Bilder.

Hej bloggen. Äntligen fredag och redan valborg. Vart tog dagarna vägen egentligen? Nu har jag iallafall lite tid över för att låta er läsare se hur det ser ut i lägenheten. Har inte jätte många bilder med några har jag lyckat ta iallafall:)
Vi börjar med sista dagen hemma. Jag hade hur mycket saker som helst. Känns som att de har tagit en envighet att få ut allt. Det har nästan tagit en vecka. Det är otroligt hur mycket saker bara en människa kan ha.






Här har är tv-rummet. Har inte fått i ordning allt ännu. Fatas fortfarande lite tavlor på några väggar.



I full gång att packa upp. 




Mitt fina kök, iallafall fönstret. Fler bilder kommer!



Sovrummsfönstret, sängen och mitt väggord som sitter ovanför får ni också se en annan dag:)


Nu ska jag gå och ta tag i de sista, det vill säga alla mina tusen halsban och annat små och gott som jag inte vet vart jag ska göra av. Och så tänkte jag försöka hitta ett par strumpbyxor som ska vara i en katong. önska mig lycka till så hörs vi lite senare igen!



 













April 29, 2010

Nu har det gått några dagar sedan sist och mycket har hänt sedan dess. Jag bor nu mera inte hemma, utan i mitt nya hem och min egna lägenhet. Känns läskigt på något viss, samtidigt som det känns så himmla rätt. Det är tredje natten i lägenheten och jag och kärleken ska snart gå och sova. 
Tova har varit och hälsat en en sväng också. Hon hjälpte mig att sätta upp ett väggord som jag köpte från tradera. A true love story never ends står det numera ovanför sängen. Jag och tova fick oss ett gott skratt under tiden vi kämpade med att få upp dessa prd. För det var då inte det enklaste vi gjort i våra liv. Det var klongligare än vad de hade behövt vara. Men nu sitter det upp och även om det är lite snett och inte alls som det egentligen ska vara så är det faktiskt fint. I morgon tänkte jag slänga in lite bilder som jag har tagit under dessa tre dagar som jag har hållt på att flytta in. Nu blir det sängen. Hoppas att allt är bra med er så hörs vi i morgon:) God natt.


 











Jag vet att jag inte är den första.

Jag vet att jag inte är den första, men ändå så rinner tårarna ner för kinden så att maskaran gör mig svart under ögonen. Det är bara att ta nya tag säger dem. Men innan jag gör de så ska jag sitta här och vara besviken och arg. Ni kanske inte hänger med i vad jag pratar om och för er som läst min blogg de senaste halvåret kan nog gissa sig fram. Det handlar om allt som har med körort att göra. I dag hade jag nämligen min uppkörning. Jag har aldrig varit nervösare i  hela mitt liv. En hel natt har gått med att ha vaknar varanan timme över att jag ville få de gjort. Nu när jag har gjort det vill jag inte göra om det. 
Jag klarade inte uppkörningen på grund av en högerregel som gick åt pipsvängen. I all min panik av att förstå vart jag skulla svänga vänster så missade jag att de kom bilar från höger vilket gjorde att personen brevid mig skrek till och bromsade och i all min hets att förstå vad som hände så hann jag komma fram till att jag inte alls kommer att bli godkänd. Det kändes som att det bara var onödigt att genomföra hela testet när jag bara hade max kört i tio minuter. Men jag fortsatte, och resten av tiden var tydligen bra. Lite små missar vid en bakning och vid en knäpp parkering vid vägvärket. Uppkörningen är de jobbigaste jag har gjort.
  Nu ska jag skruva upp volymen på de högsta och sjunga med i Andreas Gregas låt Dom hade mycket att säga. Efter det ska jag ängna mina tankar åt min lägenhet. Jag ska göra det bästa av den har dumma tisdagen.











Med ena foten utanför.

