en seg morgon på praktiken...

Nu sitter jag på min praktik...har inget att hitta på, hoppas denna dag går FORT! En annan sak som jag hoppas på också är att de blir utgång ikväll, fram med peppet nu alla go'a och gla'a!!
Solen skiner ute, snart blir de fika, sen kommer min handledare på besök.

ses

090428

Är något gudens trött just nu, har sagt till mig själv som en tröst att jag snart ska få sova och att jag har sovmorgon i morgon! Jippii säger jag bara! Sovmorgon känns som väldigt välbehövligt:) Mindre roligt blir de att jobba kväll i morgon, känner att jag vill ha ett lov till igen, de skulle vara riktigt skönt!
Så någon som finns där ute, om du finns och råkar läsa min blogg och tycka synd om mig ( vilket jag tror att helt omöjligt) men om du nu finns så snälla köp mig en resa till något varmt ställe, och så vill jag gärna ta med mig ett par vänner också om de skulle vara okej. En snäll vän är jag ju iallafall som inte bara tänker på mig själv;)

Nu har jag faktiskt skrivit klart min del av projektet, har bara lite på diskussionen kvar, ett ställe där man kan skriva hur mycket som helst, för många åsikter har jag allt, helst om cancer. För det är just det vårat projekt handlar om. Bröstcancer. En skit sjukdom som många kvinnor drabbas av. Men jag tycker att vilken cancersjukdom som helst är lika läskigt som den andra. Cancer är en sjukdom som har mycket respekt, men som samtidigt hatas enormt mycket, helst vill man inte ens prata om det.


Men nog pratat om det, nu hoppar jag över till andra avenyn, serien där de händer samma sak om och om igen!
Och man vet va som händer, innan de ens händer:P Men ändå så sitter man där varje tisdag kl 21.00 och tittar på de. Jag är förvårrnad över mig själv!


Nä nu ska jag sova:)
Först ska jag bara gå och tvätta av mitt ansikte och fixa till mig så att jag får mig riktiga skönhetssömn och fundera över vad jag ska drömma om i natt.


God natt, ses♥

De var en ilsken signal!

Hej!
Sista timmarna i dag på praktiken var sega måste jag börja med att säga. Efter att ha gjort om toffsen i håret hundra gånger så visste jag inte längre vad jag skulle hitta på:P Fast det är väl kanske så när man verkligen känner att man vill gå hem.

Jag kom just på mig själv nu! " jag är svintrött!"
Har ni kanske precis som mig hört om svinpesten som just nu finns i Mexiko och USA, jag förstår inte riktigt hur man kan få den , eller hur den sprider sig, men en sak som är säker så att den ju iallafall väldigt läskig.
Jag tänker nästa jämt så här när de kommer någon "ny" läskig sjukdom: "Jag kommer säkert att drabbas av den bara för att jag ska vara en av dem med otur."
Men jag har kommit fram till att jag ska akta mig från alla svin som finns och ha en så god hygien som möjligt, och självklart hoppas att jag inte drabbas av någon otur;)
Men nu ska jag inte skoja, detta är något läskigt som sprider rädsla i världen. Många peroner har drabbats, än så länge bara tre svenska som var negativa. Jag hoppas iallafall att det inte kommer hit till Sverige.
Jag kommer ihåg när fåggelinfluensan kom till stan, jag säger bara en sak, jag gick inte nära en enda fågel som kunde vara sjuk :P

Men nu ska jag återgå till mitt jobbande med projektet:)




Ses♥
Ha de fint!


 

I never said I was an angel.

Gud jag är galet trött! Skulle kunna tänka mig att hoppa i sängen på en gång, men har inte riktigt tid med de..
Nu ska jag snart istället hoppa in i duschen och bli lite ren, sen ska jag äta jordgubbar och sen, ja sen ska jag banne mig sova! ;)



Har haft en helt okej dag på praktiken, jag trivs på sjukhuset, det är ett bra arbete tycker jag:)
Eftermiddagen blev på balkongen, myste i solen och jobbade med projektet, vilket jag/ vi måste ta tag i rejält i nu, ska snart vara inlämnat och klart! Ghhaa känns stressigt, men samtidigt skönt, är peppad till att få klart de nu!
Sen ikväll har jag umgåtts med pappa, vi åkte till mcdonalds och åt mat och lite annat :)
Men nu orkar jag inte skriva mer, håller på att somna känns de som! Så fort in i dushen så att jag vakar till lite:D
Puss på näsan!

















Ses♥

Give me a call!

