The time is now.

Sitter här och vet inte alls vad jag ska skriva om. Lyssnar på lite musik och dagdrömmer mig bort, långt bort. Min söndag har varit precis så som en söndag ska vara. Jag vaknade upp bervid kärleken, vi tog en lång välförtjänt sovmorgon efter gårkvällens bravader. Den här dagen har bara varit extremt mysig och härligt underbar. Vi har slappat till tusen och sen ätit i mellan det. Jag har även hunnit med lite ljus party nu i kväll. Så snart kommer mitt rum lukta allt mellan honungsmelon, kakglasyr, bambu och smultron:)  Resten av den här kvällen kommer att spenderas med min kära bok som jag ska föröka läsa ut någon gång så att jag kan börja på alla de andra som står på tur. Mer än så ska jag inte göra i kväll. 
Jag kom på mig själv förut att jag kom fram till att jag är lycklig. En galet härlig känsla som inte riktigt kan beskrivas med ord. Det är såna stunder man bara vill riktigt njuta av. Mitt liv är perfekt just för tillfället. Bättre kan man inte ha det. Lyckligtlottad. Jag blundar och njuter av känslan! The time is now.


En stor del av det som gör mig lycklig. Bättre kan det inte bli!












I'm back!

Hej, längesen sist nu! Men har haft fullt upp med jobb och körlektioner och annat smått och gott! I kväll har jag iallafall en stund över för bloggen innan Paula kommer:) Min dag har spenderats på jobbet mellan 11.20- 21.00 och nu sitter jag här och väntar på Paula. Jag är redo för en grym kväll ute med mycket skratt och dans. Känner på mig att det kommer bli en galen kväll redan nu. Min pepp låt är Sometimes med Donkeyboy och kvällens klädsel ser ni här nedan. Nu ska jag ta och fixa det sista, ni får ha en bra kväll så hörs vi i morgon;) Puss, puss!!


Kjol från H&m, 199 kr
Linne från Cubus, 59 kr














100224

Befiner mig just nu nere i vardagsrummet. Mina systrar har varit här på besök och firat pappa som fyller 58 år i dag. Jag kan inte riktigt förstå vart all tid tar vägen, och hur alla åren bara kan försvinna så fort. För vad gör man egentilgen med sitt liv? Om man skulle fundera allt för mycket kommer vi väl alla sitta här och vara beprimerad. Men visst är det ändå lite konstigt hur allt bara flytter på utan att man knappt märker det förens man sitter där och blir äldre.
I dag fick jag "jobberbjudande" på lanstinget och om jag ska vara ärlig så är detta precis vad jag har väntat på! Guud va jag hoppas på att få spendera sommaren på sjukhuset. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag känner mig så grymt taggad. Även om detta kanske mest handlar om ett vik eller att jobba som timvikarie så känns det väldigt roligt att de hörde av sig:) Så nu sitter jag här med massor av pirr i magen och förväntningar om en rolig vändning av livet. Men jag vill inte ta ut något i förskott, men glad är jag iallafall! 
Nu ska jag ta det lugnt framför tv:n ett tag sen blir det sängen för i morgon så är det jobb som gäller, fast då inom kommunen. God natt:)

 












Cold case Love.

Jag säger alltid till mig själv att om jag skulle bli slagen och misshandla av min partner eller någon annan så skulle jag lämna det förhållandet illa kvikt. Nu har jag aldrig varit i den situationen att hamna i ett sått förhållande där killen har stort kontroll behov med mera, och jag hoppas att jag verkligen slipper det. Egentligen vet jag ju inte hur jag skulle reagera om någon slog mig och gjorde saker mot min vilja.
Min syster och jag brukar prtata om det och då säger hon alltid att jag måste tala om ifall jag hamnar i ett sådant förhålland. Jag brukar alltid säga att det är klart att jag gör. Men är det verkligen så självklart ifall man är kär i personen i fråga. Vågar jag vara starkare än honom då och ge mig av? Ställ den frågan till dig själv och ta dig en funderare. Hur skulle du reagera ifall något inte stod helt rätt till i ert förhållande? 
Jag läste en artikel om en tjej som höl på att bli mördad. Mördaren var hennes ex. En hemsk historia som man verkligen måste fundera över. Alla människor är faktiskt inte snälla. Tänk på det!