Sista natten hemma. Måste säga att den känns lite små nervös men samtidigt väldigt spännande. det är nu man blir vuxen på riktigt. Eller hur är det? När blir man egentligen vuxen?
Jag tror det handlar om olika stadier. När man blir äldre. Det börjar nog redan när man fyller 15 år. Men kommer upp ett snäp i livs stegen. Utveklas, och får mer ansvar. Det är väl då man blir straffmyndig om jag inte minns fel. Sedan börjar man gymmnasiet, kommer i en ny klass och får ännu ölite mer ansvar. Fram till sista året så hinner detta utvecklas och vid 18 års ålder så ska man alltså ut i stora vida världen. Ut och jobba om man inte vill läsa vidare, ut och se världen samtidigt som det är nu man ska lära sig att klara sig själv. För mig har detta utveklats mer och mer under tiden och nu känner jag ändå att jag är redo. Redo att bli vuxen. Jag är snart 20 år och nu är det dax att lämna sin trygga hamn som man haft i dessa år. Jag flygger i väg och prövar mina vingar! 
Nu ska jag strax hoppa ner i sängen. tänkte hinna ta en dusch innan bara. Som sagt. Sista natten hemma känns inte som alla andra nätter. 















I väntan på sommaren..

I helgen fick jag hem lite kläder i från H&M. Bland annat fick jag hem denna snygga byxdress. Den kommer absolut att användas flitigt i sommar! Så nu fattas bara sommaren:)















100426

Sitter här lite små lycklig för mig själv. I dag får jag eventuelt nycklarna till lägenheten och det känns så gutt! Känner på mig att allt kommer gå super bra. En bra start på veckan helt enkelt! Det firas tillsammans med Robyn och låten Fembot. Lyssan och njut!















Go'kväll!

Sitter och tittar på en serie på ettan just nu. Livet på laerkevej heter den. Det är en dansk serie iallafall. Jag brukar tycka att de gör helt okej serier men den här är helt konstig. Människor som ljuger, bästa vänner har förhållande med sina vänners föräldrar. Helt virig och inte alls i min smak.
Funderar på ifall jag ska hoppa till sängs snart. har haft en jobb dag i dag från 13.00-21.00. Härligt! Den här veckan som börjar i morgon kommer vara händelserik. Mycket som händer på samma gång. Men bara roliga saker, hoppas jag på iallafall:)
Innan jobbet i dag så hann jag att mysa lite i solen hemma hos pojkvännen. Hur underbart som helst! Nu riktigt känner man att sommaren är nära och den här sommare ska jag försöka njuta så mycket som de bara går. Jag hoppas att jag snart kan få mitt schema så att man kan börja planera inför sommare.
Det var nog allt jag hade att säga för i kväll. Vi hörs i morgon igen. God natt!















En till himmel.









Slänger in lite bilder som jag tog för en stund sen. Jag lekte fotograf och modell på samma gång och resultatet blev ganska lyckat om jag får säga det själv.
Tänkte ge er ett låt tips också. En låt som faktiskt min fina vän Tova tipsade mig om först. En skön och go låt som är lätt att sjunga med i. En till himmel med Monty. Ännu en ny favorit!
















God morgon!

Efter att ha deppat sönder lite havlt i går förmiddag över att min körlärare var sjuk så bestämmde jag mig för att baka en kladdkaka. Det stod att den garanterat skulle bli kladdig. Min blev inte alls kladdig. Som vanligt så passar inte jag och bakning så bra ihop har jag kommit fram till. Men jag gjorde ju iallafall ett försök! 
En sak som var bra i går var iallafall att jag inte behövde gå arbetslös. Bemaningen ringde och bahövde mig. Så det blev en kväll på kommunen. Så min dag som jag tyckte var världens deppigaste slutade ändå helt okej.'
Nu ska ajg gå ner och äta lite frukost sen hoppa in i duschen. Vi hörs lite senare igen!


 













A bad day...