Har ängnat hela dagen åt att städa, ibland kan de vara avkopplande att göra det faktiskt. Känns som jag sagt det innan men men jag tycker det iallafall:)
Tänkte städa lite till om ett tag, eller plocka i ordning bland alla mina kläder och allt som just nu ligger huller om buller i garderoberna!
Har även hittat lite nya favoriter i låtsamlingen i dag, Rewind- Flo rida feat. Wyclef jean. Om du inte hört den än så lyssna på den;)
Min andra älsklings låt är fortfarande Give me a call- pauline, väntar på att pappa ska komma upp och säga att han inte vill höra den mera snart, den spelas om och om här!



I går hade jag en heldag med flickorna i parken. Det var solsken och allt kändes otroligt skönt! Även om jag blev lite frusen i slutet, men det är inget ovanligt när de gäller mig!
Kvällen spenderades med familjen, vi gick ut och firade Birgitta som fyller år i dag.





Detta hade jag på mig i går kväll!







Ses
Give me a call, I miss you!
Ohh yes i do!

The stars are the audience.

Ikväll går spotify på högvarv!
Detta är en sån där kväll när man verkligen njuter av att vara ensam.
Man blandar skratt, med tårar och sjunger som om jag vore världens bästa på de! Och så är det faktiskt, man får tycka de ibland!
Ikväll är de jag som är bäst, så är de bara;)
Men visst är det galet skönt att känna sig fri ibland, avslappnad och bara positiv. Ikväll är sen sån kväll.
Har tagit det lugn här hemma med pappa och birgitta, vi har kollat på talang 2009! Några av de tävlande var faktiskt riktigt bra!
Jag har några favoriter i min samling;)

Men nä, nu blev jag trött, men ska försöka hålla mig uppe ett tag till!
Imorgon väntas fint väder, parken med flickorna och lite annat. Ska tvätta min cyckel också, och städa lite och shoppa lite. 
Ja de blir helt enkelt en fullspäckad dag!

Kvällens låt är: Give me a call- Pauline 































Ses
Och puss på er!

090419

Ju mer man får, ju mer vill man ha! Man är aldrig riktigt nöjd.
Eller är det så att man söker efter de perfekta, vill ha de bästa och sedan när man kanske hittar de så börjar man istället leta efter fel och ja, då blir de inte de bästa längre.
Eller så när man hittar något som man tror är bra, så gör man allt för att bygga upp den drömvärlden man vill ha och sen när man väl inser att de inte är så bra som man vill så faller allt ihop och man börjar om igen.
Det finns mycket som kan passa in här:

Kärlek
Vänskap
Jobb
Pengar


Alla är vi människor som hela tiden söker efter de bästa och när man väl hittar de så hoppas man de vara hela livet, men det är något som man heller aldrig kan vara säker på.
Så hur vet man vad som är rätt?
























Ses♥



 


one dark night

Ny dag och nya kraft tag! Det är väl så det är?
Har haft en sömnlös natt, kändes som det aldrig skulle ta slut, helt enkelt en orolig natt.
Var ju som sagt på bio i går, Män som hatar kvinnor. Väldigt bra, men ingen film jag skulle se igen, räcker absolut att se den en gång.
Grejen är den att jag vet inte vad jag ska säga om filmen. den var bra och jobbig, hade väl de mesta, den var ju inte direkt världes komedi eller kärleks film, de kankse man hör på namnet på filmen.
De var en djup film som var sorlig och kanske även sann. Jag tror absolut att de finns såna män ute i världen.
Rädslan som man får är att tänk om man själv skulle råka ut för en sådan man. En man som misshandlar en och inte respekterar en.
Det är något som man inte skulle önska att någon blev utsatt för. Sedan har jag väldigt ofta, enda sedan jag var mindre tänkt på att de även finns kvinnor som misshandlar män.
 







































ses

När lågan försvunnit.

Jag trodde nog aldrig att kärlek kunde vara så underbart som det var, men jag trodde inte heller att de kunde göra så här ont.
Att försöka vara perfekt och visa sig glad, när man inombords skriker och är grymt ledsen är jobbigt.
Att komma över en person är inte de lättaste.
När jag träffade han som blev mitt allt så gjorde jag allt för att ignorera de att de någon gång skulle kunna ta slut.
Jag ville att allt skulle vara perfekt, ge allt, vara den flickvännen som alla vill ha. Men i allt detta så krossades en drömvärld, jag önskade efter något som inte skulle kunna funka.
Det tog lång tid att komma fram till vad som var rätt, att inse att de skulle ta slut.
Men i och med att man inser de, och gör något åt saken så betyder inte det att man kommer över de lika fort.
Endel kanske kan gå vidare på en gång, men för mig är det svårare.
Jag tror inte att jag är den första som känner så här, och jag tror att alla kommer gå igenom något liknande någon gång i sitt liv.
Men jag vet också att jag kommer att kunna gå vidare så småningom, och jag har lärt mig mycket, även om allt känns jobbigt nu så kommer det gå över.
De kommer inte gå fort men det kommer ske.