 











Ännu en söndag.

Guud va trött jag har gått och blivit helt plötsligt och frusen på köpet. Jag tror inte riktigt att jag tinnat upp sedan i går kväll?! Jag har iallafall varit ute och övningskört med pappa en sväng i dag. Jag kan inte direkt säga att det är det roligaste väglaget att köra bil i. Inte skottat någonstans knappt och halt som bara den. Jag tycker bättre om att köra bil på sommaren, det är en sak som är säker.
Annars i dag så har jag mest tagit det lugnt, tvättat lite tvätt, gått till hemköp och handlat och så har jag små läst lite teori. I morgon måste det bli hårdplugg på körskolan. Har körlektion halv ett och sen efter det blir det några timmar vid datorn. En bra start på måndagen kan man ju hoppas:)
Nu hade jag tänkt att krypa ner i soffan och ta en powernap i en kvart, jag har lite som ska hinnas med innan jobbet klockan 18.00. Tjing!













100220

Har hoppat mellan utgång eller hemmakväll hela den här dagen. Och du som vill kan få kalla mig tråkig, även jag också tycker jag är lite tråkig så står nu valet på hemmakväll. Men jag hittar inte peppet! Det har försvunnit långt ner under snön tror jag för jag lyckas då inte hitta det. För ungefär en timme sen kom jag hem från jobbet. Nu sitter jag här helt kallfrusen med långkalsonger, tjocka stumpor, en stor kofta och en filt runt mig. Jag är dock grymt pepp på utgång nästa helg! Så jag håller mig tills dess och hoppas på en super bra kväll då istället, och framförallt en varm kväll:)
Nu ska jag återgå till soffliggandet framför tv:n innan jag kryper ner i sängen. I morgon tänkte jag försöka vara effektiv för en gångs skoll. Jag behöver handla hem lite mat, städa, plugga teori, läsa i min bok och lite annan skoj. Klockan 18.00 står jobb på schemat fram till 21.00 och sen lutar det åt att somna brevid min kärlek. En helt okej helg helt enkelt!




Kvällens tråktjej hälsar god natt.

 











Dagens önske klädsel!

God morgon! har ni sovit gott? Själv har jag som vanligt drömt konstiga drömmar. En av dem slutade med att jag var tvungen att klippa av mig håret och färga det mörkbrunt. Två saker som jag absolut inte vill just nu. Jag har suttit och underhållt mig själv med att hitta den perfekta outfiten för i dag, iallafall som jag skulle kunna tänka mig att ha i dag. Problemet är väl bara att jag inte har något av plaggen hemma och att det är snö ute ännu. Men man kan ju alltid leka lite med tanken, eller hur:)
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, vi hörs senare och för er som också skulle villja leka lite med tanken så heter hemsidan så här, www.polyvore.com.


Jag längtar efter vår och sommar!












Min dag i dag..