Efter en super bra dag i går så har jag en mindre bra dag i dag. Dagen började med att reursen på sjukhuset ringde och frågade ifall jag kunde jobba i dag. Men eftersom jag hade körlektion i dag klockan 10.00 så fick jag tacka nej. När jag sedan kom till körskolan så hade jag ingen körlektion i dag pågrund av att min körlärare är sjuk. Så nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska göra. Jag tycker inte alls om att tacka nej till jobb, och jag brukar inte göra de ifall jag inte ska göra något viktigt.
Detta är min tredje lediga dag utan jobb och jag känner hur kroppen vill ut och jobba. Då ska jag egentligen inte gemföra mig med de som inte har jobbat på flera månader. Jag ska vara glad att jag faktiskt har chansen att få jobba. Att vara behövd. Jag håller tummarna för att de snart ska ringa på min telefon och de ska vara en röst som frågar i fall jag kan tänka mig att jobba. För det jan jag faktiskt. Väldigt, väldigt mycket!

 





 











Ett steg närmare..

Nu är jag ett steg närmare körkortet. För ungefär en timme sen så satt jag och gjode uppskrivningen. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så nervös som när jag skulle trycka på att jag ville rätta, och de där sekunderna innan resultatet visades kändes som flera minuter även om det kanske egentligen handlade om 2 sekunder. men till slut kom resultatet upp och på det stod de att jag var godkänd. En helt underbar känns när all nevöositet släpper och glädjen börjar sprudla i hela kroppen. allt plugg visade resultat och jag är grymt nöjd med min insatts. Så nu är jag ett steg närmare körkortet och det känns helt underbart! Resten av dagen får handla om att fira. Jag har köpt hem jordgubbar och grädde som jag tänkte mumsa i mig tillsammans med Älsklingen:) Uhh vilken bra tisdag det här är!!!

















100418

I dag har det varit dåligt med uppdateringar från min sida. Men nu hinner jag med ett kort inlägg innan sängen. Jag har haft en bra söndag med jobb, mys med pojkvän och åter jobb. Och nu är jag äntligen hemma och den här söndagen sjunger snart sin sista refräng. Jag har lyckats få en härlig förskyllning också. Näsan rinner och ögonen likaså. Min underbara Erik köpte nässpray till mig när jag var och handlade mat i dag vilket jag hoppas ska vara till en räddning. För jag tycker inte om att inte vara frisk.
I morgon kommer jag bosätta mig på körskolan. Det kommer bli en riktig plugg dag! Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Hoppas att jag slipper vakna av min underbara förskylning, det vore ett plus:) Så i med lite nässray, på med tandkräm på tandborsten och sen är jag redo för sängen!  Vi hörs i morgon igen när jag har paus från pluggandet. God natt! 














God natt!

Nu tänkte jag strax krypa ner i sängen. I morgon blir det lite jobb. Delad tur. 07.00-12.00, sen hem och tillbaka igen 16.00-21.00. Innan jag somnar tänkte jag läsa i min bok. Jag har lyckat att läsa ut Mari Jungstehts bok Den bubbla tystnade, vilket verkligen var super bra precis som hennes föregående böcker. Nu har jag istället börja läsa boken Aldrig fucka upp som är skriven Jens Lapidus. Har bara läst ett kapitel ännu men jag känner redan på mig att detta är en super bra bok. En sån bok som slukar en och som man helst inte vill lägga ifrån sig. Rekommenderas för er som tycker om böcker. Men nu säger jag god natt.  

















Saturday night!

Min lördags kväll spenderas hemma. Erik kom förbi med ostbågar (som han inte alls tycker om själv, men vet att jag tycker om) och fantat. Kan man hitta en bättre pojkvän? Jag tror inte det!
I fall jag hade haft råd och inte jobbat i morgon så hade jag gärna gått ut i kväll. Och om nu utgång ståt på schemat hade jag velat ha på mig detta. Super snyggt och enkelt. Precis sådär som jag vill ha det! Men nu ska jag krypa tillbaka ner i soffan bervid hjärtat och läsa lite mer i teoriboken. Hoppas ni får en super bra lördags kväll!




















