till 21.00. Man kan ju hoppas att huvudet har hunnit vakna tills dess i allafall;)

Här kan ni få lyssna på den nya låten till let's dance där Elin kling dansar! Älskar refrängen! Nu ska jag dansa mig in i duschen, vi hörs senare!















Ska vi resa bort du och jag?

Nu är jag hemkommen från jobbet. En tröttchock kom precis över mig när jag kom genom dörren här hemma. Är iallafall väldigt trött, så det lutar år sängen alldeles strax.
Jag har fått som vana att åka buss hem från jobbet när jag jobbar ute i kristineberg, som ligger lite längre bort från stan. Varje gång jag sitter på bussen så får jag en känsla av att jag inte vill kliva av. En längtan av att resa bort bara för ett tag skulle passa mig prefekt. För ett år sedan så hade jag suttit på ett tåg eller buss antingen till skåne eller huvudstaden stockholm nästan varje månad. Jag trivdes verkligen med det. Att ge sig ut på vägen, klara sig själv. Växa som person. Det var riktigt roligt!
Nu funderar på om jag ska ta och hoppa på en buss igen.Och inte bara vara i lilla o-hamn hela tiden. Är riktigt sugen på att ge mig av någonstans. Shoppaloss, ta det lugnt, leva livet lite extra för en stund. Tror att jag ska ta tag i det till våren:)

Nu blir det sängen för min del. God natt bloggen!   














Söndagen den tredje i första- härligt!

God morgon, för er som tog en härlig sovmorgon. Själv vaknade jag av att solen lyste ute klockan 09.00. Det är ett riktigt härligt väder i Oskarshamn. Har hunit med hyftas mycket så här långt av dagen. Tänkte hinna med lite tråkiga saker som städning och mathandling också. Ge mig ut på cyklen till maxi känns inte så lockande just nu, men ett måste om man ska få i sig något att äta i dag. Har knappt någonting här hemma. I kväll står jobb på schemat. Dock en väldigt kort tur mellan 17.00-21.00. Men det passar mig perfekt för jag har inte hittat peppet efter att jobba ännu. Har varit ledig i 6 dagar. Men nu blir det lite jobb igen. Både i dag och i morgon. Pengar, pengar:) Kanske borde ta tag i städningen nu så att jag får det överstökat? Hoppas ni har en härlig tredje dag av 2010! Puss och kram!













Min kväll!

Jag, massor av godis och Sex and the city filmen. Det är precis vad som har avslutat min lördags kväll. En av de bästa filmerna jag vet, som jag säkert har sett minst 10 gånger. Jag har strattar, jag har gråtit och jag har älskat alla otroligt snygga kläder! Längtar tills den andra filmen har premiär. Vilket är någon gång under det här året. Jag håller iallafall tummarna för att Carrie och Big fortfarande är tillsammans- utan att göra slut.
Men tillbaka till den här kvällen. Nu ska jag renbäda min säng och få in lite kläder som av någon konstig anledning hamnat i fotöljen istället för att ligga fint i garderoben. Det kanske borde bli ett mål det här nya året? Lägga in kläderna på en gång i garderoberna, istället för att de först ska hamna i fotöljen. Vi kan ju se hur länge jag orkar det;)














100102

Heeej bloggen! I dag har jag haft en heldag i kalmar med min syster och familj. Tanken var att jag skulle shoppaloss. Det som fanns på min shopping lista var en ny snygg bh, ett par nya jeansleggins och en skön kofta. Hittade bara det sist nämnda plus två linnen från cubus. Jeansleggings fanns det inte mycket av, inte de som jag hade tänkt mig iallafall! Fanns bara mörka jeanstyper, och jag vill ha ett par ljusare nu till våren. För visst börjar man att längta ihjäl sig till våren. Jag gör det iallafall. Nu vill jag ha bort julsakerna och snön. Jag vill istället ha nya löv på träden och vitsippor i skogen. Men tråkigt nog så måste jag hitta mitt tålamod och vänta i några månader.
Ikväll har jag varit ute och gått med Zorro. Fick halvfrusna fingertoppar och kinder röda som tomater. Det är kyllingt här i lilla Oskarshamn i kväll, och fullt av snö är det på marken också. Kommunen här har svårt att förstå vad en plogbil används till, så man får halka runt och knappt ta sig fram på vägarna och gatorna.
På tal om plogar. När jag var liten så var jag helt säker på att de som körde dem bara jobbade på vintern, när snön kom. Precis som Tomten. Nu på senare år har jag kommit fram till att de även jobbar på sommaren, men har andra arbetsuppgifter då förstås.
Mer än så hade jag nog inte att skriva just nu. Ska sett mig framför tv:n en sväng nu. Någon som vet om det är någon bra film på dumburken i kväll föresten?

 
De två linnena som jag shoppade på Cubus.










100101

Jag hoppar över ett päron till farsa och hoppar ner i min säng istället. Har haft en bra nyårsdag. I morgon ska jag och min syster + familj ge oss på ett nytt försök att åka till kalmar. Om vi lyckas får ni se i morgon;)
God natt:)














En bilddagsbok relation.

Hur många av er vet vad bilddagboken är? För er som inte vet så är det inte internet sida där du kan samla dina bilder dag för dag, precis som en dagbok. Jag har varit medlem på denna sida sendan 2007. Så som ni förstår så finns det många minnen samlade där. Men med tiden så har jag börjat att tröttna på denna dagboken (bilddagboken). Jag vet inte längre om jag vill ha den. Det svåra är bara att ta sig mod och radera allt. Poff så är det borta. Jag har 3867 bilder på denna sida. Helt galet, jag vet! Jag blev medlen den 4 januari 2007. Snart 3 år sedan dess.  Så nu är min fundering den. Avsluta medlemskap och gå vidare, eller fortsätta som vanligt?
Just för tillfället lutar det år det först nämnda. Vad tycker ni?



Jag tog bort den. 



 








Nu har en nytt och spännande år börjat!

På bara några sekunder så var 2009 över. Helt plösligt är det historia och vi är inne i ett nytt år tionde. Min nyårsafton var iallafall galet bra. Det blev många skratt och mycket dans. Hade helt klar en bra sista dag av 2009 med god mat och härligt umgänge.
Nu är det ett nytt år och många nyårslöften har gets. Själv vet jag inte om jag har några. Kanske mer att jag ska leva livet, ta hand om mig och min omgivning och ta körkortet innan nästa år (vilket inte borde vara så svårt)
Har ni gett några nyårslöften?

I kväll blir det pizza med Mimmi. Perfekt dagen efter mat, även om jag mår precis som vanligt i dag. Men man tackar ju inte direckt nej till en pizza, eller hur;)


  



















RSS 2.0