God kväll bloggen! Känner att jag snart ska krypa ner i sängen och få mig lite sömn. I dag har jag hunnit med ganska mycket saker känns det som, samtidigt som jag faktiskt inte alls hittat på något. Vaknade klockan 08.00, åt frukost, duschade och tog det lugnt, sen träffade jag min kärlek.
Vi var hemma hos min älskade lilla Farmor och fikade. Hon spelade på sitt durspel och var på sitt gladaste humör. Efter det så åkte vi och köpte pizza och sen dog vi i sängen av att ha ätit för snabbt. Jag förstår inte varför man alltid gör samma fel när man är hungrig?! Det är konstigt det där:) Efter att ha kämpat med att äta upp pizzan så var jag inte alls så sugen på pizza sen, eller någon annan mat heller för den delen:P
Min kväll har  spenderats med Tova och Alexandra. Vi var på esteternas teater som föesten verkligen var super rolig och mysig! Efter det så tvingade jag Tova att följa med mig hem och hjälpa mig med att skicka efter kläder från hm. Jag blir alltid lika nojig när det gäller beställninger över internet, eller egentligen bestälningar över huvudet taget. Det där var väl ungefär hela min dag i kortfattad form:) Just nu sitter jag och ser på slutet av filmen Flirting with forty som föresten är en helt okej film för er som vill veta:) Men nu tänker jag nog säga god natt så ses vi i morgon:) Puss och kram!



God natt från mig och Zorro:)












One world, one flame.

Om en timme så ska jag vara på jobbet. Skönt med lite jobb för en gångs skull. Den här veckan är jag bokad tre pass vilket inte är så illa! Min natt kommer spenderas hemma hos kärleken och i morgon blir det mys och matlagning innen det blir lite jobbet igen:) Vi hörs när vi hörs, tills dess he de bäst! Puss och kram!!


















Kärlekkärlekkärlek.

Kom på att jag inte berättat vad jag fick av min älskling i söndags. Det jag vill börja med att säga att jag hade en grymt underbart bra alla hjärtans dag. Har aldrig haft en sån perfekt hjärtan dag! Jag försökte att bara njuta och få in allt, förstå att det var på riktigt. För jag trivs verkligen i hans närhet. Det jag fick av denna underbara kille var ett super fint halsband i form av ett hjärta, helt galet vakert. Jag fick även blommor och så bjöd han på middag ute och väl hemma hos honom såg vi en film och mumsade på ben and jerry glass! En perfekt hjärtan dag helt enkelt♥

















God morgon, eller?!

I dag vet jag inte vilken sida jag har vaknat på. Har drömt massor av konstiga saker. Till exemel som att jag åkte med ett stort fartyg och vi hamnade i gunnarsö som ligger här i lilla oskarshamn, där simmade jag bland massor av färglade fiskar och koralrev, iallafall enda tills tre mörkhyade långa män kom och sa att jag inte fick det längre. Den andra drömmen handlade om att jag var och jobbade på ett äldreboende, jag skulle gå hem och folket betede sig konstigt, när jag väl kom ut så fanns inte min cyckel och jag missade bussen för att jag inte hittade hållplatsen. Så efter dessa drömmar plus att ha vaknat och virdigt och vänt på mig så är jag nu vaken mer förvirrad än vad jag var när jag gick och la mig. Tänkte gå ner och göra ett försök till att vakna till lite mer genom lite frukost och hoppas att jag lyckas, min mage kommer nog bli glad iallafall för den är lite hugrig:)


 













100215

God dagens. En ny vecka har börjat och snart är den här måndagen över. Har hunnit med körlektion och lite annat skoj under dagen. Körlektionen gick galant, körläraren sa till och med att jag körde bättre än honom. Det borde ju vara positivt, kan man ju hoppas;)
Nu ska jag stax iväg och vara barnvakt tillsammans med hjärtat. Tjejorna kommer bli som galna känner jag på mig. En kille i huset och de ska duscha, äta kvällsmaka och läsa läxor. Vi får väl se hur detta slutar!
Vi hörs när jag kommer hem igen. Hoppas eran måndag varit bra, kram hej!

















Wiiiee!!



Nu är jag redo för kvällen!! Gud va det pirrar i magen av någon anledning^^ Hoppas ni har en super bra dag, vi hörs i morgon, puss och kram:)













Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.



Glöm inte att ta hand om varandra, det är det man ska uppmärksama en dag som denna!














