Dax för gymmet!

 
 
 
 
 
 
 
 

Minns du..

 
 
 
 
 
Ute faller snö med regn som bara blir vatten på marken och även om jag verkligen älskar vinter och längtar tills julen verkligen infinner sig så tycker jag om att titta tillbaka på sommaren. Den härliga värmen, ljuset och de sena kvällarna ute. Det är en viss frihetskänsla över det! Sommaren.
 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 

Måndag!

 
 
 
Måndag och ledig!! Har tagit de lugnt hela förmiddagen men nu är det dax att ta tag i denna dag! Handla på maxi, städa och ta upp lite av julen!
 
 
 
 
 

En November dag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är några bilder från E:s och min tur till Stensjöby. Det var kyligt, avskallat och rått (högre fuktighet i luften) trots attt solen strålar visade sig bland björken och tallen. Precis som en riktig November dag skall vara. Men jag längtar till snön, den andra kylan som infinner sig i luften då, värmen från vinterjackan och skorna trots de många minusgraderna. Jag har hört att snön är på väg. Men sålänge får jag njuta av de sista Novemberdagarna, för även om de är avskallade så är det faktiskt fina!
 
 
 
 
 

Mellan skogen finns himmel och hav

 
Åkte ut till stensjöby med E i går, super mysigt . Fler bilder kommer!
 
 
 
 
 
 
 

Glöggfest!

 
 
 
 
 
 
Hade årets första glöggfest i går, eller den första glöggfesten ever! Men den var lyckad iallafall! Vi drack glögg, åt hemmagjord glass (som blev jätte god) och spelade spel, sedan dansade vi resten utav kvällen och hade super roligt! I dag så här dagen efter tar jag det bara lugnt i soffan och kollar repriser, en riktig slappsöndag! 
 
 
 
 
 
 
 

..

 
 
 
 
 

Snart....

 
 
 
Snart snart får man börja plocka fram julen. Lite har jag redan börjat, eller tavlan är nog de enda jag har tagit fram och änglarna. Snart snart är det äntligen December! De skall bli så mysigt!
 
 
 
 
 
 
 

Sanrt....

 
 
 
Snart snart får man börja plocka fram julen. Lite har jag redan börjat, eller tavlan är nog de enda jag har tagit fram och änglarna. Snart snart är det äntligen December! De skall bli så mysigt!
 
 
 
 
 
 
 

Like Fire!

 
 
 
 
 
 
 

...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag lever!

 
Har sprenderat helgen i Stockholm. Jag, E, min syster och man. Vi har sovit på hotell, shoppat, sett på Dirty Dancing och smakat på Cosmopolita på Cafe Opera! Det sist nämda var helt galet, en once in a life time! Något helt annat än Åströms eller Apollo hemma i stan! På vägen hem trodde jag att jag skulle dö, klackskor i Stockholm är precis lika jobbigt som hemma, ont ont ont!!
 
Kanske berättar mer senare....Nu är jag iallafall tillbaka i vardagen och det är tid för veckohandlingen på Maxi!
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto!

 
Har ägnat lite av förmiddagen att fixa med bilder. Här är en "gammal" sedan i somras när E och jag besökt Stensjöby. På jobbet pratar vi om att fixa tavlor/ tavla till personalrummet och denna är en av de jag tänkte föreslå. Och visst skulle de vara roligt att få en ev av sina egna bilder någon annanstan än hemma! Jag älskar verjligen att fota och fixa. Tycker det skulle vara jätte roligt att få testa och göra lite fotouppdrag. Fota barn, familjer, par, djur... Frågan är bara hur jag skall börja! Om ni är intresserade kan ni ju skriva här ;) 
 
 
 
 
 
 

Min helg.

 
Sötaste Hugo!
 
Jag har haft många besökande här fast jag själv inte har varit här alls. Roligt!!! Nu är min jobbhelg över och jag tar lite "helg". Skall på ljusparty med syster, har verkligen längtat efter att köpa lite mysiga ljus. Helgen har jag spenderat med familj och vänner och alla barnen. Vi har fikat, firat pappa och bara myst! Jag gillar hösten/vintern när man har tillåtelse att bara vara inne och ta det lugnt!
 
 
 
 
 
 

Jag vill också ha en dotter som henne..

 
 
Och så skall jag ge mig på att lära mig att spela gitarr igen!
 
 
 
 
 
 
 

Glee!

 
 
Varför glee är underbart!
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen då allt kan hända!

 
Torsdag och allt kan hända! Har spenderat morgonen framför favoriternas favorit Glee! Älskar verkligen den serien, man blir så glad och pepp på en annars trist och ganska tråkig vardag! För hur rolig är denna månad egentligen? Den känns endast som en lång väntat inför December och julen. Fast just den här dagen kan allt hända! Och så ska jag få träffa mina fina flickor i eftermiddag också. Dubbel lycka!
 
 
 
 

En regnig Måndag i November...

 
Denna grå måndag har jag mestadels spenderat hemma. Har gjort måndagsbestyret med stort H, alltså handlat, sedan har jag även fått min först vaccination av twinrix mot hepatit A och B (äntligen får jag det gjort). Något som är bra att ha om man reser, men även en viktig del inom mitt arbete där jag kan möta alla möjliga patienter. Så nu sitter jag här med en öm vänster arm, men jag klagar inte! Skall strax börja med maten ( favoriten Ragger) och sedan skall jag ge mig i väg för lite Zumbabumba! Nya krafter med en ny vecka!
 
 
 
 
 
 

En seg söndag som denna!

 
Tog en extra lång sovmorgon i dag och har bara tagit det lugnt hela långa dagen. Så skönt med lugna dagar! Nu intar jag soffläge, tänder någa ljus och dricker något varmt. 
 
 
 
 
 

Dagens!

 
 
 
 
 
 
 
 

En dag att andas lite extra på!

 
 
 
Lördag och alla helgons dag. I dag ska jag bara ta det lugnt och tända ljus för de som inte finns hos oss längre och umgås med de närmast! ♥
Ta hand om varandra! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0