Vår!

Snart är de tid för bio men min syster, hennes tjejkompis och Håkan! Vi ska kolla på Män som hatar Kvinnor.
Hoppas att den är lika bra som alla säger att den är :)



































Ses♥

090412

Så här lite dagen efter!
Just nu sitter jag och funderar över när de var jag skulle till mamma, kommer inte ihåg vilken tid de var:P
Så här sitter jag i nattlinne och känner att en dusch skulle pigga upp!

Var precis inne och kollade om jag blivitt uppsatt på lite jobb, men nej de hade jag inte så sklart blivit. Men hoppet är kvar, eller var iallafall, nu börjar jag fundera över vad de håller på med?!
Har jag för mycket timmar eller vad är det för fel? Ska ta och ringa dem efter påsk och skälla lite på dem.Jag vill faktiskt jobba, även om jag inte har all tid i världen just nu, men denna veckan när jag har lov så måse man ju passa på så att man akn få lite pengar även nästa månad.
Har varit lite seg också, och inte lämnat in min t3:a sen förra månaden, jobbade virserligen bara en gång, och då bara 4 timmar typ, men ändå, jag vill ju inte jobba gratis heller, såfår väl ta tag i det i dag, och sen även gå och fixa lite inför sökningarna till utbildningar. Behöver referenser.
Bara en massa små grejs med KY- utbildningar, de ska vara foto, de ska vara internat, de ska vara allt.
Man ska bli vuxen är de tänkt också.

Men nu får jag väl ta tag i mitt underbara liv. Ringa syster och få reda på när vi ska vara hos mamma, sen duscha, bäda och ja kanske ta på mig lite kläder också;)


















Skulle varit 9 månader.
Ses♥





090411

Nu sitter jag här, känner att stressen närmar sig men ska försöka ta det lugnt, allt behöver inte vara perfekt! De är så man måste tänka. De blir klassfest med eller utan tex dipp, och den här gången blir de utan:P
Zorro ligger och gnäller, tro han vill gå ut, så ska ta tag i det, sen plocka in de sista kläderna, och efter de äta något sen duscha!

Så nu ska jag ta tag i min dag!
Peppa för klassfest och fint väder;)
Puss på de och glad påsk på er!!





























Ses♥

SW

Tjenare bloggen!
Hur är läget? Här är det iallafall bra, har precis genomgått en power-nap!
Nu små kollar jag på berg flyttar in, hon är hemma hos tommy körberg, han är ju halv galen! haha
Väldigt roligt program iallafall:P

En annan sak som jag gör för tillfället är att vänta på Tova, klockan är halv tio och jag börjar bli pigg, efter att ha somnat ute i solen, och shit va trött jag blev när jag vaknade!
I morgon blir de klassfest, halva klassen blir de iallafall, hoppas på perfekt väder iallafall, för de är tänkt att vi ska grilla:)
Sen blir det utgång in i dimman!




































I'm one step closer!
Ses♥

All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.

Insperationen för att skriva har försvunint känns det som. Men jag tänkte göra ett försök iallafall:)
Den Här dagen har spenderats ute, började dagen med att gå upp vid kl 10.00 typ, vaknade med ett leende på läpparna för solen lyste ute!
Så jag gick ner till köket, fixade till lite frukost och gick ut i solen, De finns inget bättre än att känns att sommaren närmar sig!
Efter frukosten så solade jag, och jag belv faktiskt lite brunare, även om jag inte är super brun, menmen de är bara att jobba på de;)
Efter en tids solande så bestämde jag mig för att putsa mina fönster:P Och de gick bra, så nu kan man se ut genom fönstrena igen;)
sen lev det en dusch, ta på sig lite kläder och vänta på att Tova skulle bli klar.
Och ja efter ett tag så blev hon det och vi gick på stan och kollade lite på kläder och skor:)
Vi hann även se två kändisar också, Janet och Kim. Det är inte varje dag de händer i Oskarshamn;)
Efter turen på stan blev det mys i parken, vi köpte jordgubbar, glass, kakor, och lite plopp!
Så där satt vi i parken med solen i ansiktet och myste.
Så tack Tova för dagen! Du gör mig glad<3

Annars i dag så har jag varit hemma hos mamma en sväng, hon har köpt en hund, som för övrigt är galet söt, men jobbig! En tempelhund är det.

Just för tillfället sitter jag här och funderar över vad jag ska hitta på, har letat efter en studentklänning också utan framsteg.
Har tvn på i bakgrunden, är någon konstig film som inte föl mig i smaken, börjar bli trött så snart blir det väl sängen.

























Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat.

RSS 2.0