Grattis på alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag i dag som sagt. Eller för många bara en vanlig söndag. För mig är det lite av båda. Gick upp tidigt i dag och började städa övervåningen. Så nu är det rent och frächt här hemma igen:) Har slappat ett tag med Zorro i soffan också, vi har små kollat på Babe och jag måste säga att min lilla sötnos är en sort för sig själv. När hundarnas valpar skulle säljas så blev han helt uppgiven och skällde ut tv:n. Sen la han sig till rätta igen i min famn. Zorro har en sån härlig personlighet! 
Vad hittar ni på den här dagen då? Själv ska jag strax hoppa in i duschen så att jag också blir lite fräch. I kväll står middag med älsklingen på schemat:) Sen efter det hans hemnlighet från mig och sen efter det så vet jag inte vad som händer. Jag vet iallafall att det blir en hel kväll med honom. Så då kan nog inget gå fel!
Men nu ska jag ta en snabb koll i mina garderober med hopp om att hitta något snyggt tills i kväll:) Puss och kram på er mina läsare♥

 

















Kvällens.

God kväll. Lördagskväll och jag ska snart hoppa ner i min lilla säng. Hade planerat en utgång men hoppade tillslut över den. Det kom som en våg av trötthet över mig och Paula. Men det går ingen nöd på oss, vi hinner att ta igen den här ute kvällen en annan kväll! Jag har iallafall haft en finfin kväll hemma hos Viktoria. God mat och trevligt umgänge, så jag har inte ett ende dugg att klaga på:) Här nedanför är några bilder som bevis. Slänger in ett låttips när jag ändå är här. Kvällen till ära en riktig pepplåt om ni frågar mig. Lyssna och njut så ses vi i morgon! God natt.



Jag och Lina.




Den super goda efterätten!

















Vi kan om vi vill;)

Sådäär! Vem sa att tjejer inte kan?! Hemma från en het match lasergame med ett härligt gäng. Jag, lina, viktoria och mimmi mot kärleken och hans två killkompisar. Den som sa att tjejer inte kan, kan vara tysta nu. Vi vann och min kärlek var inte specielt glad efter det, även om han inte var super arg heller. Tur är väl det i och för sig:) Nu har jag varit hemma en sväng men ska strax iväg igen. Det blir en tjejkväll hemma hos Viktoria ikväll. Lite som sista måltiden, även om det inte är sista gången vi äter tillsammans. Men Viktoria lämnar Sverige i tre månade för att se världen, eller iallafall Indien och Thailand bland annat. Så nu ska vi ses, för vi kommer absolut sakna henne medans hon är borta!
Det var väl allt jag hjade att säga för i kväll. Ni har väl inte glömmt bort alla hjärtans dag i morgon. För min del känner jag att det kommer blir en toppen dag/kväll. Jag och min älskling firar 1 månad då också. Det kan ju nästan inte bli bättre! Men hoppas ni får en super bra kväll, vi hörs i morgon! Puss och kram på er:)
















....

Ibland behöver man en stund för sig själv. Just nu har jag en sån stund. En tyst stund för mina tankar.

 You may say that I'm a dreamer but I'm not the only one


















100211

Gooood kväääl!! Kvällen till ära spenderas framför tv:n. Har sett på halv åtta hos mig, sen glee. I början var jag emot den serien, tyckte bara att den verkade "B", men nu har den istället börjat bli en favorit. En scen som jag helt fäl för i kvällens program var när de blev gästade av en bövgrupp som sjung imagien. Då föll tårarna på mig kan jag lova. Nu är det made in sweden som gäller. Play heter gruppen som ska bli känd och själv måste jag säga att jag börjar tycka om deras första singel famous. Vad tycker in?
Om ett tag ska jag hoppa ner i min säng. I morgon är det fredag vilket innebär massor av roliga saker som vinter rocken där meín väns band ska spela och så får jag träffa min kärlek. Även om jag träffat honom i dag så sitter jag ändå här och saknar honom. Det där med känslor är något specielt. Härligt! Men nu säger jag god natt, hoppas ni har en perfekt torsdagskväll! Puss och kram på er:)


 














