The only medicine for me is you

 
 
 
Så underbar låt och underbart band! Cookies n´ Beans- The only medicine for me is you. Ibland kan man önska att de kunde vara så enkelt, att kärlek kunde lösa allt. Kalla mig djup och enländig, kanske till och med deppig men ibland kan en sådan enkel tanke komma upp.  Att världen skulle vara mycket lättare då...
 
 
 
 
 
 

God morgon världen!

 
 
 
 
 
 
 

Dax för gym!

Är så stolt över mig själv att jag faktiskt går på ett gym, dansar och tränar! Är verkligen super roligt! I kväll blir det Zumba och sedan ett magen/ryggpass tillsammans med syster!
 
 
 
 
 
 

Zorro

 
 
 
 
 
 

Hemlisar...

 
 
 
En dag gjorde vi lite hemlisar! Sånt vi är bäst på! Resultat och vad det är får ni se en annan dag längre fram! :) Men jag har iallafall underbara vänner! Så roligt att vara med er!
 
 
 
 
 

På promenad genom stan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags tog jag en promenad med Zorro. Han verkligen älskade att springa runt bland alla löv och det blöta gräset. Var verkligen en underbar och mysig eftermiddag ute. En riktig frihetskänsla av att bara gå och gå och upptäcka i lilla Oskarshamn. Självklart var min kamera med också och bilderna blev super bra!
 
 
 
 
 

Hösten... denna underbara jul?!

Har precis varit ute och gått en underbart härlig promenad med Zorro i höstsolen. Såå härligt det är och vad jag älskar livet såna här dagar! Nu sitter jag här hemma igen, och jag tror inte ni ens kan gissa vad jag gör, men jag drömmer mig bort till julen. Åhh va jag längtar till den årstiden. Alla mysiga sakarer, snön, kläderna... Tror faktiskt att det är min favorit årstid.. fast September kommer nog inte så långt efter! :) De två årstidena är mina absoluta favoriter! Vilken/ vilka är dina???
Sedan tycker jag om sommaren också, fast då kommer nog faktiskt våren före!
 
 
 
 
 
 
 

Just give me a reason...

 
 
 
 
Är helt kär i P!nks nya skiva speciellt låten Just give me a reason som är så mysig på något viss. Tro även att jag hör en utav gruppen fun röster där också, så kan ju inte bli bättre! Kul! Rekommenderas starkt! Nu ska jag bege mig in till staden, ska träffa mina fina systrar för att köpa present till våran fjärde syster! Myss!
 
 
 
 
 

Hur kan jag ha missat!!

 
 
 
 
Något som förgyller dagen!
 
 
 
 
 

Torsdag morgon!

 
Att hitta insperation. Torsdag morgon, solen skiner och jag är ledig. Dagen kan inte få en bättre början. I dag står tvätt på schemat, den vanligaste syselsättningen efter att handla mat! Mitt bland allt det vardagliga så måste man hitta de där dagarna som du minns mer än andra. För varje dag är faktisk speciell fast man inte tänker på det eller uppsakttar dem så mycket som man borde. Så njut av solen idag, eller att det faktisk är torsdag i dag och snart fredagsmys. Gör dagen till något speciellt!
 
 
 
 
 

Nya favoriten!

 
 
 
Jag får nog nästan en ny favorit varje dag när det gäller musik! Men denna känns i kroppen, som en ny vindpust, en frihets känsla. Iallafall en ny favorit hos mig!
 
 
 
 
Sedan har vi denna som känns som en riktigt party låt som rekommanderas! Något år gammal men vad gör det!
 
 
 
 
 
 
 
 

Min Kärlek!

 
 
E har varit till Åland och är nu på väg hem igen. Och även fast vi faktiskt sågs i går morse så har jag saknat honom mer än någonsin. Längtar efter min kärlek!
 
 
 
 
 
 

Kräftskiva!

 
 
 
 
 
I går var den årliga kräftskivan med flickorna! Alltid lika roligt att umgås med er! ♥
Lina, Viktoria och Linnea!
 
 
 
 
 
 
 

120913

God morgon eller kanske mer är god förmiddag. Är i full gång att baka lite här hemma. Jitterduggare står på listan som jag tänkte bjuda på i kväll på jobbet, sedan ska jag åka till maxi och handla för en tårta till kräftskivan som jag skall på med flickorna Lina, Linnea och Viktoria i morgon kväll. Vi har som tradition att alltid ha kräftskiva och fira födelsedagar dock brukar man veta vad man får men det man är mest ute efter är att umgås och bara ha en trevlig kväll och de brukar vi alltid ha! Så morgondagen ser jag fram emot. Annars är allt fint med mig. Har haft sovmorgon hela veckan och i natt sov jag gott, tur det efter det senaste inlägget i går. I morgon är dock min enda tidiga morgon denna vecka. Känns som om jag varit från jobbet en evighet och jag har längtat som bara den. Det är väl då man trivs på sitt jobb! När man vill jobba istället för att vara ledig:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

,

 
 
 
 
 

Äntligen!