It's true life will smile for you.

Nu har jag tagit mig en paus i pluggandet. Min syster Linda kom förbi en sväng för en stund sen. Hon gav mig lite tips och lite pepp till att det här kommer gå bra. Jag vill inte säga allt för mycket om när jag har uppkrivning och uppkörning men så ni kanske förstår så är det inte jätte långt kvar. Satt och funderade förut ifall jag ska dela med mig av det här eller inte. Men den här bloggen handlar ju om mig och just nu är det en sak som händer i mitt liv. En sak som jag inte är ensam om att stå inför. Jag är ju inte den först som ska försöka ta körkort. Jag försöker förberede mig på både ett bra och dåligt besked. Även om ingen kan förbereda sig hur man ska reagera på en sån sak. Men självklart skulle jag bli väldligt besviken ifall jag inte klarade det och om jag istället klara det så skulle jag gå runt som på moln väldigt länge. Samma dag som jag kör upp så ska jag börja flytta. Kommer inte bli en rolig flytt ifall jag kuggar.. Men det är sånt man inte ska tänka på. Körkort först, sen flytt. Och om jag nu kuggar så är det bara att kämpa ännu lite mer. Positivt tänkande kommer man längst med har jag hört!







 










God lördags morgon!

Gooood morgon bloggen! Nu sitter jag här och laddar inför en dag med teori plugg. Har inte riktigt hittat peppet ännu men det ska jag snart. Eller rättare sagt de måste jag!  Annars i dag händer inte så mycket annat. En extremt lugn lördag, vilket inte gör mig något alls. Mjukisdressen är på och håret uppsatt i en tofs mitt på huvudet. Glamorösare än så kan det inte bli;)
På tal nom något annat innan jag sätter mig med böckerna. Jag har hittat en ny favorit låt. Anna Bergendahl med låten The Army. Lyssna på den och tyck till.















Fredag!

Sååå! Nu har jag suttit ett tag och pluggat teori. Det är riktigt nära tills uppskrivningen  så det gäller att ge 110% nu. Även om jag får en liten paus nu när snart Hjärtat kommer förbi för lite fredagsmyyys. Men lite har iallafall kommit in i huvudet! Annars i dag så har jag jobbat på sjukhuset.  Måste säga att jag verkligen trivs där.
Men nu plingade det på dörren, vi hörs förmodligen lite senare.
Ha de bäst tills dess!


















100415

God morgon! Sitter hemma hos kärleken och segar medans han är  duktig och är ute och springer. Själv kan jag knappt röra mig i dag efter min spring tur i går. Träningsvärk i hela kroppen. Härligt värre. Det bästa skulle nog egentligen vara att rör på sig lite till, det brukar ju släppa lite då. Men men jag hoppar det i dag. Erik och jag ska till Kalmar och shoppa loss på ikea så då får jag nog röra mig så det räcker för i dag. Nu ska jag hoppa in i duschen så att det ser ut som jag gjort något vetingt mjedans han inte var hemma.
Vi hörs igen i kväll!

Heeeej!

Nu är jag precis hemkommen från körskolan. har pluggat lite teori och haft en körlektion. Vilket gick bra, jag ska bara tänka på att sänka tempot och inte hålla på att stressa. Det är nog en av mina svagheter. Jag vill att saker skall göras snabbt, smtidigt som jag vet om med mig själv att det inte alls blir bra när man håller på så. Det är en sak att fundera över för min del iallafall. Nu ska jag lägga mig i soffan en stund för en power napp, är galet trött i huvudet! Hoppas ni som hittat hit har det bra!



















På mitt soffbord.