100210

Godagens! Ska snart bege mig in till stan för att möta upp Viktoria. Jag ska vara glasögon råd och hon ska vara råd till lite andra saker som förtillfället är hemliga. Iallafall för min kära lilla pojkvän, så bättre att vara på den säkra sida än att låta honom läsa hemligheten här. Då skulle det ju inte vara en hemlighet längre, eller hur:)
Zorro har fått sitta med mig här en stund. Mest i hopp om att han inte skulle sluta gnälla om att han vill ut, var ute med honom för en timme sen ungefär på en lång promenad, så nu för han vara nöjd för en stund.
Ute är vädret lika tråkigt som vanlig, snön vill helt enkelt inte ge sig. Bara att ha tålamod på detta tråkväder, mer än så kan man inte göra. Men, men nu ska jag fixa till mig lite och gå till staden. På med peppet så hörs vi senare! Kram.

 

















Sleeping in my car!

Hej bloggen!  Nu är jag ensam här hemma. Kärleken har åkt hem till sig och för min del blir det ensamtid. Jag och jag. Skönt det också ibland. Har blivitt galet trött och min tanke om att läsa i min bok känns långt bort. Sängen känns mer lockande. Men ska försöka hålla mig uppe och sen lägga mig tidigt istället tror jag:)
Sitter och kollar igenom massor av sommarbilder. Tänk när man var sådär sommarfräch och man kunde ha kortärmat även på kvällen när man tog en härlig kvällspromenad runt staden. Man satt ute på balkongen och såg på solnedgången. Man mumsade på jordgubbar och melon. Sommardrinkar på terasen. Snygga klänningar och sandaler. Första doppet i havet. Eller den där underbara sommarmusiken som gyllene tider och Thomas Ledin. Listan kan bli lång och jag skulel kunna skriva om det hela kvällen.. men gud va jag saknar det! Ge mig sommar snart. Tack.













Dagens

Sitter här och väntar på att min mat som just nu är i ugnen ska bli färdig. I dag skiner solen ute och det känns som att dagen än så länge har flyttit på galet bra. Har haft en super bra körlektion, fixat lite på banken, och snart ska jag träffa min underbara Tova och finfina Alexandra. Vi ska gå till mcdonalds och smaks paj och så ska de få handla lite med mig på maxi, vindruvorna var nämligen biliga där den här veckan;)
Men nu ska jag kila, vi hörs förhoppningsvis senare! Puss och kram på er:)
















Songs of freedom!

I dag är det en sådär dag då energin är både på och inte på. Just för tillfället är den inte alls på. Jag är nästan tröttare än trötter! Eller jag ska väl kanske inte överdriva, men trött är jag iallafall:) Tänkte försöka ge mig ut och gå en sväng med Zorro snart. Se om jag blir lite piggare. Annars är min dag är inte så planerad. Tar den som den kommer istället. En lugn lördag helt enkelt. Skönt! Bjuder på en lugn och fin låt när jag ändå är jag här. Bara att lyssna och njuta!













100205

Äntligen fredag! Visst är det härligt. Solen lyser ut och jag känner mig fruktansvärt pigg dagen till ära. På schemat i dag står teoriplugg, barnvaktande, promenad med Tova till maxi och sen matlagning. Ska bjuda hjärtat på middag i kväll är tanken:) Först middagen jag bjuder honom på så det måste ju bli gott! Måste erkänna att jag är lite smått nervös, men jag hoppas på det bästa, och om det skulle smaka kosntigt så kanske det blir ett roligt minne iallafall:P hehe. Känner iallafall på mig att det här kommer blir en perfekt fredag. Fredagsmys för hela slanten.
Nu ska jag leta fram peppet och gå till hörskolan innan Viggo kommer för att busa med mig ett tag. Tror jag tar med honom till stan och sen fikar vi lite.  Håller tummarna för att han ska sitta kvar i vagnen också bara, annars kan det bli lite jobbigt! Vi hörs senare, puss hej!