 
 
 
Ni vet hur endel nätter, ganska sällan förhoppningsviss är riktiga skit nätter. Sådär galet jobbiga skit nätter! Precis som Milissa sjunger om långa nätter (även fast hennes långa natt faktiskt är en bra natt och faktiskt är min favorit låt). I natt hade jag iallafall en sådär natt. En lång natt som jag inte ville ha. Ont i hela kroppen (träningsvärk) galet varmt under täcket och så bara snurade jag runt och åter runt. Kan ha varit världens längsta natt och sedan när väl morgonen kom så var jag super trött. Men nu äntligen har jag börjat piggna till och jag ska una mig en lunch med fina vänner!
 
Åhh långa nätter!
 
 
 
 
 
 

Resten av stensjöby!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer de sista gänget med bilder. Vi avslutade våran händelserika promenad med go´fika. Kladdkaka, chokladmosse och hallon. Väldigt gott! Vi hade iallafall en super mysig dag. Favoriten är hästarna, fast hönsen är söta de också speciellt den vita som hade fjädrar överallt och grisarna..ja de är ju som grisar ska va!
 
 
 
 
 
 
 

Tandläkar tid i dag!

 
 
God förmiddag! Nu har jag äntligen städat. Känner att helgen har varit en seg helg. Har inte gjort något vetigt alls men har ändå haft en väldigt bra helg! Dock är det skönt med en ny vecka med nya krafter! Ska snart jag gå till tandläkaren. Något jag inte lägtat till speciellt mycket till, minns inte när jag var där sist! Tror jag har varit där en gång sedan E och jag träffades och vi har ju snart varit tillsammans i tre år.. Usch jag är inget stort fan av tandläkaren, men jag tar med mig mobilen och lyssnar på spotify och gappar! Wish me luck!
 
 
 
 
 

Stensjöby 120909

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E och jag åkte ut till Stensöby i dag. Vi tog en lång promenad, gick fel såg en jätte stor Älg springa förbi oss i skogen, där vände vi om och gick tillbaka. Tror jag trivs bättre med får mer än älg. Har massor av bilder att visa, men tänkrte att jag börjar med dessa:) Det är sååå mysigt i stensjöby!
 
 
 
 
 
 
 

Helt slut!

 
 
Fastnade här nere på golvet, helt slut efter ett zumbapass!  Skall ta det lugnt resten av dagen! Tevlig Lördag till er alla!
 
 
 
 
 
 

.

 
 
 
 
 
 
 

Jag minns cypern..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitter här och saknar Cypern och den underbart varma solen. Inte tala om den fina omgivningen, de ljusblå havet, maten, ostbågarna och shoppingen. Och att bara vara och verkligen ha semester!
 
Och så njuter jag utav min kamera. Det blir verkligen underbara bilder!
 
 
 
 

.

 
 
 
 
 
 
 

One last Time!

 
 
 
Äntligen har Agnes nya album kommit ut! Tänkte lyssna igenom det när jag ska städa. Tycker hennes låt One last time är super bra! Så hoppas resten är lika bra:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag!!!

 
 
 
Nu tar jag helg! På en torsdag.. och jag är ledig i fyra dagar. En riktig Lyx som jag ska njuta av. I morgon blir det fika med syster och på lördag är det fin mat och bio med E. I kväll står självklart Robinsson högs upp på listan! (och att skicka bilder till Linnea) :)
 
 
 
 
 

Jag fångades också på bild!

 
 
 
Skratt, Lycka, Glädje. Ja det finns många ord att beskriva det goda livet med!
 
 
 
 
 
 

Go´fika på Nilssons Konditori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finaste Linnea!

 
 
 
 
 
 
 
Har träffat Viktoria och Linnea för lite uppdatering och god fika i dag på förmiddagen. Efter det så gick jag och Linnea ut till parken. Jag hade med mig min kamera så jag passade på att ta lite fina kort på Linnea. Hoppas det är okej att jag lägger ut några här:) Är riktigt nöjd iallafall!
 
 
 
 
 
 

The new me!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hår.

 
 
I dag har jag unat mig att gå till frisören. Jag har gjort slingor och klippt mig (fast bara det som behövdes). Sommaren har verkligen tagit på håret även fast solen inte visade sig så mycket. Bättre bilder kommer men tänkte att det kunde vara roligt med en förre och efter. Jag är iallafall väldigt nöjd:)
 
 
 
 
 
 

Träningsdax!

 
I kväll är det äntligen dax för träning. Har vilat hela helgen så nu är jag superduper pepp. Köpte ett par nya träningskor i går, så de måste ju också invigas snarast!:)  Annars är allt bra här. Har precis äötit våra speciall ragger, ocxh ikväll är äntligen robinsson igen! som jag längtat!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0