Hej bloggen, nu var det ett tag sedan sist igen. Har som vanligt haft fullt upp med jobb och allt annat som tillhör livet. I dag har jag iallafall en ledig dag och den njuter jag av till fullo. Jag vaknade tidigt super pigg, tog en dusch och åt lite frukost. Efter det begav jag mig ut för att springa och jag säger bara de, gud vilken halvtaskig kondition jag har! Men jag tjämpade på och klarade det, jag kom ju tillbaka hem igen iallafall vilket är ett plus:)
Men det var grymt skönt att komma igång igen, nu känner jag att energi är tillbaka! Solen lyser, fåglarna kvitrar och på marken är det massor av vårblommar. Hur härligt som helst! Innan jag sprang hem så stanade jag och plockade med mig lite av våren hem. Så nu är det vår våren hemma hos mig. Mysigt!  





















100410

God lördagskväll! Hur är det med er? Själv har jag en helt OK dag. Jag har jobbat mellan 06.45-15.30 på sjukhuset. Där var det galet lugnt, så där lugn att man inte vet vad man ska göra för att tiden ska gå. Men jag ska inte klaga jag är ju hemma nu så på något viss blev ändå klockan 15.30.
Denna lördagen blir lugn. Peppet på att gå ut och dansa och ha skoj har försvunnit. Men det kanske beror på att det är mycket som snurrar i huvudet just nu. Det tror jag. Min kväll i kväll kommer iallafall spenderas med en bok, mys med kärleken och lite filmtittande. Vilket jag inte alls tackar nej till. Mer än så har jag inte att säga! Hoppas ni har en bra dag så hörs vi snart igen:)

















Dagens!!



Dagens:
3/4 tröja från h&m 79 kr
Chinos från Lindex 100 kr (reans förra året)













100406

I dag är en bra dag. Efter att ha haft ett par mindre bra men samtidigt bra dagar så känner jag mig som mig själv igen. I mellan lördagen och söndags natten så vaknade jag av att jag skakade som ett löv i hela kroppen. Jag mådde inte alls bra. Ingenting funkade, positivt tänkande var inte att tänka på. Allt blev fel. Till slut så väkte jag pappa i hopp om att han skulle vara en räddning. Att det skulle hjälpa att prata ut om hur jag kände mig. Men det funkade inte heller. I ett bra tag funderade jag på att åka till akuten, för jag hade panik. Jag var trött men kroppen slutade inte att skaka. Men efter två timmar av skakande så somnade. Sedan dess han jag varit en orolig kropp villket resulterade i att jag började att skaka i kroppen i går igen. Smyggande när jag hade det så trevligast i Linköping. Helt omedvetet kom det.
Varför jag skriver om det här här är för att jag känner att jag måste. Få ner känslorna på tangentbordet och printat in här. Jag har känt skaknings känslorna innan i mitt liv, men inte förens nu så blev jag extremt rädd. Rädd för att inte ha kontrol över mig själv. Innan när jag mått så dåligt på grund av olika skaer så har jag kunnat tänka bort det, men den här gången gick det inte.  Och vad detta beror på vet jag nu. Det händer mycket i mitt liv förtillfället. Körkort skall tas, jobb ska jobbas och flytt till egen lägenhet planeras. Allt på samma gång! Men nu känner jag att jag är tillbaka och har kontrol över mig själv igen! Det är bra!


 











Uppe med tuppen!

Heej, nu var det grymt längesan jag var innen här. Men det har ju varit påsk. Jag har även hunnit med att jobba en del så de har inte varit tid för någon dator. Men nu har jag iallafall lite tid över:) Jag sitter här och väntar på att pojkvännen med familj ska ringa. Vi ska åka till linköping en sväng och kolla läget. Jag håller tummarna för att vädret är bättre där än här också för här har det regnat sedan i går kväll.
Det ska iallafall bli skönt att komma iväg en sväng. Ingen stress. Skönt! Vi hörs i kväll igen:) Hoppas ni får en bra måndag!
 
















RSS 2.0