100203

Lillördag i dag vilket innebär att det snart är helg igen. Ibland går veckorna galet fort. tycker iallafall jag:) Den här veckan är en sån. I dag har jag varit duktigt och tagit mig tid till teorin, gav dock upp efter två timmar med högt ljud av en bormaskin i bakgrunden. Det funkade inte ens att lyssna på mp3n. Men så kan det vara i bland.
I kväll står jobb på schemat. Så det blir pengar på kontot nästa månad också. Härligt!
Nu ska jag tag i tväten som för tillfället ligger på soffbordet och väntar på mig. Adiam Dynver spelas i högtalarna. Love it! Hoppas ni har en fin onsdag, take care!















Fångad av en storm vind!

Kom precis hem ifrån min syster där jag och kärleken har varit barnvakt åt min systers två små busfrön. Myspyset på det! Nu ska jag strax hoppa ner i sängen och drömma mig bort. Tänkte drömma mig bort till varma platser, och bort ifrån detta oväder som råder i lilla Oskarshamn. Snöstorm är inte roligt någonstans, iallafall inte i februari månad. Eller vad tycker ni? God natt och sov så gott, kram.

















Flickorna, snö, skor och allt annat som dagen har att ge!

Heeej bloggen! Tisdag i dag, men för mig känns det som Onsdag hela dagen. En dag före alla andra helt plötsligt. I dag vaknade jag upp hemma hos hjärtat och sen klockan 12.00 begav jag mig in till stan för att träffa Viktoria och Lina. Fika och få lite uppdatering på samma gång.
Det känns som att det har blivit mörkare tidigare än vanligt i dag. Snön har fallit så att det kommer dröja ännu längre fram tills man ser marken igen. Mina vinterstövlar är sönder. Men vill helst inte införskaffa mig i ett par nya. Eller är det kanske nu man ska köpa dem, medans de är på rean? jag får se vart det slutar, just för tillfället är jag nog en snål småläning. Har funderat på ifall jag ska testa ett nytt sätt att spara. Lägga över lönen och sedan har en viss suma att leva för, utan och gå över den summan. Utmanna mig själv lite. Det är ju så lätt att ta lite pengar då och då, när det är så enkelt att föraöver. Det tycker iallafall jag. Ska iallafall snåla så mycket jag kan och testa mig själv.  Nu ska jag sätta mig och plugga teori. Har varit dålig på det den senaste tiden. En ond cirkel om att skjuta upp det till nästa dag. En till sak som måste brytas. I morgon ska jag sätta mig på körskolan och ge gärnet. Det är det absoluta måstet! Puss hej.





Älsklings gubben i dag på eftermiddagen, sötaste hunden i stan!












Coming around again.

God morgon bloggen. I dag börjar en ny månadf med nya roliga äventyr. Sitter här och riktigt drömmer mig bort till varmare årstider. Tänker er löv på träden, gräset grönt och blommorna blommar. Känns som att det är en evighet tills dess. Och om jag får gissa så kommer nog snön vara kvar hela februari också. Det är kankse nu man skulle resa bort, fly från allt som har med snö att göra. Det skulle inte vara helt fel det, eller hur?
Men jag tror jag får härda ut och letya fram tålamodet fram tills våren kommer. I maj någon gång brukar ju våren slå till på riktigt, och sommaren är inte så långt ifrån då heller. Gud va jag längtar!
I dag ska jag luncha med Tova på stan. Bli uppdaterad om hennes liv och bara prata om allt möjligt. I kväll ska jag äntligen få träffa den finaste igen, efter en helg med fullt upp. Som jag har saknat honom! Pirr i magen och allt som det innebär. Härlig känsla i hela kroppen.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ge mig på ännu ett försök att få in alla kläder in i garderoberna. Det är som en evighetsmaskin! Bjuder på en låt så här på morgonen. Vi hörs senare, kram på er!

 













RSS 2.0